Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Oha kız gelinin kız kardeşi olsak böyle süslü giyeriz anca sizde baya abartıymış

Oha kız gelinin kız kardeşi olsak böyle süslü giyeriz anca sizde baya abartıymış
Sen bide oğlumun çıkışındaki halimi bir gör. Bizde araba falan susletiliyor. Kalabalık olup almaya geliyorlar. Babası eli çiçekli falan.

Suratıma ağda yapıyorum bir de şu braun yüz epilasyon aleti var ya cımbızsız olan o çok iyi onu kullandım işe yaradı. Bikini bölgesini allaha emanet kısaltıyorum makineyle. Jiletle de bacaklarımı aldım ama böyle hoşuma gitmedi ya. Lazer de dediğin gibi ürkütüyor zaten düşük riski diye hop oturup hop kalkıyorum. Ağda yaparım acı eşiğim yüksek de Hadi şimdi yaptım yazın ne olacak , o hamilelik ilerleyince terden ölüyo insan ağdayla hiç uğraşamam gibi geliyo da dur bakalım halledicez

Ben de jiletle aldım şu an offf. Neyse halletcez artıkın ama yaz geldi ya jilet böyle sakal gibi olur diye çekiniyorum
Evet ve ayrıca aşırı hızlı uzuyor 2 günde çıkıyor uçları, çıldırırsın Bi arkadaş eldivenle alıyorum demiş aslında biz lazerliler için en doğru yol o olurdu hem kökünü güçlendirmezdik hem de zaten seyrekti çoğaltmazdık… Ama çok uğraştırıcı gibi sanki cesaret edemedim

Benim hep hastane işleri acele acele olduğu için ne bulursam onla yaptım hep inşallah bundan sonra çok düzenli olur da ona göre güzel güzel giderim

Ben de jiletle aldım şu an offf. Neyse halletcez artıkın ama yaz geldi ya jilet böyle sakal gibi olur diye çekiniyorum
Ay sorma korkulu ruya bende yaptırmıştım. Lazer ama gebelik olunca yarım kaldı yarıya azalmıştı birde şimdi jiletle alıyorum mecburen ağda zaten yasak kasılma olur diye

Baya abartılı ya

Benden hiçbi doktor tahlil istemedi desem? Ben kendim gittim dahiliyeye istedim 2 kere. Ve enfeksiyon testlerini istedim dahiliye kadın doğum ister dedi. Hala yaptırmadım onları

Kizlar benm gibi bagrsak hareketi dahil hissetmeyen var mi. En ufak bir kipirti his olmayan

Aynen aşkım bazen iki farklı görüş olabiliyor sen içine en çok sinenle devam et

Ooo çok iyi ben solante prega kullanıyorum ama gün sonu kalıp gibi oluyor bide ruh gibi yapıyor bende mustela isteyeyim babam alsın göndersin hemen sağol yavru
Ay bunu bende aldım. Çok pişmanım boşa gitti parası. Bembeyaz yaptığı yetmiyormuş gibi birde gözenekleri çok kötü gösteriyor. Hiç önermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…