Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
32+6 gerçekten bir anda çıktı ve her geçen gün gözle görülür büyüyor sanki 2 taraflı yastıklardan aldım biraz daha rahatlattı o belimi
Bende aldım ondan ama sağdan sola dönmek bile zorluyor zaten sabaha kadar uyuyamıyorum hiç günler takıldı gibi hissediyorum ilerlemiyor gibi

2. Sezeryan daha mı zor iyilesiyor kızlar bugün bir komşu öle bişey söyledi zaten korkum var tetikledi gene deneyimi olan var mı acaba
Kız kardeşim oldu yakın zamanda. Kesinlikle daha kolaydı. Benim gözlemim o yöndeydi kendisi de öyle söyledi ki ilk ayağa kalkıştan sonra desteksiz kalktı ertesi gün dimdik durabildi çok iyiydi maşallah. Bebeğe karşı da bir rahatlık geliyo iyi bence iyi oluyo.

Yaa su yoruma o kadar ihtiyacım vardı ki masallah rabbim bizede öle nasip etsin

32+6 gerçekten bir anda çıktı ve her geçen gün gözle görülür büyüyor sanki 2 taraflı yastıklardan aldım biraz daha rahatlattı o belimi
O ikş taraflı yastığı 16.haftadan beri kullanıyorum bunu bulup yapandan allah razı olsun dndjdjdh

Magnorm bende de var canım, kullanma dedi işte her doktor farklı tabii ki kendi kişisel rahatsızlıklarımız da ayırıyor bizi geçmiş olsun bu arada inşallah tekrarlamaz
Canım neden kullanma dedi ? Ben de magnorm kullanıyorum çünkü

34+larda başlayacağım ben canım galiba . İlk gebeliğim pek bilmiyorum ama yara olmamihtimalini düşürüyormuş
Evet öyle kuzum ilk gebeliğimde 32 de başlamıştım ama asla düzenli surmuyordum bana ders oldu fazla uyarmadan başlayacağım minik minik doktorum artık başlayabilirsin dedi

Kızlar uyku tulumu nerden aldınız kaç aylık almalıyız kaç tog olmalı benim baya kafam karıştı

Kızlar uyku tulumu nerden aldınız kaç aylık almalıyız kaç tog olmalı benim baya kafam karıştı
Ayy şu sıra beni benden alan konu çok zor ya bu derece olaylarını tutturmak .. galiba 2.5 almam lazım benim yani ama bellide olmuyorki mesela yeni taşındık ev nasıl sıcak olacakmı vs öff günlerdir net bir karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…