Ahahaha Allah seni napmasın yaKızlar benim göbeğim çok kıllandı ya tövbe estağfurullah yani diken diken oldu eşimin tıraş makinesiyle alıyorum üstten üstten. Sizde de böyle mi? Acaba diyorum sürekli yağlıyorum ondan mı coştu kılları besledim
Ayy bendede ayni dert var Neyle alsam diye düşünüyorum killi bamya oldum valla iyiceKızlar benim göbeğim çok kıllandı ya tövbe estağfurullah yani diken diken oldu eşimin tıraş makinesiyle alıyorum üstten üstten. Sizde de böyle mi? Acaba diyorum sürekli yağlıyorum ondan mı coştu kılları besledim
Valla tıraş köpüğü hediyelerinizi bekliyorum hajsjsjsj o dereceyim elime batıyor diken diken sakallandı resmen göbeğimAhahaha Allah seni napmasın yabenim her yerim kıllandı kız erkek olma adayıyım
Hepimizin kanayan yarasıymış şu kıllar amanıııın gerçekten ya. Bence hormonlar zatem tavan yağlar da besleye besleye coşturdu bizi kesin yaniAyy bendede ayni dert var Neyle alsam diye düşünüyorum killi bamya oldum valla iyiceBende hergun uyumadan önce yağ suruyorum ondanmi oldu bilmiyorum gidimda bile sari sari tuyler cikti hani erkek guzelleştiriyordu
Ahahahah eşim alıyor benim her yeri mecbur yoksa kıldan geçememValla tıraş köpüğü hediyelerinizi bekliyorum hajsjsjsj o dereceyim elime batıyor diken diken sakallandı resmen göbeğimhahahahha demeeeee tövbeler olsun yandık ya
Selam kızlar 19+6.günden merhabaaaasağlık ocağından aradılar bugün tetanoz+difteri+boğmaca aşımızı olduk tek iğnede yapıyorlar boğmaca bebeklerde arttığı için bakanlık artık ücretsiz yapıyor dedi hemşirem. Hiç acıtmadı ağrım sızım yok çok konforluydu. 26.haftada 2.dozu yapacaklarmış ama 2.doz için kadın doğum uzmanına danış o onay verirse gel yapalım dediler. Ben de şeker yüklemesi için 24.hafta gittiğimde soracağım. Bazı hekimler tek dozu yeterli buluyormuş bazıları 2.doza da ihtiyaç duyuyormuş doktorum ne derse onu yapacağım. Yaptıracak olanlar asla korkmasın kan aldırmak daha zor Allah hepimize sağlık sıhhat versin merak edenler için güncelleyim dedim
kac haftalıktın canım. Evet benımkıde biraz biçimsiz ama aksam cok büyüyorBenim göbeğim ben söylemeden hamile olduğumu bağırıyorartık normal diyorlar çıkmasına,belli olmasına. Sadece bence biraz biçimsiz bir göbek şu anda
valla bende sureklı uyanıyorum hıc rahat uyuyamıyorum temmuz agustosu dusunemıyorumYazın sıcaklarda ağırlaşmış olacağız Allah yardımcımız olsun uyku konusunda
ay bende cok kıllandım yaa boynumda bile cıktı göbegım desen feci olan tüylerımde uzadı. Ama iki erkek var ıcımde biraürü testesteron salgılıyorum olcak okadarAyy bendede ayni dert var Neyle alsam diye düşünüyorum killi bamya oldum valla iyiceBende hergun uyumadan önce yağ suruyorum ondanmi oldu bilmiyorum gidimda bile sari sari tuyler cikti hani erkek guzelleştiriyordu
hahah sağ olsun ya koca gibi koca işteAhahahah eşim alıyor benim her yeri mecbur yoksa kıldan geçememgerçekten diken gibi oluyor en kötüsü de yüz bölgesi
Nasıl oldun canım iyi misin?gecmis olsun canim, sifa olur umarimben de oldum, benimki biraz agri yapti ama, dayanilamayacak gibi degil tabii de. bunyeden bunyeye degisiklik gosteriyordur zaten. ikincisini 24. haftada tek doz bu sefer tetanoz dediler bana. haftaya detayli ultrasonum var, orada bi’ sorayim ben de doktora ikinci dozu.
Bende hala hiçbişi yok. Okuyorum herkeste duygusallık var bende yok, tüylenme var bende yok, göbeğimde her zamanki gibi 3-5 tüy çıkıyo onları da cımbızla alıyorum geri kalan yerler için ağdaya gidiyorum zaten epilasyondan sonra çok kalmamıştı 3-4 ayda bir gidince yetiyo hele bacaklarımda keyfen gidiyorum çıkan 2-3 tane için, göbeğim de çok çıkmadı. Hatta sizin göbeğim çıktı ya da tütlendi yazılarınıza bile imrenir durumdayım bende neden hala bişi yok diyeHepimizin kanayan yarasıymış şu kıllar amanıııın gerçekten ya. Bence hormonlar zatem tavan yağlar da besleye besleye coşturdu bizi kesin yani
Kendi kendine nazar edecek yaaaaa kız maşallah işte ne güzel resmen hamilelikte balayındasın misler gibiBende hala hiçbişi yok. Okuyorum herkeste duygusallık var bende yok, tüylenme var bende yok, göbeğimde her zamanki gibi 3-5 tüy çıkıyo onları da cımbızla alıyorum geri kalan yerler için ağdaya gidiyorum zaten epilasyondan sonra çok kalmamıştı 3-4 ayda bir gidince yetiyo hele bacaklarımda keyfen gidiyorum çıkan 2-3 tane için, göbeğim de çok çıkmadı. Hatta sizin göbeğim çıktı ya da tütlendi yazılarınıza bile imrenir durumdayım bende neden hala bişi yok diyehareketlerini de hissetmiyorum hala. Doktora göre herşey yolunda gelişimi normal sağlığı yerinde ama bende belirti namına tık yok. Hatta biraz önce sen acıbademin gebelik kitabını paylaştığında, yazıyı okumadan önce ojenin rengini inceledim hımmm bu renk güzemiş diye. Sonra da ben iyi bi anne olamicam kesin diye kendime kızdım yani bu da hormondan mı bilmiyorum ama artık elle tutulur bi belirti istiyorum. Pazartezi 20. Hafta olcek artık:) bu gidişle doğurunca anca anlicam
İnşallah zamanında gelsin bebislerimizMaşallahBenimde ogluşum olacak kiz erken doğar derler genelde ama belki nazli çikar Yakin doğum yapariz
Sizinle aynı transfer grubundaydıkkızlar dün kızım olacağpını öğrendim ilk gebelik
Benim lazer zort oldu bildiğin. Göbeğim kollarım ay her yerim özellikle yüzüm mahvoldu. Kaşlarım çıkıyo iki günde nasıl bu kadar kıllandım anlamıyorum. Sakallarım varKızlar benim göbeğim çok kıllandı ya tövbe estağfurullah yani diken diken oldu eşimin tıraş makinesiyle alıyorum üstten üstten. Sizde de böyle mi? Acaba diyorum sürekli yağlıyorum ondan mı coştu kılları besledim
Oyy allah yardımcın olsun ya valla zor hamilelikte rahat edemeyince temizlenmesi de zor. Hahahahah çok haklısın göbeği anladık da yüz dimi?Benim lazer zort oldu bildiğin. Göbeğim kollarım ay her yerim özellikle yüzüm mahvoldu. Kaşlarım çıkıyo iki günde nasıl bu kadar kıllandım anlamıyorum. Sakallarım varyetişemiyorum. Hadi göbeği yağlıyorum, yüzümü de mi yağlıyorum fnjfjf
Ben olmayacağım doktorum 24 haftada 3 lü karma aşı yaptır dedi sağlıkocağı yapıyor onun içindede tetenoz difteri boğmaca varKızlaaarrr önceden 7-8 sayfa bile birikse okuyordum tek tekArtık yetişemiyorum birikiyor Yarın 20 haftalık olcaz inş. Hareketlerini hissediyorum artık çok şükür. Park yatağını aldım Elele madre. Başka büyük bir şey almadım henüz. Sizler ne alemdesiniz? Bir de tetanoz aşısı olmayan/olmayacak var mı ne durumdasınız?
3 aşıyı birlikte yaptıktan snra başka aşı yapılıyor mu? 2. Doz hariçSelam kızlar 19+6.günden merhabaaaasağlık ocağından aradılar bugün tetanoz+difteri+boğmaca aşımızı olduk tek iğnede yapıyorlar boğmaca bebeklerde arttığı için bakanlık artık ücretsiz yapıyor dedi hemşirem. Hiç acıtmadı ağrım sızım yok çok konforluydu. 26.haftada 2.dozu yapacaklarmış ama 2.doz için kadın doğum uzmanına danış o onay verirse gel yapalım dediler. Ben de şeker yüklemesi için 24.hafta gittiğimde soracağım. Bazı hekimler tek dozu yeterli buluyormuş bazıları 2.doza da ihtiyaç duyuyormuş doktorum ne derse onu yapacağım. Yaptıracak olanlar asla korkmasın kan aldırmak daha zor Allah hepimize sağlık sıhhat versin merak edenler için güncelleyim dedim
Benm bebeğim tüp bebek ve tüp bebek doktorum tetanoz aşısını önermedi o yüzden yaptırmıcam gbi. Ama 3 aşıyı bir arada yapıyolarmış onu olsam mı olmasammı bilemedim çok kararsızım bu aşı konusunda.Ben olmayacağım doktorum 24 haftada 3 lü karma aşı yaptır dedi sağlıkocağı yapıyor onun içindede tetenoz difteri boğmaca var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?