- 5 Şubat 2025
- 195
- 298
- 18
- 37
Benim pazartesi günü normal kontrolüm vardı. Kendi doktorum her seferinde organlarına vs bakıyor zaten yine baktı ama yine de periantoloji de baksın için rahat etsin dedi. Haftaya gideceğim detaylıya. Pazartesi sorun görünmediği için oldum aşımıBende kendi doktorumla konuşup öyle aşı olcam zaten hemşirede öyle yap dedi sonra gelirsin aşını olursun dedi eğer doktorum bir sorun görmezse aşını ol derse bende aşı olcam doktorum ne derse onu yaparım büyük ihtimalle bende 20 haftada olurum detaylıyi olup sonra aşı olurum siz detaylidan sonra aşı yaptınız dimi ben normalde 21.haftada detaylı olmayı düşünüyordum ama aşi mevzusu çıkınca bir hafta erkene çektim
Senle benim kız pipiliymiş ahahahaLioo bizim kız pipili çıktı meğer erkekmiş bize sürpriz yaptı bu gün. Kontrol günümüzdü sağlıklı o da bende çok şükür. Bize güzel bir tanışma yıl dönümü hediyesi oldu.
Çok büyük geçmiş olsun canım en kötü imtihanın bu olsun Allah beterinden korusun. Ben inanıyorum kızına sağlıkla kavuşacaksın. İnan her gün aklımdasın, her aklıma geldiğinde dua ettim. Güçlü kalKızlar dün taburcu oldum 3 gün sonra kontrolüm var gerçekten benim için çok zor zamanlardı ailem uzakta olduğu için refakatçim yoktu hem ayağa kalkmam yasak hem refakatcim yok eşimi içeri almadılar kadın doğum olduğu için. Tek başıma bekledim Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu. Sifa salavat açıp karnıma koydum bebeğime dinlettim. Ertesi gün taburcu oldum ama galiba refakatcim olmadığı için taburcu ettiler beni. Bugün özel hastaneye gidicem tek doktorda kalmayı düşünmüyorum. Doktorun yanındaki hemşireye ciğer geliştirici iğne için bebek küçük dediğini hatırlıyorum. Aklımdan bu gitmiyor. Allah yardımcımız olsun. Herseye kabulüm. İnşallah kızım hayata tutunur.
AhahaahaSenle benim kız pipiliymiş ahahahasağlıkla kucağına al inşallah canım hayırlı olsun
Lioo bizim kız pipili çıktı meğer erkekmiş bize sürpriz yaptı bu gün. Kontrol günümüzdü sağlıklı o da bende çok şükür. Bize güzel bir tanışma yıl dönümü hediyesi oldu.
teşekkğr ederimKuzum sağlıklı ama hamilelikte riskli bakteri var içinde. Doktorlar bas bas bağırıyor marketten pastörize inek sütü alın diye. Korkutmamak için demiyordum ama bak kuzenim herseye dikkat etti ama inek sütü aldı kaynattılar iyice iki gün içti sonra toksoplazma kaptı malesef erken doğum yaptı allahtan 32. Haftaydı bebek 2 ay sonra küvezden çıktı. Dikkat edin böyle şeylere
Git canım ihmal etme belki serklaj falan uygulanır refekaci olmadan gerçekten çok zor Rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKızlar dün taburcu oldum 3 gün sonra kontrolüm var gerçekten benim için çok zor zamanlardı ailem uzakta olduğu için refakatçim yoktu hem ayağa kalkmam yasak hem refakatcim yok eşimi içeri almadılar kadın doğum olduğu için. Tek başıma bekledim Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu. Sifa salavat açıp karnıma koydum bebeğime dinlettim. Ertesi gün taburcu oldum ama galiba refakatcim olmadığı için taburcu ettiler beni. Bugün özel hastaneye gidicem tek doktorda kalmayı düşünmüyorum. Doktorun yanındaki hemşireye ciğer geliştirici iğne için bebek küçük dediğini hatırlıyorum. Aklımdan bu gitmiyor. Allah yardımcımız olsun. Herseye kabulüm. İnşallah kızım hayata tutunur.
Teşekkür ederimBenim pazartesi günü normal kontrolüm vardı. Kendi doktorum her seferinde organlarına vs bakıyor zaten yine baktı ama yine de periantoloji de baksın için rahat etsin dedi. Haftaya gideceğim detaylıya. Pazartesi sorun görünmediği için oldum aşımı
Güzel haberler alırsın inşallah canımKızlar geldim hastanedeyim 2 de giricem detaylıya dua edin lütfen
Güzel haberlerle gel inşallahhhhhKızlar geldim hastanedeyim 2 de giricem detaylıya dua edin lütfen
Oğlumun ismi çok seviyorum bu ismiTalha koymayi düşünüyoruz canim siz karar verdinizmi isme
Çok kaynayınca sorun olmaz heralde diye düşünüyorum.Hanımlar günaydın sabah sabah aklıma takıldı. Kayınvalidem bana süt getiriyor kaynatıyor 300ml şişelere dolduruyor soğuyunca. İçsem problem olur mu
İns cnm .Ama uzakta da olsa keşke cagirsaydin belki şimdi istirahat etmen gerekecek yanında bulunurlar.Kendini hiç yorma şuan için dinlen.Acilma olunca tek çare istirahat etmek benimde önceki doğumda başıma gelmişti. .Allah şifa versin.Kızlar dün taburcu oldum 3 gün sonra kontrolüm var gerçekten benim için çok zor zamanlardı ailem uzakta olduğu için refakatçim yoktu hem ayağa kalkmam yasak hem refakatcim yok eşimi içeri almadılar kadın doğum olduğu için. Tek başıma bekledim Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu. Sifa salavat açıp karnıma koydum bebeğime dinlettim. Ertesi gün taburcu oldum ama galiba refakatcim olmadığı için taburcu ettiler beni. Bugün özel hastaneye gidicem tek doktorda kalmayı düşünmüyorum. Doktorun yanındaki hemşireye ciğer geliştirici iğne için bebek küçük dediğini hatırlıyorum. Aklımdan bu gitmiyor. Allah yardımcımız olsun. Herseye kabulüm. İnşallah kızım hayata tutunur.
Bana doktor şuan %70 kız dedi ama temkinliyim birşey almiyorumay çok güldüm. Diğer kız anneleri sizde bir kez daha baktirin pipili olabilira
Çok heyecanlı cnm ..İnş süper geçerKızlar geldim hastanedeyim 2 de giricem detaylıya dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun.Endiselenme öyle korunaklı yerde ki onlar.Sağol canım inşallah hiç bi sıkıntı olmaz
Bende ..Dillendirmek istemiyorum ama ben tek çocuk yeter düşüncesindeyim ikinci çocuk fikri korkutucu geliyordu.Bu cocugum kadar sevemem diyordum.Hatta hamile olduğumu ogrendigimde çok sevindim diyemem.Henuz hissetmiyorum ama onu her ultrasonda gördükçe daha bağlanıyorumGünaydınÇok haklısın ya zaman geçtikçe ben de çok bağlanıyorum. Açıkçası kendini hissettirene kadar pek bi duygu besleyemiyordum ama sabah gözümü açtım, karnımda onu hissedince ahhh günaydın oğluşummm anneemmm diye kalktım yataktan yani mükemmel bir delilik bu Kocalar anlayamaz takma hiç onu sen deli değilsinn
Gaz sancısı veya tuvalete çıkmanla alakalı sorun olabilir mi? Hamilelik enteresan bir durum her şey olabiliyor yani. Müsait zamanınızda bi doktora gitmekte fayda var en iyisi o olurKızlar merhaba bugün 18+2 günlük hamileyim ama benim ağrılarım var bugün genelde hep oluyor ama bu baya baya regl sancısı gibi neden oluyordur bacaklarıma vuruyor ağrı endişe ettim biraz hastaneye gitme şansım şuan yok aranızda böyle olan varmı?
Aa Cok güzel benim eşimin ve babamin adida mustafaRahmetli dedemin adı Mustafayı düşünüyoruz canım nasipse
Talha mi koydunuz taha mi ikisinin anlami farkli cikiyor internetteOğlumun ismi çok seviyorum bu ismi
Çok kaynayınca sorun olmaz heralde diye düşünüyorum.
İns cnm .Ama uzakta da olsa keşke cagirsaydin belki şimdi istirahat etmen gerekecek yanında bulunurlar.Kendini hiç yorma şuan için dinlen.Acilma olunca tek çare istirahat etmek benimde önceki doğumda başıma gelmişti. .Allah şifa versin.
Bana doktor şuan %70 kız dedi ama temkinliyim birşey almiyorum
Çok heyecanlı cnm ..İnş süper geçer
Çok geçmiş olsun.Endiselenme öyle korunaklı yerde ki onlar.
Bende ..Dillendirmek istemiyorum ama ben tek çocuk yeter düşüncesindeyim ikinci çocuk fikri korkutucu geliyordu.Bu cocugum kadar sevemem diyordum.Hatta hamile olduğumu ogrendigimde çok sevindim diyemem.Henuz hissetmiyorum ama onu her ultrasonda gördükçe daha bağlanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?