Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Gece hissetmedim hiç kahvaltıdan sonra hissettim öğlen tam yemek yerken bide çiğköfte yerken pıtpıtladı
Hahahah ağzının tadını bilen küçük insan desene ben de gece boyu uyumayınca o da uyuması bence strese girdi çocuk ondan hissettim sadece geceleri hissediyorum zaten

Hahahah ağzının tadını bilen küçük insan desene ben de gece boyu uyumayınca o da uyuması bence strese girdi çocuk ondan hissettim sadece geceleri hissediyorum zaten
Benimkisi obur mu olacak ne bende gece 4.40da uyanıyorum geri dalamıyorum uykuya ama bir hareket hissetmiyorum, kendisi ben uyanınca uykuya mı geçiyor napıyor acaba

Benimkisi obur mu olacak ne bende gece 4.40da uyanıyorum geri dalamıyorum uykuya ama bir hareket hissetmiyorum, kendisi ben uyanınca uykuya mı geçiyor napıyor acaba
Ayy ciddi misin biz seninle cin gibi olmuşuz niye böyle olduk ya şimdiden uykusunu bırakıp sana eşlik edemiyordur ne yapsın

Benim göbeğim bu hafta uçtu baya var göbek deliğimizin üstü de şişlik mide bağırsak bunların hepsi yer değiştiriyor. Benimde mide yanmam çok

Ya kızlar bugün bebiş baya hareketliydi 5-6 kere hareketini yani pıt pıtlarını hissettim ilk gebeliğime rağmen bu haftada normal mi
Keşke bende de pıt pıt etse iki günde bir karıncalanıyor olduğu yer o kadar sözde ikizler daha erken hissediyordu korkma 24. Haftaya kadar hergün hareket etmiyorlarmış

Ben de 5.30 da uyanıyorum tamam bitti daha bütün gün sersem geziyorum sonra zaten bi sığınamıyorum eve üstüme geliyo sanki. Ağustosta hamileyken ağlıyordum uyuyamıyorum diye şimdi bu biraz erken başladı beni rahatsız etmeye balm bebeğim benim

Kız yok ne olacak kestir ben kestirmiştim doğum günümde mart ayında.
Ya kestiremedim çok doluydu biraz bekledim çıktım ama haftaya kestiricem.. transfer öncesi kestirmiştim ama uzadı hemde küt bob kesim taptırdığım için bir dokunulması lazım yani

Durduk yere uyanıyorum ağrım sızım da yok anlamıyorum artık gün içinde başım ağrıyor sonra
Çok iyi anlıyorum o hali… Ben de asla uyuyamıyorum sabah 5-6 da anca uyuyorum eee 8.30 da zaten evden çıkıyorum tüm gün aptal gibiyim. Hamile olduğum için çaya kahveye de çok abanamıyorum leyla gibi geziyorum.

Yazın sıcaklarda ağırlaşmış olacağız Allah yardımcımız olsun uyku konusunda

Bu aydan sonra evden çalışacağım için çok mutluyum arada yatıp uyurum

Kızlar benim göbeğim çok kıllandı ya tövbe estağfurullah yani diken diken oldu eşimin tıraş makinesiyle alıyorum üstten üstten. Sizde de böyle mi? Acaba diyorum sürekli yağlıyorum ondan mı coştu kılları besledim

Evett yağlar besliyor benimde aynı zaten kıllanmaya sebep arıyordu coştu iyice
Bende traş makinesi ile kısaltıyom
Aklınca tüm vücut lazere gitmiştim tüm vucudum geriye döndüü

Teşekkür ederim canım. Gündüz ateşi pek yok keyifli ne oluyorsa gece oluyor. İnşallah hasar almadan atlatır
İyi düşünelim iyi olsun canım inşallah şimdi nasıl
Ayy benim de bu hafta artık hamile olduğum belli oluyor , Kocaman bir karnım var
kesinlikle benim canım aşırı kıllandım, çok beyaz tenli ve tüysüzüm normalde ben liearac ve bio oil kullanıyorum canım sen ne kullanıyorsun

Evett yağlar besliyor benimde aynı zaten kıllanmaya sebep arıyordu coştu iyice
Bende traş makinesi ile kısaltıyom
Aklınca tüm vücut lazere gitmiştim tüm vucudum geriye döndüü
Hahah sebep arıyor bu kıllar gerçekten göbek enteresan gerçekten karnım büyüdükçe kılların m2 si de büyüyor jajsj

Canım ben de mustela krem ve yağını kullanıyorum kıllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…