Güzel haberler alırsın inşallah canım bende yeni çıktım detaylı dan Bi sorun gorunmediKızlar geldim hastanedeyim 2 de giricem detaylıya dua edin lütfen
Ay bende çıktım çok şükür bugünlerimizeGüzel haberler alırsın inşallah canım bende yeni çıktım detaylı dan Bi sorun gorunmedi
İdrar yolu enfeksiyonu kapmışsın canım doktoruna atKızlar anlayan varmi idrar tahlili vermiştim böyle çikmiş sonuç enfensiyon var demekmi bu.
Çıktım aşkım bebeğim şükür iyiCanım ne yaptın?LadyNurr
Ah maşallah canım çok güzel, hepimiz güzel haberler alalımçıktım kızlar çok şükür bebeklerim iyiler bi sıkıntı yok renkli de gördük yüzlerini oğlum parmaklarını emiyordu
Yaaa normalmiş demek hissedememekÇıktım aşkım bebeğim şükür iyikarın üstü yatmış popoyu havaya dikmiş uyuyordu rahatsızda ettik ama yüzünü dönmedi çok şükür herşey yolunda 24/25. I haftaya kadar 1 gün hissedip 3/4 gün hissedememem çok normal dedi. Sağlıklı ilerliyor şükür usgde kız veya erkek diyemedi ama fetalin doğru olabileceğini söyledi popoda dönüktü ya . Bakalım perinatoloji ye sevk verdi
Cep numarasi yok kart vermislerdi o numarayi arasam yardimci olurmu acabaİdrar yolu enfeksiyonu kapmışsın canım doktoruna at
Ben doktoruma direk atıyorum ilaç yazıyor canım sende soyleCep numarasi yok kart vermislerdi o numarayi arasam yardimci olurmu acaba
Evet.. Belki ilkine ihanet edeceğini bile düşünüyor olabilirsin, bi arkadaşım böyle hissettiğini söylemiştiOğlumun ismi çok seviyorum bu ismi
Çok kaynayınca sorun olmaz heralde diye düşünüyorum.
İns cnm .Ama uzakta da olsa keşke cagirsaydin belki şimdi istirahat etmen gerekecek yanında bulunurlar.Kendini hiç yorma şuan için dinlen.Acilma olunca tek çare istirahat etmek benimde önceki doğumda başıma gelmişti. .Allah şifa versin.
Bana doktor şuan %70 kız dedi ama temkinliyim birşey almiyorum
Çok heyecanlı cnm ..İnş süper geçer
Çok geçmiş olsun.Endiselenme öyle korunaklı yerde ki onlar.
Bende ..Dillendirmek istemiyorum ama ben tek çocuk yeter düşüncesindeyim ikinci çocuk fikri korkutucu geliyordu.Bu cocugum kadar sevemem diyordum.Hatta hamile olduğumu ogrendigimde çok sevindim diyemem.Henuz hissetmiyorum ama onu her ultrasonda gördükçe daha bağlanıyorum..
Talha koydukTalha mi koydunuz taha mi ikisinin anlami farkli cikiyor internette
Bazen Aralık dışı çıkan sonuçlar tek başına birşey ifade etmiyor.Bende geçen gittiğimde idrar sonucuna kırmızı alanlar vardı korktum doktor tahlillerin iyi dedi.İdrar kültürü testi var onda üreme olmadı yazıyorsa sorun yok.Tabi doktorun bilir.Kızlar anlayan varmi idrar tahlili vermiştim böyle çikmiş sonuç enfensiyon var demekmi bu.
Güzel haberler alırsın inşallah canım bende yeni çıktım detaylı dan Bi sorun gorunmedi
Çok şükür kızlar darısı başımıza İnşAy bende çıktım çok şükür bugünlerimizeRabbim her isteyene nasip etsin herkes sağlıkla alsın kucaklarına
Seninde için rahatladı çok şükür cnm,maşallah bebeğeÇıktım aşkım bebeğim şükür iyikarın üstü yatmış popoyu havaya dikmiş uyuyordu rahatsızda ettik ama yüzünü dönmedi çok şükür herşey yolunda 24/25. I haftaya kadar 1 gün hissedip 3/4 gün hissedememem çok normal dedi. Sağlıklı ilerliyor şükür usgde kız veya erkek diyemedi ama fetalin doğru olabileceğini söyledi popoda dönüktü ya . Bakalım perinatoloji ye sevk verdi
Yaaaa üzüldüm kötü birine denk gelmeneKızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çok ilgisizdi. Bende çikolata kisti var oraya bakarken aşırı çok bastırdı ağrıdığını söylememe rağmen yine de bastırdı, sonrasında da ağrı devam etti bebeğe zararı olur mu
Yaaaa üzüldüm kötü birine denk gelmenehiç bilmiyorum inşallah olmaz. Aklın kalırsa başka hastaneye git.
Balım battaniye örtersin hastanede falan da yastığı şey olarak kullanıyor insanlar genelde hani böyle altın para falan takıyorlar ya çocuğa onu koyuyorsun ona takıyorlarKızlar oğluşa müslin isimli tulum, şapka, puset örtüsü yaptıracağım desenli şekilde. Battaniye ve yastığa da gerek var mı kullanışlı mı?
geçtiyse şükür canım bir daha söyle acıttınız de sinir oluyorum böyle insanlara ya valla insan olamamışlarKüçük şehirdeyim ve tek devlet hastanesi var canım ağrı şimdi geçti ama aklıma takıldı, özele gidersem bu sefer yine bastırırlarsa daha kötü olursa diye de çekindim
Geçmiş olsun canım bebeğe pek bir şey olacağını sanmıyorum ama kimse o bir daha gitme bence. Bazen insanların hislerini ya da ağrılarını anlamıyor doktorlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyi misin şimdiKızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çok ilgisizdi. Bende çikolata kisti var oraya bakarken aşırı çok bastırdı ağrıdığını söylememe rağmen yine de bastırdı, sonrasında da ağrı devam etti bebeğe zararı olur mu
Bende yaptırmak istiyorum ama hangi sitede yaptırcam canım güvenemedim benKızlar oğluşa müslin isimli tulum, şapka, puset örtüsü yaptıracağım desenli şekilde. Battaniye ve yastığa da gerek var mı kullanışlı mı?
O zaman yaptırmışken tek seferde set olsun bir daha uğraşamayım canım teşekkür ederim. Evet annem bahsetmişti takı yastığı diye onu da yaptırmıştım aslında bu da yatak odasında kalır yaptırdığım kırlent gibiBalım battaniye örtersin hastanede falan da yastığı şey olarak kullanıyor insanlar genelde hani böyle altın para falan takıyorlar ya çocuğa onu koyuyorsun ona takıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?