Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun
gaz sancisi ben de yasiyorum, gaz sancisinin otesinde bende bir de vajinamin disinda kas agrisi/acisi gibi bir sey de var. asi olmaya gittigimde gebe izlem hemsiresine sordum, normal dedi. gobusler biraz daha buyudukce daha da artabilirmis hatta, o sirada baska bir gebe daha vardi o da ellerinde uyusmadan bahsetti, o da olabiliyormus, kalsiyum-magnezyum karisimlari varmis destekleyici, doktora soyleyin ondan onersin dedi. ben de bu hafta detayli ultrasona gidince kalsiyum-magnezyum isteyecegim. tahlilleri de yaptirdim onden eksik gedik var mi baska diye.
Aaa süper demekki tek yaşayan ben değilim ya bana çok tuaf gelmişti parmaklarda ellerde uyuşma ne bilim ..Çarşamba günü doktor randevum var ondan bende kalsiyum magnezyum karışımı isteyim ozaman yazsın hamilelikte tuaf tuaf şeyler çıkıyor ortaya ve herşeye normal diyorlar
Gaz sancısı sıkıntısı olan Mehlika
ve LadyNurr
sizleri gördüm. Ben de buraya yazmıştım bu sıkıntımı. Benim doktorum da magnezyum verdi ve nazar değmesin maşallah hem kabızlığıma hem de gazıma çok iyi geldi. Genelde doktorlar kramplar için aslında bu zamanlarda ya da birkaç hafta içinde veriyorlar ama öncesinde de veriliyormuş ve hayat kalitem arttı gerçekten
ve LadyNurr
sizleri gördüm. Ben de buraya yazmıştım bu sıkıntımı. Benim doktorum da magnezyum verdi ve nazar değmesin maşallah hem kabızlığıma hem de gazıma çok iyi geldi. Genelde doktorlar kramplar için aslında bu zamanlarda ya da birkaç hafta içinde veriyorlar ama öncesinde de veriliyormuş ve hayat kalitem arttı gerçekten
Balım ben 12.haftadan beri kasılmalarım çok diye magnezyum kullanıyorum hatta geçen gittiğimde devletin verdiğini değiştirdi çoook daha güçlüsünü verdi. Ama çok teşekkür ederim önerin için ben büyük ihtimalle çok hareket etmeden sürekli yattığım için gaz problemi çok yaşıyorum 12.haftada multivitamin gibiydi 15.haftada tam anlamıyla ayrı magnezyuma geçmiş kontrol ettim şimdi yalan olmasın
ve LadyNurr
Evet canım herkes magnezyum önermiş benim çok değil ama kramp tarzı felan oluyor magnezyum bir çok kişi önermiş en iyisi hemen bu randevumda magnezyum istemek teşekkür ederim
Merveturann
canim günaydın Ali çetine sen gittin diye hatırlıyorum. Doktorum yeşil alan açtı randevu alacaktım ki böyle bir not ile karşılaştım bilgin var mı detaylı ultrason yapılmamaktadır diyor, bende üç sene önce gitmiştim kendisine gayet güzele bakmıştı bebeğe bir sorun yaşamamıştım
Herşeyine bakıyorlar ayrıntılı. Detaylı bizde yok diyor ilk baş ama detaylı dan kastı ne bilmiyorum. Kalbi, damar akışları, kalp kapakcıkları
Tüm ciğerler, el kol bacak, ağız herşeye tek tek bakıyor
Ben çok memnundum ama bazen doktorun kendisi değil maalesef asistanları oluyor
İnşallah sana öyle denk gelmez
ve LadyNurr