Off o zaman hepimize geçmiş olsunYa ayakta kalıyom biraz iş yapayım çıtır çıtır kütür kütür ses geliyorbugün biraz ütü yaptım belim dile geldi konuşuyor sandım eğilip kalktıkça
Hoş geldin kan sulandırıcı kervanınaSelamm . Bugün kontrolüm vardı kanda pıhtılaşma çıktı ecopirin başladık birde b12 çok düşükmüş iğnebebiş iyi çok şükür haftaya detaylıya gideceğiz bakalım
Eveeet bakıp bakıp duracaksın yemek masasının üstü full bebişimin eşyasıyla dolu normalde hiç sevmem arabanın anahtarı bile yerinde duracak ama bir sürü eşyayı masaya yığdım evde olduğum her an bakıyorumKızlar ben ciddi anlamda ilk defa bebitoma bir şey aldım (emzik,bir yenidoğan takım ve şampuan almıştım daha önce) ve bu bende biraz duygulanmaya sebep olduher aldığım şeyde böyle mi hissedeceğim
Canım nasılsın? Yorulmuş olma ihtimalin var dinlenince geçiyor genellikle. Biraz kendini takip et stres yapma kötü aksi bir durumda gidersin doktoraKızlar iyi akşamlar. Bugün sabahtan beri sağ tarafıma bıçak gibi arada saplanıyordu. Ama gece olunca daha sıklaşmaya başladı böyle bişey yaşayan oldu mu ? Çok stresli bir gündü bugün onun etkisi mi olmuştur bilmiyorum…
Evet canım stresten olabiliyor, iki gün ben de süründüm öyle çok şükür geçti. Ama sen kendini iyi hissetmiyorsan dinlenince geçmiyorsa doktora git benceKızlar iyi akşamlar. Bugün sabahtan beri sağ tarafıma bıçak gibi arada saplanıyordu. Ama gece olunca daha sıklaşmaya başladı böyle bişey yaşayan oldu mu ? Çok stresli bir gündü bugün onun etkisi mi olmuştur bilmiyorum…
Geçmiş olsun canımSelamm . Bugün kontrolüm vardı kanda pıhtılaşma çıktı ecopirin başladık birde b12 çok düşükmüş iğnebebiş iyi çok şükür haftaya detaylıya gideceğiz bakalım
Benim eşim aslan burcu tam bir ben ne dersem olacak erkeği ama iyi bir insan hem lider ruhlu hem duygusal. Bazen çok zitlaşiriz ama orta yolu buluruz. Ben çok çabuk sinirlenen çabuk da sönen biriyim bir sarilmaya yelkenlerim iner. Eşim ise yalnız kalarak sakinleşir. Benim tek kötü yanım sinirliyken damarıma basildikca elime geçeni fırlatıyorum. Yok yok iyi dayaniyo bana kabulBenim eşim de yengeç burcu ben balık burcuyum. Eşim çok sessiz sakin biridir adamı yemin ederim bezdirdim üzülüyorum da sonra gidip sarılıyorum, sorun değil aşkım geçecek diyor. Yani ben kendime tahammül edemiyorken elin oğlu beni şoka sokuyorBende de yetemezsem korkuları var maalesef aklıma geldikçe fenalaşıyorum sonra kendime kızıyorum sen güçlü kadınsın yapacaksın bu bebek için çok uğraştınız diye diye sakinleşiyorum
Benim eşim sabırlı iyi dayaniyo bana ama bazen taşıyor sabrı yalan yok o zamanlar da kendini odaya kapatıyorBen yengecim eşim koç, hiç sessiz değilimEşimde sağolsun alttan alayım bende sessiz kalayım demez.Hamilelik hormonlariyla huysuz birine dönüştüm , duygusallik extra zaten ..
ay biz sizinle aynıyız galiba, ben de yengeç burcuyum eşim aslan burcu ama ne yalan söyleyeyim baya zorlanıyorum. iyiler hoşlar liderler falan da yani anlayış konusunda bizimki biraz sınıfta kalıyor. ev işleri yemek vs sağolsun pek çok şeye elimi sürmüyorum aylardır ama zıtlaşma konusunda her gün yeni bir kilit açılıyor. benim tahammül ve duygusal eşiğim zaten yerlerde bir de vırvırvır mücadele çekmekte çok zorlanmaya başladım. allah sabrını verecek bir şekilde herhalde bilemiyorum yoksa bizde de elime gelen fırlıyor:)Benim eşim aslan burcu tam bir ben ne dersem olacak erkeği ama iyi bir insan hem lider ruhlu hem duygusal. Bazen çok zitlaşiriz ama orta yolu buluruz. Ben çok çabuk sinirlenen çabuk da sönen biriyim bir sarilmaya yelkenlerim iner. Eşim ise yalnız kalarak sakinleşir. Benim tek kötü yanım sinirliyken damarıma basildikca elime geçeni fırlatıyorum. Yok yok iyi dayaniyo bana kabul
Bence hamilelik döneminde erkekleri de tebrik etmek lazım iyi sabrediyor çoğu eşBenim eşim aslan burcu tam bir ben ne dersem olacak erkeği ama iyi bir insan hem lider ruhlu hem duygusal. Bazen çok zitlaşiriz ama orta yolu buluruz. Ben çok çabuk sinirlenen çabuk da sönen biriyim bir sarilmaya yelkenlerim iner. Eşim ise yalnız kalarak sakinleşir. Benim tek kötü yanım sinirliyken damarıma basildikca elime geçeni fırlatıyorum. Yok yok iyi dayaniyo bana kabul
Kan tahlilinde mi çıktı acaba kan pıhtılaşmasıSelamm . Bugün kontrolüm vardı kanda pıhtılaşma çıktı ecopirin başladık birde b12 çok düşükmüş iğnebebiş iyi çok şükür haftaya detaylıya gideceğiz bakalım
Geçmiş olsun canım. Dr lar senin ve bebegin için ameliyat daha iyi dediyse endişelenme. Hoş geldin erko annelerineUzun bir aradan sonra merhaba, umarım herkes iyidir, bebişler de iyidir. Ben son zamanlarda bir takım sıkıntılar yaşadım, önce içim rahat etsin diye yaptırdığım fetal dna testi bir türlü sonuç vermedi labaratuvar sürekli yarın sonuç çıkacak öbür gün çıkacak diye bizi oyaladı 12 günde çıkacak dedikleri sonuç neredeyse 1 ayda ancak çıktı. Tabi o süreç bir sorun mu var diye bolca endişeyle geçti. Neyse ki sonuç temiz geldi. Risklerin tümü düşük çıktı ama hâl böyle olunca endişem bitmedi, detaylı ulturasonu bekliyorum. Ardından genel anestezi ile bir kistin büyümesi sonucu bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Patoloji sonucunu bekliyorum. Anestezi almak bebeği etkileyecek diye korkunç bir endişe var üzerimde. Doktorum başka bir ihtimalin olmadığını söyledi, yani bu ameliyat yapılmalıydı. Ameliyat sonrası hareketleri çok iyiydi, biraz rahatlamış olsam da yine gelişimini etkilememiş olduğundan emin olmak istiyorum ve halıyla yine detaylı ulturasonu bekliyorum. Minik bir güncelleme yapmak istedim.
Bir de kız olduğundan çok emin olduğum (his olarak) bebeğim erkekmişhani anneler hissederdi falan hep yalan. Oğlan anası grubuna adayım artık
Lioo cinsiyeti erkek
Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Benim yaptığımı yapmayın, endişelenmeyin hepsi olup geçiyor bir şekilde.
Canım günaydın iyiyim şimdi dün kötüydü biraz durumuma bakcam, hiç böyle ağrı yaşamamıştım korktum teşekkür ederimCanım nasılsın? Yorulmuş olma ihtimalin var dinlenince geçiyor genellikle. Biraz kendini takip et stres yapma kötü aksi bir durumda gidersin doktora
İçim rahatladı canım böyle deyince ya teşekkür ederimEvet canım stresten olabiliyor, iki gün ben de süründüm öyle çok şükür geçti. Ama sen kendini iyi hissetmiyorsan dinlenince geçmiyorsa doktora git bencegeçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, endişe etme anesteziyi ona göre ayarlıyorlarUzun bir aradan sonra merhaba, umarım herkes iyidir, bebişler de iyidir. Ben son zamanlarda bir takım sıkıntılar yaşadım, önce içim rahat etsin diye yaptırdığım fetal dna testi bir türlü sonuç vermedi labaratuvar sürekli yarın sonuç çıkacak öbür gün çıkacak diye bizi oyaladı 12 günde çıkacak dedikleri sonuç neredeyse 1 ayda ancak çıktı. Tabi o süreç bir sorun mu var diye bolca endişeyle geçti. Neyse ki sonuç temiz geldi. Risklerin tümü düşük çıktı ama hâl böyle olunca endişem bitmedi, detaylı ulturasonu bekliyorum. Ardından genel anestezi ile bir kistin büyümesi sonucu bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Patoloji sonucunu bekliyorum. Anestezi almak bebeği etkileyecek diye korkunç bir endişe var üzerimde. Doktorum başka bir ihtimalin olmadığını söyledi, yani bu ameliyat yapılmalıydı. Ameliyat sonrası hareketleri çok iyiydi, biraz rahatlamış olsam da yine gelişimini etkilememiş olduğundan emin olmak istiyorum ve halıyla yine detaylı ulturasonu bekliyorum. Minik bir güncelleme yapmak istedim.
Bir de kız olduğundan çok emin olduğum (his olarak) bebeğim erkekmişhani anneler hissederdi falan hep yalan. Oğlan anası grubuna adayım artık
Lioo cinsiyeti erkek
Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Benim yaptığımı yapmayın, endişelenmeyin hepsi olup geçiyor bir şekilde.
Geçmiş olsun canım? İyi mi şimdi büyük oğlun?Merhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?