Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bebişlerin cinsiyetler %100 kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor çok şükür bugün babam için renkli ultrasona girdim
Yaaaaa ciddi misin oyyyy hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler canım benim maşallah onlara. Ayyy babacığına en güzel hediyeyi vermişsin bugün

Okudum canım Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

Aaa süper demekki tek yaşayan ben değilim ya bana çok tuaf gelmişti parmaklarda ellerde uyuşma ne bilim ..Çarşamba günü doktor randevum var ondan bende kalsiyum magnezyum karışımı isteyim ozaman yazsın hamilelikte tuaf tuaf şeyler çıkıyor ortaya ve herşeye normal diyorlar

Gaz sancısı sıkıntısı olan Mehlika ve LadyNurr sizleri gördüm. Ben de buraya yazmıştım bu sıkıntımı. Benim doktorum da magnezyum verdi ve nazar değmesin maşallah hem kabızlığıma hem de gazıma çok iyi geldi. Genelde doktorlar kramplar için aslında bu zamanlarda ya da birkaç hafta içinde veriyorlar ama öncesinde de veriliyormuş ve hayat kalitem arttı gerçekten

Balım ben 12.haftadan beri kasılmalarım çok diye magnezyum kullanıyorum hatta geçen gittiğimde devletin verdiğini değiştirdi çoook daha güçlüsünü verdi. Ama çok teşekkür ederim önerin için ben büyük ihtimalle çok hareket etmeden sürekli yattığım için gaz problemi çok yaşıyorum 12.haftada multivitamin gibiydi 15.haftada tam anlamıyla ayrı magnezyuma geçmiş kontrol ettim şimdi yalan olmasın

Evet canım herkes magnezyum önermiş benim çok değil ama kramp tarzı felan oluyor magnezyum bir çok kişi önermiş en iyisi hemen bu randevumda magnezyum istemek teşekkür ederim

Herşeyine bakıyorlar ayrıntılı. Detaylı bizde yok diyor ilk baş ama detaylı dan kastı ne bilmiyorum. Kalbi, damar akışları, kalp kapakcıkları
Tüm ciğerler, el kol bacak, ağız herşeye tek tek bakıyor
Ben çok memnundum ama bazen doktorun kendisi değil maalesef asistanları oluyor
İnşallah sana öyle denk gelmez

hangi magnezyum kullanıyorsun şifa olsun

Kızlar Tetanoz aşısı kaçıncı haftadan itibaren olunuyor? Sizler ne zaman oldunuz veya olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…