2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Biz de nurse harveysi bıraktık bigaiaya devam ediyoruz ama çok etkisi var mı emin değilim. doktora sorup senin dediğine geçeyim bari ben de.

Herhangi bi yerden mi alayım yoksa şu daha iyi olur dediğin var mı? Bu arada çok güldürdün beni hhahhhahah minik tipiyle nereye ittiriyor kendini allah aşkına ya deli bu bebeler benimki de kanguru da kayboldu bildiğin yok oldu bebe hajsjsj korktu çıkarttım başka marka alcam şimdi o daha iyi olur diye

kizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum
Gecemiz rahatladı bizim canım bayağı. Hatta uyandırmıyorum ben 5 e kadar falan. Uykuya zor geçiyo ama. Gündüz uykularında sürekli desteklemek lazım ama sabah ilk uyandıktan sonra biraz uzun uyumaya başladı. Ki gazı gündüz daha çok benim yavrumun. Normal bi gaz sancısı yaşıyorsanız rahatlamaya yakınsınız inşallah

Hahaha evet çok çılgınlar Ya kanguru biraz daha dışarıda kullanmak için gibi geliyor bana sling evde daha pratik ve hafif olur. Ben ilay’s marka aldım kumaşı falan çok güzel yumuşacık. Kendi sitesinde daha uygundu trendyola göre

Benim bebişimi ertesi günü anca emzirdim. Buna hiç takılma. Burda aylarca kuvezde yatan bile var canım. O yuzden halada ten temas yapabilirsin.
Ben hic biseye vakit bulamıyorum kucakda uyuyor yada ayagimda
Benim sallanan salıncağımiz var onda uyuyor o baya rahat ettiriyor. Bebek içinde sabit kaldığı için zararlı da değil.

kizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum
Bi 3 ay olsun. Düzeliyor uykularida Düzeliyor. Ama sonrada 4. Ay meme reddi 4. Ay atağı başlıyor ama 3 4 . Ayı bitirirsen baya rahat. Sonrada diş başlıyor
valla bazı günler rahat bazı günler huni takıyorsun böyle böyle geçiyor günler

Bakayım canım teşekkür ederim diyelim ki kullanabildim slingi dışarı çıkılmaz mı? Yani kanguru daha koruyucu kalın sling ince mi kalır o açıdan mı dedin?

Kanguru direkt tak çıkart ya siling görüyorum hep kendin işte geçiriyorsun sağından solundan yapamazsam düşürürüm falan diye korkuyorum

Kızlar kedisi köpeği olanlara sorum var, kedime iç dış parazit yapılması lazım, dış parazit için ense damlası yapılınca bi önlem almak gerekir mi acaba evde siz nasıl yaptınız

İnşallah alışır ay bu bebeler de bi çılgın ya emzik emmezler ya kendilerini ittirirler hahah bomba hepsi
Ya emzige alistirsam oda cok iyi olurdu en azindan emziklede uyurdu damakli sevmedi duz denicem bide bu bebeler besiklerinde yatmıyor uyumuyor

Oda var ama durmuyor hamak gibi var onu hic sevmedi kucak seviyor

Ya emzige alistirsam oda cok iyi olurdu en azindan emziklede uyurdu damakli sevmedi duz denicem bide bu bebeler besiklerinde yatmıyor uyumuyor
Eveeeet koltukta uyuyor koyduğum zaman rezillik seviyorlar hahahah emzikte doğru dedin emmiyorlar asla

Kizlar bu cayda bana fayda etti baya ise yarıyor

Eklentiler

• 17626026809751501085448402416816.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 11
Eveeeet koltukta uyuyor koyduğum zaman rezillik seviyorlar hahahah emzikte doğru dedin emmiyorlar asla
Ya bide yastiksiz yatrmak gerek ama yastik da ayagimda sallayip koltukda birakinca uyuyor

Ya bide yastiksiz yatrmak gerek ama yastik da ayagimda sallayip koltukda birakinca uyuyor
Hahahha çok tatlı ya ille de sütlaç olup uyuyor desene sallana sallana ben daha sallamadım o raddeye kendim gelmedim ilerleyen günlerde bende sallarım hajsjsj uyumuyor çünkü katiyen uyumuyor

Bakayım canım teşekkür ederim diyelim ki kullanabildim slingi dışarı çıkılmaz mı? Yani kanguru daha koruyucu kalın sling ince mi kalır o açıdan mı dedin?
Yok yok kesinlikle çıkılır. Kanguru evde zor geliyor bana ben 1.50yim Kemerli süngerli tokalı falan konforsuz gibi. Ama sling yumuşak, hafif, ince falan o manada ev için kanguruya göre daha iyi bence. Ama tabii ki dışarda da olur niye olmasın

Kızlar göğsümün ucunda beyaz nokta gecmedi ve o memem sürekli taş gibi emzirince rahatlıyor sonra yine aynı şimdi sağıyorum sağarsam hep düzelir mi böyle düzelten var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…