Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bunu doktoruna ilettin mi? İletişim numarası vs var mı bilmiyorum ama eğer varsa ilet. Yoksa da acile gözükmeni tavsiye ederim.

Doktora görün canım

Benim son 5 gündür falan artık sertlesmemi desem kasilmami desem gobegimin alti sertleşiyor,hafif ağrı gibi oluyor sonra geciyor.Buyuyorlar normal diye düşünüyorum inş öyledir.
Estağfurullah geçen gittim, geçen hafta dedişim gibi benim kilom olduğundan renkli 3d göremedi ama zayıfsan eğer bakıyor ve resim veriyot

11 sene önce devlette randevu dolduğu için özelde yaptırmıştım.O zaman 93 kilo falandim .Renkli 3 boyutlu gayet iyi gördü.Cikti falan verdi .Ozel olduğu için tabi baya ilgilendi diye hatırlıyorum.Devlette nasıl oluyor gidince göreceğim bakalım.İns bir sorun çıkmasın da renkli vermeselerde olur.
Pazar günleri telefona bakmıyor malesef 1 saate acile gidicem
Geçmiş olsun , inş önemli biseyin yoktur

Canım istersen acile git. Geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur

Kızlar nasılsınız. Karnımda bugün baskı var ve arada yan kısımlarım ağrıyor

Kızlar nasılsınız. Karnımda bugün baskı var ve arada yan kısımlarım ağrıyor
Selam canım benim bugün biraz tansiyon yerlerde uzanıyorum kafam kalkmıyor. Bebekler artık baskı yapıyorlardır büyüdükçe rahim, yan bağlar vs geriliyordur öyle geldi aklıma.

Selam canım benim bugün biraz tansiyon yerlerde uzanıyorum kafam kalkmıyor. Bebekler artık baskı yapıyorlardır büyüdükçe rahim, yan bağlar vs geriliyordur öyle geldi aklıma.
Evet canım doktorum söyledi uykusuzum baya ya uyuyamıyorum

Seni en iyi ben anlarım ben de öyleyim uykuya hasret kaldım perperişan oluyorum. Neyse artık en kötü böyle olsun bir şey olmasın da başka
24 saat uyuyabilirim Aşırı uykuya meyilli oldum..Hem de ağırlaştı sanki uykum ..
Hiç iş yapasim da yok ,yemek yapmak zor geliyor..Halsiz değilim ama istek yok

Bende bende birini dinlemeye bile tahammülüm yok ya
Kalbim daralıyor gibi hissediyorum ya, doğum yaptığım haftaya yaklaştıkça böyle elim ayağım dolanıyor yine aynısı olcak diye sanırım, Bugün biraz üstüne düşündüm de hiç modum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…