Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
İnşallah güzel şeyler duyarsın doktordan canımm ben de randevu bulmaya çalışıyorum detaylıya ama asla yok

Hareketlere gelince iyiden iyiye baya hissettirmeye başladı kızım hatta şu an fink atıyor içerde Birkaç haftaya dışardan görülür inşallah bu gidişle çünkü babasına üzülüyorum çok heyecanlanıyor hissetmek istiyor o da Ay dünyanın en güzel duygusu ya

9. Haftamda rapor almak için gittiğimde sisteme işledi doktor, ilk müsait zamanda uğrayayım bi teşekkürler canım

Kızlar bebek arabası alan oldumu veya aklınızda bi marka varmı
Açıkçası benim bütçem cok geniş değil orta bi şey almak istiyorum ama karar veremiyorum ne zor işmiş ya
Kraft uygun sanırım ve güzeller, chicconun oturma yeri aşağıda yani pusetten normal oturmaya geçtiğinde aşağıda kalıyor ve tek yön tavsiye etmem. Bagi var şu an kızıma kullanıyorum çok memnunum.

Kızlar bebek arabası alan oldumu veya aklınızda bi marka varmı
Açıkçası benim bütçem cok geniş değil orta bi şey almak istiyorum ama karar veremiyorum ne zor işmiş ya
Canım ben almadım ama kabin düşünüyorum ve puset almiycam, arabamız yok zaten ve pusetler 3-4 ay kullanılıyor anca. Doğumum da kışa denk geldiği için o ilk 3-4 ayda zaten çok fazla dışarı çıkarmam ancak yürüyüşe falan, o zamanlarda da slinge koyarım veya kabin boy arabayı tam yatırıp üzerine bi babynest bitti gitti. Arabanız yoksa puset bana çok mantıksız geliyor yani bu benim düşüncem. Puset olmadan hastaneden çıkmama olayı da yurtdışında yıllardır vardı bize yeni geldi, sırf onun için bi arkadaşın pusetini bi günlüğüne alıveririm yani gerçekten gerek olmadığını düşünüyorum görüntüsü çok güzel olsa da. Büyük iyi chicco veya kraft alıcam ben de

9. Haftada doktora gittiğimde bildirdim sağlık ocağı biliyor hamile olduğumu fakat hiç aranmadım ya, bir gidip bakayım

Hanımlar sizde de terleme, yanma başladı mı? Tek bendim grupta haftalar öncesi yanan şimdi daha da ilerledi. Gündüz zor benim dışarı çıkmam klimasız ortamda durmam öyle gözüküyor fok balığı gibiyim koltuğa vurdum klimanın altında yatıyorum, serinlemeye çalışıyorum hararet yaptım

Ben prof dr oya demirciye gittim Üsküdar’da çok iyiydi fiyatı da 5500 verdik hatta bebek yüzünü göstermedi üç defa çıkıp girdim görene kadar bırakmadı

İnşallah aşkımmmm teşekkür ederim umarım güzel geçmiştir seninde detaylınnnn

yaa teşekkür ederim

Valla bende ilk başlarda anlamadım hareket mi değil mi diye bir haftadır sabahları aynı şeyler ve akşamları yatarken de aynı tekmeler olunca başka açıklaması yok emin oldum hareket olduğuna evet ya biraz daha büyüsünde babişkolarda hissedip bağ kursa bir an önce

Çok haklısın ama gittiğim doktor tamamen olumlu konuşan bir doktordu o biraz kafamı karıştırıp üzdü inşallah sağlıklıdır 2 li tarama testi güzel gelmişti

Sabah donuyordum şu an yanıyorum hararet yaptım su kaynatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…