- 18 Temmuz 2024
- 369
- 336
- 23
kız bence 3 cizgi :)Selam kızlar vajinal ultrason ile bacak arası görüntüsü 13+3 cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
hayırlısı olsun doktorda üç çizgi değil çıkıntı testis eklenirse erkek eklenmezse kız olur diyor sırf bu merakı yaşamayalım diye fetal verdik bir aydır sonucum gelmiyor :)kız bence 3 cizgi :)
belki size yardımcı olur ama acele etmeyin sonra özellikle de pipiliyse her görüntüden cıkıyo ikidir oglumu işerken bile gördüm ultrasonda çok gariphayırlısı olsun doktorda üç çizgi değil çıkıntı testis eklenirse erkek eklenmezse kız olur diyor sırf bu merakı yaşamayalım diye fetal verdik bir aydır sonucum gelmiyor :)
çok sıkıldım önce kız sonra erkek diyor doktorlar bir belli olsaydı sağlıklı olsun ilk çocuk zaten insan böyle daha çok merak eiyor :)belki size yardımcı olur ama acele etmeyin sonra özellikle de pipiliyse her görüntüden cıkıyo ikidir oglumu işerken bile gördüm ultrasonda çok garip
kuzumm valla benim fikrim 13 haftalık bebişte taştaşlar küçük olduğu için karışabiliyor ama bence kız, kemik yapısı da kız gibi, cok heyecanlı biliyorum ama erkek de olsa kız da olsa aşık değil misin şimdiden bebekine annesi :)çok sıkıldım önce kız sonra erkek diyor doktorlar bir belli olsaydı sağlıklı olsun ilk çocuk zaten insan böyle daha çok merak eiyor :)
Cranberry yiyorum canımKızlar idrar yolu enfeksiyonu için nasıl önlemler alıyorsunuz ? Ben boş su içiyorum geçiyor iki gün sonra tekrar tuvaletteyim sık sık
Kınamıyorum başıma gelmesin de bir tanıdığım da öyle dedi böyle erkek falan dedirtmedi cinsiyet ayrımı olmayacak kendi karar verecekmiş saygı duyarım ama erken dönemde bu bence birazcık yanlış, sonra özgür olacak diyordu çocuk sokakta çim yiyordu böyle, annesi yerden kalk demiyordu kendi istediği zaman kalkacakmış şimdi çocuk okula gidiyo tövbe yarabbim bir tuhaf hareketleri var. Konuşmuyo sadece bağırıyor. Bana tuhaf geliyo ama öyle büyütmek isteyene de saygı duyarımBazı anneler çocuğu bağırsa da ağlasa da ters konuşsa da ortalığı yakıp yıksa da “biz çocuğumuzu kişilik sahibi yetiştiriyoruz, özgür birey olmasını sağlıyoruz” vs gibi düşünüyorlar. Geçen instegramda biri yazmış: “ sizin çocuklarınız özgüvenli ve kişilik sahibi değil, terbiyesiz ve saygısız” diye. Ben 37 yaşındayım ve anne terliği ile büyüdüm. Annemin bi bakışından gıkımı çıkartamazdım. Çok şükür kişiliğimde de özgüvenimde de sıkıntı yaşamadım bu yaşıma kadar:) o yüzden sen hiiiiiiiç korkma canım. Tamamen yetiştirme ve tutumla alakalı bence.
Maşallah canım sağlıkla büyüsün hepimizin bebişigünaydın kızçelerim ben oglumu gördüm dün yüzü bana benziyomuş doktor öyle dedi480 gram olmuş beyfendi 28cm kocaman bebiş olmus ya
amin kuzuuummm sen nasılsın bebiş nası saglıgın nasıMaşallah canım sağlıkla büyüsün hepimizin bebişi
Bebeğim iyi herhalde hareketlerini hissediyorum az az ben de iyiyim kasık ağrılarım dışında pek sorunum yok gibi günlük değişen gaz sancıları dışındaamin kuzuuummm sen nasılsın bebiş nası saglıgın nası
çok şükürr annesi çok şükürr, gerçekten gebelik balayını yaşıyoruz sanırımBebeğim iyi herhalde hareketlerini hissediyorum az az ben de iyiyim kasık ağrılarım dışında pek sorunum yok gibi günlük değişen gaz sancıları dışındaÇok şükür diyelim
Bilmiyorum ki canım ya hep diken üstünde yaşadığım için keyfini de süremiyorum. Gece öyle gaz sancısı çektim ki aaayyyy ölcek gibiydim zor toparladım durumuçok şükürr annesi çok şükürr, gerçekten gebelik balayını yaşıyoruz sanırım
ay gaz sancısı çok zor, magnezyum alıyo musun ben onunla cözdüm kabızlıgı da sancıyı da, 1 ile baslamıstım son kontrolde doktor duruma göre 2 bile içebilirsin zararı yok dedi kasıkaagrılarını kesiyo hafif de ishal yapıyo ohhhhBilmiyorum ki canım ya hep diken üstünde yaşadığım için keyfini de süremiyorum. Gece öyle gaz sancısı çektim ki aaayyyy ölcek gibiydim zor toparladım durumuazcık ıkınabilsem halledicem de zorlayamıyorum benim serviks kısa ve açılmam olduğu için halimi görmen lazımdı saç baş birbirine girmiş koca göbekle yuvarlanıyordum halılarda
İçiyorum canım içmem miay gaz sancısı çok zor, magnezyum alıyo musun ben onunla cözdüm kabızlıgı da sancıyı da, 1 ile baslamıstım son kontrolde doktor duruma göre 2 bile içebilirsin zararı yok dedi kasıkaagrılarını kesiyo hafif de ishal yapıyo ohhhh
magnezyum glisinat mı içiyosun? magnezyum türüne göre de degişebiliyorİçiyorum canım içmem miama gece oluyo bana genelde bu saçma sapan sancı. Ama suç bende akşam ne yesem diye geziniyorum sürekli hepsini atarsan ağzına bye olur
O neydi çim yemek falan cocuk nasıl ayırt edecek doğruu yanlışıKınamıyorum başıma gelmesin de bir tanıdığım da öyle dedi böyle erkek falan dedirtmedi cinsiyet ayrımı olmayacak kendi karar verecekmiş saygı duyarım ama erken dönemde bu bence birazcık yanlış, sonra özgür olacak diyordu çocuk sokakta çim yiyordu böyle, annesi yerden kalk demiyordu kendi istediği zaman kalkacakmış şimdi çocuk okula gidiyo tövbe yarabbim bir tuhaf hareketleri var. Konuşmuyo sadece bağırıyor. Bana tuhaf geliyo ama öyle büyütmek isteyene de saygı duyarım
Valla hiç bakmadım ama kasılmam çok diye doktor devletin yazdığını içme özel var onu iç dedi bakarım kalkıncamagnezyum glisinat mı içiyosun? magnezyum türüne göre de degişebiliyor
ay hemde nasıl biz zaten kız istiyoruzkuzumm valla benim fikrim 13 haftalık bebişte taştaşlar küçük olduğu için karışabiliyor ama bence kız, kemik yapısı da kız gibi, cok heyecanlı biliyorum ama erkek de olsa kız da olsa aşık değil misin şimdiden bebekine annesi :)
Ben de 4000 lira ödedim muayene için ama doğum için kendisi ayrı ücret alıyor, anlaşmalı olduğu hastane ayrı ücret alıyor. A Life hastanesi her şeyi dahil 56 bin demişti doğum paketine. Fakat bu hocanınki 100 bin lirayı geçiyor neredeyse.benim sigortam var ama ayşe hocanın muayenesi 4000 tl bildigim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?