Ah canım benim çok büyük geçmiş olsunMerhaba kızlar. Devletteki doktor serklaja gerek yok demişti hatırlarsınız. 4-5 cm açıklık var demişti. Ozele gittigimde 7 mm aciklik var ama rahim uzunluğu 21 mm dedi. Yatış verildi. Dün mc donald serklaj oldum. Genel anestezi istemedim bebeğe gitmesin diye sezeryanda vurulan anestezi ile belden aşağı uyusturdular ameliyat bitti dikiş atıldı. Dün çok ağrılarım oldu ama çok şükür bugün daha iyiyim sadece belim agriyo. Rahim agzi yetmezliği teşhisi konuldu 20. Haftamda 21 mm çıktı. 30. Haftada 20 lerde olması gerekiyormuş. Şimdilik doktorun tek korkusu bebegin zarlarinin suyuna yada keseye zarar verip vermediği. Suyumun gelmemesine dikkat ediyorum. Sizlere de bilgi olsun diye yazıyorum ben bu zamana kadar ev işi olsun gezme olsun hep yaptım. Ama hamilelikte bunların bu kadar sakıncalı olacağını bilmiyordum. Kendimi mi yordum genetik mi bilmiyoruz. Ama iş yaptıkça daha da risklenecek bir durum. Galiba hamileligimi yatarak geçirmem gerekiyor. Kızlar bebekleriniz icin kendinizi yormayın şu 1 haftada neler çektim bir ben bilirim. Bebeğim iyi hareketlerini hep hissediyorum çok şükür.
Allah seni de bebeğini de beterinden korusun,daha da bu konuda yormasın inşallah. İkinize de bol bol sağlık,zamanında doğum diliyorumMerhaba kızlar. Devletteki doktor serklaja gerek yok demişti hatırlarsınız. 4-5 cm açıklık var demişti. Ozele gittigimde 7 mm aciklik var ama rahim uzunluğu 21 mm dedi. Yatış verildi. Dün mc donald serklaj oldum. Genel anestezi istemedim bebeğe gitmesin diye sezeryanda vurulan anestezi ile belden aşağı uyusturdular ameliyat bitti dikiş atıldı. Dün çok ağrılarım oldu ama çok şükür bugün daha iyiyim sadece belim agriyo. Rahim agzi yetmezliği teşhisi konuldu 20. Haftamda 21 mm çıktı. 30. Haftada 20 lerde olması gerekiyormuş. Şimdilik doktorun tek korkusu bebegin zarlarinin suyuna yada keseye zarar verip vermediği. Suyumun gelmemesine dikkat ediyorum. Sizlere de bilgi olsun diye yazıyorum ben bu zamana kadar ev işi olsun gezme olsun hep yaptım. Ama hamilelikte bunların bu kadar sakıncalı olacağını bilmiyordum. Kendimi mi yordum genetik mi bilmiyoruz. Ama iş yaptıkça daha da risklenecek bir durum. Galiba hamileligimi yatarak geçirmem gerekiyor. Kızlar bebekleriniz icin kendinizi yormayın şu 1 haftada neler çektim bir ben bilirim. Bebeğim iyi hareketlerini hep hissediyorum çok şükür.
Allah seni de bebeğini de beterinden korusun,daha da bu konuda yormasın inşallah. İkinize de bol bol sağlık,zamanında doğum diliyorum
Cok tesekkur ederim Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınızAh canım benim çok büyük geçmiş olsunumarım bu zor süreci bir an önce atlatırsın. Hep iyi şeyler düşünmeye çalış. Bak tedavini de olmuşsun ne güzel, bundan sonrası güzel şeyler gelsin hep. Hem hareketlerini de hissetmen sana moral verir
Pozitif enerjiyle 20. haftaya geldik yolu yarıladıkkkkk daha da devam ediyoruuuuzAy bir de hamilelik zehirlenmesi vs ona da bakıyoruz dedi,şimdi ufaktan hatırladım :) benim miyomdan ötürü zaten riskim var,geçen hafta bununla alakalı bir sıkıntı yaşayınca doktor bugün bakacağını söylemişti zaten. Sen de sor aklında kalmasın,zaten onlar da napıcaklarını biliyorlar. Her şeye rağmen pozitif vibes diyoruz :)
Şu an iyi olmana, bebeğin iyi olmasına çok ama çok sevindim. Dinlenmek her zaman bana göre en iyi ilaçtır. Bol bol dinlen evin işi vs senden veya bebeğinden önemli değil. Bundan sonra umarım asla böyle bir şey yaşamazsın dualarım seninleMerhaba kızlar. Devletteki doktor serklaja gerek yok demişti hatırlarsınız. 4-5 cm açıklık var demişti. Ozele gittigimde 7 mm aciklik var ama rahim uzunluğu 21 mm dedi. Yatış verildi. Dün mc donald serklaj oldum. Genel anestezi istemedim bebeğe gitmesin diye sezeryanda vurulan anestezi ile belden aşağı uyusturdular ameliyat bitti dikiş atıldı. Dün çok ağrılarım oldu ama çok şükür bugün daha iyiyim sadece belim agriyo. Rahim agzi yetmezliği teşhisi konuldu 20. Haftamda 21 mm çıktı. 30. Haftada 20 lerde olması gerekiyormuş. Şimdilik doktorun tek korkusu bebegin zarlarinin suyuna yada keseye zarar verip vermediği. Suyumun gelmemesine dikkat ediyorum. Sizlere de bilgi olsun diye yazıyorum ben bu zamana kadar ev işi olsun gezme olsun hep yaptım. Ama hamilelikte bunların bu kadar sakıncalı olacağını bilmiyordum. Kendimi mi yordum genetik mi bilmiyoruz. Ama iş yaptıkça daha da risklenecek bir durum. Galiba hamileligimi yatarak geçirmem gerekiyor. Kızlar bebekleriniz icin kendinizi yormayın şu 1 haftada neler çektim bir ben bilirim. Bebeğim iyi hareketlerini hep hissediyorum çok şükür.
Başıma böyle bir şey gelmedi. Bence acile gitsen daha iyi olur paylaş bu sorununu baksınlar aklın rahat olsun. Gitmedikle, baktırmadıkça kuruyor insan kafasında öyle mi böyle mi diyeMerhaba arkadaşlar ben fitil filan kullanmıyorum . Ama su gibi akıntım var bildiğin iç çamaşım ıslanıyor baya baya . Burada bir arkadaşın da suyu geldiğini gördüm o yüzden biraz korktum. Sizde de böyle iç çamaşırı ıslanan var mı bu normal miymiş? Aslında hamileliğimin başında da biraz böyleydi sonra durdu şimdi tekrar oldu. Bu arada öyle bacak ıslanması filan olmadı vajinal ultrasonla da bakılmadı bana ama rahimde açılma var mı yok mu bilmiyorum yani
Geçmiş olsun canım dinlen canım bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar. Devletteki doktor serklaja gerek yok demişti hatırlarsınız. 4-5 cm açıklık var demişti. Ozele gittigimde 7 mm aciklik var ama rahim uzunluğu 21 mm dedi. Yatış verildi. Dün mc donald serklaj oldum. Genel anestezi istemedim bebeğe gitmesin diye sezeryanda vurulan anestezi ile belden aşağı uyusturdular ameliyat bitti dikiş atıldı. Dün çok ağrılarım oldu ama çok şükür bugün daha iyiyim sadece belim agriyo. Rahim agzi yetmezliği teşhisi konuldu 20. Haftamda 21 mm çıktı. 30. Haftada 20 lerde olması gerekiyormuş. Şimdilik doktorun tek korkusu bebegin zarlarinin suyuna yada keseye zarar verip vermediği. Suyumun gelmemesine dikkat ediyorum. Sizlere de bilgi olsun diye yazıyorum ben bu zamana kadar ev işi olsun gezme olsun hep yaptım. Ama hamilelikte bunların bu kadar sakıncalı olacağını bilmiyordum. Kendimi mi yordum genetik mi bilmiyoruz. Ama iş yaptıkça daha da risklenecek bir durum. Galiba hamileligimi yatarak geçirmem gerekiyor. Kızlar bebekleriniz icin kendinizi yormayın şu 1 haftada neler çektim bir ben bilirim. Bebeğim iyi hareketlerini hep hissediyorum çok şükür.
Doktorunuz kim acabakendi hocamın dogum paketi 97 bin tl, 57 bin dogum 40 bin de 10 muayene ücreti, işte paket alırsan ikili 3 lü testtir nst dir detaylı ultrasondur onlara para vermiyosun zaten doktor perinatolog her muayenemiz detaylı ultrason gibi geçiyor bizim, çok şükür ki doktorumdan çok memnunum ama tabii biraz pahalı
doç dr ayşe kırbaşDoktorunuz kim acaba
İyiki gitmişsin özele canım serklaj yapmışlar bundan sonra hep dinlenerek geçecek zamanında sağlıkla. Alalım hepimiz rahim ağzı yetmezliği ilk gebelikte düşünülmüyor ya benim de öyleydiMerhaba kızlar. Devletteki doktor serklaja gerek yok demişti hatırlarsınız. 4-5 cm açıklık var demişti. Ozele gittigimde 7 mm aciklik var ama rahim uzunluğu 21 mm dedi. Yatış verildi. Dün mc donald serklaj oldum. Genel anestezi istemedim bebeğe gitmesin diye sezeryanda vurulan anestezi ile belden aşağı uyusturdular ameliyat bitti dikiş atıldı. Dün çok ağrılarım oldu ama çok şükür bugün daha iyiyim sadece belim agriyo. Rahim agzi yetmezliği teşhisi konuldu 20. Haftamda 21 mm çıktı. 30. Haftada 20 lerde olması gerekiyormuş. Şimdilik doktorun tek korkusu bebegin zarlarinin suyuna yada keseye zarar verip vermediği. Suyumun gelmemesine dikkat ediyorum. Sizlere de bilgi olsun diye yazıyorum ben bu zamana kadar ev işi olsun gezme olsun hep yaptım. Ama hamilelikte bunların bu kadar sakıncalı olacağını bilmiyordum. Kendimi mi yordum genetik mi bilmiyoruz. Ama iş yaptıkça daha da risklenecek bir durum. Galiba hamileligimi yatarak geçirmem gerekiyor. Kızlar bebekleriniz icin kendinizi yormayın şu 1 haftada neler çektim bir ben bilirim. Bebeğim iyi hareketlerini hep hissediyorum çok şükür.
Canım ben fitil kullanıyorum onun için senin dediğini tam bilemiyorum ama vajinal ultrason bence çok önemli bilsem ilk gebeliğimde de sürekli yaptırır ölçtürürdüm. Ama endişen devam ediyorsa ya randevu al ya da acile git ve sorMerhaba arkadaşlar ben fitil filan kullanmıyorum . Ama su gibi akıntım var bildiğin iç çamaşım ıslanıyor baya baya . Burada bir arkadaşın da suyu geldiğini gördüm o yüzden biraz korktum. Sizde de böyle iç çamaşırı ıslanan var mı bu normal miymiş? Aslında hamileliğimin başında da biraz böyleydi sonra durdu şimdi tekrar oldu. Bu arada öyle bacak ıslanması filan olmadı vajinal ultrasonla da bakılmadı bana ama rahimde açılma var mı yok mu bilmiyorum yani
Bugün hiç halim yok ya başımı kaldıramıyorumNasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
Çok sıcak ölüyorum eve gidiyorum bugün işi gücü bıraktım resmen koşarak uzaklaştım iş yerindenNasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
Burda havalar daha ısınmadı hırkam hala üstüm de sen hangi sehirdeydin canımÇok sıcak ölüyorum eve gidiyorum bugün işi gücü bıraktım resmen koşarak uzaklaştım iş yerindensen nasılsın canım
Halim yok canım suratsız suratsız duruyorum. Başım ağrıyor tansiyonum çıkmış da onu düşürmeye çalışıyorumNasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
Araba 45 derece gösteriyor benim resmen cehennemim başladı. Antalya canım keşke burda da başlamasaydıBurda havalar daha ısınmadı hırkam hala üstüm de sen hangi sehirdeydin canım
En az bi 17 hafta daha devam edelim,fazlası olsun eksiği olmasın amiiiiinnnnPozitif enerjiyle 20. haftaya geldik yolu yarıladıkkkkk daha da devam ediyoruuuuz
İnşallah canımEn az bi 17 hafta daha devam edelim,fazlası olsun eksiği olmasın amiiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?