• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Heh iyi bari canım. Üstümden attın bak bir yükü daha 🙏 ayrıntılı ultrasonu da bi atlatırsak inşallah sağ salim azcık rahatlarız herhalde 🙏 daha iyi olalım hepimiz ❤️
hiç sorma kuşum aynen öyle o dertte bitti. Eveeet az kaldı detaylıya 😍😍 aminnn

Kızlar ben tetenoz difteri ve boğmacayı tek bir kere vurucam ikinci doz tetenoz vurmayacam o yüzden 28. Hafta da yapayım diyorum korktum o hareketler azalıyor falan muhabbetine. Yarın Türkiye’ye gelmeden yine doktorumla görüşücem tabi
Aşkım o hareket azalması öyle bir şey değil. Sen doktorunla görüş o seni en iyi tanıyan kişi o ne derse bence ona göre hareket et. Benim korkum endişem covid aşıları sonrası beynime pıhtı attı sonrasında beyin damarı vs tıkandı bir sürü şey ondan dolayı aşı denildiği zaman panik oluyorum. Yoksa zamanında kedi tırmaladı koşa koşa gittim kuduz+tetanozu oldum.

Aşkım o hareket azalması öyle bir şey değil. Sen doktorunla görüş o seni en iyi tanıyan kişi o ne derse bence ona göre hareket et. Benim korkum endişem covid aşıları sonrası beynime pıhtı attı sonrasında beyin damarı vs tıkandı bir sürü şey ondan dolayı aşı denildiği zaman panik oluyorum. Yoksa zamanında kedi tırmaladı koşa koşa gittim kuduz+tetanozu oldum.
Covid aşısının içeriği berbat aşkım ben onu yapmadım bile güvenmiyordum iyiki de yapmamışım

Covid aşısının içeriği berbat aşkım ben onu yapmadım bile güvenmiyordum iyiki de yapmamışım
Keşke ben de olmasaydım diyorum da işte oldum artık ne desem boş şu an. Covid aşısı gibi değil bu tetanoz sen doktorunla görüş kafanı bulandırma 💛

Kızlar gebeyken hiç seyahat ettiniz mi biz 8-9 saat sürecek yol gidicez doktor mola ver 2 saate bir 15 dakika yürü dedi ama bugün telaşlandım annelik çok değişik bişey

Reyhan hanımın ikili testi 6000 bin ama detaylı ultrasonu ya 5000 ya 5500 olması gerek daha fazlası değildi diye hatırlıyorum, açıkçası bizim ilk bebeğimiz hiç önemi yoktu ama 1 ay boyunca oglumu kızım diye sevmişim ona üzüldüm 😂 inşallah gönlünüzdeki gibi olur sağlıkla hayırla gelsin 🌸
Canim bahçelievler medipole hangi doktora gidiyordun sormustum ama unuttum😄bu arada kac haftalik oldu bebiş💙

Merhaba arkadaşlar geçenlerde su gibi akıntım olduğunu söylemiştim. O akıntılar normalmiş. Suyum filan iyiymiş. Ama şimdi de suprax 400 mg kullanmış olmama rağmen crp 22 çıktı. Bir 10 gün önce ise 24tü. Doktor bir hafta sonra tekrar ölçtür dedi ama içim hiç rahat değil. Antibiyotik kullanmış olmasına rağmen crpsi düşmeyen var mı ? Antibiyotik idrarımdaki bakterileri yok etmiş ama crp hala yüksek. Akıntıma bakıldığında mantar filan da görmedi doktor.

Kızlar gebeyken hiç seyahat ettiniz mi biz 8-9 saat sürecek yol gidicez doktor mola ver 2 saate bir 15 dakika yürü dedi ama bugün telaşlandım annelik çok değişik bişey
Beenn. Bir kere 4-5 saatlik bir mesafeye gittim arabayla (gidiş ve dönüş ayrı tabi) bir kere de yurtdışına uçtum o da 2,5-3 saatlik bir uçuştu. Benim doktorum ikisinde de uyandığımda yataktan kalkmadan varis çorabı giydirdi bu birinci kural. İkincisi de seninkinin de dediği gibi 2 saatte bir yürüyüş. Ben de öyle yaptım ve bir sıkıntı yaşamadım çok şükür

Evet canım bebeğin burun yapisini ense kalinligini inceliyorlar kendi doktorun değil farklı bir birim yapıyor ayriyeten kan da aliniyor

Yaaaaa çok şaşkınım şuan kizzz burunları düşse eğilip Almaz normal de devlert doktorları 😂 ne zaman gideceksin hadi hayırlısı sağlıklısı insallah Rabbim gonlunden geceni ömrüne versin🙏❤️
1.5 yaş bebeğim için kan tahlili yaptırcam da hastanelerden hangi bölüme randevu alınıyor? d vitamini ve demir için kan tahlili istedi. Bebeğimin aç olması filan gerekiyor mu? Zeynep kamile gitcez heralde. Üsküdar'da tahlil yapan güvenilir yer bilen varsa yazarsa sevinirim.

Benim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum

Benim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum
Bende hiçbir standart yok açıkçası. Bazen altta bazen üstte bazen sağda bazen solda 😂 Sabit durmadığı için kolunun bacağının yeri de değişiyor. Ama genelleme yapmak gerekirse göbek deliğimin hizalarında şu an çoğunlukla (22.hafta)

Beenn. Bir kere 4-5 saatlik bir mesafeye gittim arabayla (gidiş ve dönüş ayrı tabi) bir kere de yurtdışına uçtum o da 2,5-3 saatlik bir uçuştu. Benim doktorum ikisinde de uyandığımda yataktan kalkmadan varis çorabı giydirdi bu birinci kural. İkincisi de seninkinin de dediği gibi 2 saatte bir yürüyüş. Ben de öyle yaptım ve bir sıkıntı yaşamadım çok şükür
Alayım bende varşs çorabı. Peki çorabı çıkarmadan mı kalsın yoksa kalktığımda falan mı. Çünkü benim pıhtılaşmam yok ona rağmen kan sukandırıcı da kullanıyorum

Bende hiçbir standart yok açıkçası. Bazen altta bazen üstte bazen sağda bazen solda 😂 Sabit durmadığı için kolunun bacağının yeri de değişiyor. Ama genelleme yapmak gerekirse göbek deliğimin hizalarında şu an çoğunlukla (22.hafta)
Ya benim de çoğunlukla yine o hizada ama sağ tarafta,solda pek hissetmedim ve bu normal mi diye düşünmek zorunda hissettim kendimi çünkü sakin huzurlu bir hamilelik sürecini kendime zehir etmeye ant içmişim :D

Benim ikiz diye her yerde hissediyorum😂 göbek ortasına kadar ama yukarısını hissetmiyorum. Bazen alttaki bebek ayaklarını asagıya koydugu içintam göbek altında hareketi var bazende yukarıda diğer bebekte bazen solda bazen ayak yukarıda zaten sürekli pozisyon değişiyor

Ya benim de çoğunlukla yine o hizada ama sağ tarafta,solda pek hissetmedim ve bu normal mi diye düşünmek zorunda hissettim kendimi çünkü sakin huzurlu bir hamilelik sürecini kendime zehir etmeye ant içmişim :D
Aynısını arkadaşım doktoruma sordu beraber gidince doktor güldü dedi ki demek ki bebek sağda kalmayı daha çok seviyor 😂

Alayım bende varşs çorabı. Peki çorabı çıkarmadan mı kalsın yoksa kalktığımda falan mı. Çünkü benim pıhtılaşmam yok ona rağmen kan sukandırıcı da kullanıyorum
Varis çorabını uzun süre hareketsiz kalacağın için arabada,pıhtı atması ihtimaline karşı giymeni istiyor aslında. Benim de pıhtılaşmayla alakalı bir sorunum yok. Yolculuk boyunca kalması da bu yüzden. Gideceğin yere vardığında çıkartırsın ama sen yine kendi doktoruna da bir danış. Ama bu bilgiyi bazı başka doktorların videolarında da gördüm,şahsıma özgü söylenmiş olamaz :)

Aynısını arkadaşım doktoruma sordu beraber gidince doktor güldü dedi ki demek ki bebek sağda kalmayı daha çok seviyor 😂
Artık kafamda kurmamı gerektiricek (şimdilik) bir şey kalmadı o halde :D zaten bebeğin yerleştiği yer de sağ taraftı başından beri,o yüzden normal diyebiliriz :)

Benim ikiz diye her yerde hissediyorum😂 göbek ortasına kadar ama yukarısını hissetmiyorum. Bazen alttaki bebek ayaklarını asagıya koydugu içintam göbek altında hareketi var bazende yukarıda diğer bebekte bazen solda bazen ayak yukarıda zaten sürekli pozisyon değişiyor
Yaa seninki eminim daha keyiflidir :) içerde dans ediyor gibi oluyormuş ikiz bebekler,bugün okudum :)

Back
X