Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Benim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum
Benim çoğunlukla göbeğimin sağ tarafında oluyor. Bazende sol kasigima yakın oluyor. Galiba benimki alt soldan, sağ yukarıya doğru uzanmış şekilde . Başı aşağıda galiba tam bilmiyorum. Bazen sürekli olarak içerde zıplıyor gibi oluyor karnım. Mesela karnimin üstünde kumanda koyarsam kumanda ufak çaplı deprem yaşıyor .

Benim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum
Her yerde hissediyorum bazen orta bölgelerde bazen daha aşağıda Bugün ilk defa dışardan da gördüm hareketini tam sol taraftaydı karnım inip çıktı inşallah babası da bugün denk gelir

Hahahahah,ayy maşallah yaaa böyle konuşuyoruz ya,hala içimde bir insan büyüttüğümü düşününce şok oluyorum birkaç haftaya benimki de depremler yaratıcak inşallah :)

Her yerde hissediyorum bazen orta bölgelerde bazen daha aşağıda Bugün ilk defa dışardan da gördüm hareketini tam sol taraftaydı karnım inip çıktı inşallah babası da bugün denk gelir
Yaaa bunlar beni duygulandırıyorrr sen gördüysen babasının görmesi de çok yakındır,onların böyle şeylere şahit olduğuna şahit olmak da beni duygulandırıyor :) bu ara böyle olucak demek kii

Yaaa bunlar beni duygulandırıyorrr sen gördüysen babasının görmesi de çok yakındır,onların böyle şeylere şahit olduğuna şahit olmak da beni duygulandırıyor :) bu ara böyle olucak demek kii
Henüz hissedemedi çok merak ediyor sürekli nasıl bir his diyip duruyordu umarım hisseder çok merak ediyorum o anı, vereceği tepkiyi duygulanmamak elde değil gerçekten hepimiz çok enteresan mucizevi şeyler yaşıyoruz muhteşem ne diye bilirim ki

Ee analar çekiyor yükü,biraz da merak etsinler şaka bir yana az kaldı,bebitolar büyüdükçe her şey daha da gözle görünür hale gelcek :)

Kızlar gebeyken hiç seyahat ettiniz mi biz 8-9 saat sürecek yol gidicez doktor mola ver 2 saate bir 15 dakika yürü dedi ama bugün telaşlandım annelik çok değişik bişey
5 aylık hamileyken Almanya'dan arabayla Lüksemburg Brüksel ve Amsterdam'a gidip geri Almanya'ya döndük canım iki saatte bir mola verdik hiçbir şey olmaz merak etme

Kızlar gebeyken hiç seyahat ettiniz mi biz 8-9 saat sürecek yol gidicez doktor mola ver 2 saate bir 15 dakika yürü dedi ama bugün telaşlandım annelik çok değişik bişey
Ben önceki gebeliğimde Ankara İstanbul arası çok gidip geldim ama saatte bir durup yürüdüm araç kullanırken çok kasmadım kendimi ama doktoruma söyleyip gittim hep. Bu gebeliğimde banyoya tek gidemiyorum o ayrı
Geçmiş olsun canım. Ben hastanede yatarken crp 20ydi toplam 14 kez serum takıldı ve çıkarken 14 tü. Çok da önemli değer olmadığını söylediler, o an başka dertlerim vardı çünkü. Yarın bakalım ben de kültür vermek istiyorum başıma bela oluyo sorna Diğer şeylerde enfeksiyon çıkmamasına sevindim. İyi ol
Benim bebek aşağıda ya vajinamın içine vuruyo gibi hissediyorum

Ya benim de çoğunlukla yine o hizada ama sağ tarafta,solda pek hissetmedim ve bu normal mi diye düşünmek zorunda hissettim kendimi çünkü sakin huzurlu bir hamilelik sürecini kendime zehir etmeye ant içmişim
Hahahah o antı hep beraber içtik merak etme Eminim son derece normaldir hiç merak etme bebişin orda rahat hissediyordur kendini

Kulağa çok gıdıklayıcı geliyor

Çocuk doktoruna randevu alman lazım sanırım aç olması lazım çokta emin olmamakla birlikte

Ağrı vs oldu mu yada bebeğin hareketlerinde bi değişiklik
Yok hayatım aynı devamdı ağrı da çok hafif kas hamlığı olur ya böyle temizlik yaparsın kolun ağrır öyle oldu gerçi o da olmuş olabilir çünkü aşıyı olduk geldim 2 gün annemle temizlik yaptık konforluydu yani bizim için daha önce de zaten en son 12 sene önce falan olmuştum

Benim de posterior ve aşağıda dedi doktor içim kımıl kımıl yukarı çıkar dedi ama umarım çıkar detaylı da onu da soracağım. Genelde hareketlerini göbek deliği ve altında hissediyorum siz de mi oralarsa hissediyorsunuz? Hatta 2 gündür bazen göbek deliğimin olduğu yer resmen yanıyor sanki orada yara var da eliyle kabuğunu çekiyor gibi sonra geçiyor

Bide sen o doğduktan sonraki hali gör. O küçücük eller ayaklar burun ağız o koku o muhteşem kokusu bunu benmi doğurdum diyorsun. Bazen içine sokasin geliyor. Anlatılmaz yaşanır gerçekten.

Hahahahah,ayy maşallah yaaa böyle konuşuyoruz ya,hala içimde bir insan büyüttüğümü düşününce şok oluyorum birkaç haftaya benimki de depremler yaratıcak inşallah :)
Evettt büyüdükçe hareketleri dahada belirgin oluyor. Bide içerde hıçkırmaya başlayacaklar yakında. O çok gıcık oluyor ya

Bide sen o doğduktan sonraki hali gör. O küçücük eller ayaklar burun ağız o koku o muhteşem kokusu bunu benmi doğurdum diyorsun. Bazen içine sokasin geliyor. Anlatılmaz yaşanır gerçekten.
Yaaa dimiiiiii insan düşündükçe bile kafayı yiyor nasıl bir sevgi aşksa evlat sevgisi allah nasip etsiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…