Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Bu kesin gerekli oluyor mu sezaryen de? Ben de alıp koysam mı diye düşündüm belki vajinal doğum sezaryene döner falan gerekliyse alayım canım
Oluyormus benim doktorum ilk doğumda asla söylemedi hatta duş yasak dedi saçımı yıkamak işkence gibi oluyordu sonra dedi ameliyat bandı alıp yapabilirsin şaka gibiydi resmen.. etrafımdaki herkes hastanede almışlar ameliyat bandı takip benim tecrübesizliğime geldi

Pazen pek de yok artık ay niye yazmışlar onu pambık bişiler koyuver anası tamamdır

Yeterli oluyor canım iç çamaşırı kaç adet koydunuz ben deepend aldım ams normal kaç tane koyayim düşünüyorum çanta ağzına kadar doldu hurçlar Tıka basa
Canım benim hurçta 3 adet külot, 2 adet emzirme sütyeni, 5 adet depend, 1 sabahlık, 1 gecelik elbise, 1 tane de alt üst önü düğmeli pijama takımı, 2 tane çorap, 2 tane yatak koruyucu var. Yatak koruyucuyu hastane istedi.

Yedek kıyafetlere de 1 tane daha alt üst önü düğmeli pijama koydum, 2 adette emzirme atleti. Bence yeterli olacaktır olmazsa her türlü bulunur getirilir.
Yaaa olur mu öyle eğilmek falan işkence olur zaten keşke söyleseymiş… Neyse şimdi allahtan tecrübelisin

Çok teşekkür ederim bende deependi tüm koymuştum çıkarayım yer kaplamasin 5-6 yeterli külotta 4 koymayı düşünüyordum 3 te yeterli olur ayy resmen bı saattir düşünüyorum

Çok teşekkür ederim bende deependi tüm koymuştum çıkarayım yer kaplamasin 5-6 yeterli külotta 4 koymayı düşünüyordum 3 te yeterli olur ayy resmen bı saattir düşünüyorum
Hahah tahmin edebiliyorum insanın beyni yanıyor. İlk ben de dependi tüm koymuştum sonra kendi kendime yuh abart diyip 5 e düşürdüm Bence bunlar yeterli olacaktır. Olmazsa en kötü senaryoda darda kalmayız yetiştirirler

Battaniyenin kumaşının adı canım

Çok güzel dikmissin canım eline sağlık evet hazırlıklar bitmiyor temizlik en zoru

Ben dün doktora gittim kızlar, çalışabilir raporu aldım. Ama ben zaten evden çalıştığım için çok sorun olmuyor çok şükür.

Bebeğim 10 gün önce kontrole gittiğimizde 2180 kg idi. Dün gittiğimizde 2430 olmuş. 10 günde 250 gr gibi bu da iyi bişey

Annemde iri bebek iyi olur eline alırken korkmazsın rahat edersin diyor. Bence de öyle. İlk bebek malum herşeyden korkuyoruz. Doktor banada 37 haftada çatı muayenesi yapıcaz dedi. Dün youtubedan falan egzersiz baktım squat falan yaptırıyorlar onları yapıcam haftada bir veya iki. Zaten her akşam yürüyüşde yapıyorum. Normal doğuma bir sorun kalmayacak inşallah.

Daha hastane çantası hazırlamadım bende ama hep aklımda dönüp duruyor kocamı ikna edemiyorum daha var zamanı gelince hazırlarız diyo diyorum ki sözleşme mi imzaladın yarın geliyorum derse ne yapıcaz diye

Temizliği de ben yapmıyorum malesef iki tane yardımcı abla ile anlaştım ayda bir geliyorlar. Bu ay biraz sarkıttık ama olsun önümüzdeki geldiklerinde 15 gün sonra bi daha gelin dicem. Kaba iş olmayacak zaten sil süpür

Onda da doğuma yaklaşmış olacağız inşallah.

Ne güzel dikmişsin canımm

Ben de dün valiz hazırlığını bitirdim sayılır. Kızlar sizce örgü battaniye gerekir mi? Penye ve müslin yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…