Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
günaydınn. yine bir sorum var :) sabah çok afedersiniz gaz çıkartmak için biraz ıkınınca su gibi bir akıntım oldu. ayakta olduğum için hissettim ve hemen peçeteyle sildim. çok değil,renksiz,kokusuzdu. devamı da gelmedi ama yaşayan var mı,korkmalı mıyım?

Çooooook ama çooooook geçmiş olsun. Hamileliğinin kalanını güzel, rahat bir şekilde geçirmeni diliyorum. İnşallah taramalarımızda sorunsuz, sıkıntısız geçecek güzel sonuçlar alacağız.

Biz ikimiz de kız diyorduk ikimizin de oğlu oluyor hahahhad biz lütfen hissetmeyelim bir şey sağlıkla gelsin oğluşun annesi

Günaydın canım, çok ama çok geçmiş olsun. Ah bu bebekler çocuklar keşke hiç hastalanmasa

İyiyim canım uykusuzum 3 saatlik uykuyla duruyorum bugün de 5 te yattım 8 de kalktım. Artık ben hiç uyuyamıyorum

Doktorum görmek istedi,bana ve bebeğime dua edin lütfen

Ne dedi doktorun? Ay allah korusun kötü bir şey olmasın
Ya bu miyom başıma bela. Bahsetmiştim daha önce,büyük olan miyomum dolayısıyla yüksek riskli gebeyim ben. O ittiği için ağrılarım varmış,bebek de büyüyor haliyle. Çok şükür bebek iyi,rahim ağzı uzunluğum iyi. Progestanı arttırdı ve fitil yazdı enfeksiyon için. Bir de bol bol dinlenme dedi

Hoş geldin kan sulandırıcı kervanına neyde tam olarak hangisinde çıktı pıhtılaşma? Ve neden oksapar verilmedi, yani ecopirin yeterli mi dedi doktorun
Ever yeterli dedi canım artarsa geçeriz iğneye . D dimer yüksek çıktı

Kan tahlilinde mi çıktı acaba kan pıhtılaşması
Evet Bebek iki büklüm duruyor kan pıhtılaşması olabilir dedi bizi tanıyan bir doktor önceki gebeliğimde de ona gitmiştim o zaman iğne kullanıyorduk

Ah ya kıyamam sana. Bebeğim iyi olmasına çok çok sevindim. Bol bol istirahat et eğer çalışmıyorsan. Çalışıyorsan da rapor al dinlen

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatalım şu süreci ya inşallah

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun, sağlıklı geçsin bu süreç endişe olmadan olmuyormuş bu dönemde gerçekten herkesin başından geçiyor endişelenmek, her şey güzelliklerle olsun
çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır
İyiyim canım uykusuzum 3 saatlik uykuyla duruyorum bugün de 5 te yattım 8 de kalktım. Artık ben hiç uyuyamıyorum
ayy gerçekten miii canııım ağrı falan mı oluyor. Ben çok tuvalete kalkıyorum sadece geceleri Şuanlık
Çok şükür bebek iyimiş bak, iyice dinlen çok geçmiş olsun
Ah ya kıyamam sana. Bebeğim iyi olmasına çok çok sevindim. Bol bol istirahat et eğer çalışmıyorsan. Çalışıyorsan da rapor al dinlen

ayy gerçekten miii canııım ağrı falan mı oluyor. Ben çok tuvalete kalkıyorum sadece geceleri Şuanlık
Çok şükür herhangi bir ağrım, sızım yok yani açıkçası ortada hiçbir sebep yok ama uyuyamıyorum geceleri cin gibiyim. Gün içinde o kadar yoruluyorum pertim çıkıyor ama yok yine uyku gelmiyor. Hamilelik enteresan bir şey herkesin binbir çeşit sorunu oluyor işte. Benim uyku sorunum erken başladı

anlık bir şuurum gitti benim de korkudan ama çok şükür iyiyim şimdi. ama o şuur kaybı sırasında rapor konuşmayı unutmuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…