Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Aa bilmiyordum. Ben de hayatım boyunca kabızlık,gaz,hassasiyet sorunu yaşayan biri olduğum için ya beslenmeyle kontrol altına alabildim bu durumu ya da kışımı yaza çeviren magnezyumla umarım çaresini bulursun

Ya benim bir sorum daha var. Hayatımda ilk defa dün gece vajinal bir fitil kullandım. Okuduğumda fazlalığının dışarı atılacağı yazıyordu ve sabahtan beri de oluyor gerçekten :) bu normal mi,sanki çok fazla dışarı atıldı gibi geldi anlayamadım daha önce de tecrübem olmadığı için burada kullananlar vardı diye görmüştüm

Bakalım bulurum inşallah

Emmesi gerekini emer vajina gerisini atar canım bazen çok bazen az. Birde fitilden sonra yarım saat uzanmanı tavsiye ederim

Evet kuşum fazlalık dışarı atılır çok normal vücut aldığını alıyor fazlalığı atıyor

Kızlar bebişlerin cinsiyetler %100 kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor çok şükür bugün babam için renkli ultrasona girdim
sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Bir turlu tam belli olmuyordu seninkiler diye hatirliyorum, bir kız bir erkek müthiş Tebrik ederim ne kadar şanslısın

Emmesi gerekini emer vajina gerisini atar canım bazen çok bazen az. Birde fitilden sonra yarım saat uzanmanı tavsiye ederim
Tam uyku öncesi fitili kullandım ben de kalkmamak için. Bu arada bebişlerinin cinsiyetleri hayırlı olsun,hep bir oğlum ve kızım olsun istemişimdir

Ay kızlar erkekleri geçmiş ya ben şimdi fark ettim ilk erkekler belli olurken kız hissetmeme rağmen o kadar erkek vardı ki 2025 ekim doğumlular herhalde erkek olacak, benimki de erkek diye düşünmeye başlamıştım maşallah kızlar sonradan açılmış

Yani gene de alayım mı randevu canim
Terslemesinler neden geldin diye

Yanlış yapmadığıma eminim aslında ama insan bilmeyince bir tedirgin oluyor :)
Yok canım yanlış yapmıyorsun ben sabah akşam kullanıyordum aşılama zamanında sabah 6 da fitili yapıp tekrar yatıyordum uyanma saatime kadar. Gece de yatmadan yapıp yatıyordum o şekilde daha konforluydu gelmiyordu çok.

sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Bir turlu tam belli olmuyordu seninkiler diye hatirliyorum, bir kız bir erkek müthiş Tebrik ederim ne kadar şanslısın
Evet hep bir kız bir erkeğe benziyor dediler başka doktora gittim iki kız dediler bugün artık tamamen belli oldu bir kız bir erkek Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yani gene de alayım mı randevu canim
Terslemesinler neden geldin diye
Yok terslemezler. Bizde detaylı yok normalde derler ama bakarlar ayrıntılı. Eğer kilon düşükse zayıfsan renklide bakıyorlar
Benim kilomdan ötürü bakamadılar renkli

Yok terslemezler. Bizde detaylı yok normalde derler ama bakarlar ayrıntılı. Eğer kilon düşükse zayıfsan renklide bakıyorlar
Benim kilomdan ötürü bakamadılar renkli
Benim elimde hiç bebeğimin ultrason fotoğrafı yok doktor muhabbetlerim ortada. Detaylı ultrasonda fotoğraf veriyorlar mı renkli şekilde? Yani birkaç defa sırf anı olsun hatıra kalsın diye özele gideceğim renkli fotoğrafı olsun diye çakinin gelini gibi çekip verdi kadın doğumcu en son 10. haftaya ait var fotoğraf

Canım fitili kullandıktan sonra yarım saat falan uzan, fazlasını atıyor o bazen çok gibi gelebilir ama ihtiyacı olanı emiyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…