sordum perinatoloji raporu şart dedi. Kendisinin özel kliniği var takipleri orada yapıyormuş. Anlaşmalı olduğu hastanede ise doğum.Benim nörolojik problemlerimden dolayı perinatolojiye gitmem ve takibimin orada yapılması önerildi. Aa onu hiç bilemiyorum canım sormadın mı neden diye
Hahha ciddi misin daha göstermiyor muuuusordum perinatoloji raporu şart dedi. Kendisinin özel kliniği var takipleri orada yapıyormuş. Anlaşmalı olduğu hastanede ise doğum.
Bugün gittim kontrole devlet hast. haftasıyla uyumlu suyu güzel dedi. Sıpa cinsiyeti göstermedi
Gayet güzel kilosu bebekler zaten 20. Haftaya kadar 300 gram ilerler sonrasında kiloları daha hızlı artar canımKızlarr 19+1 olduk bizbugun doktordaydik şukur herşey cok guzel ilerliyor oğluşum 22 santım 300 gram sanki kilosu bjraz az geldi bana ama doktor cok iyi dedi sizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyo nekadar buyudu bebişleriniz
Sağol kuzumGayet güzel kilosu bebekler zaten 20. Haftaya kadar 300 gram ilerler sonrasında kiloları daha hızlı artar canım
Tabi tabi her doktora gittiğimde elim ayağım titriyor. Kötü bir şey duyacağım diye çok üzülüyorum korkuyorum. Neyse ki iyi bebişya ama hepsi bebişin için, insan hapis gibi hisseder ama ya bebiş kötü olsaydı allah korusun, bence yatmanın tadını cıkar baya bi süre yatamıycaz gibibebişine günlük yaz :)
Endişe etme canım 20 den sonra büyüyorlar. Benim kızım 26. haftada 865 gram doğdu mesela hiç beklemiyordumKızlarr 19+1 olduk bizbugun doktordaydik şukur herşey cok guzel ilerliyor oğluşum 22 santım 300 gram sanki kilosu bjraz az geldi bana ama doktor cok iyi dedi sizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyo nekadar buyudu bebişleriniz
az kaldııı yolun yarısını bitirdik bile inanılır gibi değilTabi tabi her doktora gittiğimde elim ayağım titriyor. Kötü bir şey duyacağım diye çok üzülüyorum korkuyorum. Neyse ki iyi bebişçok şükür sağ salim 36ya kadar tutabilirsem içimde o kadar rahat edicem ki
Ay ne guzelEndişe etme canım 20 den sonra büyüyorlar. Benim kızım 26. haftada 865 gram doğdu mesela hiç beklemiyordumtombiş tombiş sağlıkla büyüsün şimdi karınımızdaki bebişlerimiz inşallah
Ben hiçbir şey yaptırmadım canım ama hiç endişem yok çok şüküraminnn, genetik bi problem olmadıgını biliyorum fetal dna yaptırdık amerikadan, ama işte insan yine de acaba oluyor, güzel bebişlerimiz saglıkla gelsinnn
Evet ya medipol hakkında bu devlet hastanesi gibi yorumunu çok duydum tek handikapı bu sanırım. Hoca telefonunu verdi mi sana veya asistanı?Canim her doktorun muayene ücreti ayrı sanirim Muhabbet hocadan memnunum tek Memnun olmadiğim bekleme süresi çok dun 40 dakika bekledik hastasi o kdar çok ki Saatinde girmen imkansiz doğum konusunda çok iyi olduğu için görmezden geliyorum Bazen muayeneler hizli oluyor yogunluktan dolayi.
Kaçıncı gebeliğin canım?İlk hisetigimde ,15 haftalıktım sanki balık yuzuyomuş gibi karnimdaşimdi 19 haftalık olduk vuruyo boyle karnıma bazen daha fazla hisediliyo bazen daha hafif sol tarafina yat tatli bisey ye ve elini karnına koy odaklan hisedersin cok guzel bir duygu
Kart verdi ama bugune kadar aramadim hiç sanirim direk oraya bağlaniyor isteyince veriyormuş ileriki haftalarda istemeyi dusunuyorumEvet ya medipol hakkında bu devlet hastanesi gibi yorumunu çok duydum tek handikapı bu sanırım. Hoca telefonunu verdi mi sana veya asistanı?
Bazıları genetik yapıdan dolayı kilolu doğabilir bazıları annenin sağlıklı beslenmesinden dolayı kilolu doğabilir bazıları da annenin aşırı şekerli şeyler tüketmesinden dolayı malesef şeker hastası olarak doğa bilir tabi şeker hastanesi kolay olmaz bebek anne karnında eğer yapısı genetiği buna uygunsa etkiler çok. Bunu da sormuştum doktorumaBir şey sorcam benim bi akrabam oğlunu 5 kilo doğurdu. Bebekte şeker varmış bu nasıl oluyo? Yani öyle korkunç bir şey gibi sormak istemedim de endişe de ettirmeyim kardeşim de 5 kilo doğdu onda çok şükür bir şey yoktu mesela 27 yaşında şu an
Ya anladım canım bilmiyordum ben teşekkür ederimBazıları genetik yapıdan dolayı kilolu doğabilir bazıları annenin sağlıklı beslenmesinden dolayı kilolu doğabilir bazıları da annenin aşırı şekerli şeyler tüketmesinden dolayı malesef şeker hastası olarak doğa bilir tabi şeker hastanesi kolay olmaz bebek anne karnında eğer yapısı genetiği buna uygunsa etkiler çok. Bunu da sormuştum doktoruma
Ben de 1 yıl lazerlenmiş ve pamuk gibi tertemiz olmuştum ve hamileyken rahat ederim derken şoklandım resmen sıfırlandı her şey. Param da çöpe gitti vaktim deYa anladım canım bilmiyordum ben teşekkür ederimbir de bu epilasyon işini genel olarak soruyorum da benim lazerli vücudum alarm vermeye başladı sakallarım çıktı tövbe yarabbim. Napcam ben şimdi evdeki ıpl cihazını kullansam olur mu acaba şu an, bir şey olur diye de çekiniyorum. Ağda yapasım da yok havalar da sıcak hiç çekilmez. Ay ne güzel böyle gider sanmıştım fırtladı hep sadece bacaklarıma kullansam diye ekleyim zaten bikini bölgesini göremiyorum
Ben de jiletle aldım şu an offf. Neyse halletcez artıkınBen de 1 yıl lazerlenmiş ve pamuk gibi tertemiz olmuştum ve hamileyken rahat ederim derken şoklandım resmen sıfırlandı her şey. Param da çöpe gitti vaktim deÇaresiz vurdum jileti Artık doğumdan sonra vakit bulursam baştan başlarım lazere…
Çok şükür ikimizde iyiz. Hazırlıklar tam gaz devam. Yarin yine alış verişe gidicem. Bizim burda hastane çıkışı baya abartılı oluyor. O yuzden böyle bir elbise dikdiricem. Şimdiden kumasini falan alicam. Ama rengini şu yeşili gibi renk alicam. Aynı renkten eşime ve oglumada tişört alicam. Sen nasılsın:)kızçelerrr nasılsınız sağlıgınız nasıl hazlırlıklar nası minikleriniz nasıl :)
Benim doktorum lazeri hem ışınlarından dolayı hemde radyasyondan dolayı yasakladı hemde hiç bir bölgeme izin yok hatta özel bölgeye jilette yasak enfeksiyon kapılıyormuş sadece makasla kes demişti yada dayanma eşiğin varsa ağda yapabilirsin dedi. Bende de resmen sakal çıktı ahahaha eşim yüzüme ağda yapıyor aradaYa anladım canım bilmiyordum ben teşekkür ederimbir de bu epilasyon işini genel olarak soruyorum da benim lazerli vücudum alarm vermeye başladı sakallarım çıktı tövbe yarabbim. Napcam ben şimdi evdeki ıpl cihazını kullansam olur mu acaba şu an, bir şey olur diye de çekiniyorum. Ağda yapasım da yok havalar da sıcak hiç çekilmez. Ay ne güzel böyle gider sanmıştım fırtladı hep sadece bacaklarıma kullansam diye ekleyim zaten bikini bölgesini göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?