Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bu yolculukta hepimizin gebeliği sonuna kadar devam edemeyeceğini biliyordum. İlla aramızdan birilerinin yarı yolda bırakacağını. Oğlumda da yarı yolda erken dogum yaoan çok oldu. Çok çok üzüldüm. Bekletiyorsa guzelleşiyordur ne güzel 2 tane meleğin var. Sana kalbimle diliyorum inşallahh bir gün bebeğin sağlıklı bir şekilde sana gelecek. Buna sen bile inanamayacaksın. Mutluluktan ağlayacaksın. Buda bizim imtihanimiz. Bende bebegimi kaybettiğimde çok şey okudum. Allah isyan etmeyip şükür edenleri sabır edenleri cennetine alacakmış.

Bu yolculukta hepimizin gebeliği sonuna kadar devam edemeyeceğini biliyordum. İlla aramızdan birilerinin yarı yolda bırakacağını. Oğlumda da yarı yolda erken dogum yaoan çok oldu. Çok çok üzüldüm. Bekletiyorsa guzelleşiyordur ne güzel 2 tane meleğin var. Sana kalbimle diliyorum inşallahh bir gün bebeğin sağlıklı bir şekilde sana gelecek. Buna sen bile inanamayacaksın. Mutluluktan ağlayacaksın. Buda bizim imtihanimiz. Bende bebegimi kaybettiğimde çok şey okudum. Allah isyan etmeyip şükür edenleri sabır edenleri cennetine alacakmis

Teşhis edilecek şeyler o haftalarda daha rahat ediliyo öyle düşün 21-22 aralığını denk getirirsen süper olur.
Canım sen nerelerdesin, en son cvs yaptırmıştın sanki nasıl çıktı sonucun?

Kafam çok dolu inan gördüm de cevap atamadım. Dünden beri perişanım. Enfeksiyonun vardı galiba mutlaka ilacını kullan. Enfeksiyon çok riskli keseyi patlatma ihtimali oluyor ihmal etme sende sakın

Bazılarının kaderinde çocuk olmuyor canım ya belki bende onlardanımdır bilmiyorum nasip artık her şey…

Sadece tetanoz canım

Selam kızlar tetanoz aşısını oldum bugün tek doz yeter dedi doktorum sizler oldunuz mu?
Bana asm den hemşiremboğmacalı olanı devlet gönderdi yapıyoruz ama 28. Haftada yapılıyo tek doz dedi. İçimden hiç gelmiyo aşı olmak ama bu sene boğmaca hastalığına yakalanan bebekler olmuş sanırım

su tam gaz ama dinlenme çalışırken ne kadar mümkünse işte. ayy maşallah bize be
Şu suyu ben bir türlü içemiyorum hala da, hatırlıyorum geçen sene ağustosta hamileydim damacanaya sarılıp oturuyordum bir haftaya kalmaz su isteğim artar diye düşünüyorum

Bazılarının kaderinde çocuk olmuyor canım ya belki bende onlardanımdır bilmiyorum nasip artık her şey…
Hayır bu belli değil ki. Yaşın genç olur elbet. Evet nasipten öte yol yok. Her şeyin zamanı saati var. Ne yaptın evdemisin hala suyun geliyormu

Hayır bu belli değil ki. Yaşın genç olur elbet. Evet nasipten öte yol yok. Her şeyin zamanı saati var. Ne yaptın evdemisin hala suyun geliyormu
Evet evdeyim şu an akşam bir acile gideceğim crp kontörlü felan yaptıracağım sorun yoksa biraz daha evde bekleyeceğim

Evet evdeyim şu an akşam bir acile gideceğim crp kontörlü felan yaptıracağım sorun yoksa biraz daha evde bekleyeceğim
Dr ne dedi illa doğum olacakmiymiş. Suyu hepten mi bitmiş.

Hiç öyle düşünme canım gerekli olanlari yaptırırsın Rabbim büyük herseyin en güzelini nasip eder inşallah burda da çok kayıpları olanlar var benim de daha önce 2 kaybım var tabiki o his kolay atlatilmiyor ama olmayacak diye düşünme sana hep dua edicem Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin,l

İnşallah canım bir gün benimde dünyanda yaşayan sağlıklı hayırlı evladım olur

Yaptırcam canım pazartesi
Doktor dediyse vardir bi bildiği kuzum yaptir
Benim görümcemin torununda çok skinti yaşadilar çevredekilerin sözünden etkilenip seker yuklemesi yaptirmamişlardi bebek şeker hastasi doğdu 25gun filan hastanede yatti yeni çikti Çevreden duyduklarimiza çok aldirmamak gerekiyormuş demkki inşallah guzel sonuçlarla dönersin

Kızlar karın sertleşmem çoktu ve nefesim daraldı artık uyuyamadım hastaneye geldim bakalım bebeişkerim napıyor neden böyle oluyor

Şu suyu ben bir türlü içemiyorum hala da, hatırlıyorum geçen sene ağustosta hamileydim damacanaya sarılıp oturuyordum bir haftaya kalmaz su isteğim artar diye düşünüyorum
Mide bulantısından falan mı içemiyorsunuz? Ben hamilelikten önce de suyu çok içerdim,bulantım vs olmadığı için de devam ediyorum. Bugün gördüm L luckykus içim yanıyor demiş,ben de öyleyim sürekli su ya da soğuk şeyler istiyorum hele bu ara

Şimdi gördüm veeeee çok sevindim bak derin bir nefes al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…