Yok terslemezler. Bizde detaylı yok normalde derler ama bakarlar ayrıntılı. Eğer kilon düşükse zayıfsan renklide bakıyorlar
Benim kilomdan ötürü bakamadılar renkli
Göbek deliği ve çevresinde hassasiyet yaşayan var mı ya ? Mesela hırka giydim hırkamın düğmesi sürtünce bile rahatsız ediyor, sanki göbek deliğim dışarı fırlayacak gibi hissediyorum ve dokununca ağrı acı arası bi hassasiyet oluşturuyor öyle aman aman kocaman bi göbeğim de yok yani normal 20 haftalık göbeği işte
Benim elimde hiç bebeğimin ultrason fotoğrafı yok doktor muhabbetlerim ortada. Detaylı ultrasonda fotoğraf veriyorlar mı renkli şekilde? Yani birkaç defa sırf anı olsun hatıra kalsın diye özele gideceğim renkli fotoğrafı olsun diye çakinin gelini gibi çekip verdi kadın doğumcu en son 10. haftaya ait var fotoğraf
Evet hep bir kız bir erkeğe benziyor dediler başka doktora gittim iki kız dediler bugün artık tamamen belli oldu bir kız bir erkek Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar bisey sorucam yürürken falan alt göbegının oralarda kasılma gibi birsey yasayan varmı böyle kısa sürekli kasılıp düzeliyomus gibi. bebek hareketi gibide ama kasılma gibide bana cok oluyo ya yürürken sertleşiyo gibi oluyo alt kısmım yürürken sonra geçiyo
Kızlar bisey sorucam yürürken falan alt göbegının oralarda kasılma gibi birsey yasayan varmı böyle kısa sürekli kasılıp düzeliyomus gibi. bebek hareketi gibide ama kasılma gibide bana cok oluyo ya yürürken sertleşiyo gibi oluyo alt kısmım yürürken sonra geçiyo
Omega 3'ü hem kendi doktoruma hem aile hekimine hem eczacıya sordum hepsi multivitaminde var diyor ama içindeki miktarın yetersiz olduğunu biliyorum balık da yiyemiyorum kendim ekstra omega 3 alacağım sizlerin önerisi var mı
Arkadaşlar bugün bişey yaşadım çok moralim bozuldu baya ağladım kimseyle de konuşamadım biz isime az çok karar verdik esimle ortak bugün eşim annesine demiş isimde bu olcak karar verdik sayılır diye kayınvalidem neden babanın adını koymuyorsun herkes koyar sen neden koymuyorsun demiş (babası vefat etmişti ) eşimde arada kalmış biraz .. çok zor hamile kaldım aşılama oldum 2 sene hastanelerde gezdim artık düşük tehlikesi yaşadım bulantilarim hala devam ediyor kimse bunları sormuyor bana isim için heveslenerek seçtik şimdi böle olunca çok üzüldüm.. düşük riski olunca sevinenedim bile ilk başlarda hep dualar ettim sağlıcakla kavusalim inşallah.. biraz uzun oldu kusura bakmayın
Benim eşim ikinci bi ismi kabul bile etmedi. Taaa hamile kalmadan belliydi oğlumun ismi. Babamın ismi olacak diye . Çocuğumun kimliği eve geldiğinde bakamadım ağladım. Lohusalık depresyonu geçirmişim yıllar sonra farkına vardım. Oğlum şu an 5 yaşında . Eşim de pişman oldu tabi . Keşke yanına senin istediğin bi ismi koysaydık dedi. Ama her şey zamanında gerek tabi.
Kızlar sizde de iç bacakları islatacak kadar su geliyor mu benim 3 gündür öyle oluyor. Altıma kaçırmışım gibi ama fark etmiyorum bile islakligi fark ediyorum. Lavaboda Kendimi sıktığım zaman Şeffaf beyaz sıvı geliyor. Korkuyorum...