2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bebelerin canı isterse gidebiliriz istemezse katiyen yok bunu net anladım uykuuuuu ah üzümlü kekim çok özlüyorum ahjajs hamilelikte bilseydim böyle olacağını nefes almadan uyurdum yatardım kış uykusuna
Ben size söylemiştim hamilelik değil sonrası korkutuyor beni diye,korktuğum kadar da varmışDün kontrole götürdük ,dedim pusetine koymayayim ağlamasın.Kucagimda battaniyelere sararak götürdük agladi,emzirme odasına gittim iki kere elim ayagima karıştı,eşim bi taraftan beni aramis.Neyse çocuk doktorundan sonra kadın doğum Dr imanda gireyim kontrolüm var dedim.Baska zaman gelelim mi dedi gelmişken girelim dedim.Daha cikmayalim.İceri girerken esime verecektim nasıl tutayim dedi.Sagolsun doktorun sekreteri tuttu

En iyisini sen yaptın biliyomusun.Bugun 15 gün olacak doğum yapalı annem yarın gidecek,kaynanamda geliyor hergun. Ama resmen gün aşırı tartıştık.Cok iyidir annem ama bu sefer bende o da çok gerildik.

Evet kesinlikle öyle etkileri var uykusuzluğun eşim dün gece kucağına alıp 4 saat bekledi (kucak olmadan uyumuyor diye) bu sayede 4 saat kesintisiz uyudum ben de. İlaç gibi geldi

Kızlar saçlarınız çok dökülüyor mu? Vitaminlere daha yeni başladım acaba kullanmadım ondan mı bu kadar dökülüyor diye düşünüyorum. Bir de ne kullanabilirim dökülmemesi için
Aşkım benim endokrin vitamin d başlatmıştı dökülmeyi yavaşlatıyor azaltıyor ..

Ay evet tüm pozisyonları denedim eve hemşire gelip baktı doğru tutuyorsun dedi ama bu bebiş emmeyi bilmiyor bu yüzden meme ucum iyileşmiyor sertliği önlemek için daha mı çok emzirmeliyim yoksa makine ile sağmalı mıyım

Merhaba kızlar! Bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdınız mı bu konudaki fikirleriniz ne? Ben kararsız kaldım. Benim tss var.

Önce şöyle 7 dk civarı sağım yapıp göğsü yumuşatmak lazım göğüs çok dolu ve sertse.. sonra daha rahat emiyor bebişler.. önceden sağdığını da kaşık biberonla yine bebeğine verebilirsin.

Kızlar saçlarınız çok dökülüyor mu? Vitaminlere daha yeni başladım acaba kullanmadım ondan mı bu kadar dökülüyor diye düşünüyorum. Bir de ne kullanabilirim dökülmemesi için
Tahin pekmez ye bol bol benim hamileyken dökülmüştü şimdi geri çıktı Tahin helvası da iyi ama çok kilo yapıyor diye bıraktım onu

Vitaminleri de ben hamilelikten sonra devam ettim elenatal e onun da etkisi var yine de direncim çok düşük habire üşütüyorum tüm kas ve kemiklerim ağrıyor durmadan

Ay hiç bilmiyorum ki ya. Ben sağmayı bıraktım. Hemşireler bana da doğru tutuyor diyorlar neden iyileşmiyor diyorum cevap yok

Dün doktora gittim kadın dogumcuma eşim bebişle iki saat lobide bekledi aralıksız uyumuş artık bebekler evde değil dışarda uyumak istiyor bugün ne olursa olsun beş dklığına sahile gideceğim ben de hasta olup duruyorum bebişe de geçiyor

Temiz havada güneşte yürümek ikimize de iyi gelecek

Biz de iki gündür dışarıda uyutuyoruz gündüz uykuları aşırı kısa olduğu için yoruluyor gün boyu. Eşim işten geldiği gibi çıkıyoruz, arabada uyuyor zaten. Ama dışarıda yemek zorunda kalıyoruz. Evde de acıktıkça abur cubur yiyorum zaten kucağımdan hiç inmiyor ki. Hamilelikte almadım derken şimdi 200 kilo olcam

Canım B Bluehappiness garmastan merhem söylemişti benimkide yara oluncayada yara olmaya yakın onu sürüyorum geçiriyor .. sen denemişmiydin ?

offff en korktugum! bir de her sey tamam tam uykuya gececekken gelen o “corrrk!” sesi sil bastan; alt acmaca, giydirirken sinirlenip aglamaya baslamasi, memede sakinlestirme, sutun tadini alinca memeye yapisma, gaz cikarmak icin kirk takla atilmasi, gaz ciktiktan sonra ikina ikina tekrar memeye ulasma… boyle boyle bi’ bakmissin sabah, sonra ee bu cocuk uyumadi!

Ne yıkanabiliyorum ne de saçımı tarayabiliyorum O yüzden dökülüp dökülmediğine dair en ufak bir fikrim yok puhahaha
ben bazen tuvalete zor yetisiyorum annem alip hadi ben uyuturum sen git diyor, nereye gidecegimi sasiriyorum; tuvalete mi, dusa mi, uyusam mi, iki lokma bir sey mi yesem?! hepsi birbirine giriyor

Merhaba kızlar! Bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdınız mı bu konudaki fikirleriniz ne? Ben kararsız kaldım. Benim tss var.

Canım biraz araştırdım 10 muayene hakkı bana az geldi, gittiğimiz hastanede muayene ücreti 2250 lira benim çalıştığım kurumla anlaşmalı 1800'e iniyor ücret, sigortaları da bi yerden sordum geneli 30 binden başlıyor, ben de kararsız kaldım tahliller tetkikler o kadar tutar mı diye

Canım oğlumda çok erken ve felaket başlamıştı. Bunda hemen vitaminlere devam ettim. Yeni tek tük geliyor. Ay bir başladı mı o önü arkası kesilmiyor. Gelince gür geliyo ama. Vitamin başla hemen. Çok artarsa da tek başına biotin kullan

Aynıyız

Kızlar bebeğimi gaz çıkartma pozisyonunda omzumda tutarken hep bi tarafa eğriliyor. Bazen yatakta gerilirken de yapıyor onu. Yani virgül gibi kıvrılıyor. Sizde böyle bir durum var mı ? Annem dün C şeklini alan bebeklerle ilgili bi yazı okumuş, doktora gösterseniz mi dedi. Ama bu C şeklinden kasıt ne bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…