Accık karbonat şahane temizler ama sürekli yapmayın dişetleri zarar görebiliyor. Diş temizlemeye sadece fırça ve su da yetiyo bazen. Arada böyle yapar arada macun kullanırsınız.Kızlar dişlerimi fırçalamak çok zor midem atıyor öğürme ye başlıyorum bu seferde çok kasılıyorum Bi teknik var mı kiişkence resmen tamamen kokusuz tatsız macun var ama yinede olmuyor
Aaay patron iyi bişi kız aslında. Kepazelikten önceki son sultanlıkSen bide oğlumun çıkışındaki halimi bir gör. Bizde araba falan susletiliyor. Kalabalık olup almaya geliyorlar. Babası eli çiçekli falan.
İyiyim güzelim çok şükür
Var canım gaz problemin yoksa süt iç az da olsa geçiyor ya da laktozeuz iç bilemedim şimdi benim böyle komple midemi buzluğa sokasım geldi bugünKızlar mide yanması başladımı 3 gündür akşamlar midem alev topu oluyor , ejderha gibi ateş püskürücem sanki . Hayır sanki eriyecek o yanmadan mide öyle bir yanma .
Ayy hadi inşallah güzel geçsinİyiyim güzelim çok şüküryarın detaylı ultrason günüm heyecanlıyım sen nasılsın
Ya benim midemde çok kötü ama sütü sevmiyorum midem bulanıyor sütten . Midem eriyor sanıyorum şuan yanmadanVar canım gaz problemin yoksa süt iç az da olsa geçiyor ya da laktozeuz iç bilemedim şimdi benim böyle komple midemi buzluğa sokasım geldi bugün
Ne işe yarıyor hiç bilmiyorum ki ama seni çok iyi anlıyorum inan bana, hem yanma hem şu ilaç dokunması meselesinden bir hafta ağladım evin içinde. Dur bakıyım bi chatgpt ye sorayımYa benim midemde çok kötü ama sütü sevmiyorum midem bulanıyor sütten . Midem eriyor sanıyorum şuan yanmadan
yaaa ınanmıyorum tek sanıyordum kendımı ya benımde sakallarım cıktı öf iğrencBenim doktorum lazeri hem ışınlarından dolayı hemde radyasyondan dolayı yasakladı hemde hiç bir bölgeme izin yok hatta özel bölgeye jilette yasak enfeksiyon kapılıyormuş sadece makasla kes demişti yada dayanma eşiğin varsa ağda yapabilirsin dedi. Bende de resmen sakal çıktı ahahaha eşim yüzüme ağda yapıyor arada
Canım benımde öyle midem cok yanıyor geceleri full oturuyorum desem yalan olmaz. Cig tahın ıyı geliyo bana cok dayanamazsam gavısconu basıyorım geciyorum napıyım ama cig tahını deneyenebılırsınO günden sonra güncelleme oldu her akşam yanıyor ama insani bir yanma değil yamidem eriyor sanki
Şimdi azaldı yine aşkım muz yedim . Birsi muz demişti ( ya taşınma esnasındaydım mutfağım kurulmadı bende alışveriş yapmadım evde hiç birşey yok inanırsanLadyNurr süt değilse yoğurt diyo ama denesen mi
Süt,yoğurt . Maden suyu ve çiğ tahin .. süper bunları alayım evde bulunsun bugün muz vardı evde muz denedim oda az birşey hafifletti . Ya bu yanmadan bahsediyorlardı ama ben hep normal reflü sanıyordum bu reflü felan değil mide eriten cinstenCanım benımde öyle midem cok yanıyor geceleri full oturuyorum desem yalan olmaz. Cig tahın ıyı geliyo bana cok dayanamazsam gavısconu basıyorım geciyorum napıyım ama cig tahını deneyenebılırsın
Aa 19.Hafta erken olmuyormu kuzum ben 21.Haftaya aldim randevu ayy iyi hadi güzel haberlerle dön bende iyiyim çok şükürİyiyim güzelim çok şüküryarın detaylı ultrason günüm heyecanlıyım sen nasılsın
Off ayni dert bendede var valla hem gôbüşte hem sirtimda hemde gidimda tuyler cikti lazerde yapamiyorum doğuma kadar tüylü bamya olcaz heralde umarim dökülüyorduryaaa ınanmıyorum tek sanıyordum kendımı ya benımde sakallarım cıktı öf iğrencbide gobegım ust kısımları kıllandı yaa ınanmıyorum kendıme beyaz tenlı bir ınsanım ben ya. Lazere asla ızın vermedı doktorum benım. Hıcbır bolgeye hemde jılete devam ama oda malesef kasındırıyo hele sımdı yaz gelıyo napcaz bilmem. hormonlar gercekren cosuyo gebelıkte
Ay sizde hastane odasına herkes girebiliyor. Bizde böyle değil. Özel devlet fark etmeksizin odaya kimseyi almiyorlar. İste görmeye gelenlerle de özel yeri var oraya çağırıyorlar. Orayada yakınlarına bebeği gösteriyorsun başkalarına bebeği bile göstermiyorsun. 5 dakika görüşüyorsun o kadar. Valla zaten ilk defa bebeginle tanışacagin zaman yakınların yanindaysa rahat edemez insan. Rahat rahat emziremem koklaşamam. Valla ben hem normal hem sezeryan yaptım. Normalde de başın göğe ermiyor. Benim için sezeryan daha konforlu daha rahattı. Yine sezeryan olucam birisi gelip ters birşey derse alır cevabını ama burda pek turkiyedeki gibi sezeryani yadirganmiyor yani şu saçma sapan sen doğum yapmadın düşüncesi yok. Yani en azından benim çevremde yoo böyle düşünce. Bide ztn anlamıyorum biz sezeryan olduk diye dgm yapmadiysak bu çocuğu leylekler getirmiştir demi ne saçma bir söz. Ne yani @mimzdan çıkarmadık diye doğurmadık sayiliyoruz muAccık karbonat şahane temizler ama sürekli yapmayın dişetleri zarar görebiliyor. Diş temizlemeye sadece fırça ve su da yetiyo bazen. Arada böyle yapar arada macun kullanırsınız.
Aaay patron iyi bişi kız aslında. Kepazelikten önceki son sultanlıkbir de çiçeği verirken taksın altınları tadını çıkar kız değişik güzel bi gelenekmiş. Biz de sütü aZcılar, ben çatır çatır normal doğurdumcular, her mahrem işinde orda duranlar başköşede bekler doğumdan önce hazırdırlar hatta
Kesinlikle ya erkeğe benzedik şimdiden doğuma kadar kocamızla traş oluruz artıka Ahahhayaaa ınanmıyorum tek sanıyordum kendımı ya benımde sakallarım cıktı öf iğrencbide gobegım ust kısımları kıllandı yaa ınanmıyorum kendıme beyaz tenlı bir ınsanım ben ya. Lazere asla ızın vermedı doktorum benım. Hıcbır bolgeye hemde jılete devam ama oda malesef kasındırıyo hele sımdı yaz gelıyo napcaz bilmem. hormonlar gercekren cosuyo gebelıkte
Canım ben şuan 20+3 deyim. Burdaki yazsn benim ilk gittiğim zamaanki bebeğin keseye göreydi:) ama şuan 20+3 son adet tarihimlede uyumluAa 19.Hafta erken olmuyormu kuzum ben 21.Haftaya aldim randevu ayy iyi hadi güzel haberlerle dön bende iyiyim çok şükür
Benim detayliya daha 21 gün var
Ay o diyenler bitmiyoki liste uzayıp gidiyorAccık karbonat şahane temizler ama sürekli yapmayın dişetleri zarar görebiliyor. Diş temizlemeye sadece fırça ve su da yetiyo bazen. Arada böyle yapar arada macun kullanırsınız.
Aaay patron iyi bişi kız aslında. Kepazelikten önceki son sultanlıkbir de çiçeği verirken taksın altınları tadını çıkar kız değişik güzel bi gelenekmiş. Biz de sütü aZcılar, ben çatır çatır normal doğurdumcular, her mahrem işinde orda duranlar başköşede bekler doğumdan önce hazırdırlar hatta
Benide 2 hafta sonra çağırdı 22 haftalık olmuş olucamCanım ben şuan 20+3 deyim. Burdaki yazsn benim ilk gittiğim zamaanki bebeğin keseye göreydi:) ama şuan 20+3 son adet tarihimlede uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?