Ya katılıyorum google gerçekten öldürüyor insanı. Hareketleri hissediyorum ondan yana problem yok ama kafama takılıyor… Her kontrole gittiğimde önde deniliyor araştırdığım zamanda ise plasenta previa ile ilgili iğrenç açıklamalar, yorumlar var. Kafamı gerçekten kurcalıyor…Aşkım hiç sorunnolmuyor aşşağıda olmadıkça no sorun önde olması bir çok kişidede öndeymiş ben geçen sordum . Aşşağıda olmadıkça korkma dedi . Sadece hareketleri geç hissedersin . Googlede pek bakma zira başın ağrısa tümör yazıyor
Çok yaygın bir durummuş önde olmaması önemli olan rahim ağzına yakın olmaması . Eğer bir sorun olsa zaten doktorlar açıklıyor . Atlamazlar böyle önemli birşeyi canım .Ya katılıyorum google gerçekten öldürüyor insanı. Hareketleri hissediyorum ondan yana problem yok ama kafama takılıyor… Her kontrole gittiğimde önde deniliyor araştırdığım zamanda ise plasenta previa ile ilgili iğrenç açıklamalar, yorumlar var. Kafamı gerçekten kurcalıyor…
merhaba, benim kendi doktorum plasenta akreatadan şüphelenmişti ama haftası ilerledikçe yükselir demişti detaylı ultrasonda perinatolog uzmanı öyle bir durum gözlemlemediğini ama plasentanın ön duvarda olduğunu söyleyince bende hemen sordum sıkıntı olur mu diye sadece hareketlerini çoğunlukla yanlardan hissedersin dediKızlar plasentam ön duvarda bu biraz beni nedense geriyor araştırma yaptıkça. Bu durumu hiç doktorunuzla görüştünüz mü?
Hiç bakmayın internete bence düz baş ağrısına bile kanser diyor. Bide hassas olduğumuz zamanlardayız iyice panik olmaya gerek yok benceYa katılıyorum google gerçekten öldürüyor insanı. Hareketleri hissediyorum ondan yana problem yok ama kafama takılıyor… Her kontrole gittiğimde önde deniliyor araştırdığım zamanda ise plasenta previa ile ilgili iğrenç açıklamalar, yorumlar var. Kafamı gerçekten kurcalıyor…
Umarım atlamazlar canım detaylıda tekrar konuşacağım bu durumuÇok yaygın bir durummuş önde olmaması önemli olan rahim ağzına yakın olmaması . Eğer bir sorun olsa zaten doktorlar açıklıyor . Atlamazlar böyle önemli birşeyi canım .
Hiç bakmayın internete bence düz baş ağrısına bile kanser diyor. Bide hassas olduğumuz zamanlardayız iyice panik olmaya gerek yok bence
Rahim büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış açıkçası detaylıyı beklemek istiyorum daha detaylı araştırtmak için. Sadece her kontrolümde acil veya pol + olarak perinatoloji hepsi farklı kişilerdi herkes sürekli kanamayı ve plasentamın önde olduğunu söylüyor. Haliyle de merak ediyorum araştırıyorum ama araştırmalarıma göre öldürüldüm ben şu an tövbe tövbemerhaba, benim kendi doktorum plasenta akreatadan şüphelenmişti ama haftası ilerledikçe yükselir demişti detaylı ultrasonda perinatolog uzmanı öyle bir durum gözlemlemediğini ama plasentanın ön duvarda olduğunu söyleyince bende hemen sordum sıkıntı olur mu diye sadece hareketlerini çoğunlukla yanlardan hissedersin dedi
Canım plasentam aşağıda olduğu için ezberledim o işleri. Plasenta önde veya arkada olabilir. Posterior veya antreior diye geçiyor bu durum. Her ikisinin de bir tehlikesi yok. Önemli olan bebekten aşağıda rahmin altında olmasın. Benimki maalesef olabilecek en aşağılık seviyedeKızlar plasentam ön duvarda bu biraz beni nedense geriyor araştırma yaptıkça. Bu durumu hiç doktorunuzla görüştünüz mü?
Araştırmaktan artık prof olmuşsundur tahmin edebiliyorumCanım plasentam aşağıda olduğu için ezberledim o işleri. Plasenta önde veya arkada olabilir. Posterior veya antreior diye geçiyor bu durum. Her ikisinin de bir tehlikesi yok. Önemli olan bebekten aşağıda rahmin altında olmasın. Benimki maalesef olabilecek en aşağılık seviyedetam kapatmış rahim ağzını ama arka duvarda.
Bana da 3 litre su iç dedi. Dün aradan tam bir hafta geçmişti tekrar kontrole gittim suyum baya artmıştı sadece su içmekle. Elma suyu vs bilmiyorum ama herkes havuç suyu iç demişti onu sordum havuç suyunda şeker miktarı yüksek oluyor çok tüketmeni önermem dedi. Şimdilik su içerek artıyor gibi tekrar azalma eğilimi olursa denerim tabii abartmadanBol su, günde 3 lt civarı ve elma-havuc taze sıkma meyve suyu, sigara kafein yok demişti doktoru bir arkadasima azalma var diye, ama bir arastirin isterseniz
Oğlumda da bu kadar olmasa da yaşadım seninki hiç tedirgin olacak bir şey değil merak etmeAraştırmaktan artık prof olmuşsundur tahmin edebiliyorumüf kıyamam sana bi en güzel seviyeye gelseydi rahatlasaydın inşallah. Aman bir şey olmasın şöyle şeylerle gerçekten uğraşmayalım insan çok endişeleniyor doğal olarak
Ay inşallah dediğin gibi sorunsuzdur. İşin tuhaf yani hareketleri hissediyorum ama tabii ki olması gerekenin ne kadarını hissediyorum bilemiyorumOğlumda da bu kadar olmasa da yaşadım seninki hiç tedirgin olacak bir şey değil merak etmebiraz az tekme yersin o kadar
Bende ilk duyunca panikle araştırdım neler neler okudum hiç sormaRahim büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış açıkçası detaylıyı beklemek istiyorum daha detaylı araştırtmak için. Sadece her kontrolümde acil veya pol + olarak perinatoloji hepsi farklı kişilerdi herkes sürekli kanamayı ve plasentamın önde olduğunu söylüyor. Haliyle de merak ediyorum araştırıyorum ama araştırmalarıma göre öldürüldüm ben şu an tövbe tövbe
Ben de aynen yazdığın gibi oldumBende ilk duyunca panikle araştırdım neler neler okudum hiç sormane yabancı makaleler vs yüreğim ağzımda detaylıyı bekledim şimdi içim rahat
Canım bildiğim kadarıyla bir sorun olmuyor sadece hareket hissetmekte zorlanıyorsun diye biliyorum. Dah kötü hiçbir şey çıkmamasına çok sevindim. İyi olsun bebişin de sen de. Beğendin mi perinatoloji doktorunuKızlar plasentam ön duvarda bu biraz beni nedense geriyor araştırma yaptıkça. Bu durumu hiç doktorunuzla görüştünüz mü?
Yaaaaa yerim vallaEee ben niye ağladım bunaaaÇok güzel Benim eşim de 20+1de hissetmişti pıtpıt gözyaşlarımız
İnşallah canım sorun olmasın da… Yarım saat boyunca bebişi inceledi 10-15 dakika da genel konuştuk sağlık sorunumla vs alakalı. Beğendim doktoru hem muayenesini hem de kendisi gayet iyiydi.Canım bildiğim kadarıyla bir sorun olmuyor sadece hareket hissetmekte zorlanıyorsun diye biliyorum. Dah kötü hiçbir şey çıkmamasına çok sevindim. İyi olsun bebişin de sen de. Beğendin mi perinatoloji doktorunu
Heh iyi bari canım. Üstümden attın bak bir yükü dahaİnşallah canım sorun olmasın da… Yarım saat boyunca bebişi inceledi 10-15 dakika da genel konuştuk sağlık sorunumla vs alakalı. Beğendim doktoru hem muayenesini hem de kendisi gayet iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?