Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ahahaha Allah seni napmasın ya benim her yerim kıllandı kız erkek olma adayıyım

Ayy bendede ayni dert var Neyle alsam diye düşünüyorum killi bamya oldum valla iyiceBende hergun uyumadan önce yağ suruyorum ondanmi oldu bilmiyorum gidimda bile sari sari tuyler cikti hani erkek guzelleştiriyordu

Ahahaha Allah seni napmasın ya benim her yerim kıllandı kız erkek olma adayıyım
Valla tıraş köpüğü hediyelerinizi bekliyorum hajsjsjsj o dereceyim elime batıyor diken diken sakallandı resmen göbeğim hahahahha demeeeee tövbeler olsun yandık ya

Ayy bendede ayni dert var Neyle alsam diye düşünüyorum killi bamya oldum valla iyiceBende hergun uyumadan önce yağ suruyorum ondanmi oldu bilmiyorum gidimda bile sari sari tuyler cikti hani erkek guzelleştiriyordu
Hepimizin kanayan yarasıymış şu kıllar amanıııın gerçekten ya. Bence hormonlar zatem tavan yağlar da besleye besleye coşturdu bizi kesin yani

Valla tıraş köpüğü hediyelerinizi bekliyorum hajsjsjsj o dereceyim elime batıyor diken diken sakallandı resmen göbeğim hahahahha demeeeee tövbeler olsun yandık ya
Ahahahah eşim alıyor benim her yeri mecbur yoksa kıldan geçemem gerçekten diken gibi oluyor en kötüsü de yüz bölgesi

gecmis olsun canim, sifa olur umarim ben de oldum, benimki biraz agri yapti ama, dayanilamayacak gibi degil tabii de. bunyeden bunyeye degisiklik gosteriyordur zaten. ikincisini 24. haftada tek doz bu sefer tetanoz dediler bana. haftaya detayli ultrasonum var, orada bi’ sorayim ben de doktora ikinci dozu.

Benim göbeğim ben söylemeden hamile olduğumu bağırıyor artık normal diyorlar çıkmasına,belli olmasına. Sadece bence biraz biçimsiz bir göbek şu anda
kac haftalıktın canım. Evet benımkıde biraz biçimsiz ama aksam cok büyüyor

ay bende cok kıllandım yaa boynumda bile cıktı göbegım desen feci olan tüylerımde uzadı. Ama iki erkek var ıcımde biraürü testesteron salgılıyorum olcak okadar

Nasıl oldun canım iyi misin?

Hepimizin kanayan yarasıymış şu kıllar amanıııın gerçekten ya. Bence hormonlar zatem tavan yağlar da besleye besleye coşturdu bizi kesin yani
Bende hala hiçbişi yok. Okuyorum herkeste duygusallık var bende yok, tüylenme var bende yok, göbeğimde her zamanki gibi 3-5 tüy çıkıyo onları da cımbızla alıyorum geri kalan yerler için ağdaya gidiyorum zaten epilasyondan sonra çok kalmamıştı 3-4 ayda bir gidince yetiyo hele bacaklarımda keyfen gidiyorum çıkan 2-3 tane için, göbeğim de çok çıkmadı. Hatta sizin göbeğim çıktı ya da tütlendi yazılarınıza bile imrenir durumdayım bende neden hala bişi yok diye hareketlerini de hissetmiyorum hala. Doktora göre herşey yolunda gelişimi normal sağlığı yerinde ama bende belirti namına tık yok. Hatta biraz önce sen acıbademin gebelik kitabını paylaştığında, yazıyı okumadan önce ojenin rengini inceledim hımmm bu renk güzemiş diye. Sonra da ben iyi bi anne olamicam kesin diye kendime kızdım yani bu da hormondan mı bilmiyorum ama artık elle tutulur bi belirti istiyorum. Pazartezi 20. Hafta olcek artık:) bu gidişle doğurunca anca anlicam

Kendi kendine nazar edecek yaaaaa kız maşallah işte ne güzel resmen hamilelikte balayındasın misler gibi Hiç imrenme yakında bebişini hissedersin misler gibi biter hamileliğin inşallah. Ama bakkk ben iyi bir anne olamayacağım endişesi bile aslında hormonlardan yani bir tıkta olsa var hamilelik döneminde girilen o triplerden yeter bu kadar missss

Benim lazer zort oldu bildiğin. Göbeğim kollarım ay her yerim özellikle yüzüm mahvoldu. Kaşlarım çıkıyo iki günde nasıl bu kadar kıllandım anlamıyorum. Sakallarım var yetişemiyorum. Hadi göbeği yağlıyorum, yüzümü de mi yağlıyorum fnjfjf

Oyy allah yardımcın olsun ya valla zor hamilelikte rahat edemeyince temizlenmesi de zor. Hahahahah çok haklısın göbeği anladık da yüz dimi? Geçen akşam ayak tırnaklarımı zor kestim iki büklüm oldum, oturup ağlayacaktım hep etime doğru kesmişim perişan oldum Gülüyorum da bir yandan sinirlerim bozuluyor hele şeyimi görmüyorum ben o derece göbeğim var unuttum nasıl bir şey olduğunu hahahhaja tövbe ya

Ben olmayacağım doktorum 24 haftada 3 lü karma aşı yaptır dedi sağlıkocağı yapıyor onun içindede tetenoz difteri boğmaca var

3 aşıyı birlikte yaptıktan snra başka aşı yapılıyor mu? 2. Doz hariç

Ben olmayacağım doktorum 24 haftada 3 lü karma aşı yaptır dedi sağlıkocağı yapıyor onun içindede tetenoz difteri boğmaca var
Benm bebeğim tüp bebek ve tüp bebek doktorum tetanoz aşısını önermedi o yüzden yaptırmıcam gbi. Ama 3 aşıyı bir arada yapıyolarmış onu olsam mı olmasammı bilemedim çok kararsızım bu aşı konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…