Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Allah korusun bebekler, çocuklar muhteşem güçlüler dirayetliler. Hastane ortamında da gerekli önlemler alınmıştır inşallah atlatacaksınız dualarım sizinle. Hemen iyi olsun küçük adam

Soğuk algınlığı ilaçları havaleyi tetikliyor canım kardeşimin çocuğunda öyle oldu şimdi artık soğuk algınlığı ilaçlarıni vermiyor doktor
Doğru. 5 gun tedavisini ol dedi

Gerçekten benziyoruz :) Ne yapsam yaranamıyorum bazen öyle geliyor. Ya temizlik yapıyorum bir yeri unutmuşum gidiyor onu buluyor bütün yaptığım iş yapılmamış gibi oluyor. Yaptığıma eline sağlık diyor ama nasılsa yapmadığım unuttuğum şeyler yaptığımın önüne geçiyor onun gözünde çok büyütüyor bazen. En sevmediğim huyu budur yoksa genelde anlayışlıdir temizlik ve düzen hariç. Bir aslan burcu bu kadar temiz ve titiz olamaz ya.

Kızlar gebelikte saç kestirmeyle ilgili ne düşünüyorsunuz ? Bazı batıl inançlar var ama bilmiyorum kestirsem içim içimi yer mi aceba

Kızlar gebelikte saç kestirmeyle ilgili ne düşünüyorsunuz ? Bazı batıl inançlar var ama bilmiyorum kestirsem içim içimi yer mi aceba
Canım batıl inanç bak kendin diyorsun, ama sen bilirsin, sonra her olumsuzlukta al işte kestirdim ondan oldu diceksen hiç elleme bence

ya kızlar karnınız ne durumda U Umayis özellikle senin senınde ıkız cunku. Bu hafta benım göbegım baya pörtledi ama göbek delıgım üstü midemın oldugu yer cok cıktı ve sert yanı yürürken falan alt karnım daha yumusak. Anlamadım valla ve bu mide yanması benı mahvediyor yok böyle birşey ya

Benim göbeğim ben söylemeden hamile olduğumu bağırıyor artık normal diyorlar çıkmasına,belli olmasına. Sadece bence biraz biçimsiz bir göbek şu anda

Benim göbüşüm hamilesiiin diyor herkes aaaa hamilesin sen diyorlar top gibi karnım sadece göbeğim ve memelerim aldı başını gidiyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…