Kızlar sizde de iç bacakları islatacak kadar su geliyor mu benim 3 gündür öyle oluyor. Altıma kaçırmışım gibi ama fark etmiyorum bile islakligi fark ediyorum. Lavaboda Kendimi sıktığım zaman Şeffaf beyaz sıvı geliyor. Korkuyorum...
Niye bakmıyor pazar günleri bebekler iyiler diğer günler kötüler mi. Ne saçma. Bence acile git çünkü bacak arasına su sızarsa doktorum gel demişti bana
Kızlar sizde de iç bacakları islatacak kadar su geliyor mu benim 3 gündür öyle oluyor. Altıma kaçırmışım gibi ama fark etmiyorum bile islakligi fark ediyorum. Lavaboda Kendimi sıktığım zaman Şeffaf beyaz sıvı geliyor. Korkuyorum...
Kızlar bisey sorucam yürürken falan alt göbegının oralarda kasılma gibi birsey yasayan varmı böyle kısa sürekli kasılıp düzeliyomus gibi. bebek hareketi gibide ama kasılma gibide bana cok oluyo ya yürürken sertleşiyo gibi oluyo alt kısmım yürürken sonra geçiyo
Benim son 5 gündür falan artık sertlesmemi desem kasilmami desem gobegimin alti sertleşiyor,hafif ağrı gibi oluyor sonra geciyor.Buyuyorlar normal diye düşünüyorum inş öyledir.
11 sene önce devlette randevu dolduğu için özelde yaptırmıştım.O zaman 93 kilo falandim .Renkli 3 boyutlu gayet iyi gördü.Cikti falan verdi .Ozel olduğu için tabi baya ilgilendi diye hatırlıyorum.Devlette nasıl oluyor gidince göreceğim bakalım.İns bir sorun çıkmasın da renkli vermeselerde olur.
Selam canım benim bugün biraz tansiyon yerlerde uzanıyorum kafam kalkmıyor. Bebekler artık baskı yapıyorlardır büyüdükçe rahim, yan bağlar vs geriliyordur öyle geldi aklıma.
Selam canım benim bugün biraz tansiyon yerlerde uzanıyorum kafam kalkmıyor. Bebekler artık baskı yapıyorlardır büyüdükçe rahim, yan bağlar vs geriliyordur öyle geldi aklıma.
24 saat uyuyabilirim Aşırı uykuya meyilli oldum..Hem de ağırlaştı sanki uykum ..
Hiç iş yapasim da yok ,yemek yapmak zor geliyor..Halsiz değilim ama istek yok
Kalbim daralıyor gibi hissediyorum ya, doğum yaptığım haftaya yaklaştıkça böyle elim ayağım dolanıyor yine aynısı olcak diye sanırım, Bugün biraz üstüne düşündüm de hiç modum yok