Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
hayırlısı olsun doktorda üç çizgi değil çıkıntı testis eklenirse erkek eklenmezse kız olur diyor sırf bu merakı yaşamayalım diye fetal verdik bir aydır sonucum gelmiyor :)
belki size yardımcı olur ama acele etmeyin sonra özellikle de pipiliyse her görüntüden cıkıyo ikidir oglumu işerken bile gördüm ultrasonda çok garip

Eklentiler

• do-3-lines-on-an-ultrasound-mean-its-a-girl_147305-c0c0cde.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 32
belki size yardımcı olur ama acele etmeyin sonra özellikle de pipiliyse her görüntüden cıkıyo ikidir oglumu işerken bile gördüm ultrasonda çok garip
çok sıkıldım önce kız sonra erkek diyor doktorlar bir belli olsaydı sağlıklı olsun ilk çocuk zaten insan böyle daha çok merak eiyor :)

çok sıkıldım önce kız sonra erkek diyor doktorlar bir belli olsaydı sağlıklı olsun ilk çocuk zaten insan böyle daha çok merak eiyor :)
kuzumm valla benim fikrim 13 haftalık bebişte taştaşlar küçük olduğu için karışabiliyor ama bence kız, kemik yapısı da kız gibi, cok heyecanlı biliyorum ama erkek de olsa kız da olsa aşık değil misin şimdiden bebekine annesi :)

Kınamıyorum başıma gelmesin de bir tanıdığım da öyle dedi böyle erkek falan dedirtmedi cinsiyet ayrımı olmayacak kendi karar verecekmiş saygı duyarım ama erken dönemde bu bence birazcık yanlış, sonra özgür olacak diyordu çocuk sokakta çim yiyordu böyle, annesi yerden kalk demiyordu kendi istediği zaman kalkacakmış şimdi çocuk okula gidiyo tövbe yarabbim bir tuhaf hareketleri var. Konuşmuyo sadece bağırıyor. Bana tuhaf geliyo ama öyle büyütmek isteyene de saygı duyarım

çok şükürr annesi çok şükürr, gerçekten gebelik balayını yaşıyoruz sanırım
Bilmiyorum ki canım ya hep diken üstünde yaşadığım için keyfini de süremiyorum. Gece öyle gaz sancısı çektim ki aaayyyy ölcek gibiydim zor toparladım durumu azcık ıkınabilsem halledicem de zorlayamıyorum benim serviks kısa ve açılmam olduğu için halimi görmen lazımdı saç baş birbirine girmiş koca göbekle yuvarlanıyordum halılarda

ay gaz sancısı çok zor, magnezyum alıyo musun ben onunla cözdüm kabızlıgı da sancıyı da, 1 ile baslamıstım son kontrolde doktor duruma göre 2 bile içebilirsin zararı yok dedi kasıkaagrılarını kesiyo hafif de ishal yapıyo ohhhh

İçiyorum canım içmem mi ama gece oluyo bana genelde bu saçma sapan sancı. Ama suç bende akşam ne yesem diye geziniyorum sürekli hepsini atarsan ağzına bye olur

O neydi çim yemek falan cocuk nasıl ayırt edecek doğruu yanlışı bende çevremde ki çocukları görünce sehpayı kırardı bisi demezdiler küçük Bi örnek daha neler neler oğlum da öylemi yapar düşünürdüm ama demekki kurallar olmalı kuralsız olunca olmuyormuş

ay hemde nasıl biz zaten kız istiyoruz erkek demeleri canımızı sıkıyor :)))

benim sigortam var ama ayşe hocanın muayenesi 4000 tl bildigim kadarıyla
Ben de 4000 lira ödedim muayene için ama doğum için kendisi ayrı ücret alıyor, anlaşmalı olduğu hastane ayrı ücret alıyor. A Life hastanesi her şeyi dahil 56 bin demişti doğum paketine. Fakat bu hocanınki 100 bin lirayı geçiyor neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…