Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Kızlar pelvik kemik ağrısı yaşayan var mı? Benim pelvis kemiklerim sanki biri sağlam birkaç yumruk atmış dayak yemişim gibi ağrıyor sürekli
Orası neresi ki benim her yerim ağrıyor valla orası da ağrıyordur eminim

Kimisi bebeğin hareketlerinde sıkıntı oldu vs demişte korkuyorum gitmeye
Ben sormuştum hemşireye o da sana bu aşıyı vurur vurmaz direkt bebeğe geçmiyor şimdi vuracağız antikorlar ancak doğuma yakın bebeğe geçebilecek dedi. 2.doz için de doktorum gerekli görürse gel 26.haftada dedi

Ay kızlar bende haftaya 20+3 te yani tetenoz ve boğmaca olacam siz böyle diyince korktum. Ası olanlar kötü bi etki gördünüz mü yada bebekte hareket azlığı
Hiçbir şey olmadı canım bebiş de tüm gün hareketliydi çok şükür. Ben hemşireye sordum bu aşı bebeğe hemen geçer mi diye onda dedi ki hayır antikorlarım geçmesi doğuma kadar anca oluyor o hissetmeyecek. Ağrım sızım da olmadı öyle. Sadece dedi ki 20 haftadan önce ve 32 haftadan sonra yapmıyoruz

Biraz önce eşim ilk defa tekme hissetti. Çok duygusal anlar yaşadık ikimiz de. Ben daha 1-2 gündür ufak ufak acaba mı derken, biraz önce eşim karnımı sevmeye geldi. Canım kızım diyip elini koyar koymaz güm diye vurdu. İlk defa bu kdr sert hissettim eşim de hissedince çok garip bi an oldu bizim için. 20+1 den selamlar

Pardon 21+1:) heyecandan yanlış yazmışım

Bizde bugün ilk kez hisseti eşim bende hatta takvime not aldım 19+3 ben aceba dışardan görünmüyorum dedim ama elini hafif bastırır gibi yapınca hissetti dahada güçlenecekler daha net hissedeceğiz Ahh bu günlerimize şükür

Bol su, günde 3 lt civarı ve elma-havuc taze sıkma meyve suyu, sigara kafein yok demişti doktoru bir arkadasima azalma var diye, ama bir arastirin isterseniz

Yaaa benim de eşim ilk defa dün hissetti maşallah diyelim

Eee ben niye ağladım bunaaa Çok güzel Benim eşim de 20+1de hissetmişti pıtpıt gözyaşlarımız

You just saved my life ya Bugün işe gitmedim bu ağrı yüzünden düşünebiliyo musun? Gidip rapor alacağım ve bu kadar şiddetli ve sürekli olması beni endişelendiriyodu ama yorumunu görünce çok rahatladım Kesinlikle benimki de öyle bir ağrı uzun süre hamladıktan sonra ağır bir spor yapma ağrısı yani. Kolda sırtta vs olsa idare ederdim ama tam bacakların ayrıldığı bölge olduğu için yürürken mahvediyor o yüzden zorlandım bu kadar. Ben de senin gibi fazla kilo alma/verme durumu yaşamadım şimdiye kadar hiç ve o konuda yazdığın şey de çok mantıklı, doktorun çok güzel yönlendirmiş maşallah. Magnezyumu günlük de kullanıyor musun? Benim doktorum x2’ye çıkarabilirsin ama ondan önce fizik tedaviye görün dedi bana :)

resmen ceken bilir agrisi, tam agrisi da diyemiyorum zira acisi gibi de bir sey, benim boyle vajen dis dudaklarina kadar vuruyor aci. insanin hic yasamadigi bir agri/aci olunca ne oluyor yahu diyorsun. gerci ben boyle durumlarda artik, ayy kesin hamilelik diyorum. vulvar varis de oluyormus mesela, bacaklari kaldirmak o nedenle de onemli. yuruyusum degisti zaten normalde bacak bacak ustune atmadan asla oturamayan ben saldim cayira mevlam kayira modundayim. ayrica ne is yapiyorsun bilmiyorum tabii de, benim gozumde butun isler bekleyebilir saglik disinda, bir gun gitmesen birkac gun gitmesen bir sey olmaz. kendini iyi hissetmen onemli. vucut bambaska bir duruma alistiriyor kendini, kolay degil. fizik tedavi iyi bir cozum olabilir, yoga/pilates bunlar da iyi cozum olabilir. magnezyum kullanmiyorum su an. doktor yazdi her istimale karsi ama, detayli ultrason oncesi tum kan degerlerimin tahlilini istemistim, orada cok sukur degerler normal cikinca, bi’ eksiklik yok dayanabilirsen 7. aya kadar dayan kullanma dedi. kramp cok oluyorsa magnezyumu oneriyorlar aslinda. benim su ana kadar sadece bir kere sol baldirimda oldu, o nedenle ihtiyacim olmayan takviyeyi almayayim diye dusundum.

Kızlar plasentam ön duvarda bu biraz beni nedense geriyor araştırma yaptıkça. Bu durumu hiç doktorunuzla görüştünüz mü?
Aşkım hiç sorunnolmuyor aşşağıda olmadıkça no sorun önde olması bir çok kişidede öndeymiş ben geçen sordum . Aşşağıda olmadıkça korkma dedi . Sadece hareketleri geç hissedersin . Googlede pek bakma zira başın ağrısa tümör yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…