Mutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git benceKizlar 18.haftamdayim bugun buzdolabini sileyim dedim karnima agri girdi bir anda hafif leke geldi önce beyaz bi akinti geldi sonra hafif kırmızıya yakin bi leke geldi öncedende bir kez böyle olmuştu doktor progstrn yazmisti 10gun kullan agrin olmzsa birak demişti. Eşime haber verip hstaneye gitmelimiyim şimdi eşim kizcak bana muhtemelen iş yaptim diye napcam bilmiyorum.Gitmelimiyim sizce karin ağrisi hala devam ediyor.
Haklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)Benim o kadar gelmedi hafif geldi zaten kirmizmsi degl pempemsi biseydi yarin randevu gunum bugun tekrarlamazsa yarin giderim diye dusundum vallahi elim dursa kolum durmuyor Yatmakta skıcı geliyor ama anladim yorulunca boyle lekelenme oluyor
Taze ise bişi olmaz canım. Bizim burda balığımız güvenilir mesajı vermek için masaya yoğurt bile kıyuyorlarKızlarr ben istemeden bisey yaptimsabah saat 8:30/9 gibi yoğurt yemiştim sabahları yoğurt yerim disarı çıktık eşimle.oğlen gibi balık ekmek çok guzel koktu aldı eşim biraz yedim cok değil sonra aklıma geldiii sabah yoğurt yedigim cok korkuyorum ya bebeğime bişey olmaz demi zehirlenirsin dedi kayinvalidem yoğurtla ekmek ayni gun yenmeZ dedi
Turkiyede değilim işte sorun ordaTaze ise bişi olmaz canım. Bizim burda balığımız güvenilir mesajı vermek için masaya yoğurt bile kıyuyorlar
Yok vesvese yapma ikisi arasında süre var bir şey olsa olurdu Allah korusun. Zamanında diyetisyenim şüphe duyarsan arası iki saat olsun demişti.Turkiyede değilim işte sorun ordaAlmanyadayim balığı satan turk tü ama ne bileim
5,6 saat arasi var am.işte hamile olmasam valla hic dusunmem kendim icin değil bebeğim icin korkuyorumYok vesvese yapma ikisi arasında süre var bir şey olsa olurdu Allah korusun. Zamanında diyetisyenim şüphe duyarsan arası iki saat olsun demişti.
El ayak titremesi falan da varsa şeker baktırın bi. O değilse bir vitamin eksikliğidir. Ama ertelemeyin de görünün muhakkak. Geçmiş olsunKızlar bilac gundur hıc ıyı hıssetmıyorum ya bayılma hissi var sureklı böyle tam bir bas dönmesı degıl ama sankı fecı dönüyomus gibicok mutsuzum hıc yoktu bas dönmem ne guzeldı ya neden böyle oldu bılmem. Aklıma hep kötu seyler gelıyo acaba bebeklerım iyimi diye dusunup duruyorum. kontrolume daha var ama belkı erken giderim bı ıc dokesım geldı iyi aksamlar kızlar
Aşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsunTurkiyede değilim işte sorun ordaAlmanyadayim balığı satan turk tü ama ne bileim
Aşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsunback Fisch canım istedi bak
ölçücem birazdan şekerimide ikiz diye vitaminlerimi sömüyorlar galiba. Belkıde aldıgım takviye yetersiz kalıyor bilemiyorum.El ayak titremesi falan da varsa şeker baktırın bi. O değilse bir vitamin eksikliğidir. Ama ertelemeyin de görünün muhakkak. Geçmiş olsun
Hadi ya dısardan görebildin mi bende sürekli takip ediyorum darısı basımaBu arada karnımdan tekme izledim ben bugünbir an önce herkes tatsın
Aynen çok sık baktırın vitaminlerinize ki aynı şeyi yaşıyor gibiyim bazen. Kanamadan dolayı kan değerim düştü azölçücem birazdan şekerimide ikiz diye vitaminlerimi sömüyorlar galiba. Belkıde aldıgım takviye yetersiz kalıyor bilemiyorum.
Gözümü bereltmiştim günlerdir yattığım yerde. Bugün yakaladım hanfendiyi ki, aslında bugün iyi mi diye dr a gitmiştim hep böyle kontrolden sonra yapıyor hamlesini.Hadi ya dısardan görebildin mi bende sürekli takip ediyorum darısı basıma
Verene kurbanAşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsunback Fisch canım istedi bak yarın bende yiyim
Oy Allah razi olsun rahatladım sayende cok sağolMasal111 canım alanım oldugu ıcın yazmak istedim. Balık ve yogurt ikilisinin zehirleme olayı dogru değil. Balık cok taze değilse yogurtla yendiyse ozaman dokunur. Burda olay balık yani. Taze değilse kendi başınada dokunur malesef. Endişe etme
Hiç hiç takılma kaynanana he de geçVerene kurbansağol baçım kaynanam olacak kadın oyle diyince valla cok korktum 5,6 saat bi zaman var arada bencede olmaz ama o oyle deyince icime korku girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?