Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar anlayan varmi idrar tahlili vermiştim böyle çikmiş sonuç enfensiyon var demekmi bu.

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-21-12-05-59-450_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2025-05-21-12-05-40-298_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 54
Çıktım aşkım bebeğim şükür iyi karın üstü yatmış popoyu havaya dikmiş uyuyordu rahatsızda ettik ama yüzünü dönmedi çok şükür herşey yolunda 24/25. I haftaya kadar 1 gün hissedip 3/4 gün hissedememem çok normal dedi. Sağlıklı ilerliyor şükür usgde kız veya erkek diyemedi ama fetalin doğru olabileceğini söyledi popoda dönüktü ya . Bakalım perinatoloji ye sevk verdi

Yaaa normalmiş demek hissedememek oyyyy kuşum benim o nasıl rahat etmektir öyle hahahja iyi olsun da yüzünü elbet döner perinatolojiye niye sevk verdi canım

Evet.. Belki ilkine ihanet edeceğini bile düşünüyor olabilirsin, bi arkadaşım böyle hissettiğini söylemişti Ama şimdi aralarında 1 gram bile ayrım yapamayacağını söylüyor Anne sevgisi sonsuzdur, 5 olsa 5ine de ayrı ayrı yeter sevgin, ilgin ve sabrın

Talha mi koydunuz taha mi ikisinin anlami farkli cikiyor internette
Talha koyduk
Kızlar anlayan varmi idrar tahlili vermiştim böyle çikmiş sonuç enfensiyon var demekmi bu.
Bazen Aralık dışı çıkan sonuçlar tek başına birşey ifade etmiyor.Bende geçen gittiğimde idrar sonucuna kırmızı alanlar vardı korktum doktor tahlillerin iyi dedi.İdrar kültürü testi var onda üreme olmadı yazıyorsa sorun yok.Tabi doktorun bilir.
Güzel haberler alırsın inşallah canım bende yeni çıktım detaylı dan Bi sorun gorunmedi

Ay bende çıktım çok şükür bugünlerimize Rabbim her isteyene nasip etsin herkes sağlıkla alsın kucaklarına
Çok şükür kızlar darısı başımıza İnş

Seninde için rahatladı çok şükür cnm,maşallah bebeğe

Kızlar oğluşa müslin isimli tulum, şapka, puset örtüsü yaptıracağım desenli şekilde. Battaniye ve yastığa da gerek var mı kullanışlı mı?

Kızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim, doktor çok ilgisizdi. Bende çikolata kisti var oraya bakarken aşırı çok bastırdı ağrıdığını söylememe rağmen yine de bastırdı, sonrasında da ağrı devam etti bebeğe zararı olur mu

Yaaaa üzüldüm kötü birine denk gelmene hiç bilmiyorum inşallah olmaz. Aklın kalırsa başka hastaneye git.

Yaaaa üzüldüm kötü birine denk gelmene hiç bilmiyorum inşallah olmaz. Aklın kalırsa başka hastaneye git.

Küçük şehirdeyim ve tek devlet hastanesi var canım ağrı şimdi geçti ama aklıma takıldı, özele gidersem bu sefer yine bastırırlarsa daha kötü olursa diye de çekindim

Kızlar oğluşa müslin isimli tulum, şapka, puset örtüsü yaptıracağım desenli şekilde. Battaniye ve yastığa da gerek var mı kullanışlı mı?
Balım battaniye örtersin hastanede falan da yastığı şey olarak kullanıyor insanlar genelde hani böyle altın para falan takıyorlar ya çocuğa onu koyuyorsun ona takıyorlar

Küçük şehirdeyim ve tek devlet hastanesi var canım ağrı şimdi geçti ama aklıma takıldı, özele gidersem bu sefer yine bastırırlarsa daha kötü olursa diye de çekindim
geçtiyse şükür canım bir daha söyle acıttınız de sinir oluyorum böyle insanlara ya valla insan olamamışlar

Geçmiş olsun canım bebeğe pek bir şey olacağını sanmıyorum ama kimse o bir daha gitme bence. Bazen insanların hislerini ya da ağrılarını anlamıyor doktorlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyi misin şimdi

Bende yaptırmak istiyorum ama hangi sitede yaptırcam canım güvenemedim ben

Balım battaniye örtersin hastanede falan da yastığı şey olarak kullanıyor insanlar genelde hani böyle altın para falan takıyorlar ya çocuğa onu koyuyorsun ona takıyorlar
O zaman yaptırmışken tek seferde set olsun bir daha uğraşamayım canım teşekkür ederim. Evet annem bahsetmişti takı yastığı diye onu da yaptırmıştım aslında bu da yatak odasında kalır yaptırdığım kırlent gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…