Çooooook ama çooooook geçmiş olsun. Hamileliğinin kalanını güzel, rahat bir şekilde geçirmeni diliyorum. İnşallah taramalarımızda sorunsuz, sıkıntısız geçecek güzel sonuçlar alacağız.Uzun bir aradan sonra merhaba, umarım herkes iyidir, bebişler de iyidir. Ben son zamanlarda bir takım sıkıntılar yaşadım, önce içim rahat etsin diye yaptırdığım fetal dna testi bir türlü sonuç vermedi labaratuvar sürekli yarın sonuç çıkacak öbür gün çıkacak diye bizi oyaladı 12 günde çıkacak dedikleri sonuç neredeyse 1 ayda ancak çıktı. Tabi o süreç bir sorun mu var diye bolca endişeyle geçti. Neyse ki sonuç temiz geldi. Risklerin tümü düşük çıktı ama hâl böyle olunca endişem bitmedi, detaylı ulturasonu bekliyorum. Ardından genel anestezi ile bir kistin büyümesi sonucu bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Patoloji sonucunu bekliyorum. Anestezi almak bebeği etkileyecek diye korkunç bir endişe var üzerimde. Doktorum başka bir ihtimalin olmadığını söyledi, yani bu ameliyat yapılmalıydı. Ameliyat sonrası hareketleri çok iyiydi, biraz rahatlamış olsam da yine gelişimini etkilememiş olduğundan emin olmak istiyorum ve halıyla yine detaylı ulturasonu bekliyorum. Minik bir güncelleme yapmak istedim.
Bir de kız olduğundan çok emin olduğum (his olarak) bebeğim erkekmişhani anneler hissederdi falan hep yalan. Oğlan anası grubuna adayım artık
Lioo cinsiyeti erkek
Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Benim yaptığımı yapmayın, endişelenmeyin hepsi olup geçiyor bir şekilde.
Günaydın canım, çok ama çok geçmiş olsun. Ah bu bebekler çocuklar keşke hiç hastalanmasaMerhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur.
İyiyim canım uykusuzum 3 saatlik uykuyla duruyorum bugün de 5 te yattım 8 de kalktım. Artık ben hiç uyuyamıyorumCanım günaydın iyiyim şimdi dün kötüydü biraz durumuma bakcam, hiç böyle ağrı yaşamamıştım korktum teşekkür ederimsen nasılsın
İçim rahatladı canım böyle deyince ya teşekkür ederim
Doktorum görmek istedi,bana ve bebeğime dua edin lütfengünaydınn. yine bir sorum var :) sabah çok afedersiniz gaz çıkartmak için biraz ıkınınca su gibi bir akıntım oldu. ayakta olduğum için hissettim ve hemen peçeteyle sildim. çok değil,renksiz,kokusuzdu. devamı da gelmedi ama yaşayan var mı,korkmalı mıyım?
Ne dedi doktorun? Ay allah korusun kötü bir şey olmasınDoktorum görmek istedi,bana ve bebeğime dua edin lütfen
Ya bu miyom başıma bela. Bahsetmiştim daha önce,büyük olan miyomum dolayısıyla yüksek riskli gebeyim ben. O ittiği için ağrılarım varmış,bebek de büyüyor haliyle. Çok şükür bebek iyi,rahim ağzı uzunluğum iyi. Progestanı arttırdı ve fitil yazdı enfeksiyon için. Bir de bol bol dinlenme dediNe dedi doktorun? Ay allah korusun kötü bir şey olmasın
Ever yeterli dedi canım artarsa geçeriz iğneye . D dimer yüksek çıktıHoş geldin kan sulandırıcı kervanınaneyde tam olarak hangisinde çıktı pıhtılaşma? Ve neden oksapar verilmedi, yani ecopirin yeterli mi dedi doktorun
Evet Bebek iki büklüm duruyor kan pıhtılaşması olabilir dedi bizi tanıyan bir doktor önceki gebeliğimde de ona gitmiştim o zaman iğne kullanıyordukKan tahlilinde mi çıktı acaba kan pıhtılaşması
Ah ya kıyamam sana. Bebeğim iyi olmasına çok çok sevindim. Bol bol istirahat et eğer çalışmıyorsan. Çalışıyorsan da rapor al dinlenYa bu miyom başıma bela. Bahsetmiştim daha önce,büyük olan miyomum dolayısıyla yüksek riskli gebeyim ben. O ittiği için ağrılarım varmış,bebek de büyüyor haliyle. Çok şükür bebek iyi,rahim ağzı uzunluğum iyi. Progestanı arttırdı ve fitil yazdı enfeksiyon için. Bir de bol bol dinlenme dedi
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur.
geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatalım şu süreci ya inşallahYa bu miyom başıma bela. Bahsetmiştim daha önce,büyük olan miyomum dolayısıyla yüksek riskli gebeyim ben. O ittiği için ağrılarım varmış,bebek de büyüyor haliyle. Çok şükür bebek iyi,rahim ağzı uzunluğum iyi. Progestanı arttırdı ve fitil yazdı enfeksiyon için. Bir de bol bol dinlenme dedi
Geçmiş olsun canımYa bu miyom başıma bela. Bahsetmiştim daha önce,büyük olan miyomum dolayısıyla yüksek riskli gebeyim ben. O ittiği için ağrılarım varmış,bebek de büyüyor haliyle. Çok şükür bebek iyi,rahim ağzı uzunluğum iyi. Progestanı arttırdı ve fitil yazdı enfeksiyon için. Bir de bol bol dinlenme dedi
olabilir canim Sanirim buyudukce bidiklar vucutta değisiklikler Oluyor demekki.Benim de yatınca ağrıyo, zaten iki üç gündür bebek taş gibi anlamadım, buu haftalarda yukarı doğru çıkıyorlarmış ya ondandır herhalde diye iyi düşünmek istiyorum
Çok geçmiş olsun, sağlıklı geçsin bu süreçUzun bir aradan sonra merhaba, umarım herkes iyidir, bebişler de iyidir. Ben son zamanlarda bir takım sıkıntılar yaşadım, önce içim rahat etsin diye yaptırdığım fetal dna testi bir türlü sonuç vermedi labaratuvar sürekli yarın sonuç çıkacak öbür gün çıkacak diye bizi oyaladı 12 günde çıkacak dedikleri sonuç neredeyse 1 ayda ancak çıktı. Tabi o süreç bir sorun mu var diye bolca endişeyle geçti. Neyse ki sonuç temiz geldi. Risklerin tümü düşük çıktı ama hâl böyle olunca endişem bitmedi, detaylı ulturasonu bekliyorum. Ardından genel anestezi ile bir kistin büyümesi sonucu bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Patoloji sonucunu bekliyorum. Anestezi almak bebeği etkileyecek diye korkunç bir endişe var üzerimde. Doktorum başka bir ihtimalin olmadığını söyledi, yani bu ameliyat yapılmalıydı. Ameliyat sonrası hareketleri çok iyiydi, biraz rahatlamış olsam da yine gelişimini etkilememiş olduğundan emin olmak istiyorum ve halıyla yine detaylı ulturasonu bekliyorum. Minik bir güncelleme yapmak istedim.
Bir de kız olduğundan çok emin olduğum (his olarak) bebeğim erkekmişhani anneler hissederdi falan hep yalan. Oğlan anası grubuna adayım artık
Lioo cinsiyeti erkek
Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Benim yaptığımı yapmayın, endişelenmeyin hepsi olup geçiyor bir şekilde.
çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadırMerhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur.
ayy gerçekten miii canııım ağrı falan mı oluyor. Ben çok tuvalete kalkıyorum sadece geceleri Şuanlıkİyiyim canım uykusuzum 3 saatlik uykuyla duruyorum bugün de 5 te yattım 8 de kalktım. Artık ben hiç uyuyamıyorum
Çok şükür bebek iyimiş bak, iyice dinlen çok geçmiş olsunYa bu miyom başıma bela. Bahsetmiştim daha önce,büyük olan miyomum dolayısıyla yüksek riskli gebeyim ben. O ittiği için ağrılarım varmış,bebek de büyüyor haliyle. Çok şükür bebek iyi,rahim ağzı uzunluğum iyi. Progestanı arttırdı ve fitil yazdı enfeksiyon için. Bir de bol bol dinlenme dedi
Ah ya kıyamam sana. Bebeğim iyi olmasına çok çok sevindim. Bol bol istirahat et eğer çalışmıyorsan. Çalışıyorsan da rapor al dinlen
Çok şükür herhangi bir ağrım, sızım yok yani açıkçası ortada hiçbir sebep yok ama uyuyamıyorum geceleri cin gibiyim. Gün içinde o kadar yoruluyorum pertim çıkıyor ama yok yine uyku gelmiyor. Hamilelik enteresan bir şey herkesin binbir çeşit sorunu oluyor işte. Benim uyku sorunum erken başladıayy gerçekten miii canııım ağrı falan mı oluyor. Ben çok tuvalete kalkıyorum sadece geceleri Şuanlık
anlık bir şuurum gitti benim de korkudan amaAh ya kıyamam sana. Bebeğim iyi olmasına çok çok sevindim. Bol bol istirahat et eğer çalışmıyorsan. Çalışıyorsan da rapor al dinlen
çok teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?