2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kizlar benm gibi bagrsak hareketi dahil hissetmeyen var mi. En ufak bir kipirti his olmayan

Aynen aşkım bazen iki farklı görüş olabiliyor sen içine en çok sinenle devam et

Ooo çok iyi ben solante prega kullanıyorum ama gün sonu kalıp gibi oluyor bide ruh gibi yapıyor bende mustela isteyeyim babam alsın göndersin hemen sağol yavru
Ay bunu bende aldım. Çok pişmanım boşa gitti parası. Bembeyaz yaptığı yetmiyormuş gibi birde gözenekleri çok kötü gösteriyor. Hiç önermiyorum

Kızlar mide yanması başladımı 3 gündür akşamlar midem alev topu oluyor , ejderha gibi ateş püskürücem sanki . Hayır sanki eriyecek o yanmadan mide öyle bir yanma .

Kızlar dişlerimi fırçalamak çok zor midem atıyor öğürme ye başlıyorum bu seferde çok kasılıyorum Bi teknik var mı ki işkence resmen tamamen kokusuz tatsız macun var ama yinede olmuyor
Accık karbonat şahane temizler ama sürekli yapmayın dişetleri zarar görebiliyor. Diş temizlemeye sadece fırça ve su da yetiyo bazen. Arada böyle yapar arada macun kullanırsınız.
Sen bide oğlumun çıkışındaki halimi bir gör. Bizde araba falan susletiliyor. Kalabalık olup almaya geliyorlar. Babası eli çiçekli falan.
Aaay patron iyi bişi kız aslında. Kepazelikten önceki son sultanlık bir de çiçeği verirken taksın altınları tadını çıkar kız değişik güzel bi gelenekmiş. Biz de sütü aZcılar, ben çatır çatır normal doğurdumcular, her mahrem işinde orda duranlar başköşede bekler doğumdan önce hazırdırlar hatta

Kızlar mide yanması başladımı 3 gündür akşamlar midem alev topu oluyor , ejderha gibi ateş püskürücem sanki . Hayır sanki eriyecek o yanmadan mide öyle bir yanma .
Var canım gaz problemin yoksa süt iç az da olsa geçiyor ya da laktozeuz iç bilemedim şimdi benim böyle komple midemi buzluğa sokasım geldi bugün

Var canım gaz problemin yoksa süt iç az da olsa geçiyor ya da laktozeuz iç bilemedim şimdi benim böyle komple midemi buzluğa sokasım geldi bugün
Ya benim midemde çok kötü ama sütü sevmiyorum midem bulanıyor sütten . Midem eriyor sanıyorum şuan yanmadan

Ya benim midemde çok kötü ama sütü sevmiyorum midem bulanıyor sütten . Midem eriyor sanıyorum şuan yanmadan
Ne işe yarıyor hiç bilmiyorum ki ama seni çok iyi anlıyorum inan bana, hem yanma hem şu ilaç dokunması meselesinden bir hafta ağladım evin içinde. Dur bakıyım bi chatgpt ye sorayım

yaaa ınanmıyorum tek sanıyordum kendımı ya benımde sakallarım cıktı öf iğrenc bide gobegım ust kısımları kıllandı yaa ınanmıyorum kendıme beyaz tenlı bir ınsanım ben ya. Lazere asla ızın vermedı doktorum benım. Hıcbır bolgeye hemde jılete devam ama oda malesef kasındırıyo hele sımdı yaz gelıyo napcaz bilmem. hormonlar gercekren cosuyo gebelıkte

O günden sonra güncelleme oldu her akşam yanıyor ama insani bir yanma değil ya midem eriyor sanki
Canım benımde öyle midem cok yanıyor geceleri full oturuyorum desem yalan olmaz. Cig tahın ıyı geliyo bana cok dayanamazsam gavısconu basıyorım geciyorum napıyım ama cig tahını deneyenebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…