Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz bir kaç kere bende ağrı yüzünden hemen doktora gitmiştim, içini rahat tut iyi şeyler düşün bebişini ğör ve rahatla

Kızlar detaylı randevularınızı aldınız mı? Kaç artı kaça aldınız acaba? Benim bayramdan sonra 22 hafta oluyor doktorum 22 haftayı öneririm dedi bayramdan sonra uzunca bir süre şehir dışında olacağım acaba 21+2 iken İstanbul’da mı yoksa 22+3 de İzmir de mi doktora randevu almalıyım kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum

aslında ben de öyle düşünüyorum ama zaten pazartesiydi randevum,çok da zaman kalmadığı için hafta sonu da kafam rahat olsun istedim

Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz bir kaç kere bende ağrı yüzünden hemen doktora gitmiştim, içini rahat tut iyi şeyler düşün bebişini ğör ve rahatla
aslında hamileler için de sakinleştirici bir ilaç falan olmalı göreyim ya merak ediyorum zaten büyüdü mü ne yapıyor :)

Ne denir bilmiyorum resmen geçmişi gözümde canlandı rabbim sabır versn canm
Ha
Senin neden patlamıştı bir neden bulunabilmiş miydi? Çok üzücü şeyler gerçekten…
Plesenta previa vardı plensata rahmi kapatmıştı sürekli kanamalar vardı
Sonra 22. Haftada yukarı cıktı 1 hafta sonra kese patladı
Sebep bulamadılar büyük ihtimalle enfeksiyona bağlı kese incelip delindi dediler

Cok zor canm ne desem bilmiyorum yaşadıklarım gözümde canlandı rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip ailesine inşallah canm

Canım bana 22+4e verdi inşallah gitmek nasip olur malum ne olacağı belli olmayan şekilde yatıyorum sadece ama senin için hangisi daha rahat olacaksa o şekilde git, doktoruna göre de gidebilirsin. 21+2de de oluyo herhalde

21+1 e aldım. Gideceğim dr 21-22. Haftaları tercih ediyormuş. O güne de denk geldi aslında başka boşluğu yoktu.

Ben 16 haftalığım 6. Haftamdan beri kahverengi lekelenme var. Kanama alanı Çok minicik aktif değil dedi ama moral bozmaya yetiyor hamile olduğumu bile söyleyemedim kimseye
Çok yoğundu arkadaşım çok üzülüyor insan. Bu ara hafifledi rengi değişti diyorum ama iyi demeye de gelmiyor. Gece sancılı kanamam oldu yine. Beklicez sabredip dinlenecez.

Canım bana 22+4e verdi inşallah gitmek nasip olur malum ne olacağı belli olmayan şekilde yatıyorum sadece ama senin için hangisi daha rahat olacaksa o şekilde git, doktoruna göre de gidebilirsin. 21+2de de oluyo herhalde
İnşallah canım gittiğimizin haberlerini paylaşcaz merak etme sen sadece dinlen yat iyi düşün

21+1 e aldım. Gideceğim dr 21-22. Haftaları tercih ediyormuş. O güne de denk geldi aslında başka boşluğu yoktu.
Ben aradığımda randevu için 22+4 e randevu olur dedi asistan ben 21 haftayı sorduğumda olur dedi. Ama bilemiyorum ya arada 9 gün var . 22+4 de İzmir’de detaylı mı ya gitsem diye düşünüyorum. Kararsızım

Şimdi doktordan çıktıımm,konuştuğumuz gibi bir sorun yok çok şükür. Geçen hafta yurtdışı gezisinde yorulduğum için kasılmalarım varmış,bol bol dinlenme önerdi doktorum.
Bizim pipili bebiş de maşallah yine pipi şov yaptı tam yüzünü göreceğimiz sırada da kapattı :)

Selam kızlar tetanoz aşısını oldum bugün tek doz yeter dedi doktorum sizler oldunuz mu?

Selam kızlar tetanoz aşısını oldum bugün tek doz yeter dedi doktorum sizler oldunuz mu?
Tetanoz mu boğmaca karışık olandan mı oldun canım ? Ben riskli olduğum için salı günü doktoruma danışıp arıcam asm yi. Hemşireyle öyle anlaştık. Çünkü benim bir doz Ağustosta sadece tetanoz aşım var. Belli değil yani

İyi bak dinlen, su iç benim de var hep yatmama rağmen kasılıyor. Büyüyoruz kız

Ah canım yeni gördüm. Ben de dün sana bir şey sormak için mesaj atmıştım çok özür dilerim bilmiyordum durumunu kusura bakma lütfen. Rabbim sana tez zamanda sağlıkla kolaylıkla bir evlat kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…