Evet duşu oturarak alıyorum ben mesela ayakta almam yasak şu an ay bi sığmıyorumOyy allah yardımcın olsun ya valla zor hamilelikte rahat edemeyince temizlenmesi de zor. Hahahahah çok haklısın göbeği anladık da yüz dimi?Geçen akşam ayak tırnaklarımı zor kestim iki büklüm oldum, oturup ağlayacaktım hep etime doğru kesmişim perişan oldum Gülüyorum da bir yandan sinirlerim bozuluyor hele şeyimi görmüyorum ben o derece göbeğim var unuttum nasıl bir şey olduğunu hahahhaja tövbe ya
Yani belirtim var mı diyosuuunKendi kendine nazar edecek yaaaaa kız maşallah işte ne güzel resmen hamilelikte balayındasın misler gibiHiç imrenme yakında bebişini hissedersin misler gibi biter hamileliğin inşallah. Ama bakkk ben iyi bir anne olamayacağım endişesi bile aslında hormonlardan yani bir tıkta olsa var hamilelik döneminde girilen o triplerden yeter bu kadar missss
Okudum canım Rabbim hayırlı evlat eylesin her şeyden önceMerhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Eeee var tabiiii başlamış annelik içgüdüsüYani belirtim var mı diyosuuun
En iyisi balım aksiyona gerek yokEvet duşu oturarak alıyorum ben mesela ayakta almam yasak şu an ay bi sığmıyorumsağa sola çarpıyorum
Okudum canım aynı yoldan geçen biri olarak seni anlıyorum. Rabbim tutunmasını ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Yağlar işe yarasa bari benim vucudum çatlamaya çok meyilliHepimizin kanayan yarasıymış şu kıllar amanıııın gerçekten ya. Bence hormonlar zatem tavan yağlar da besleye besleye coşturdu bizi kesin yani
ay bende cok kıllandım yaa boynumda bile cıktı göbegım desen feci olan tüylerımde uzadı. Ama iki erkek var ıcımde biraürü testesteron salgılıyorum olcak okadar
Uzun bir aradan sonra merhaba, umarım herkes iyidir, bebişler de iyidir. Ben son zamanlarda bir takım sıkıntılar yaşadım, önce içim rahat etsin diye yaptırdığım fetal dna testi bir türlü sonuç vermedi labaratuvar sürekli yarın sonuç çıkacak öbür gün çıkacak diye bizi oyaladı 12 günde çıkacak dedikleri sonuç neredeyse 1 ayda ancak çıktı. Tabi o süreç bir sorun mu var diye bolca endişeyle geçti. Neyse ki sonuç temiz geldi. Risklerin tümü düşük çıktı ama hâl böyle olunca endişem bitmedi, detaylı ulturasonu bekliyorum. Ardından genel anestezi ile bir kistin büyümesi sonucu bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Patoloji sonucunu bekliyorum. Anestezi almak bebeği etkileyecek diye korkunç bir endişe var üzerimde. Doktorum başka bir ihtimalin olmadığını söyledi, yani bu ameliyat yapılmalıydı. Ameliyat sonrası hareketleri çok iyiydi, biraz rahatlamış olsam da yine gelişimini etkilememiş olduğundan emin olmak istiyorum ve halıyla yine detaylı ulturasonu bekliyorum. Minik bir güncelleme yapmak istedim.
Bir de kız olduğundan çok emin olduğum (his olarak) bebeğim erkekmişhani anneler hissederdi falan hep yalan. Oğlan anası grubuna adayım artık
Lioo cinsiyeti erkek
Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Benim yaptığımı yapmayın, endişelenmeyin hepsi olup geçiyor bir şekilde.
Merhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur.
Kızlar çok geçmiş olsunDoktorum görmek istedi,bana ve bebeğime dua edin lütfen
cok sag ol canim sordugun icinNasıl oldun canım iyi misin?
Bende hala hiçbişi yok. Okuyorum herkeste duygusallık var bende yok, tüylenme var bende yok, göbeğimde her zamanki gibi 3-5 tüy çıkıyo onları da cımbızla alıyorum geri kalan yerler için ağdaya gidiyorum zaten epilasyondan sonra çok kalmamıştı 3-4 ayda bir gidince yetiyo hele bacaklarımda keyfen gidiyorum çıkan 2-3 tane için, göbeğim de çok çıkmadı. Hatta sizin göbeğim çıktı ya da tütlendi yazılarınıza bile imrenir durumdayım bende neden hala bişi yok diyehareketlerini de hissetmiyorum hala. Doktora göre herşey yolunda gelişimi normal sağlığı yerinde ama bende belirti namına tık yok. Hatta biraz önce sen acıbademin gebelik kitabını paylaştığında, yazıyı okumadan önce ojenin rengini inceledim hımmm bu renk güzemiş diye. Sonra da ben iyi bi anne olamicam kesin diye kendime kızdım yani bu da hormondan mı bilmiyorum ama artık elle tutulur bi belirti istiyorum. Pazartezi 20. Hafta olcek artık:) bu gidişle doğurunca anca anlicam
Böyle gaz dırumlarında ben maden suyu içiyorum rahatlıyorum bayaAy kızlar sabahı sabah ettimgece gaz sancıları çektim, sancılar dikkatimi çekmeye başladı böyle sıktı beni iyice sonra şansa telefona bakarken on dk de bir sancı girmeye başladığını farkettim. aaaaa öldüm öldüm dirildim kız insanın gaz sancısı düzenli olur mu sonra sağ sol derken derken sızmışım beşte geri kalktım hala midem kocaman ama sorun yok çok şükür
İçtim içtim neler yaptım neler hiçbir şey işe yaramadıBöyle gaz dırumlarında ben maden suyu içiyorum rahatlıyorum baya
Okudum canım Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsinMerhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bende dün gazdan muzdariptim kayısıyla beraber maden suyu içtim bi deneyin istersenizİçtim içtim neler yaptım neler hiçbir şey işe yaramadısarımsaklı yoğurt yedim ekstra canım istedi dümdüz sarımsaklı yoğurt ondan sonra oldu olan
Yeşil ekme tüketebilirsin bende gaza iyi geliyor çıkarıyorumAy kızlar sabahı sabah ettimgece gaz sancıları çektim, sancılar dikkatimi çekmeye başladı böyle sıktı beni iyice sonra şansa telefona bakarken on dk de bir sancı girmeye başladığını farkettim. aaaaa öldüm öldüm dirildim kız insanın gaz sancısı düzenli olur mu sonra sağ sol derken derken sızmışım beşte geri kalktım hala midem kocaman ama sorun yok çok şükür
Yaaa ne demekcok sag ol canim sordugun icinbugun daha iyiyim cok sukur, ilk gun aksam ates yapti biraz bir tane parol ictim gecti, 2 gun de kol agrisi hafif sislik yapti, soguk uyguladim, o da azaldi bugun. ilk yapilirken de biraz yanma yapmisti ama off aman aman dayanilmayacak bir yanma degil. geciyor cok sukur. saglik sifa olsun da insan her seye katlaniyor su donemde.
sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?