2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
12den itibaren omega başladık 19 itibariyle de D vitamini başladık o kadar başka yok

He şükür canım temiz çıkmış sık sık kontrole gidersin bundan sonra öyle bir tehlike varsa evde de tansiyon olcersin

ayyy ne kadar değişikkk zarif görünüyor çok, ama nası emzircen kafamda deli sorular :) ben iyiyim sanırım, oğlumu merak ediyorum heyecanla haftaya kontrolüm var onu bekliyorum

ayyy ne kadar değişikkk zarif görünüyor çok, ama nası emzircen kafamda deli sorular :) ben iyiyim sanırım, oğlumu merak ediyorum heyecanla haftaya kontrolüm var onu bekliyorum
Öncesinde emziririm giymeden önce. Hem ilk günler mama destekli gidiyorsun tam anlamiyla çocuk doymuyor. Daha sütün tam anlamiyla inmiyor. O yuzden mamada veririm. Oğlumda böyle olmuştu.
İyidir iyidir ogluşun. Ne güzel az kalmış benimkiye daha ay sonunda kontrolüm

Öncesinde emziririm giymeden önce. Hem ilk günler mama destekli gidiyorsun tam anlamiyla çocuk doymuyor. Daha sütün tam anlamiyla inmiyor. O yuzden mamada veririm. Oğlumda böyle olmuştu
Evet benimde hemen sütüm gelmedi hastaneden verdiler bize mama hemşireler çok güzel gösteriyor emzirmeyi mamayı nasıl vericegini falan ben çabuk alismistim

Öncesinde emziririm giymeden önce. Hem ilk günler mama destekli gidiyorsun tam anlamiyla çocuk doymuyor. Daha sütün tam anlamiyla inmiyor. O yuzden mamada veririm. Oğlumda böyle olmuştu
çok şeker bi gelenek ama türkiyede de renkli olmasa da süslü geceliklerle foto cekimi falan yapıyolar, ben işe gelirken bile pijamamı zor cıkartan bi tipim şuanda da tayt tişört geziyorum ofiste pek beceremem süslenmeyi makyajı saçı başı ama süslenenlere cok özenirim hep

Evet benimde hemen sütüm gelmedi hastaneden verdiler bize mama hemşireler çok güzel gösteriyor emzirmeyi mamayı nasıl vericegini falan ben çabuk alismistim
Eveettt çocuk Dr her gun çocuğu görmeye geliyor yanına. Ben devlette yaptım. Orda çıkmadan önce ders bile verdiler desem yeridir. İste çocuğunuza sizden başkasına emzirtmeyin. Kendiniz önceliğiniz emzirmek olsun çocuk için faydali falan diye.

Kiz bizde böyle özel günlerde bu kadar abartı giyiniyoruz. Ertesi günü evde zombi gibiydim ben. . Bebeğim daha yeni dogandi odayı kilitledim işte çocukta krizi giriyor. Elimde çocuk bir memem dışarıda saç baş dağınık. Göz altlarim siyah uykusuzluktan. Kendimi o halde boy aynada görmüştüm. Hiç unutmuyorum. İlk 3 ay çok zor valla. Evet sizde de hastanede çekim yapılıyor. Ben hastanede yapsaydım hazirlanamazdim her halde çünkü hastanedeki halimde berbattı bide sezeryan iki büklüm geziyordum. Görmeye gelenlerin önüne yapabildiğim kadar düz yürüyerek çıkıyordum. Sonradan kv diyorlarmış yuruyebiliyormuş gelinin. sanki ameliyat olmamış gibi. Diye

Eveet geldik yine ayların, haftaların birbirine girdiği günlere ne dicez şimdi dört ay bitti mi dicez? bir de 36-40 arası ne böyle on gün mü

Eklentiler

• IMG_20250508_115903.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba bende 16 haftaya kadar multivitamin kullandım. 16 dan sonra d vitamini, demir, omegalı multivitamine geçtim. Yakında da probiyotik düşünüyorum biraz kabızlık ve gaz var. Sen şuan ne kullanıyorsun

Ya işte bende böyle bişey alıcam

Eklentiler

• 1000039479.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 72
17 bitsin daha var 18+0 da 4 bitecek 9da bitseydi ne iyi olurdu tak dite doğursaydık
Dört bitti dicez ama tam da beş değilmiş gibi mi hissettircez etrafa ay çok saçma herkes neden merak ediyo ki haftalık diyom işte idare edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…