Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Evet duşu oturarak alıyorum ben mesela ayakta almam yasak şu an ay bi sığmıyorum sağa sola çarpıyorum

Yani belirtim var mı diyosuuun

Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Okudum canım Rabbim hayırlı evlat eylesin her şeyden önce Gönlündekini versin en kısa ve hayırlı zamanda

Okudum canım aynı yoldan geçen biri olarak seni anlıyorum. Rabbim tutunmasını ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Doktorum görmek istedi,bana ve bebeğime dua edin lütfen
Kızlar çok geçmiş olsun

Nasıl oldun canım iyi misin?
cok sag ol canim sordugun icin bugun daha iyiyim cok sukur, ilk gun aksam ates yapti biraz bir tane parol ictim gecti, 2 gun de kol agrisi hafif sislik yapti, soguk uyguladim, o da azaldi bugun. ilk yapilirken de biraz yanma yapmisti ama off aman aman dayanilmayacak bir yanma degil. geciyor cok sukur. saglik sifa olsun da insan her seye katlaniyor su donemde.

sen nasilsin?

kesinlikle maasallah de kendine ben dun gece soyle bidi bidilaniyordum; ilk 3 ay deli gibi mide bulantisi yasadim, ikinci uc aya gecer dediler gecmedi, simdi simdi biraz hafifledi ama hala yemeklerden sonra ben buradayim diyor, enfeksiyon gecirdim, agriyla aciyla ugrastim, surekli bi’ kasiklarima agri girme hali var, 2 haftadir vajinamda hem icinde hem disinda kas agrisi/aci benzeri bir durum var, tuy artisi zaten saka gibi, allah’tan onceden de cok yoktu da su an var iste halindeyim, birkac gundur de kalcalarima agri saplaniyor, dun ilk defa yuruyusu yarida kesmek zorunda kaldim. fakat yine de burada okuyorum, doktorda dinliyorum; cok sukur kanamam yok, evde geciriyorum bu sureci diye kendi kendime sukrediyorum.

sen de sanslisin bence biraz daha zaman gecince zaten ister istemez cok sik hissedecegiz minnoslari, duygusallik da en kotu dogumda gelir, cok da guzel bir anne olursun

Ay kızlar sabahı sabah ettim gece gaz sancıları çektim, sancılar dikkatimi çekmeye başladı böyle sıktı beni iyice sonra şansa telefona bakarken on dk de bir sancı girmeye başladığını farkettim. aaaaa öldüm öldüm dirildim kız insanın gaz sancısı düzenli olur mu sonra sağ sol derken derken sızmışım beşte geri kalktım hala midem kocaman ama sorun yok çok şükür

Böyle gaz dırumlarında ben maden suyu içiyorum rahatlıyorum baya

Okudum canım Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin

Yeşil ekme tüketebilirsin bende gaza iyi geliyor çıkarıyorum

Yaaa ne demek Çok sevindim bir an önce geçmesine Evet seneler önce kedi tırmaladığı için kuduz ve tetanoz olmuştum tam olarak dediğin gibi oluyor. Hafif ateş, kol ağrısı, o bölgede minik minik yanmalar… Dün de annem tetanoz aşısı oldu onda da aynı belirtiler olmuştu, bugün geçmiş. Dayanılmayacak kadar olmuyor herkeste hemen hemen aynı belirtiler. Ah amin amin şifa olsun yavrularımıza gerçekten bir şekilde katlanıyor insan.

İyiyim ben de teşekkür ederim canım günlerdir uyuyamıyordım ilk defa bu gece uyuyabildim çok rahatladı vücudum uyuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…