Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Yok terslemezler. Bizde detaylı yok normalde derler ama bakarlar ayrıntılı. Eğer kilon düşükse zayıfsan renklide bakıyorlar
Benim kilomdan ötürü bakamadılar renkli
Aaa renkli de mi gelmiş benim
Gittiğim de yoktu normal siyah beyazdı çıktı verdiler mi peki canım

Göbek deliği ve çevresinde hassasiyet yaşayan var mı ya ? Mesela hırka giydim hırkamın düğmesi sürtünce bile rahatsız ediyor, sanki göbek deliğim dışarı fırlayacak gibi hissediyorum ve dokununca ağrı acı arası bi hassasiyet oluşturuyor öyle aman aman kocaman bi göbeğim de yok yani normal 20 haftalık göbeği işte

Benim gittiğim yerde veriyodu doktor eğer bebeği görüyor ise

Evet hep bir kız bir erkeğe benziyor dediler başka doktora gittim iki kız dediler bugün artık tamamen belli oldu bir kız bir erkek Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
yaa cok sevındımm ikizlerin en güzel hali kesinlikle cok tatlı olacaklar

Kızlar bisey sorucam yürürken falan alt göbegının oralarda kasılma gibi birsey yasayan varmı böyle kısa sürekli kasılıp düzeliyomus gibi. bebek hareketi gibide ama kasılma gibide bana cok oluyo ya yürürken sertleşiyo gibi oluyo alt kısmım yürürken sonra geçiyo

U Umayis çokkk tatlı en son 2 Kız demiştin. Belli oldu desene. Sen bu 2 kıza aldanıp benzer kiyafetler almadın umarım

Evet canım hani benimki çok aşağıda onun için kasılıyor acıyo sonra geçiyo ama sanırım aşağıda olmasa da aynı şekilde oluyormuş hamilelikte

Yaaa harika bir şansımı deneyim en iyisi gidip detaylı için geldim mi demek lazım bilemedim kusura bakma seni de çok tuttum böyle
Estağfurullah geçen gittim, geçen hafta dedişim gibi benim kilom olduğundan renkli 3d göremedi ama zayıfsan eğer bakıyor ve resim veriyot

Ben pregnom max kullanıyorum canım. İçeriği de güzel

Benim eşim ikinci bi ismi kabul bile etmedi. Taaa hamile kalmadan belliydi oğlumun ismi. Babamın ismi olacak diye . Çocuğumun kimliği eve geldiğinde bakamadım ağladım. Lohusalık depresyonu geçirmişim yıllar sonra farkına vardım. Oğlum şu an 5 yaşında . Eşim de pişman oldu tabi . Keşke yanına senin istediğin bi ismi koysaydık dedi. Ama her şey zamanında gerek tabi.

Kızlar sizde de iç bacakları islatacak kadar su geliyor mu benim 3 gündür öyle oluyor. Altıma kaçırmışım gibi ama fark etmiyorum bile islakligi fark ediyorum. Lavaboda Kendimi sıktığım zaman Şeffaf beyaz sıvı geliyor. Korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…