- 12 Ocak 2017
- 925
- 820
- 103
- 32
Zeytinyağıni kaka yapmadığında veriyorum oda işe yarıyorHer alt degismede yapıyorum bende ama damlada kullanıyorum hangisi ise yariyor bilmiyorumbu sabah zeytinyagi da denedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeytinyağıni kaka yapmadığında veriyorum oda işe yarıyorHer alt degismede yapıyorum bende ama damlada kullanıyorum hangisi ise yariyor bilmiyorumbu sabah zeytinyagi da denedim
3 ay miii keşkeee oğlum 8 ay sürdüİnşallah ya gerci 3 aydan sonra azaliyormus bu gazlar oglum da duzelmisti inşallah asyanin da gecer![]()
8 ay cokmus ya3 ay miii keşkeee oğlum 8 ay sürdüinşallah abisine çekmez diye dua ediyorum her gün
Oglumda da vermiştim zeytinyagi ama bu kadar cok hatırlamıyorum ugrastigimi bide kimyon ise yaramisti oglumdaZeytinyağıni kaka yapmadığında veriyorum oda işe yarıyoronun tecrübesi ilk gebeliğimden kaldı oğlum mama içerken ve kabızlık sorunu çok olduğu için doktor mamasına bir tatlı kaşığı kadar koydururdu
![]()
Kimyon rezene neler neler ama sanki bu oğlumda daha rahat yada onu unuttumOglumda da vermiştim zeytinyagi ama bu kadar cok hatırlamıyorum ugrastigimi bide kimyon ise yaramisti oglumda
Unutuyoruz gerçektenKimyon rezene neler neler ama sanki bu oğlumda daha rahat yada onu unuttum3 ayda gecsinnn amin
![]()
Ben bu hafta çok değişikliğe gittim hangisi iyi geldi bilmiyorum probiyotik değiştirdik omu acı elma mi clinikid mi belirsizUnutuyoruz gerçektenAmin gecsin bu gazlar sancilar
![]()
sorma yahu, artik uyuyor muyum uyanik miyim karisti bende hatlar, bazen uyuyunca anneme ya da esime birakiyorum azicik uyuyayim diye, yarim saat sonra viziklanmaya basliyor, ruya mi gercek mi ayirt edemiyorum, cigliklar baslayinca tamam diyorum benim dilli duduk buEti sıkışmış gibi çığlık atarak uyanmaları benim psikolojimi bozdu. Ev sessizken gaipten çığlık sesleri duyuyorum… Ben de 4 gözle bekliyorum geçsin şu günler diye. Tadını çıkartayım diyorum, gün ağarınca kalkıyoruz güneşe bakıyoruz falan sonra bi kıyamet kopuyor tüm tadımız kaçıyor![]()
oyy maasallah kuzumaAy dilimi ısırayım ama bizimki gazı olmadığı sürece daha iyi gibi. Gece uyuyor çok şükür, gündüz de yatırırsam hemen uyanıyor ama kucakta olduğu sürece uyuyor![]()
yok kuzum, gaz sancisi degil bence, sancilanmiyor ki, uyaniyor sadece, uyutuyorum, yarim saat en gec, sonra sanki biri durtuyor bir anda gozler fal tasi… sanci olsa, ikinip sikilmasi, bacaklarini karnina cekmesi falan gerekmez mi? oyle oluyor degil mi, yanlis mi dusunuyorum, ilk cocugum oldugundan cok da bilgili degilim. alttan gaz desem, en gec 5-6 saatte bir kaka yapiyor, kaka yaparken de pirt pirt gidiyor, aralarda da pirtliyor. inan anlamiyorum neden oldugunu. doymuyor diyecegim, 35 gunlukken hastane cikis kilosuna gore 1800 gr almisti, gayet iyi dedi doktor, doymasa nasil kilo alsin mantiken. sarilik dolayisiyla zaten bir suru tetkik yapildi, hemen her seyine bakildi, cok sukur olumsuz bir sey denilmedi. vallahi odalarda isiksizimGecemiz rahatladı bizim canım bayağı. Hatta uyandırmıyorum ben 5 e kadar falan. Uykuya zor geçiyo ama. Gündüz uykularında sürekli desteklemek lazım ama sabah ilk uyandıktan sonra biraz uzun uyumaya başladı. Ki gazı gündüz daha çok benim yavrumun. Normal bi gaz sancısı yaşıyorsanız rahatlamaya yakınsınız inşallah![]()
ayy hadi insallaaahBi 3 ay olsun. Düzeliyor uykularida Düzeliyor. Ama sonrada 4. Ay meme reddi 4. Ay atağı başlıyorama 3 4 . Ayı bitirirsen baya rahat. Sonrada diş başlıyor
![]()
valla bazı günler rahat bazı günler huni takıyorsun böyle böyle geçiyor günler
ne olacak bu halimiz bizimBizim de öyle hele gündüz asla uyku yok
Ya az önce bi yerde kehribar kolye okudum. Gaz mevzusuna çok iyi geliyor diye. Orijinalini bulursam mutlaka deneyeceğim bi o kaldı çünkü artık, beyaz bayrak çektimsorma yahu, artik uyuyor muyum uyanik miyim karisti bende hatlar, bazen uyuyunca anneme ya da esime birakiyorum azicik uyuyayim diye, yarim saat sonra viziklanmaya basliyor, ruya mi gercek mi ayirt edemiyorum, cigliklar baslayinca tamam diyorum benim dilli duduk bu![]()
aa evet onu hatirliyorum, bi’ ara tum bebelerin boynunda vardi. ayy ben kaygi yaparim ama takamam onu su anYa az önce bi yerde kehribar kolye okudum. Gaz mevzusuna çok iyi geliyor diye. Orijinalini bulursam mutlaka deneyeceğim bi o kaldı çünkü artık, beyaz bayrak çektim![]()
Canım kiraz çekirdekli bel kuşağını denedinmi. Sürekli Sürekli takınca oda fayda ediyor.Ya az önce bi yerde kehribar kolye okudum. Gaz mevzusuna çok iyi geliyor diye. Orijinalini bulursam mutlaka deneyeceğim bi o kaldı çünkü artık, beyaz bayrak çektim![]()
Acı elma yağı ni ayak altına sürünce gaza faydalı diye okumuştum.Ben bu hafta çok değişikliğe gittim hangisi iyi geldi bilmiyorum probiyotik değiştirdik omu acı elma mi clinikid mi belirsiz![]()
Kızlar hangisi dediğiniz fotoğraf atar mısınız? Bir tane daha tuşum olsun yedekte hahaha sab simplex iyi geldi de hadi gelmedi diyelim kullanırım B BluehappinessHer alt degismede yapıyorum bende ama damlada kullanıyorum hangisi ise yariyor bilmiyorumbu sabah zeytinyagi da denedim