- 6 Şubat 2025
- 280
- 168
- 18
- 32
Eczanelerde mi bulunuyor acaba internette buldum ama bir sormak istedim alan varmı daha önce diyeAlacağımilkinde tecrübesizliğime denk geldi bunda inşallah alacağım
Oluyormus benim doktorum ilk doğumda asla söylemedi hatta duş yasak dedi saçımı yıkamak işkence gibi oluyordu sonra dedi ameliyat bandı alıp yapabilirsin şaka gibiydi resmen.. etrafımdaki herkes hastanede almışlar ameliyat bandı takip benim tecrübesizliğime geldiBu kesin gerekli oluyor mu sezaryen de? Ben de alıp koysam mı diye düşündüm belki vajinal doğum sezaryene döner falan gerekliyse alayım canım
Dikiş kursu. Ohh az daha iyi olalım sonra pıt pıt doğurarizAllah iyilik versin balım Ne kursu canım teşekkür ederim bende iyiyim
Pazen pek de yok artık ay niye yazmışlar onuCanım ne olur ne olmaz diye set halinde koydum, yer kaplayan da bir şey değil sardım battaniyenin arasına fazlalık olursa zaten içine koyarlar. Aklımda kalacağına böylesi daha iyiİşte sarmak için penyepazen örtü(kundak) 2 adet demişler. Penye battaniyesi tamam koydum ama pazen battaniye diye aratınca daha farklı çıkıyor. Bu bizim annelerimizin kullandığı tarzda.
Ben eczaneden almistim bundada eczaneden alırımEczanelerde mi bulunuyor acaba internette buldum ama bir sormak istedim alan varmı daha önce diye
Canım benim hurçta 3 adet külot, 2 adet emzirme sütyeni, 5 adet depend, 1 sabahlık, 1 gecelik elbise, 1 tane de alt üst önü düğmeli pijama takımı, 2 tane çorap, 2 tane yatak koruyucu var. Yatak koruyucuyu hastane istedi.Yeterli oluyor canımiç çamaşırı kaç adet koydunuz ben deepend aldım ams normal kaç tane koyayim düşünüyorum çanta ağzına kadar doldu hurçlar Tıka basa
Yaaa olur mu öyle eğilmek falan işkence olur zaten keşke söyleseymiş… Neyse şimdi allahtan tecrübelisinOluyormus benim doktorum ilk doğumda asla söylemedi hatta duş yasak dedi saçımı yıkamak işkence gibi oluyordu sonra dedi ameliyat bandı alıp yapabilirsin şaka gibiydi resmen.. etrafımdaki herkes hastanede almışlar ameliyat bandı takip benim tecrübesizliğime geldi
İlk dogumumda bilmiyordum ama hastaneden vermişlerdi çok kullanışlı bişey şimdi tekrar alıp yanımda bulundurmak istiyorum bendeBen eczaneden almistim bundada eczaneden alırım
Hahha dimiii işte nerde saçma şey var onu yazmışlarPazen pek de yok artık ay niye yazmışlar onupambık bişiler koyuver anası tamamdır
Çok teşekkür ederim bende deependi tüm koymuştum çıkarayım yer kaplamasin 5-6 yeterli külotta 4 koymayı düşünüyordum 3 te yeterli olurCanım benim hurçta 3 adet külot, 2 adet emzirme sütyeni, 5 adet depend, 1 sabahlık, 1 gecelik elbise, 1 tane de alt üst önü düğmeli pijama takımı, 2 tane çorap, 2 tane yatak koruyucu var. Yatak koruyucuyu hastane istedi.
Yedek kıyafetlere de 1 tane daha alt üst önü düğmeli pijama koydum, 2 adette emzirme atleti. Bence yeterli olacaktır olmazsa her türlü bulunur getirilir.
Yaaa olur mu öyle eğilmek falan işkence olur zaten keşke söyleseymiş… Neyse şimdi allahtan tecrübelisin
Hahah tahmin edebiliyorum insanın beyni yanıyor. İlk ben de dependi tüm koymuştum sonra kendi kendime yuh abart diyip 5 e düşürdümÇok teşekkür ederim bende deependi tüm koymuştum çıkarayım yer kaplamasin 5-6 yeterli külotta 4 koymayı düşünüyordum 3 te yeterli olurayy resmen bı saattir düşünüyorum
Aynen öyleHahah tahmin edebiliyorum insanın beyni yanıyor. İlk ben de dependi tüm koymuştum sonra kendi kendime yuh abart diyip 5 e düşürdümBence bunlar yeterli olacaktır. Olmazsa en kötü senaryoda darda kalmayız yetiştirirler
Bugün kuzenimin kınası vardı müziğe tepki verdi ama normalde evde arabada dinlerken tepki vermezKızlar sizin bebeler müzik sesine veya sizin sesinize tepki veriyor mu?
Ay ne güzel maşallahBugün kuzenimin kınası vardı müziğe tepki verdi ama normalde evde arabada dinlerken tepki vermez
Benim ki ilk defa bugün kınada tepki verdiAy ne güzel maşallahbenim bebe dedeleri sağ olsun arabesk müziklere tepki veriyor bu ara hele hareketli olursa off.
Battaniyenin kumaşının adı canımKızlar ben hastane bavulumu hazırladım ama kafama bir şey takıldı. Bana hastane hemşireye verilecekler listesinde “penye pazen örtü” demiş. Ben hemşireye vereceğim hurca 10’lu hastane çıkış seti, 1 paket ıslak mendil, 2 adet bez, 1 tane yatak koruyucu koydum. 10’lu hastane çıkışın içinde battaniyesi var penye %100 organik cigitten almıştı annem. Yani ek olarak penye pazen örtü ne demek ne koyacağım aklım çorba
Çok güzel dikmissin canım eline sağlık evet hazırlıklar bitmiyor temizlik en zoruBunları diktim.. bizim burda böyle elbiseler giyiyorlar. İyi şükür hareketli geçen haftalar korkuttu ama şimdi düzenli hareketleri var. Benimkisi 15 25 arası eylülde. Tam belli değil. Evet benimde bu aralar anı sanci girip çıkıyor hazırlıklı olmak lazım. Be geçen bebişin hastane çantasını hazir ettim. Ama benimkisi hazır değil. Daha temizlik yapılacak ohoo iyi yapıyorsun canım hazır ol bende bitirmem lazım
Ne güzel dikmişsin canımmBunları diktim.. bizim burda böyle elbiseler giyiyorlar. İyi şükür hareketli geçen haftalar korkuttu ama şimdi düzenli hareketleri var. Benimkisi 15 25 arası eylülde. Tam belli değil. Evet benimde bu aralar anı sanci girip çıkıyor hazırlıklı olmak lazım. Be geçen bebişin hastane çantasını hazir ettim. Ama benimkisi hazır değil. Daha temizlik yapılacak ohoo iyi yapıyorsun canım hazır ol bende bitirmem lazım
Bilmiyorum canım ben ilk gebeliğimde koymuştum bunda da koyarımKuzum benim koyduğum %100 pamuk organik. Listede yazan istenilen “penyepazen” 2 adet denilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?