Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Benim de 16. Haftada yoğun başladı ama ogüne kadar kahve küçük küçük olurdu. Kahve lekeyi çok önemsemiyor doktorlar ama sormak bilmek lazım. Dr günü de yakınmış içiniz rahat olsun

Benim de 16. Haftada yoğun başladı ama ogüne kadar kahve küçük küçük olurdu. Kahve lekeyi çok önemsemiyor doktorlar ama sormak bilmek lazım. Dr günü de yakınmış içiniz rahat olsun
Şimdi nasılsınız? Geçmiştir umarım kanamalarınız.

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. Burada Ankara’da yaşayanlar çokmuş sanırım. Güzin Başcı’ya giden var mı? Ya da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Devlet hastanesine gitmek de içimi rahatlatmaya yetmiyor artık.

Kızlar çok acil bişey danışmam lazım. Bu bebekle anne arası kan uyuşmazlığı mı ne onu yaşayan varmı pozitif çıkması demek kan uyuşmazlığı vsr demekmi bi anlayan , yaşayan varsa lütfen yazabilirmi

Eklentiler

• 1000040736.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 50
En son ölçüm 28 Di dimi yanlış hatırlamıyorsam Mehlika kisalma olmamış demek ki bu iyi canim

Ben de yaklaşık 11-12 haftayı lekelenmeyle progestan iğne ve fitillerle, yüreğim ağzımda geçirdim sonra düzeldi taa 18.haftada çok yorulduğum bi gün tekrar oldu. Biraz dikkat etmek gerekiyor sanırım çok ayakta kalmamaya

Haklısınız. Dün kendimi çok yordum galiba. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bir şey daha soracağım izninizle. Nerede yaşıyorsunuz? Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz? Bizim Kasım anneleri grubunda Ankara’da yaşayan pek yok. Doktor bulamıyorum bir türlü.

Amin, hepimize şifa dilerim Ben İstanbul’dayım. 12.haftaya kadar devlete gittim sonra doğum yapmayı planladığım özel hastaneye gitmeye başladım. Ankara konusunda yardımcı olamayacağım

Kızlar dünden beri karnımın sol tarafı daha şiş, farklı şekillerde yattım yine de aynı, korktum biraz sebebi ne olabilir

Şimdiii gelelim saçma sapan sorularıma, doktor bir şey yok dedi ama ben bir de size sorayım, karnım ağrıyo zaten dün geceden beri, bir de sert bayağı kızımın olduğu yer onun haricinde bir de vajinamın içinde sızı gibi bıçak saplanması hissediyorum. Keyfim sıfır moralim yerlerde neden diye düşünüp duruyorum. Ayağa kalkınca ağrım artıyo hadi bakalım çözebilecek miyiz bunu da

Kuzum bende oyleyim bi kaç gundur karnım ağrıyo alt karın vajinamda batma,sızı gibi bisey var bebeğin olduğu yer sert değil ama oğlumun olduğu yerde hep bi ağrı oluyo hangi tarafa geçse agrı oluyo doktor normal diyo hic takma kafana bak senin de doktorun normal demiş bebek iyi se bi sorun yok dayanırız napalim

Canım çok sevindim hiçbir sorun olmamasına maşallah kimsenin sorunu sıkıntısı olmasın inşallah sağlıkla kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…