Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Benim pazartesi günü normal kontrolüm vardı. Kendi doktorum her seferinde organlarına vs bakıyor zaten yine baktı ama yine de periantoloji de baksın için rahat etsin dedi. Haftaya gideceğim detaylıya. Pazartesi sorun görünmediği için oldum aşımı

Senle benim kız pipiliymiş ahahaha sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırlı olsun

Çok büyük geçmiş olsun canım en kötü imtihanın bu olsun Allah beterinden korusun. Ben inanıyorum kızına sağlıkla kavuşacaksın. İnan her gün aklımdasın, her aklıma geldiğinde dua ettim. Güçlü kal

ay çok güldüm. Diğer kız anneleri sizde bir kez daha baktirin pipili olabilira

teşekkğr ederim

Git canım ihmal etme belki serklaj falan uygulanır refekaci olmadan gerçekten çok zor Rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Teşekkür ederim

Ay kızlar size de hapşırırken saçma bi sancı giriyo mu bazen nefesimi kesiyor bende de polen alerjisi var güneşe de alerjim var, toza da maşallah yazın kıştan daha çok hapşırıyorum

Talha koymayi düşünüyoruz canim siz karar verdinizmi isme
Oğlumun ismi çok seviyorum bu ismi
Hanımlar günaydın sabah sabah aklıma takıldı. Kayınvalidem bana süt getiriyor kaynatıyor 300ml şişelere dolduruyor soğuyunca. İçsem problem olur mu
Çok kaynayınca sorun olmaz heralde diye düşünüyorum.

İns cnm .Ama uzakta da olsa keşke cagirsaydin belki şimdi istirahat etmen gerekecek yanında bulunurlar.Kendini hiç yorma şuan için dinlen.Acilma olunca tek çare istirahat etmek benimde önceki doğumda başıma gelmişti. .Allah şifa versin.
ay çok güldüm. Diğer kız anneleri sizde bir kez daha baktirin pipili olabilira
Bana doktor şuan %70 kız dedi ama temkinliyim birşey almiyorum
Kızlar geldim hastanedeyim 2 de giricem detaylıya dua edin lütfen
Çok heyecanlı cnm ..İnş süper geçer
Sağol canım inşallah hiç bi sıkıntı olmaz
Çok geçmiş olsun.Endiselenme öyle korunaklı yerde ki onlar.
Bende ..Dillendirmek istemiyorum ama ben tek çocuk yeter düşüncesindeyim ikinci çocuk fikri korkutucu geliyordu.Bu cocugum kadar sevemem diyordum.Hatta hamile olduğumu ogrendigimde çok sevindim diyemem.Henuz hissetmiyorum ama onu her ultrasonda gördükçe daha bağlanıyorum ..

Kızlar merhaba bugün 18+2 günlük hamileyim ama benim ağrılarım var bugün genelde hep oluyor ama bu baya baya regl sancısı gibi neden oluyordur bacaklarıma vuruyor ağrı endişe ettim biraz hastaneye gitme şansım şuan yok aranızda böyle olan varmı?

Gaz sancısı veya tuvalete çıkmanla alakalı sorun olabilir mi? Hamilelik enteresan bir durum her şey olabiliyor yani. Müsait zamanınızda bi doktora gitmekte fayda var en iyisi o olur

Talha mi koydunuz taha mi ikisinin anlami farkli cikiyor internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…