Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Gözümü bereltmiştim günlerdir yattığım yerde. Bugün yakaladım hanfendiyi ki, aslında bugün iyi mi diye dr a gitmiştim hep böyle kontrolden sonra yapıyor hamlesini.
evet ya sanki muayeneden sonra benımde agrım oluyo bıraz ne alaka diyodum ama bak hareketlenmiş senınkıde muayeneden sonra ultrasonu hıssedıyolar demekki

evet ya sanki muayeneden sonra benımde agrım oluyo bıraz ne alaka diyodum ama bak hareketlenmiş senınkıde muayeneden sonra ultrasonu hıssedıyolar demekki
Aynen muaneden sonra hereketleniyir sanki bugün bende hissettim

Canım troid biraz yükseksin normale dönsün diye karnıbahar mor lahana beyaz lahana şalgam iyi geliyor. Geçmiş olsun

Canım troid biraz yükseksin normale dönsün diye karnıbahar mor lahana beyaz lahana şalgam iyi geliyor. Geçmiş olsun
Mor lahana alıyım salatasını yapıyım bari beyaz lahana bulamam galiba ama çok sağol aşkım şimdilik takipte kalacaklar . İki doktorda hemfikir alt sınırda değilmişim daha

Aynen canım doktorunu güzel seç memnun olmazsan yine değiştir. Ben çok şanslıyım bu konuda zaten 3 yıldır tek gittiğim doktor. Allah razı olsun her konuda açıklama yapar yardımcı olur
Doktor çok önemli çooook maşallah nazar değmesin böyle ilerleyin inşallah Benim doktorum tüp bebek doktoru olunca işte hamilelik takibi yapmıyor o açıdan kötü sudan çıkmış balık gibi oldum. 1,5 senedir hep onunla iletişimdeydim. Bakalım çarşamba normal kadın doğum bir diğer haftada perinatoloji. İkisiyle de tanışacağım pozitif enerjilerle bekliyorum

Mutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git bence
Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide
Haklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)
Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor

Mutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git bence
Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide
Haklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)
Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor
ölçücem birazdan şekerimide ikiz diye vitaminlerimi sömüyorlar galiba. Belkıde aldıgım takviye yetersiz kalıyor bilemiyorum.
Şeker ölçeri kendinizmi aldiniz acaba eczaneden bende takip etmek istiyorum özellikle yemek yedikten sonra nedense bi anda halszlesiyorum sersemliyorum .

Zaten cok pimpirikli eşim surekli tembihliyordu iş yapma diye Agri kesildi şu an agri yada lekelenme yok ama duruma gore acile giderim eşimede soylemem artik iş yaptim diye napim
eşlerimiz de stres oluyorlar ellerinden bir şey gelmeyince panik olabiliyorlar nasılsın gittin mi hastaneye?

Ya kilo alma iyi bir şey değil almak zaten de bu tarz sorunların da olmasın inşallah. Rahat rahat atlat hamileliği. İyiyim aşkım ben de yoruldum işten geldim pertim artık hiç uyuyamıyorum bi tuhaf oldum

Annemın var cıhazı o ölçüyor aksam yemekten sonra 120ydi suan 88 iyi gibi ama satılıyor galıba ya alabılıyosun diye biliyorum

Aşkım hala çalışıyormuşum ya ? Alsana rapor kıyamam uyuyamayacak başlamıssın
Aşkım bizim aile şirketi ben üniversiteden sonra hemen babamla çalışmaya başladım. Yaz dönemi de çok yoğun geçiyor bizim babacığımı bırakmak istemiyorum doğuma kadar allah izin verdikçe çalışcam 32 den sonra dinlenirim artık

Valla ben 12.haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum yoksa napardım bilmiyorum Sırt üstünde sorun yok da ben hep yüz üstü yatardım ve uyurken sürekli yüz üstü dönüyorum yastık bunu engelliyor. Mesane konusundan da bahsetmişsin ben de aynıyım 1 yudum içsem lavaboya koşuyorum

Hahaha çok komik ve tatlıyız gerçekten ya yüz üstü nasıl güzel bir uyku şeklidir allahımmmmmm çok özleyeceğim deli gibi uyumalarımı hahah dimi ya sanki çok çiş var gibi hissediliyor ama azcık azcık yapıyorum çok komik gerçekten

Ahh şimdiden böyleyse son aylarda Allah yardımcımız olsun Evet evet hep o mesaneye baskıdan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…