• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar 2 gündür gözlemliyordum tam da tahmin ettiğim gibi oldu. Nurse harveys benim oğlumda çok felaket yan etki yapıyormuş. Daha fazla gaz, çığlık çığlığa ayaklarını karnına çeke çeke ağlama, daha fazla kusma gibi gibi şeyler. 2 gündür bu bahsettiğim şeyler de azalma var. Sab simplex doğru dozda kullanıldığı taktirde bence işe yarayan bir gaz damlası. Bir de biberon kullanan anneler varsa comotomo 0-3 ay yavaş akışlı antikolik biberon kullanıyorum 1,5 2 haftadır oldukça rahatlattı.

Mama konusu da eğer kaka yapamadığını düşünüyorsanız bence değiştirin vakit kaybetmeden. Kabızlık mama kullanırken geçecek bir şey değil.
Biz de nurse harveysi bıraktık bigaiaya devam ediyoruz ama çok etkisi var mı emin değilim. doktora sorup senin dediğine geçeyim bari ben de.

Benimki hiç sevmedi slingi. Çok heves ettim çok denedim ama yok. Milletin bebesi slinge oturunca kafasını yaslıyor anasının göğsüne uyuyor falan. Benimki elleriyle göğsümden destek alıp kendini geri ittiriyor, sıkılıyor 😂 Ama güvenli gayet yani paniklik bir durum yok hatta bence kangurudan daha rahat, dene istersen bi
Herhangi bi yerden mi alayım yoksa şu daha iyi olur dediğin var mı? Bu arada çok güldürdün beni hhahhhahah minik tipiyle nereye ittiriyor kendini allah aşkına ya deli bu bebeler 🤩😂😂 benimki de kanguru da kayboldu bildiğin yok oldu bebe hajsjsj korktu çıkarttım başka marka alcam şimdi o daha iyi olur diye

kizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum 😵
Gecemiz rahatladı bizim canım bayağı. Hatta uyandırmıyorum ben 5 e kadar falan. Uykuya zor geçiyo ama. Gündüz uykularında sürekli desteklemek lazım ama sabah ilk uyandıktan sonra biraz uzun uyumaya başladı. Ki gazı gündüz daha çok benim yavrumun. Normal bi gaz sancısı yaşıyorsanız rahatlamaya yakınsınız inşallah 🙏

Herhangi bi yerden mi alayım yoksa şu daha iyi olur dediğin var mı? Bu arada çok güldürdün beni hhahhhahah minik tipiyle nereye ittiriyor kendini allah aşkına ya deli bu bebeler 🤩😂😂 benimki de kanguru da kayboldu bildiğin yok oldu bebe hajsjsj korktu çıkarttım başka marka alcam şimdi o daha iyi olur diye
Hahaha evet çok çılgınlar 😂 Ya kanguru biraz daha dışarıda kullanmak için gibi geliyor bana sling evde daha pratik ve hafif olur. Ben ilay’s marka aldım kumaşı falan çok güzel yumuşacık. Kendi sitesinde daha uygundu trendyola göre 🌸

Geçmiş gitmiş şimdi buna mı üzülcez diceksiniz ama şimdi aklıma geldi. Ten tene temas çok önemli diyip duruyorlardı. Bebek ilk doğduğunda giydirip battaniyeye sarıp verdiler kucağıma. Zaten ilk bir saatin sonuna doğru emzirebildim yarayı diktiler geldim diyene kadar. Bir de tamamen giyinik emdi. O hengamede benim aklıma gelmedi çocuğun çıplak olması gerektiği. Ay çok sinirim bozuldu şu an 😡 bir sürü makale var bunun ne kadar önemli olduğuna dair. Neden hastanede öyle yapmadılar ki 😒 emzirirken de ten tene temas yapıyoruz falan sanıyordum ben. Ama tamamen çıplak şekilde karınların birbirine değmesi gerekiyormuş.emzirirken hafif dizime doğru kayıp kucağımda uyuması veya yüzünü memeye yaslayıp uyuması falan sayılmıyormuş 🙄 püfff 😞
Benim bebişimi ertesi günü anca emzirdim. Buna hiç takılma. Burda aylarca kuvezde yatan bile var canım. O yuzden halada ten temas yapabilirsin.
Ben hic biseye vakit bulamıyorum kucakda uyuyor yada ayagimda 🙄
Benim sallanan salıncağımiz var onda uyuyor o baya rahat ettiriyor. Bebek içinde sabit kaldığı için zararlı da değil.

kizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum 😵
Bi 3 ay olsun. Düzeliyor uykularida Düzeliyor. Ama sonrada 4. Ay meme reddi 4. Ay atağı başlıyor 😅 ama 3 4 . Ayı bitirirsen baya rahat. Sonrada diş başlıyor 🤣
valla bazı günler rahat bazı günler huni takıyorsun böyle böyle geçiyor günler

Hahaha evet çok çılgınlar 😂 Ya kanguru biraz daha dışarıda kullanmak için gibi geliyor bana sling evde daha pratik ve hafif olur. Ben ilay’s marka aldım kumaşı falan çok güzel yumuşacık. Kendi sitesinde daha uygundu trendyola göre 🌸
Bakayım canım teşekkür ederim 🤍 diyelim ki kullanabildim slingi dışarı çıkılmaz mı? Yani kanguru daha koruyucu kalın sling ince mi kalır o açıdan mı dedin?

Slingten neden korkuyorsunuz ki? Çok rahat bir kullanımı var içinde çok rahat ve sıkı duruyor bebek, güzel sarınca sürekli tutmanıza da gerek kalmıyor. Slingi ben bebek kokumu alıp emmek istediği için kullanamıyorum ama eşim takıyor 1 2 saat yürüyüş yapıp gelebiliyoruz
Kanguru direkt tak çıkart ya siling görüyorum hep kendin işte geçiriyorsun sağından solundan yapamazsam düşürürüm falan diye korkuyorum

Kızlar kedisi köpeği olanlara sorum var, kedime iç dış parazit yapılması lazım, dış parazit için ense damlası yapılınca bi önlem almak gerekir mi acaba evde siz nasıl yaptınız

İnşallah alışır ay bu bebeler de bi çılgın ya emzik emmezler ya kendilerini ittirirler hahah bomba hepsi
Ya emzige alistirsam oda cok iyi olurdu en azindan emziklede uyurdu damakli sevmedi duz denicem bide 😃 bu bebeler besiklerinde yatmıyor uyumuyor 🤣🤣

Benim bebişimi ertesi günü anca emzirdim. Buna hiç takılma. Burda aylarca kuvezde yatan bile var canım. O yuzden halada ten temas yapabilirsin.

Benim sallanan salıncağımiz var onda uyuyor o baya rahat ettiriyor. Bebek içinde sabit kaldığı için zararlı da değil.
Oda var ama durmuyor hamak gibi var onu hic sevmedi kucak seviyor 😐

Ya emzige alistirsam oda cok iyi olurdu en azindan emziklede uyurdu damakli sevmedi duz denicem bide 😃 bu bebeler besiklerinde yatmıyor uyumuyor 🤣🤣
Eveeeet koltukta uyuyor koyduğum zaman rezillik seviyorlar hahahah emzikte doğru dedin emmiyorlar asla 😂😂

Kizlar bu cayda bana fayda etti baya ise yarıyor 😃

Eklentiler

• 17626026809751501085448402416816.webp
    17626026809751501085448402416816.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 21
Ya bide yastiksiz yatrmak gerek ama yastik da ayagimda sallayip koltukda birakinca uyuyor 🤣🤣🤣
Hahahha çok tatlı ya ille de sütlaç olup uyuyor desene sallana sallana 😂😂 ben daha sallamadım o raddeye kendim gelmedim ilerleyen günlerde bende sallarım hajsjsj uyumuyor çünkü katiyen uyumuyor

Bakayım canım teşekkür ederim 🤍 diyelim ki kullanabildim slingi dışarı çıkılmaz mı? Yani kanguru daha koruyucu kalın sling ince mi kalır o açıdan mı dedin?
Yok yok kesinlikle çıkılır. Kanguru evde zor geliyor bana ben 1.50yim 😂 Kemerli süngerli tokalı falan konforsuz gibi. Ama sling yumuşak, hafif, ince falan o manada ev için kanguruya göre daha iyi bence. Ama tabii ki dışarda da olur niye olmasın 😘

Kızlar göğsümün ucunda beyaz nokta gecmedi ve o memem sürekli taş gibi emzirince rahatlıyor sonra yine aynı şimdi sağıyorum sağarsam hep düzelir mi böyle düzelten var mı

Back
X