Ben size söylemiştim hamilelik değil sonrası korkutuyor beni diye,korktuğum kadar da varmışBebelerin canı isterse gidebiliriz istemezse katiyen yok bunu net anladımuykuuuuu ah üzümlü kekim çok özlüyorum ahjajs hamilelikte bilseydim böyle olacağını nefes almadan uyurdum yatardım kış uykusuna
En iyisini sen yaptın biliyomusun.Bugun 15 gün olacak doğum yapalı annem yarın gidecek,kaynanamda geliyor hergun. Ama resmen gün aşırı tartıştık.Cok iyidir annem ama bu sefer bende o da çok gerildik.Annem çalışıyor onu yormak istemiyorum, kayınvalidem de burada değil olsa da anlaşamıyoruz. Bir de çok fazla rahatsızlık sürecimiz olduğu için kimseyle görüşemiyorduk yasaktı görüşmemiz. Böyle böyle 40 gün geçti bundan sonra da hallederim artık en kötü dönemi geride bıraktımeşimi de allaha havale ettiğim dönemdeyim hajsjs
Evet kesinlikle öyle etkileri var uykusuzluğunHahhahah. Aslında ben beklediğimden de iyiyim uykusuzluk konusunda tuhaf şekilde ama haftada 1 falan çok sakin ve uykuya olabildiğince doyduğum bir gün geçirmem gerekiyor çünkü vücut gerçekten kapatıyor kendini
Motor becerilerimi kaybediyorum,şuurum gidiyor
Aşkım benim endokrin vitamin d başlatmıştı dökülmeyi yavaşlatıyor azaltıyor ..Kızlar saçlarınız çok dökülüyor mu? Vitaminlere daha yeni başladım acaba kullanmadım ondan mı bu kadar dökülüyor diye düşünüyorum. Bir de ne kullanabilirim dökülmemesi için
Ay evet tüm pozisyonları denedim eve hemşire gelip baktı doğru tutuyorsun dedi ama bu bebiş emmeyi bilmiyor bu yüzden meme ucum iyileşmiyor sertliği önlemek için daha mı çok emzirmeliyim yoksa makine ile sağmalı mıyımSıcak kompres yap öyle olursa demişlerdi Bana. Süt incisi diyorlarmış ona. Ama söyledikleri hiçbir şey de kesin çözüm değilben de kesin kararımı verdim bbeiş doğru pozisyonda başlıyor ama çenesi küçük olduğu için sonradan kayıyor meme ucu. O yüzden de iyileşmiyor. Çözümü yok sanırım
Önce şöyle 7 dk civarı sağım yapıp göğsü yumuşatmak lazım göğüs çok dolu ve sertse.. sonra daha rahat emiyor bebişler.. önceden sağdığını da kaşık biberonla yine bebeğine verebilirsin.Ay evet tüm pozisyonları denedim eve hemşire gelip baktı doğru tutuyorsun dedi ama bu bebiş emmeyi bilmiyor bu yüzden meme ucum iyileşmiyor sertliği önlemek için daha mı çok emzirmeliyim yoksa makine ile sağmalı mıyım
Tahin pekmez ye bol bol benim hamileyken dökülmüştü şimdi geri çıktı Tahin helvası da iyi ama çok kilo yapıyor diye bıraktım onuKızlar saçlarınız çok dökülüyor mu? Vitaminlere daha yeni başladım acaba kullanmadım ondan mı bu kadar dökülüyor diye düşünüyorum. Bir de ne kullanabilirim dökülmemesi için
Ben de düşünüyorum daha araştırmaya fırsatım olmadıMerhaba kızlar! Bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdınız mı bu konudaki fikirleriniz ne? Ben kararsız kaldım. Benim tss var.
Ay hiç bilmiyorum ki ya. Ben sağmayı bıraktım. Hemşireler bana da doğru tutuyor diyorlar neden iyileşmiyor diyorum cevap yokAy evet tüm pozisyonları denedim eve hemşire gelip baktı doğru tutuyorsun dedi ama bu bebiş emmeyi bilmiyor bu yüzden meme ucum iyileşmiyor sertliği önlemek için daha mı çok emzirmeliyim yoksa makine ile sağmalı mıyım
Biz de iki gündür dışarıda uyutuyoruzDün doktora gittim kadın dogumcuma eşim bebişle iki saat lobide bekledi aralıksız uyumuş artık bebekler evde değil dışarda uyumak istiyorbugün ne olursa olsun beş dklığına sahile gideceğim ben de hasta olup duruyorum bebişe de geçiyor
Temiz havada güneşte yürümek ikimize de iyi gelecek
Canım B Bluehappiness garmastan merhem söylemişti benimkide yara oluncayada yara olmaya yakın onu sürüyorum geçiriyor .. sen denemişmiydin ?Ay evet tüm pozisyonları denedim eve hemşire gelip baktı doğru tutuyorsun dedi ama bu bebiş emmeyi bilmiyor bu yüzden meme ucum iyileşmiyor sertliği önlemek için daha mı çok emzirmeliyim yoksa makine ile sağmalı mıyım
offff en korktugum! bir de her sey tamam tam uykuya gececekken gelen o “corrrk!” sesiHoş geldi kısır döngü bebeklerbitmez o döngü katiyen bitmez… Gece aynıs oldu mamadan sonra hem genzi hem burnu doldu. Burnunu temizledim uykusu açıldı doğal olarak hajsjs sonra sil baştan almak zorunda kaldım o pışpışı
ben bazen tuvalete zor yetisiyorumNe yıkanabiliyorum ne de saçımı tarayabiliyorum O yüzden dökülüp dökülmediğine dair en ufak bir fikrim yok puhahaha
Merhaba kızlar! Bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdınız mı bu konudaki fikirleriniz ne? Ben kararsız kaldım. Benim tss var.
Canım oğlumda çok erken ve felaket başlamıştı. Bunda hemen vitaminlere devam ettim. Yeni tek tük geliyor. Ay bir başladı mı o önü arkası kesilmiyor. Gelince gür geliyo ama. Vitamin başla hemen. Çok artarsa da tek başına biotin kullanKızlar saçlarınız çok dökülüyor mu? Vitaminlere daha yeni başladım acaba kullanmadım ondan mı bu kadar dökülüyor diye düşünüyorum. Bir de ne kullanabilirim dökülmemesi için
AynıyızE Eylulde_gel bizim durum da aynı gerçekten kucaktan indiği zaman asla uyuyamıyor çok kısa süre içerisinde uyanıyor gündüz uykuları çok kısa gece ise ancak kucağımızda olursa çok uzun uykular uyuyor tek başına yine uyuyamıyor kaldı ki emerken uyusa bile bazen gaz sancısı yine uyandırıyor O yüzden bayağı sıkıntılar yaşıyoruz gaz da Bir türlü bitmek bilmiyor Kendisi de doymuyor uykuya da dalamıyor uykuya dalsa uzun uyuyamıyor en kötü ihtimalle gazını çıkarmak için zaten ben uyandırıyorum emdikten sonra veya ben de acıkmış oluyorum tuvaletim geliyor bir şekilde yine uyanıyor yine uyanıyor öldük bittik resmen
Denedim Tahin yağı zeytinyağı lansinoh garmastan hatta batikon hiçbiri kalıcı çözüm değil ki iyileşip yine yara oluyorCanım B Bluehappiness garmastan merhem söylemişti benimkide yara oluncayada yara olmaya yakın onu sürüyorum geçiriyor .. sen denemişmiydin ?
Eşler,anneler iyi ki var ya..Evet kesinlikle öyle etkileri var uykusuzluğuneşim dün gece kucağına alıp 4 saat bekledi (kucak olmadan uyumuyor diye) bu sayede 4 saat kesintisiz uyudum ben de. İlaç gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?