Keşke canım Keşke. Kanda enfeksiyon ve kalsiyum azlığı çıktı. Beynine hasar verecek diye korkuyorum. Ateşi fazla olunca havale geçirir gibi oluyor. 2 gündür durup durup ağlıyorum bisey olacak diye. Ateşi olmadığı zamanlar gayet iyi keyifli oynuyor.
Allah korusun bebekler, çocuklar muhteşem güçlüler dirayetliler. Hastane ortamında da gerekli önlemler alınmıştır inşallah atlatacaksınız dualarım sizinle. Hemen iyi olsun küçük adam
ay biz sizinle aynıyız galiba, ben de yengeç burcuyum eşim aslan burcu ama ne yalan söyleyeyim baya zorlanıyorum. iyiler hoşlar liderler falan da yani anlayış konusunda bizimki biraz sınıfta kalıyor. ev işleri yemek vs sağolsun pek çok şeye elimi sürmüyorum aylardır ama zıtlaşma konusunda her gün yeni bir kilit açılıyor. benim tahammül ve duygusal eşiğim zaten yerlerde bir de vırvırvır mücadele çekmekte çok zorlanmaya başladım. allah sabrını verecek bir şekilde herhalde bilemiyorum yoksa bizde de elime gelen fırlıyor:)
Gerçekten benziyoruz :) Ne yapsam yaranamıyorum bazen öyle geliyor. Ya temizlik yapıyorum bir yeri unutmuşum gidiyor onu buluyor bütün yaptığım iş yapılmamış gibi oluyor. Yaptığıma eline sağlık diyor ama nasılsa yapmadığım unuttuğum şeyler yaptığımın önüne geçiyor onun gözünde çok büyütüyor bazen. En sevmediğim huyu budur yoksa genelde anlayışlıdir temizlik ve düzen hariç. Bir aslan burcu bu kadar temiz ve titiz olamaz ya.
ya kızlar karnınız ne durumda UUmayis
özellikle senin senınde ıkız cunku. Bu hafta benım göbegım baya pörtledi ama göbek delıgım üstü midemın oldugu yer cok cıktı ve sert yanı yürürken falan alt karnım daha yumusak. Anlamadım valla ve bu mide yanması benı mahvediyor yok böyle birşey ya
özellikle senin senınde ıkız cunku. Bu hafta benım göbegım baya pörtledi ama göbek delıgım üstü midemın oldugu yer cok cıktı ve sert yanı yürürken falan alt karnım daha yumusak. Anlamadım valla ve bu mide yanması benı mahvediyor yok böyle birşey ya