Olabilir eğilirken falan çömelir pozisyonda eğil dizlerini kırmadan eğilme. Bir yere uzanma da aynı şekilde destek alarak çık.saniyelik birşeydi galiba ters bir hareket yaptım ondan oldu
Aa bilmiyordum. Ben de hayatım boyunca kabızlık,gaz,hassasiyet sorunu yaşayan biri olduğum için ya beslenmeyle kontrol altına alabildim bu durumu ya da kışımı yaza çeviren magnezyumlaBalım ben 12.haftadan beri kasılmalarım çok diye magnezyum kullanıyorumhatta geçen gittiğimde devletin verdiğini değiştirdi çoook daha güçlüsünü verdi. Ama çok teşekkür ederim önerin için ben büyük ihtimalle çok hareket etmeden sürekli yattığım için gaz problemi çok yaşıyorum 12.haftada multivitamin gibiydi 15.haftada tam anlamıyla ayrı magnezyuma geçmiş kontrol ettim şimdi yalan olmasın
Çok teşekkür ederimOlabilir eğilirken falan çömelir pozisyonda eğil dizlerini kırmadan eğilme. Bir yere uzanma da aynı şekilde destek alarak çık.
Bakalım bulurum inşallahAa bilmiyordum. Ben de hayatım boyunca kabızlık,gaz,hassasiyet sorunu yaşayan biri olduğum için ya beslenmeyle kontrol altına alabildim bu durumu ya da kışımı yaza çeviren magnezyumlaumarım çaresini bulursun
Emmesi gerekini emer vajina gerisini atar canım bazen çok bazen az. Birde fitilden sonra yarım saat uzanmanı tavsiye ederimYa benim bir sorum daha var. Hayatımda ilk defa dün gece vajinal bir fitil kullandım. Okuduğumda fazlalığının dışarı atılacağı yazıyordu ve sabahtan beri de oluyor gerçekten :) bu normal mi,sanki çok fazla dışarı atıldı gibi geldi anlayamadım daha önce de tecrübem olmadığı içinburada kullananlar vardı diye görmüştüm
Evet kuşum fazlalık dışarı atılır çok normal vücut aldığını alıyor fazlalığı atıyorYa benim bir sorum daha var. Hayatımda ilk defa dün gece vajinal bir fitil kullandım. Okuduğumda fazlalığının dışarı atılacağı yazıyordu ve sabahtan beri de oluyor gerçekten :) bu normal mi,sanki çok fazla dışarı atıldı gibi geldi anlayamadım daha önce de tecrübem olmadığı içinburada kullananlar vardı diye görmüştüm
sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Bir turlu tam belli olmuyordu seninkiler diye hatirliyorum, bir kız bir erkek müthişKızlar bebişlerin cinsiyetler %100 kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor çok şükürbugün babam için renkli ultrasona girdim
Tam uyku öncesi fitili kullandım ben de kalkmamak için. Bu arada bebişlerinin cinsiyetleri hayırlı olsun,hep bir oğlum ve kızım olsun istemişimdirEmmesi gerekini emer vajina gerisini atar canım bazen çok bazen az. Birde fitilden sonra yarım saat uzanmanı tavsiye ederim
Yanlış yapmadığıma eminim aslındaEvet kuşum fazlalık dışarı atılır çok normal vücut aldığını alıyor fazlalığı atıyor
Yani gene de alayım mı randevu canimHerşeyine bakıyorlar ayrıntılı. Detaylı bizde yok diyor ilk baş ama detaylı dan kastı ne bilmiyorum. Kalbi, damar akışları, kalp kapakcıkları
Tüm ciğerler, el kol bacak, ağız herşeye tek tek bakıyor
Ben çok memnundum ama bazen doktorun kendisi değil maalesef asistanları oluyor
İnşallah sana öyle denk gelmez
Yok canım yanlış yapmıyorsun ben sabah akşam kullanıyordum aşılama zamanında sabah 6 da fitili yapıp tekrar yatıyordum uyanma saatime kadar. Gece de yatmadan yapıp yatıyordum o şekilde daha konforluydu gelmiyordu çok.Yanlış yapmadığıma eminim aslındaama insan bilmeyince bir tedirgin oluyor :)
Teşekkür ederim canım rabbim nasip etsin inşallahTam uyku öncesi fitili kullandım ben de kalkmamak için. Bu arada bebişlerinin cinsiyetleri hayırlı olsun,hep bir oğlum ve kızım olsun istemişimdir
Evet hep bir kız bir erkeğe benziyor dediler başka doktora gittim iki kız dediler bugün artık tamamen belli oldu bir kız bir erkeksağlıkla kucağına almanı diliyorum. Bir turlu tam belli olmuyordu seninkiler diye hatirliyorum, bir kız bir erkek müthişTebrik ederim ne kadar şanslısın
Yok terslemezler. Bizde detaylı yok normalde derler ama bakarlar ayrıntılı. Eğer kilon düşükse zayıfsan renklide bakıyorlarYani gene de alayım mı randevu canim
Terslemesinler neden geldin diye
Benim elimde hiç bebeğimin ultrason fotoğrafı yok doktor muhabbetlerim ortada. Detaylı ultrasonda fotoğraf veriyorlar mı renkli şekilde? Yani birkaç defa sırf anı olsun hatıra kalsın diye özele gideceğim renkli fotoğrafı olsun diyeYok terslemezler. Bizde detaylı yok normalde derler ama bakarlar ayrıntılı. Eğer kilon düşükse zayıfsan renklide bakıyorlar
Benim kilomdan ötürü bakamadılar renkli
Canım fitili kullandıktan sonra yarım saat falan uzan, fazlasını atıyor o bazen çok gibi gelebilir ama ihtiyacı olanı emiyor merak etmeYa benim bir sorum daha var. Hayatımda ilk defa dün gece vajinal bir fitil kullandım. Okuduğumda fazlalığının dışarı atılacağı yazıyordu ve sabahtan beri de oluyor gerçekten :) bu normal mi,sanki çok fazla dışarı atıldı gibi geldi anlayamadım daha önce de tecrübem olmadığı içinburada kullananlar vardı diye görmüştüm
Heh iyi bari,zaten 2 kere kullanımlıkmış etki etsin de gerisi önemli değil gerçiCanım fitili kullandıktan sonra yarım saat falan uzan, fazlasını atıyor o bazen çok gibi gelebilir ama ihtiyacı olanı emiyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?