Bu yolculukta hepimizin gebeliği sonuna kadar devam edemeyeceğini biliyordum. İlla aramızdan birilerinin yarı yolda bırakacağını. Oğlumda da yarı yolda erken dogum yaoan çok oldu. Çok çok üzüldüm. Bekletiyorsa guzelleşiyordur ne güzel 2 tane meleğin var. Sana kalbimle diliyorum inşallahh bir gün bebeğin sağlıklı bir şekilde sana gelecek. Buna sen bile inanamayacaksın. Mutluluktan ağlayacaksın. Buda bizim imtihanimiz. Bende bebegimi kaybettiğimde çok şey okudum. Allah isyan etmeyip şükür edenleri sabır edenleri cennetine alacakmış.Kızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
Bu yolculukta hepimizin gebeliği sonuna kadar devam edemeyeceğini biliyordum. İlla aramızdan birilerinin yarı yolda bırakacağını. Oğlumda da yarı yolda erken dogum yaoan çok oldu. Çok çok üzüldüm. Bekletiyorsa guzelleşiyordur ne güzel 2 tane meleğin var. Sana kalbimle diliyorum inşallahh bir gün bebeğin sağlıklı bir şekilde sana gelecek. Buna sen bile inanamayacaksın. Mutluluktan ağlayacaksın. Buda bizim imtihanimiz. Bende bebegimi kaybettiğimde çok şey okudum. Allah isyan etmeyip şükür edenleri sabır edenleri cennetine alacakmisKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
Teşhis edilecek şeyler o haftalarda daha rahat ediliyo öyle düşünBen aradığımda randevu için 22+4 e randevu olur dedi asistan ben 21 haftayı sorduğumda olur dedi. Ama bilemiyorum ya arada 9 gün var . 22+4 de İzmir’de detaylı mı ya gitsem diye düşünüyorum. Kararsızım
Canım sen nerelerdesin, en son cvs yaptırmıştın sanki nasıl çıktı sonucun?Ah canım yeni gördüm. Ben de dün sana bir şey sormak için mesaj atmıştım çok özür dilerim bilmiyordum durumunu kusura bakma lütfen. Rabbim sana tez zamanda sağlıkla kolaylıkla bir evlat kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcın olsun
Kafam çok dolu inan gördüm de cevap atamadım. Dünden beri perişanım. Enfeksiyonun vardı galiba mutlaka ilacını kullan. Enfeksiyon çok riskli keseyi patlatma ihtimali oluyor ihmal etme sende sakınAh canım yeni gördüm. Ben de dün sana bir şey sormak için mesaj atmıştım çok özür dilerim bilmiyordum durumunu kusura bakma lütfen. Rabbim sana tez zamanda sağlıkla kolaylıkla bir evlat kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcın olsun
Bazılarının kaderinde çocuk olmuyor canım ya belki bende onlardanımdır bilmiyorum nasip artık her şey…Bu yolculukta hepimizin gebeliği sonuna kadar devam edemeyeceğini biliyordum. İlla aramızdan birilerinin yarı yolda bırakacağını. Oğlumda da yarı yolda erken dogum yaoan çok oldu. Çok çok üzüldüm. Bekletiyorsa guzelleşiyordur ne güzel 2 tane meleğin var. Sana kalbimle diliyorum inşallahh bir gün bebeğin sağlıklı bir şekilde sana gelecek. Buna sen bile inanamayacaksın. Mutluluktan ağlayacaksın. Buda bizim imtihanimiz. Bende bebegimi kaybettiğimde çok şey okudum. Allah isyan etmeyip şükür edenleri sabır edenleri cennetine alacakmis
Sadece tetanoz canımTetanoz mu boğmaca karışık olandan mı oldun canım ? Ben riskli olduğum için salı günü doktoruma danışıp arıcam asm yi. Hemşireyle öyle anlaştık. Çünkü benim bir doz Ağustosta sadece tetanoz aşım var. Belli değil yani
Bana asm den hemşiremboğmacalı olanı devlet gönderdi yapıyoruz ama 28. Haftada yapılıyo tek doz dedi. İçimden hiç gelmiyo aşı olmak ama bu sene boğmaca hastalığına yakalanan bebekler olmuş sanırımSelam kızlar tetanoz aşısını oldum bugün tek doz yeter dedi doktorum sizler oldunuz mu?
su tam gaz ama dinlenme çalışırken ne kadar mümkünse işte. ayy maşallah bize beİyi bak dinlen, su içbenim de var hep yatmama rağmen kasılıyor. Büyüyoruz kız
Şu suyu ben bir türlü içemiyorum hala da, hatırlıyorum geçen sene ağustosta hamileydim damacanaya sarılıp oturuyordumsu tam gaz ama dinlenme çalışırken ne kadar mümkünse işte. ayy maşallah bize be
Hayır bu belli değil ki. Yaşın genç olur elbet. Evet nasipten öte yol yok. Her şeyin zamanı saati var. Ne yaptın evdemisin hala suyun geliyormuBazılarının kaderinde çocuk olmuyor canım ya belki bende onlardanımdır bilmiyorum nasip artık her şey…
Evet evdeyim şu an akşam bir acile gideceğim crp kontörlü felan yaptıracağım sorun yoksa biraz daha evde bekleyeceğimHayır bu belli değil ki. Yaşın genç olur elbet. Evet nasipten öte yol yok. Her şeyin zamanı saati var. Ne yaptın evdemisin hala suyun geliyormu
Dr ne dedi illa doğum olacakmiymiş. Suyu hepten mi bitmiş.Evet evdeyim şu an akşam bir acile gideceğim crp kontörlü felan yaptıracağım sorun yoksa biraz daha evde bekleyeceğim
Hiç öyle düşünme canım gerekli olanlari yaptırırsın Rabbim büyük herseyin en güzelini nasip eder inşallah burda da çok kayıpları olanlar var benim de daha önce 2 kaybım var tabiki o his kolay atlatilmiyor ama olmayacak diye düşünme sana hep dua edicem Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin,lBazılarının kaderinde çocuk olmuyor canım ya belki bende onlardanımdır bilmiyorum nasip artık her şey…
İnşallah canım bir gün benimde dünyanda yaşayan sağlıklı hayırlı evladım olurHiç öyle düşünme canım gerekli olanlari yaptırırsın Rabbim büyük herseyin en güzelini nasip eder inşallah burda da çok kayıpları olanlar var benim de daha önce 2 kaybım var tabiki o his kolay atlatilmiyor ama olmayacak diye düşünme sana hep dua edicem Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin,l
Yaptırcam canım pazartesiOlabilir canım bilmiyorum ki, yaptırmak istiyor musun peki?
Doktor dediyse vardir bi bildiği kuzum yaptirYaptırcam canım pazartesi
Mide bulantısından falan mı içemiyorsunuz? Ben hamilelikten önce de suyu çok içerdim,bulantım vs olmadığı için de devam ediyorum. Bugün gördüm L luckykus içim yanıyor demiş,ben de öyleyimŞu suyu ben bir türlü içemiyorum hala da, hatırlıyorum geçen sene ağustosta hamileydim damacanaya sarılıp oturuyordumbir haftaya kalmaz su isteğim artar diye düşünüyorum
Mutlaka haber ver bize deevet evet konuşmuştuk zaten. dönünce bilgilendiririm,muhtemelen hepimizi rahatlatacak şeyler duyacağım doktordan :)
Şimdi gördüm veeeee çok sevindim bak derin bir nefes alŞimdi doktordan çıktıımm,konuştuğumuz gibi bir sorun yok çok şükür. Geçen hafta yurtdışı gezisinde yorulduğum için kasılmalarım varmış,bol bol dinlenme önerdi doktorum.
Bizim pipili bebiş de maşallah yine pipi şov yaptıtam yüzünü göreceğimiz sırada da kapattı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?