Bebelerin canı isterse gidebiliriz istemezse katiyen yok bunu net anladımBu mesela hiç aklıma gelebilecek bir şey değildi,2 hafta önce falan bankaya gitmem gerekiyordu ve bunun için bile bebeye göre hareket etmek gerektiği beni şok etmiştihaklısın,bu da basit görünen ama özlem duyulan bir şey
Kuaförden randevu aldım şu saatte gelirim diye çünkü genelde o saatte mamasını içmiş altı temizlenmiş oluyor sonra eşime emanet edip giderim diye düşündüm ama beyfendi o gün o saatte uyuduBebelerin canı isterse gidebiliriz istemezse katiyen yok bunu net anladımuykuuuuu ah üzümlü kekim çok özlüyorum ahjajs hamilelikte bilseydim böyle olacağını nefes almadan uyurdum yatardım kış uykusuna
bi ‘ sor bakalim, umarim oyle bir seydir, bir de bakteriyle ugrasmazsiniz.Evet doktora 2 hafta önce danışmıştım ama biz bunun çişten kaynaklandığını sanmıştık. Bu yüzden de İdrar kültürü örneği almıştı. Aslında artık kakadan kaynaklandığından eminim ama Sonuçlar da bakteri çıktığı için doktor idrar kültürüne çok odaklandı o yüzden sonda ile tekrar örnek almak istiyor. Bence kesinlikle kakadan kaynaklanıyor demir hapı değilse bile F frambuazlicheesecake in dediği gibi Bilirubin atılımından kaynaklanıyor olabilir. Yarın başka bir doktora tekrar soracağım Bu konuyu. Çünkü bunun çiş ile alakası olmadığından eminim.
Yaaaa ben de ağlamak üzereyim ne zaman bir daha uyuyacağım diye düşündükçe kalbim sıkışıyorKuaförden randevu aldım şu saatte gelirim diye çünkü genelde o saatte mamasını içmiş altı temizlenmiş oluyor sonra eşime emanet edip giderim diye düşündüm ama beyfendi o gün o saatte uyuduhamileyken iyi ki bol bol uyumuşum ama dün ne zaman kesintisiz uyuyacağım diye ağladım
Annen kayınvaliden varsa rica etsen onlar bakarken birazcıkta olsa uyuyabilirsin aslında. Ben öyle yapıyorum arada , eşimle annem bakarken bebeğe ben uyuyorumYaaaa ben de ağlamak üzereyim ne zaman bir daha uyuyacağım diye düşündükçe kalbim sıkışıyor
ben de ben dee! 6’dan beri mucadele icerisindeyim, emiyor, gazi var, cikmiyor garip garip hallere giriyor, bi’ de boyle yasli dedeler gibi geniz temizlemeye calisiyor hali var ara ara, tam daliyor diyorum, uyaniyor… kisir dongu. gercekten rahat batmis, sebebi neydi ki diye hayati sorguluyorum.Yaaaa ben de ağlamak üzereyim ne zaman bir daha uyuyacağım diye düşündükçe kalbim sıkışıyor
Hamileliğin son zamanlarında uyku zaten yalan olmuştu,vücudun kendinş bu zamana hazırlaması doğruymuş :)Bebelerin canı isterse gidebiliriz istemezse katiyen yok bunu net anladımuykuuuuu ah üzümlü kekim çok özlüyorum ahjajs hamilelikte bilseydim böyle olacağını nefes almadan uyurdum yatardım kış uykusuna
Hoş geldi kısır döngü bebeklerben de ben dee! 6’dan beri mucadele icerisindeyim, emiyor, gazi var, cikmiyor garip garip hallere giriyor, bi’ de boyle yasli dedeler gibi geniz temizlemeye calisiyor hali var ara ara, tam daliyor diyorum, uyaniyor… kisir dongu. gercekten rahat batmis, sebebi neydi ki diye hayati sorguluyorum.
iyi hazırlamış gerçekten baksana bomba gibiyizHamileliğin son zamanlarında uyku zaten yalan olmuştu,vücudun kendinş bu zamana hazırlaması doğruymuş :)
Amaa mesela o zaman bol bol uyu diyenlere uçasım geliyordu,uyuyabilsem uyuyacağım zaten sence senin söylemene ihtiyacım var mı acaba
Annem çalışıyor onu yormak istemiyorum, kayınvalidem de burada değil olsa da anlaşamıyoruz. Bir de çok fazla rahatsızlık sürecimiz olduğu için kimseyle görüşemiyorduk yasaktı görüşmemiz. Böyle böyle 40 gün geçti bundan sonra da hallederim artık en kötü dönemi geride bıraktımAnnen kayınvaliden varsa rica etsen onlar bakarken birazcıkta olsa uyuyabilirsin aslında. Ben öyle yapıyorum arada , eşimle annem bakarken bebeğe ben uyuyorum
Bence de kesinlikle maşallah,hem gücümüze hem sabrımıza. Annelik böyle bir şeymiş demek ki.iyi hazırlamış gerçekten baksana bomba gibiyizbu kadarı şov ama iyi dayanıyoruz maşallah bizlere.
Ben şu an bile uçmak istiyorum sormadan öneri verenlere hahsjs sinirlerim bozuluyor
AnnelikBence de kesinlikle maşallah,hem gücümüze hem sabrımıza. Annelik böyle bir şeymiş demek ki.
Ayy sorma ya,ben de ateş püskürüyorum. Kardeşim ben sana sormadıysam ne olumlu ne de olumsuz tecrübelerinle alakalı bana konuşma.
Ama lohusayım diye öyle güzel yapıştırıyorum ki sorma
Belki büyüttün ama olmamış o çocuklarAnnelik
Hahhaha dimi ağzımız, dilimiz var bir şey istersek merak edersek sorarız. Ben 5 çocuk büyüttümlü laflar bak bunlara daha çok delleniyorum.
Hajsjjs lohusalık diye bir şey varmış gerçekten varmış yani
Ben de öyle düşünüyorum. Öğleden sonra yeni doktora randevu aldık duruma göre karar veririz artık.bi ‘ sor bakalim, umarim oyle bir seydir, bir de bakteriyle ugrasmazsiniz.sariligi komple defediyordur umarim. ama tabii bakteri varsa da onun da tedavisine baslanmasi gerekir. baska bir hastanede yeniden mi verseniz idrari, kendiniz yine, normal posetli yontemle, iciniz rahat etsin.
Sıcak kompres yap öyle olursa demişlerdi Bana. Süt incisi diyorlarmış ona. Ama söyledikleri hiçbir şey de kesin çözüm değilMeme uclarım hiç iyileşmiyor bebişin dili hafif beyaz pamukçuk olabilir mi doktor yok süt birikmiştir diyor ama bi türlü iyileşmiyor meme ucum ucunda beyaz süt kanalı da olmuşmuş bi mememde ve taş gibi emziriyorum geçmiyor napcam ben
Ben o zamanlar uyuyamadıkça kendimi hazırladığım için mutlu oluyordum Çünkü zaten uykum da olmuyordu yani uyumazken mutsuz olmuyordum uykuya zaten ihtiyaç duymuyordum Dinç ve diri şekilde uyanık kalıyordum ve kendimi buna hazırladığımız, bebek doğduğunda da kolayca uyumadan geceyi geçirebileceğimizi zannetmiştim ama hiçbir işe yaramadı şu anda uykusuzluktan ölüyoruzHamileliğin son zamanlarında uyku zaten yalan olmuştu,vücudun kendinş bu zamana hazırlaması doğruymuş :)
Amaa mesela o zaman bol bol uyu diyenlere uçasım geliyordu,uyuyabilsem uyuyacağım zaten sence senin söylemene ihtiyacım var mı acaba
Ne yıkanabiliyorum ne de saçımı tarayabiliyorum O yüzden dökülüp dökülmediğine dair en ufak bir fikrim yok puhahahaKızlar saçlarınız çok dökülüyor mu? Vitaminlere daha yeni başladım acaba kullanmadım ondan mı bu kadar dökülüyor diye düşünüyorum. Bir de ne kullanabilirim dökülmemesi için
Hahhahah. Aslında ben beklediğimden de iyiyim uykusuzluk konusunda tuhaf şekilde ama haftada 1 falan çok sakin ve uykuya olabildiğince doyduğum bir gün geçirmem gerekiyor çünkü vücut gerçekten kapatıyor kendiniBen o zamanlar uyuyamadıkça kendimi hazırladığım için mutlu oluyordum Çünkü zaten uykum da olmuyordu yani uyumazken mutsuz olmuyordum uykuya zaten ihtiyaç duymuyordum Dinç ve diri şekilde uyanık kalıyordum ve kendimi buna hazırladığımız, bebek doğduğunda da kolayca uyumadan geceyi geçirebileceğimizi zannetmiştim ama hiçbir işe yaramadı şu anda uykusuzluktan ölüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?