Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Eveet geldik yine ayların, haftaların birbirine girdiği günlere ne dicez şimdi dört ay bitti mi dicez? bir de 36-40 arası ne böyle on gün mü

Eklentiler

• IMG_20250508_115903.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba bende 16 haftaya kadar multivitamin kullandım. 16 dan sonra d vitamini, demir, omegalı multivitamine geçtim. Yakında da probiyotik düşünüyorum biraz kabızlık ve gaz var. Sen şuan ne kullanıyorsun

Ya işte bende böyle bişey alıcam

Eklentiler

• 1000039479.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 69
17 bitsin daha var 18+0 da 4 bitecek 9da bitseydi ne iyi olurdu tak dite doğursaydık
Dört bitti dicez ama tam da beş değilmiş gibi mi hissettircez etrafa ay çok saçma herkes neden merak ediyo ki haftalık diyom işte idare edin

Ben araştırma yaptım, iki kişi arasında kaldım İsmail Özdemir ve Aytül çorbacıoğlu. Sen baktın mı
Ya benim doktorum bahçelievler betatom görüntüleme merkezini tavsiye ediyorum dedi doktor ismi vermedi. Ben de internetten Bakırköy Dr.Ahsen Bakan’ı buldum. Fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı ama sanki Bakırköydeki daha çok içime sindi gibi.

Kızlar ben devlet hastanesinde fetal dna yaptırdım, sonucu 4 haftada çıkıyordu hiç heyecan yapmamıştım düşünmemiştim. Salı günü sonucum çıktı bugün öğrenmeye gidicez ne kadar heyecanlıyım ya. İnsan beklentiye girdiği anda heyecan yapıyor. Doğum için de kendimi 41 haftalik doguracakmis gibi düşünüp hemen bekleyişe gecmiyim diye düşünüyorum. Doğum valizini hazır ederim tabii :)

aslında keşke gerçekten yardımı dokunabilecek insanlar dısında kimse gelmese çok güzel olmaz mı ben ameliyat olan hastayı ziyaret etmeyi de aynı gözle görüyorum. ben apandisit oldum uyandım başımda eşimin bütün ailesi üstüm başım kanlı önlük popom çıplak bi türlü gitmediler acı içindeyim saatlerce başımda durdular şimdi bu iyilik mi kötülük mü. gel 15 dk gör git

Bence de. Kalabalığı sevmem böyle gümlerde iyi ki uzaktayım annem babam eşim kayınvalidem gelecek yanıma. Eşiminde komutanları gelir onlarda asagıda ağırlar kafam rahat o acıyla kimseye gülücük dağıtamam

ya acısı dinmiş bile olsa yorgun olcaz bebegimizle babasıyla ailecek vakit geçirmek istiycez afedersiniz sezeryan olursak gaz cıkarmadan taburcu bile etmiyolar, ben misafir mii agırlıyım bebek emzirmeyi mi ögreneyim kendime mi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…