çok teşekkür ederimm,çok şükürrÇok geçmiş olsun, sağlıklı geçsin bu süreçendişe olmadan olmuyormuş bu dönemde gerçekten herkesin başından geçiyor endişelenmek, her şey güzelliklerle olsun
çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır
ayy gerçekten miii canııım ağrı falan mı oluyor. Ben çok tuvalete kalkıyorum sadece geceleri Şuanlık
Çok şükür bebek iyimiş bak, iyice dinlen çok geçmiş olsun
Stres olmuşsundur o an çok normal bir daha yaşama inşallah böyle şeyler. Kimse yaşamadan bitirelim şu hamileliği rahat rahat yaanlık bir şuurum gitti benim de korkudan amaçok şükür iyiyim şimdi. ama o şuur kaybı sırasında rapor konuşmayı unutmuşum :)
amiinn,hiçbirimiz yaşamayalım gerçekten,Allah'ım bu cumanın hatrına duy sesimiziStres olmuşsundur o an çok normal bir daha yaşama inşallah böyle şeyler. Kimse yaşamadan bitirelim şu hamileliği rahat rahat ya
Amin amin canımamiinn,hiçbirimiz yaşamayalım gerçekten,Allah'ım bu cumanın hatrına duy sesimizi
Baya tecrübeli bir doktor galiba bildiğine göreEvet Bebek iki büklüm duruyor kan pıhtılaşması olabilir dedi bizi tanıyan bir doktor önceki gebeliğimde de ona gitmiştim o zaman iğne kullanıyorduk
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinMerhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur.
Bu hangi kitap canim cok bilgilendirici biseye benziyorDün gece çekmiştim size de atayım da azcık ağlaşalım hahah delireceğim oyyyy2. paragraf kızlarım.
Acıbadem hastanesinin hamilelik günlüğü canım. Evet çok bilgilendirici gerçektenBu hangi kitap canim cok bilgilendirici biseye benziyor
Geçmiş olsun canım oğlusun sağlıkla gelsin bende oğlumda gebeyken 10 haftalık ameliyat olum genel anestezi aldım bir sorun olmadıUzun bir aradan sonra merhaba, umarım herkes iyidir, bebişler de iyidir. Ben son zamanlarda bir takım sıkıntılar yaşadım, önce içim rahat etsin diye yaptırdığım fetal dna testi bir türlü sonuç vermedi labaratuvar sürekli yarın sonuç çıkacak öbür gün çıkacak diye bizi oyaladı 12 günde çıkacak dedikleri sonuç neredeyse 1 ayda ancak çıktı. Tabi o süreç bir sorun mu var diye bolca endişeyle geçti. Neyse ki sonuç temiz geldi. Risklerin tümü düşük çıktı ama hâl böyle olunca endişem bitmedi, detaylı ulturasonu bekliyorum. Ardından genel anestezi ile bir kistin büyümesi sonucu bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Patoloji sonucunu bekliyorum. Anestezi almak bebeği etkileyecek diye korkunç bir endişe var üzerimde. Doktorum başka bir ihtimalin olmadığını söyledi, yani bu ameliyat yapılmalıydı. Ameliyat sonrası hareketleri çok iyiydi, biraz rahatlamış olsam da yine gelişimini etkilememiş olduğundan emin olmak istiyorum ve halıyla yine detaylı ulturasonu bekliyorum. Minik bir güncelleme yapmak istedim.
Bir de kız olduğundan çok emin olduğum (his olarak) bebeğim erkekmişhani anneler hissederdi falan hep yalan. Oğlan anası grubuna adayım artık
Lioo cinsiyeti erkek
Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Benim yaptığımı yapmayın, endişelenmeyin hepsi olup geçiyor bir şekilde.
Geçmiş olsun lioo şimdi nasıl oğlun hastane misin halaMerhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur.
Teşekkür ederim canım. Dün gece boyu uyumadı 2 kere ardı ardına ateşi çıktı. Ateşi varken durup durup sıçrayior. Bu gün daha iyi bakalım gece ne olur.Geçmiş olsun canım? İyi mi şimdi büyük oğlun?
Keşke canım Keşke. Kanda enfeksiyon ve kalsiyum azlığı çıktı. Beynine hasar verecek diye korkuyorum. Ateşi fazla olunca havale geçirir gibi oluyor. 2 gündür durup durup ağlıyorum bisey olacak diye. Ateşi olmadığı zamanlar gayet iyi keyifli oynuyor.Günaydın canım, çok ama çok geçmiş olsun. Ah bu bebekler çocuklar keşke hiç hastalanmasa
Teşekkür ederim canım. Gündüz ateşi pek yok keyifli ne oluyorsa gece oluyor. İnşallah hasar almadan atlatırÇok geçmiş olsun, sağlıklı geçsin bu süreçendişe olmadan olmuyormuş bu dönemde gerçekten herkesin başından geçiyor endişelenmek, her şey güzelliklerle olsun
çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır
ayy gerçekten miii canııım ağrı falan mı oluyor. Ben çok tuvalete kalkıyorum sadece geceleri Şuanlık
Çok şükür bebek iyimiş bak, iyice dinlen çok geçmiş olsun
Gündüz daha iyi ateşi pek yok. Olmadığı zamnlar gayet keyifli. Ama gece oluyor. Evet hala burdayım ateşi olduğu zamnlar havale riski var o yüzden eve gitmeye korkuyorum. Teşekkür ederim canım ♡Geçmiş olsun lioo şimdi nasıl oğlun hastane misin hala
Soğuk algınlığı ilaçları havaleyi tetikliyor canım kardeşimin çocuğunda öyle oldu şimdi artık soğuk algınlığı ilaçlarıni vermiyor doktorGündüz daha iyi ateşi pek yok. Olmadığı zamnlar gayet keyifli. Ama gece oluyor. Teşekkür ederim canım ♡
Allah şifa versin inşallah canım benimTeşekkür ederim canım. Dün gece boyu uyumadı 2 kere ardı ardına ateşi çıktı. Ateşi varken durup durup sıçrayior. Bu gün daha iyi bakalım gece ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?