Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz bir kaç kere bende ağrı yüzünden hemen doktora gitmiştim, içini rahat tut iyi şeyler düşünkızlar günaydın. geçenlerde de yazmıştım değişik ağrılar batmalar hissediyorum diye o yüzden aklımı yoracağıma randevumu erkene çektim. kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bana iyi dileklerinizi gönderir misiniz?
aslında ben de öyle düşünüyorum ama zaten pazartesiydi randevum,çok da zaman kalmadığı için hafta sonu da kafam rahat olsun istedimÖnemli bişey değildir inş canım rahim büyüyor ondan olabilir bende de oluyor aniden sanki karnıma bisi batıyo o kadar tekme atamaz bu haftada bide karnımın ust tarafınaalt tarafta hissediyorum hareketlerini bazen görüyorum karnım inip. Cikiyor
evet evet konuşmuştuk zaten. dönünce bilgilendiririm,muhtemelen hepimizi rahatlatacak şeyler duyacağım doktordan :)Ben bir şey olduğunu zannetmiyorum kötü düşünmek, kötüye yormak hiç istemiyorum. Yine de aklında kalmasın bebeğini gör rahatla
aslında hamileler için de sakinleştirici bir ilaç falan olmalıHepimiz aynı şeyleri hissediyoruz bir kaç kere bende ağrı yüzünden hemen doktora gitmiştim, içini rahat tut iyi şeyler düşünbebişini ğör ve rahatla
Ne denir bilmiyorum resmen geçmişi gözümde canlandı rabbim sabır versn canmCanım Bebek henüz 16 haftalık çok küçük. Hiç suyu kalmadı su olmadığı için ciğeri gelişmemiş mümkün değil. O dediğin haftalarda olsaydı yaşama imkanı olurdu ama şu an mümkün değil
Plesenta previa vardı plensata rahmi kapatmıştı sürekli kanamalar vardıSenin neden patlamıştı bir neden bulunabilmiş miydi? Çok üzücü şeyler gerçekten…
Cok zor canm ne desem bilmiyorum yaşadıklarım gözümde canlandı rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip ailesine inşallah canmCanım Bebek henüz 16 haftalık çok küçük. Hiç suyu kalmadı su olmadığı için ciğeri gelişmemiş mümkün değil. O dediğin haftalarda olsaydı yaşama imkanı olurdu ama şu an mümkün değil
İyi yaptın canım stresli olacağına muane olursun rahat olur kafanaslında ben de öyle düşünüyorum ama zaten pazartesiydi randevum,çok da zaman kalmadığı için hafta sonu da kafam rahat olsun istedim
Canım bana 22+4e verdi inşallah gitmek nasip olurKızlar detaylı randevularınızı aldınız mı? Kaç artı kaça aldınız acaba? Benim bayramdan sonra 22 hafta oluyor doktorum 22 haftayı öneririm dedi bayramdan sonra uzunca bir süre şehir dışında olacağım acaba 21+2 iken İstanbul’da mı yoksa 22+3 de İzmir de mi doktora randevu almalıyım kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum
21+1 e aldım. Gideceğim dr 21-22. Haftaları tercih ediyormuş. O güne de denk geldi aslında başka boşluğu yoktu.Kızlar detaylı randevularınızı aldınız mı? Kaç artı kaça aldınız acaba? Benim bayramdan sonra 22 hafta oluyor doktorum 22 haftayı öneririm dedi bayramdan sonra uzunca bir süre şehir dışında olacağım acaba 21+2 iken İstanbul’da mı yoksa 22+3 de İzmir de mi doktora randevu almalıyım kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum
Çok yoğundu arkadaşım çok üzülüyor insan. Bu ara hafifledi rengi değişti diyorum ama iyi demeye de gelmiyor. Gece sancılı kanamam oldu yine. Beklicez sabredip dinlenecez.Ben 16 haftalığım 6. Haftamdan beri kahverengi lekelenme var. Kanama alanı Çok minicik aktif değil dedi ama moral bozmaya yetiyorhamile olduğumu bile söyleyemedim kimseye
İnşallah canım gittiğimizin haberlerini paylaşcaz merak etmeCanım bana 22+4e verdi inşallah gitmek nasip olurmalum ne olacağı belli olmayan şekilde yatıyorum sadece ama senin için hangisi daha rahat olacaksa o şekilde git, doktoruna göre de gidebilirsin. 21+2de de oluyo herhalde
Ben aradığımda randevu için 22+4 e randevu olur dedi asistan ben 21 haftayı sorduğumda olur dedi. Ama bilemiyorum ya arada 9 gün var . 22+4 de İzmir’de detaylı mı ya gitsem diye düşünüyorum. Kararsızım21+1 e aldım. Gideceğim dr 21-22. Haftaları tercih ediyormuş. O güne de denk geldi aslında başka boşluğu yoktu.
Protein çıkmıştı belki ondan kaynaklıdır canımHerhangi bir test mi bakıldı da şekerden şüphelendi acaba?
Erken gibi geldi bana da, önce açlık tokluk bakıp gerek duyarsa yapılıyor diye biliyorum canım
Tahliller de sorun varmıydı şeker falan belki ondan istedi benim doktorum önce aclık tokluk tahlili istiyor sorun çıkarsa şeker yukl
Olabilir canım bilmiyorum ki, yaptırmak istiyor musun peki?Protein çıkmıştı belki ondan kaynaklıdır canım
Tetanoz mu boğmaca karışık olandan mı oldun canım ? Ben riskli olduğum için salı günü doktoruma danışıp arıcam asm yi. Hemşireyle öyle anlaştık. Çünkü benim bir doz Ağustosta sadece tetanoz aşım var. Belli değil yaniSelam kızlar tetanoz aşısını oldum bugün tek doz yeter dedi doktorum sizler oldunuz mu?
İyi bak dinlen, su içŞimdi doktordan çıktıımm,konuştuğumuz gibi bir sorun yok çok şükür. Geçen hafta yurtdışı gezisinde yorulduğum için kasılmalarım varmış,bol bol dinlenme önerdi doktorum.
Bizim pipili bebiş de maşallah yine pipi şov yaptıtam yüzünü göreceğimiz sırada da kapattı :)
Ah canım yeni gördüm. Ben de dün sana bir şey sormak için mesaj atmıştım çok özür dilerim bilmiyordum durumunu kusura bakma lütfen. Rabbim sana tez zamanda sağlıkla kolaylıkla bir evlat kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcın olsunmalesef canım 12. Haftadan beri kanamam var durmadı en son kesem patladı. Bugün su takviyesi yaptık içimizde kalmasın diye ama üsten suyu verdi doktor alttan direkt foş diye boşaldı… artık hiçbir umut kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?