Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Benim nörolojik problemlerimden dolayı perinatolojiye gitmem ve takibimin orada yapılması önerildi. Aa onu hiç bilemiyorum canım sormadın mı neden diye
sordum perinatoloji raporu şart dedi. Kendisinin özel kliniği var takipleri orada yapıyormuş. Anlaşmalı olduğu hastanede ise doğum.
Bugün gittim kontrole devlet hast. haftasıyla uyumlu suyu güzel dedi. Sıpa cinsiyeti göstermedi

Hahha ciddi misin daha göstermiyor muuuu insan merak eder anneyi babayı süründürüyor nazlı minnoş

Gayet güzel kilosu bebekler zaten 20. Haftaya kadar 300 gram ilerler sonrasında kiloları daha hızlı artar canım

ya ama hepsi bebişin için, insan hapis gibi hisseder ama ya bebiş kötü olsaydı allah korusun, bence yatmanın tadını cıkar baya bi süre yatamıycaz gibi bebişine günlük yaz :)
Tabi tabi her doktora gittiğimde elim ayağım titriyor. Kötü bir şey duyacağım diye çok üzülüyorum korkuyorum. Neyse ki iyi bebiş çok şükür sağ salim 36ya kadar tutabilirsem içimde o kadar rahat edicem ki

Endişe etme canım 20 den sonra büyüyorlar. Benim kızım 26. haftada 865 gram doğdu mesela hiç beklemiyordum tombiş tombiş sağlıkla büyüsün şimdi karınımızdaki bebişlerimiz inşallah

az kaldııı yolun yarısını bitirdik bile inanılır gibi değil iyi ol kuzuşum

Bir şey sorcam benim bi akrabam oğlunu 5 kilo doğurdu. Bebekte şeker varmış bu nasıl oluyo? Yani öyle korkunç bir şey gibi sormak istemedim de endişe de ettirmeyim kardeşim de 5 kilo doğdu onda çok şükür bir şey yoktu mesela 27 yaşında şu an

Kızlar dişlerimi fırçalamak çok zor midem atıyor öğürme ye başlıyorum bu seferde çok kasılıyorum Bi teknik var mı ki işkence resmen tamamen kokusuz tatsız macun var ama yinede olmuyor

Evet ya medipol hakkında bu devlet hastanesi gibi yorumunu çok duydum tek handikapı bu sanırım. Hoca telefonunu verdi mi sana veya asistanı?

Kaçıncı gebeliğin canım?

Bazıları genetik yapıdan dolayı kilolu doğabilir bazıları annenin sağlıklı beslenmesinden dolayı kilolu doğabilir bazıları da annenin aşırı şekerli şeyler tüketmesinden dolayı malesef şeker hastası olarak doğa bilir tabi şeker hastanesi kolay olmaz bebek anne karnında eğer yapısı genetiği buna uygunsa etkiler çok. Bunu da sormuştum doktoruma

Ya anladım canım bilmiyordum ben teşekkür ederim bir de bu epilasyon işini genel olarak soruyorum da benim lazerli vücudum alarm vermeye başladı sakallarım çıktı tövbe yarabbim. Napcam ben şimdi evdeki ıpl cihazını kullansam olur mu acaba şu an, bir şey olur diye de çekiniyorum. Ağda yapasım da yok havalar da sıcak hiç çekilmez. Ay ne güzel böyle gider sanmıştım fırtladı hep sadece bacaklarıma kullansam diye ekleyim zaten bikini bölgesini göremiyorum

Ben de 1 yıl lazerlenmiş ve pamuk gibi tertemiz olmuştum ve hamileyken rahat ederim derken şoklandım resmen sıfırlandı her şey. Param da çöpe gitti vaktim de Çaresiz vurdum jileti Artık doğumdan sonra vakit bulursam baştan başlarım lazere…

Ben de jiletle aldım şu an offf. Neyse halletcez artıkın ama yaz geldi ya jilet böyle sakal gibi olur diye çekiniyorum

kızçelerrr nasılsınız sağlıgınız nasıl hazlırlıklar nası minikleriniz nasıl :)
Çok şükür ikimizde iyiz. Hazırlıklar tam gaz devam. Yarin yine alış verişe gidicem. Bizim burda hastane çıkışı baya abartılı oluyor. O yuzden böyle bir elbise dikdiricem. Şimdiden kumasini falan alicam. Ama rengini şu yeşili gibi renk alicam. Aynı renkten eşime ve oglumada tişört alicam. Sen nasılsın:)

Eklentiler

• Screenshot_20250421-140442_TikTok.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 73
Benim doktorum lazeri hem ışınlarından dolayı hemde radyasyondan dolayı yasakladı hemde hiç bir bölgeme izin yok hatta özel bölgeye jilette yasak enfeksiyon kapılıyormuş sadece makasla kes demişti yada dayanma eşiğin varsa ağda yapabilirsin dedi. Bende de resmen sakal çıktı ahahaha eşim yüzüme ağda yapıyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…