Kızlar ben şu an 16 haftalığım doktorum bana sadece d vit ve demir takviyesi önerdi ama çoğu arkadaşım 12.haftadan sonra OMEGA 3 bazıları magnezyum kalsiyum vs kullanmaya başlamış, kimler hangi hafta ve hangi takviyeleri alıyor merak ettim ?
Merhaba bende 16 haftaya kadar multivitamin kullandım. 16 dan sonra d vitamini, demir, omegalı multivitamine geçtim. Yakında da probiyotik düşünüyorum biraz kabızlık ve gaz var. Sen şuan ne kullanıyorsun
Çok şükür ikimizde iyiz. Hazırlıklar tam gaz devam. Yarin yine alış verişe gidicem. Bizim burda hastane çıkışı baya abartılı oluyor. O yuzden böyle bir elbise dikdiricem. Şimdiden kumasini falan alicam. Ama rengini şu yeşili gibi renk alicam. Aynı renkten eşime ve oglumada tişört alicam. Sen nasılsın:)
Ya benim doktorum bahçelievler betatom görüntüleme merkezini tavsiye ediyorum dedi doktor ismi vermedi. Ben de internetten Bakırköy Dr.Ahsen Bakan’ı buldum. Fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı ama sanki Bakırköydeki daha çok içime sindi gibi.
Kızlar ben devlet hastanesinde fetal dna yaptırdım, sonucu 4 haftada çıkıyordu hiç heyecan yapmamıştım düşünmemiştim. Salı günü sonucum çıktı bugün öğrenmeye gidicez ne kadar heyecanlıyım ya. İnsan beklentiye girdiği anda heyecan yapıyor. Doğum için de kendimi 41 haftalik doguracakmis gibi düşünüp hemen bekleyişe gecmiyim diye düşünüyorum. Doğum valizini hazır ederim tabii :)
Kiz bizde böyle özel günlerde bu kadar abartı giyiniyoruz. Ertesi günü evde zombi gibiydim ben. . Bebeğim daha yeni dogandi odayı kilitledim işte çocukta krizi giriyor. Elimde çocuk bir memem dışarıda saç baş dağınık. Göz altlarim siyah uykusuzluktan. Kendimi o halde boy aynada görmüştüm. Hiç unutmuyorum. İlk 3 ay çok zor valla. Evet sizde de hastanede çekim yapılıyor. Ben hastanede yapsaydım hazirlanamazdim her halde çünkü hastanedeki halimde berbattı bide sezeryan iki büklüm geziyordum. Görmeye gelenlerin önüne yapabildiğim kadar düz yürüyerek çıkıyordum. Sonradan kv diyorlarmış yuruyebiliyormuş gelinin. sanki ameliyat olmamış gibi. Diye
aslında keşke gerçekten yardımı dokunabilecek insanlar dısında kimse gelmese çok güzel olmaz mı ben ameliyat olan hastayı ziyaret etmeyi de aynı gözle görüyorum. ben apandisit oldum uyandım başımda eşimin bütün ailesi üstüm başım kanlı önlük popom çıplak bi türlü gitmediler acı içindeyim saatlerce başımda durdular şimdi bu iyilik mi kötülük mü. gel 15 dk gör git
aslında keşke gerçekten yardımı dokunabilecek insanlar dısında kimse gelmese çok güzel olmaz mı ben ameliyat olan hastayı ziyaret etmeyi de aynı gözle görüyorum. ben apandisit oldum uyandım başımda eşimin bütün ailesi üstüm başım kanlı önlük popom çıplak bi türlü gitmediler acı içindeyim saatlerce başımda durdular şimdi bu iyilik mi kötülük mü. gel 15 dk gör git
Bence de. Kalabalığı sevmem böyle gümlerde iyi ki uzaktayım annem babam eşim kayınvalidem gelecek yanıma. Eşiminde komutanları gelir onlarda asagıda ağırlar kafam rahat o acıyla kimseye gülücük dağıtamam
Bence de. Kalabalığı sevmem böyle gümlerde iyi ki uzaktayım annem babam eşim kayınvalidem gelecek yanıma. Eşiminde komutanları gelir onlarda asagıda ağırlar kafam rahat o acıyla kimseye gülücük dağıtamam
ya acısı dinmiş bile olsa yorgun olcaz bebegimizle babasıyla ailecek vakit geçirmek istiycez afedersiniz sezeryan olursak gaz cıkarmadan taburcu bile etmiyolar, ben misafir mii agırlıyım bebek emzirmeyi mi ögreneyim kendime mi bakayım