- 7 Şubat 2022
- 3.678
- 2.570
- 83
- 28
Sen istiraate devam ediyon dimi28mm canım
Benim de 16. Haftada yoğun başladı ama ogüne kadar kahve küçük küçük olurdu. Kahve lekeyi çok önemsemiyor doktorlar ama sormak bilmek lazım. Dr günü de yakınmış içiniz rahat olsunGünaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ediyorum canım, yarıyı sürekliSen istiraate devam ediyon dimi
Şimdi nasılsınız? Geçmiştir umarım kanamalarınız.Benim de 16. Haftada yoğun başladı ama ogüne kadar kahve küçük küçük olurdu. Kahve lekeyi çok önemsemiyor doktorlar ama sormak bilmek lazım. Dr günü de yakınmış içiniz rahat olsun
O değilde bi kaç gündür Hisstmiyorum minik fasulyemi karincalanma gibi oluyordu.Sağ olsunlar ya gerçektenaman en kötü büyük derdimiz şu olsun ne diyelim
Yani evet olmamış çok şükür.En son ölçüm 28 Di dimi yanlış hatırlamıyorsamMehlika kisalma olmamış demek ki bu iyi canim
Yok ben oraya gitmedim ama bir tanıdığım çok memnun olduğunu söylemiştimerhaba saygı hastanesine gidiyor musunuz?
Yanlış anlamışım kızlar sorun yokKızlar çok acil bişey danışmam lazım. Bu bebekle anne arası kan uyuşmazlığı mı ne onu yaşayan varmı pozitif çıkması demek kan uyuşmazlığı vsr demekmi bi anlayan , yaşayan varsa lütfen yazabilirmi
Ben de yaklaşık 11-12 haftayı lekelenmeyle progestan iğne ve fitillerle, yüreğim ağzımda geçirdim sonra düzeldi taa 18.haftada çok yorulduğum bi gün tekrar oldu. Biraz dikkat etmek gerekiyor sanırım çok ayakta kalmamayaGünaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Haklısınız. Dün kendimi çok yordum galiba. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bir şey daha soracağım izninizle. Nerede yaşıyorsunuz? Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz? Bizim Kasım anneleri grubunda Ankara’da yaşayan pek yok. Doktor bulamıyorum bir türlü.Ben de yaklaşık 11-12 haftayı lekelenmeyle progestan iğne ve fitillerle, yüreğim ağzımda geçirdim sonra düzeldi taa 18.haftada çok yorulduğum bi gün tekrar oldu. Biraz dikkat etmek gerekiyor sanırım çok ayakta kalmamaya
Amin, hepimize şifa dilerimHaklısınız. Dün kendimi çok yordum galiba. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bir şey daha soracağım izninizle. Nerede yaşıyorsunuz? Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz? Bizim Kasım anneleri grubunda Ankara’da yaşayan pek yok. Doktor bulamıyorum bir türlü.
Şimdi leke şeklimde ara ara benim ama ilk hali çok çok kötüydüŞimdi nasılsınız? Geçmiştir umarım kanamalarınız.
Kuzum bende oyleyim bi kaç gundur karnım ağrıyo alt karın vajinamda batma,sızı gibi bisey var bebeğin olduğu yer sert değil ama oğlumun olduğu yerde hep bi ağrı oluyo hangi tarafa geçse agrı oluyo doktor normal diyo hic takma kafana bak senin de doktorun normal demiş bebek iyi se bi sorun yok dayanırız napalimŞimdiii gelelim saçma sapan sorularıma, doktor bir şey yok dedi ama ben bir de size sorayım, karnım ağrıyo zaten dün geceden beri, bir de sert bayağı kızımın olduğu yer onun haricinde bir de vajinamın içinde sızı gibi bıçak saplanması hissediyorum. Keyfim sıfır moralim yerlerde neden diye düşünüp duruyorum. Ayağa kalkınca ağrım artıyo hadi bakalım çözebilecek miyiz bunu da
Korkma canim bebek orda duruyodur kac haftalık sın ağrı varmıKızlar dünden beri karnımın sol tarafı daha şiş, farklı şekillerde yattım yine de aynı, korktum biraz sebebi ne olabilir
Canım çok sevindim hiçbir sorun olmamasına maşallahKızlar çıktım ben bebiş iyi çok şükür üçlü test verdim idrar verdim, iki hafta sonra vajinal ölçüm için gelcem tekrar kısa şu an ama beni idare ediyo gibi, teşekkür ederim dualarınız içinhepimiz sağlıkla kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?