Oha kız gelinin kız kardeşi olsak böyle süslü giyeriz ancaÇok şükür ikimizde iyiz. Hazırlıklar tam gaz devam. Yarin yine alış verişe gidicem. Bizim burda hastane çıkışı baya abartılı oluyor. O yuzden böyle bir elbise dikdiricem. Şimdiden kumasini falan alicam. Ama rengini şu yeşili gibi renk alicam. Aynı renkten eşime ve oglumada tişört alicam. Sen nasılsın:)
Oha kız gelinin kız kardeşi olsak böyle süslü giyeriz ancasizde baya abartıymış
Suratıma ağda yapıyorum bir de şu braun yüz epilasyon aleti var ya cımbızsız olan o çok iyi onu kullandım işe yaradı. Bikini bölgesini allaha emanet kısaltıyorum makineyle. Jiletle de bacaklarımı aldım ama böyle hoşuma gitmedi ya. Lazer de dediğin gibi ürkütüyor zaten düşük riski diye hop oturup hop kalkıyorum. Ağda yaparım acı eşiğim yüksek de Hadi şimdi yaptım yazın ne olacak , o hamilelik ilerleyince terden ölüyo insan ağdayla hiç uğraşamam gibi geliyo da dur bakalım halledicezBenim doktorum lazeri hem ışınlarından dolayı hemde radyasyondan dolayı yasakladı hemde hiç bir bölgeme izin yok hatta özel bölgeye jilette yasak enfeksiyon kapılıyormuş sadece makasla kes demişti yada dayanma eşiğin varsa ağda yapabilirsin dedi. Bende de resmen sakal çıktı ahahaha eşim yüzüme ağda yapıyor arada
Sünnet düğünü gibi deseneSen bide oğlumun çıkışındaki halimi bir gör. Bizde araba falan susletiliyor. Kalabalık olup almaya geliyorlar. Babası eli çiçekli falan.
Evet ve ayrıca aşırı hızlı uzuyor 2 günde çıkıyor uçları, çıldırırsınBen de jiletle aldım şu an offf. Neyse halletcez artıkınama yaz geldi ya jilet böyle sakal gibi olur diye çekiniyorum
Benim hep hastane işleri acele acele olduğu için ne bulursam onla yaptım hepEvet ve ayrıca aşırı hızlı uzuyor 2 günde çıkıyor uçları, çıldırırsınBi arkadaş eldivenle alıyorum demiş aslında biz lazerliler için en doğru yol o olurdu hem kökünü güçlendirmezdik hem de zaten seyrekti çoğaltmazdık… Ama çok uğraştırıcı gibi sanki cesaret edemedim
Ay sorma korkulu ruya bende yaptırmıştım. Lazer ama gebelik olunca yarım kaldı yarıya azalmıştı birde şimdi jiletle alıyorum mecburen ağda zaten yasak kasılma olur diyeBen de jiletle aldım şu an offf. Neyse halletcez artıkınama yaz geldi ya jilet böyle sakal gibi olur diye çekiniyorum
Baya abartılı yaÇok şükür ikimizde iyiz. Hazırlıklar tam gaz devam. Yarin yine alış verişe gidicem. Bizim burda hastane çıkışı baya abartılı oluyor. O yuzden böyle bir elbise dikdiricem. Şimdiden kumasini falan alicam. Ama rengini şu yeşili gibi renk alicam. Aynı renkten eşime ve oglumada tişört alicam. Sen nasılsın:)
Vay be sizde baya önem veriliyor böyle şeylere ne güzelSen bide oğlumun çıkışındaki halimi bir gör. Bizde araba falan susletiliyor. Kalabalık olup almaya geliyorlar. Babası eli çiçekli falan.
Benden hiçbi doktor tahlil istemedi desem? Ben kendim gittim dahiliyeye istedim 2 kere. Ve enfeksiyon testlerini istedim dahiliye kadın doğum ister dedi. Hala yaptırmadım onlarıYa böyle duyunca şok oluyorum.. benim gittiğim doktor daha önce ne tansiyon ne kiloma baktı, ki özel hastaneye gidiyorum, geçen hafta değiştirme kararı almıştım bazı sebeplerden dolayı. Böyle olunca korkuyorum ya enfeksiyon çok ilerlemiş mi falan diye.. Allahım korusun bütün bebişileriiikızlar herkesin doktoru ölçüyor mu nasıl ilgileniyor nelere bakıyor lütfen paylaşır mısınız.. gerçekten canım çok sıkkın
Evet öyle. Tabi yapan var yapmayan varVay be sizde baya önem veriliyor böyle şeylere ne güzel
Kizlar benm gibi bagrsak hareketi dahil hissetmeyen var mi. En ufak bir kipirti his olmayan
3Kaçıncı gebeliğin canım?
Ay maşallah3hamileliğim
Hatta 22 haftaya kadar hissetmeyen var merak etme canım hisedersin zaman vae hatta oyle bi hisedersin ki yeter doğsun dersinAy maşallahBenim ilk daha o yüzden 20.haftaya kadar yolu var sanırım hissetmemenin
Aynen aşkım bazen iki farklı görüş olabiliyor sen içine en çok sinenle devam etAşkım hematolojiden şimdi çıktım görüştüm geçen sene bebeğimi kaybettiğim zaman tanışmıştım harika bir doktor. Bazı testler istedi verdim kanı bakalım ama ben tüp bebek doktorumun dediği şekilde yani şu an kullandığım şekilde devam edeceğim böyle her kafadan bir ses maşallah insanı şaşırtırlar.
Geçmiş olsun sana da balımm
O günden sonra güncelleme oldu her akşam yanıyor ama insani bir yanma değil yaDemez.olaydimsimdi goruyom.naptin geçti mi miden
Ay bunu bende aldım. Çok pişmanım boşa gitti parası. Bembeyaz yaptığı yetmiyormuş gibi birde gözenekleri çok kötü gösteriyor. Hiç önermiyorumOoo çok iyi ben solante prega kullanıyorum ama gün sonu kalıp gibi oluyor bide ruh gibi yapıyorbende mustela isteyeyim babam alsın göndersin hemen sağol yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?