Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Merhaba arkadaşlar ben fitil filan kullanmıyorum . Ama su gibi akıntım var bildiğin iç çamaşım ıslanıyor baya baya . Burada bir arkadaşın da suyu geldiğini gördüm o yüzden biraz korktum. Sizde de böyle iç çamaşırı ıslanan var mı bu normal miymiş? Aslında hamileliğimin başında da biraz böyleydi sonra durdu şimdi tekrar oldu. Bu arada öyle bacak ıslanması filan olmadı vajinal ultrasonla da bakılmadı bana ama rahimde açılma var mı yok mu bilmiyorum yani

Ah canım benim çok büyük geçmiş olsun umarım bu zor süreci bir an önce atlatırsın. Hep iyi şeyler düşünmeye çalış. Bak tedavini de olmuşsun ne güzel, bundan sonrası güzel şeyler gelsin hep. Hem hareketlerini de hissetmen sana moral verir

Allah seni de bebeğini de beterinden korusun,daha da bu konuda yormasın inşallah. İkinize de bol bol sağlık,zamanında doğum diliyorum

Allah seni de bebeğini de beterinden korusun,daha da bu konuda yormasın inşallah. İkinize de bol bol sağlık,zamanında doğum diliyorum
Cok tesekkur ederim Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız

Pozitif enerjiyle 20. haftaya geldik yolu yarıladıkkkkk daha da devam ediyoruuuuz

Şu an iyi olmana, bebeğin iyi olmasına çok ama çok sevindim. Dinlenmek her zaman bana göre en iyi ilaçtır. Bol bol dinlen evin işi vs senden veya bebeğinden önemli değil. Bundan sonra umarım asla böyle bir şey yaşamazsın dualarım seninle

Başıma böyle bir şey gelmedi. Bence acile gitsen daha iyi olur paylaş bu sorununu baksınlar aklın rahat olsun. Gitmedikle, baktırmadıkça kuruyor insan kafasında öyle mi böyle mi diye

Geçmiş olsun canım dinlen canım bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah

Doktorunuz kim acaba

İyiki gitmişsin özele canım serklaj yapmışlar bundan sonra hep dinlenerek geçecek zamanında sağlıkla. Alalım hepimiz rahim ağzı yetmezliği ilk gebelikte düşünülmüyor ya benim de öyleydi

Canım ben fitil kullanıyorum onun için senin dediğini tam bilemiyorum ama vajinal ultrason bence çok önemli bilsem ilk gebeliğimde de sürekli yaptırır ölçtürürdüm. Ama endişen devam ediyorsa ya randevu al ya da acile git ve sor

Çok sıcak ölüyorum eve gidiyorum bugün işi gücü bıraktım resmen koşarak uzaklaştım iş yerinden sen nasılsın canım
Burda havalar daha ısınmadı hırkam hala üstüm de sen hangi sehirdeydin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…