Kanser tedavisi görüyordu nerdeyse 2 yıldır hastane ev çok yoruldu kız torun çok istiyordu ama göremedi biz çok iyiydik arkadaş gibi yeri mekanı cennet olsun aminAllah iyi insanları yanımızdan eksik etmesin. Aaa rahmetli mi oldu? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. İyi kalpli, niyetli kayınvalide zor artık şu devirde maalesef
Şu an kesildi Agri canim tekrarlarsa giderimAğrın devam ediyormu ediyorsa git canım
Anneler hep görür bir şekilde görüyordurKanser tedavisi görüyordu nerdeyse 2 yıldır hastane ev çok yoruldu kız torun çok istiyordu ama göremedi biz çok iyiydik arkadaş gibi yeri mekanı cennet olsun amin
Ay sorma yavrum ya endokrin talipliyim ben şimdilik iyidi en son 10 haftalıkken kan vermiştim geçen hafta cuma tekrar kan günümdü tsh dişik çıltı 0,52 en son 10 cü haftalarda 2,52 di bakalım ilaç ismi dozaj felan soruyorlar . Galiba ilaç başlatacak . Tüp bebek Hocamada yazdım bakalım o nediyecek . Galiba benim kilo alamama bu yüzdendi .Nasılsın balım sen iyi misin?LadyNurr
Canım aklında kalacağına gidilmesi taraftarıyım. Kızsın bir şey olmaz biraz kızar sonra susar. Sonrasında da ikinizin de içi rahat eder ama bence git.
Olsun sen hep dikkat et canım kontrol et leke gelirmi falan diye demekki zorlandın ki leke geldi ben de rahim yetmezliği olduğu için çok tedirgin olurum senide korkutmak istemem sende öyle sorun yok sonuçta kusura bakma canım yanlış bisi yazdiysamŞu an kesildi Agri canim tekrarlarsa giderim
Acile giderim olmazsa şu an randevusu dolu zaten doktorun oturmk yatmakta skici geliyor
Ama boyle oluncada kendimi suclu hissediyorum
Yok canim estağfurullah.Olsun sen hep dikkat et canım kontrol et leke gelirmi falan diye demekki zorlandın ki leke geldi ben de rahim yetmezliği olduğu için çok tedirgin olurum senide korkutmak istemem sende öyle sorun yok sonuçta kusura bakma canım yanlış bisi yazdiysam
Aynen canım doktorunu güzel seç memnun olmazsan yine değiştir. Ben çok şanslıyım bu konuda zaten 3 yıldır tek gittiğim doktor. Allah razı olsun her konuda açıklama yapar yardımcı oluray ben de çok merak ediyorum adam gibi şöyle bi muayene edilmedim bu zamana kadar gerçekten allaha emanet geldiğimi düşünüyorum. Çarşamba kontrole gidince sorcam hepsini.
Mutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git benceKizlar 18.haftamdayim bugun buzdolabini sileyim dedim karnima agri girdi bir anda hafif leke geldi önce beyaz bi akinti geldi sonra hafif kırmızıya yakin bi leke geldi öncedende bir kez böyle olmuştu doktor progstrn yazmisti 10gun kullan agrin olmzsa birak demişti. Eşime haber verip hstaneye gitmelimiyim şimdi eşim kizcak bana muhtemelen iş yaptim diye napcam bilmiyorum.Gitmelimiyim sizce karin ağrisi hala devam ediyor.
Haklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)Benim o kadar gelmedi hafif geldi zaten kirmizmsi degl pempemsi biseydi yarin randevu gunum bugun tekrarlamazsa yarin giderim diye dusundum vallahi elim dursa kolum durmuyor Yatmakta skıcı geliyor ama anladim yorulunca boyle lekelenme oluyor
Taze ise bişi olmaz canım. Bizim burda balığımız güvenilir mesajı vermek için masaya yoğurt bile kıyuyorlarKızlarr ben istemeden bisey yaptimsabah saat 8:30/9 gibi yoğurt yemiştim sabahları yoğurt yerim disarı çıktık eşimle.oğlen gibi balık ekmek çok guzel koktu aldı eşim biraz yedim cok değil sonra aklıma geldiii sabah yoğurt yedigim cok korkuyorum ya bebeğime bişey olmaz demi zehirlenirsin dedi kayinvalidem yoğurtla ekmek ayni gun yenmeZ dedi
Turkiyede değilim işte sorun ordaTaze ise bişi olmaz canım. Bizim burda balığımız güvenilir mesajı vermek için masaya yoğurt bile kıyuyorlar
Yok vesvese yapma ikisi arasında süre var bir şey olsa olurdu Allah korusun. Zamanında diyetisyenim şüphe duyarsan arası iki saat olsun demişti.Turkiyede değilim işte sorun ordaAlmanyadayim balığı satan turk tü ama ne bileim
5,6 saat arasi var am.işte hamile olmasam valla hic dusunmem kendim icin değil bebeğim icin korkuyorumYok vesvese yapma ikisi arasında süre var bir şey olsa olurdu Allah korusun. Zamanında diyetisyenim şüphe duyarsan arası iki saat olsun demişti.
El ayak titremesi falan da varsa şeker baktırın bi. O değilse bir vitamin eksikliğidir. Ama ertelemeyin de görünün muhakkak. Geçmiş olsunKızlar bilac gundur hıc ıyı hıssetmıyorum ya bayılma hissi var sureklı böyle tam bir bas dönmesı degıl ama sankı fecı dönüyomus gibicok mutsuzum hıc yoktu bas dönmem ne guzeldı ya neden böyle oldu bılmem. Aklıma hep kötu seyler gelıyo acaba bebeklerım iyimi diye dusunup duruyorum. kontrolume daha var ama belkı erken giderim bı ıc dokesım geldı iyi aksamlar kızlar
Aşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsunTurkiyede değilim işte sorun ordaAlmanyadayim balığı satan turk tü ama ne bileim
Aşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsunback Fisch canım istedi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?