Sağolun kızlar cevaplarınız için.Randevular yarım saat aralıklarla olunca ben ayrıntılıyi o gün yapacaklarını düşünüyorum ama randevu da verirlerse yapacak bişey yok gideceğiz .
Benim burda da yarım saat arayla randevular ama detaylı için gün veriyorlar. Her hastane, doktor farklı şimdi bilemiyorum canım hangisi senin için iyiyse o olsun inşallah.
Evet kontrole rahim ölçtürmeye... Her hafta gidip ölçtürüyorum.hep bir şey çıkacak diye sabahlara kadar uyuyamıyorum. Zaten normalde de uyuyamıyorum şimdi stresten uyuyamıyorum. Gerginim. Bir de sabahtan beri karnım ağrıyo stresten mi bilmiyorum
Ben de uzun zamandır uyuyamıyorum çişe kalkmaktan en az 4 defa kalkıyorum yıldım artık, yan da sağıma soluma yatamıyorum sinir geliyor. Yüz üstü, sırt üstünü özledim başka türlü zor vallahi uyumak alışamıyorum bir de sıcaklık eklendi 1 haftadır ateş basıyor Antalya’m maşallah başladı sıcaklara
Ben de uzun zamandır uyuyamıyorum çişe kalkmaktan en az 4 defa kalkıyorum yıldım artık, yan da sağıma soluma yatamıyorum sinir geliyor. Yüz üstü, sırt üstünü özledim başka türlü zor vallahi uyumak alışamıyorum bir de sıcaklık eklendi 1 haftadır ateş basıyor Antalya’m maşallah başladı sıcaklar
Kızlar benimde bugün wcde idrardan sonra beyaz akıntı geldi böyle 6-7 damla kadar biraz fazlaydı sonra devamı gelmedi ama her gün beyaz akıntım oluyor normaldede. birde mide yanması başladı ki sormayın 17+2 deyim Almanyadayım dr şiddetli şikayetim olmayınca karbonatlı su iç dedi ve geçirdi şükür
Evet kontrole rahim ölçtürmeye... Her hafta gidip ölçtürüyorum.hep bir şey çıkacak diye sabahlara kadar uyuyamıyorum. Zaten normalde de uyuyamıyorum şimdi stresten uyuyamıyorum. Gerginim. Bir de sabahtan beri karnım ağrıyo stresten mi bilmiyorum
Canım bir şey olmaz çok şükür ilk o tehlikeli zamanları atlattık. Ama yine de uyarmana rağmen seni strese sokacak davranışlarda bulunuyorsa ilgili birimlere direkt şikayet et. Ggkc5
Çok sağol canım ya gerçekten en ufak şeyde panik oluyorum, annelik çok zormuş koruma içgüdüsü dün şikayet ettim bugün şükür iyiydi. Yeni kendime geliyorum