Benim çoğunlukla göbeğimin sağ tarafında oluyor. Bazende sol kasigima yakın oluyor. Galiba benimki alt soldan, sağ yukarıya doğru uzanmış şekildeBenim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum
Kesinlikle rahatla bebekler nerde rahatsa o pozisyonu seçerlerArtık kafamda kurmamı gerektiricek (şimdilik) bir şey kalmadı o haldezaten bebeğin yerleştiği yer de sağ taraftı başından beri,o yüzden normal diyebiliriz :)
Evet çok zevkli sürekli biri hareket ediyorYaa seninki eminim daha keyiflidir :) içerde dans ediyor gibi oluyormuş ikiz bebekler,bugün okudum :)
Her yerde hissediyorum bazen orta bölgelerde bazen daha aşağıdaBenim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum
Hahahahah,ayy maşallah yaaaBenim çoğunlukla göbeğimin sağ tarafında oluyor. Bazende sol kasigima yakın oluyor. Galiba benimki alt soldan, sağ yukarıya doğru uzanmış şekilde. Başı aşağıda galiba tam bilmiyorum. Bazen sürekli olarak içerde zıplıyor gibi oluyor karnım. Mesela karnimin üstünde kumanda koyarsam kumanda ufak çaplı deprem yaşıyor .
Yaaa bunlar beni duygulandırıyorrrHer yerde hissediyorum bazen orta bölgelerde bazen daha aşağıdaBugün ilk defa dışardan da gördüm hareketini tam sol taraftaydı karnım inip çıktı inşallah babası da bugün denk gelir
Henüz hissedemedi çok merak ediyor sürekli nasıl bir his diyip duruyordu umarım hisseder çok merak ediyorum o anı, vereceği tepkiyiYaaa bunlar beni duygulandırıyorrrsen gördüysen babasının görmesi de çok yakındır,onların böyle şeylere şahit olduğuna şahit olmak da beni duygulandırıyor :) bu ara böyle olucak demek kii
Ee analar çekiyor yükü,biraz da merak etsinlerHenüz hissedemedi çok merak ediyor sürekli nasıl bir his diyip duruyordu umarım hisseder çok merak ediyorum o anı, vereceği tepkiyiduygulanmamak elde değil gerçekten hepimiz çok enteresan mucizevi şeyler yaşıyoruz muhteşem ne diye bilirim ki
5 aylık hamileyken Almanya'dan arabayla Lüksemburg Brüksel ve Amsterdam'a gidip geri Almanya'ya döndük canım iki saatte bir mola verdik hiçbir şey olmaz merak etmeKızlar gebeyken hiç seyahat ettiniz mi biz 8-9 saat sürecek yol gidicez doktor mola ver 2 saate bir 15 dakika yürü dedi ama bugün telaşlandım annelik çok değişik bişey
Maşallah bende dün hisseder gibi oldum ama emin olamadim uyumaya hazirlaniyordum cok heyecanlandim ama eminde olamadm tekmeyse yine atar diye dusunuyorumPardon 21+1:) heyecandan yanlış yazmışım
Ben önceki gebeliğimde Ankara İstanbul arası çok gidip geldim ama saatte bir durup yürüdüm araç kullanırken çok kasmadım kendimi ama doktoruma söyleyip gittim hep. Bu gebeliğimde banyoya tek gidemiyorum o ayrıKızlar gebeyken hiç seyahat ettiniz mi biz 8-9 saat sürecek yol gidicez doktor mola ver 2 saate bir 15 dakika yürü dedi ama bugün telaşlandım annelik çok değişik bişey
Geçmiş olsun canım. Ben hastanede yatarken crp 20ydi toplam 14 kez serum takıldı ve çıkarken 14 tü. Çok da önemli değer olmadığını söylediler, o an başka dertlerim vardı çünkü. Yarın bakalım ben de kültür vermek istiyorum başıma bela oluyo sornaMerhaba arkadaşlar geçenlerde su gibi akıntım olduğunu söylemiştim. O akıntılar normalmiş. Suyum filan iyiymiş. Ama şimdi de suprax 400 mg kullanmış olmama rağmen crp 22 çıktı. Bir 10 gün önce ise 24tü. Doktor bir hafta sonra tekrar ölçtür dedi ama içim hiç rahat değil. Antibiyotik kullanmış olmasına rağmen crpsi düşmeyen var mı ? Antibiyotik idrarımdaki bakterileri yok etmiş ama crp hala yüksek. Akıntıma bakıldığında mantar filan da görmedi doktor.
Benim bebek aşağıda ya vajinamın içine vuruyo gibi hissediyorumBenim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum
Hahahah o antı hep beraber içtik merak etmeYa benim de çoğunlukla yine o hizada ama sağ tarafta,solda pek hissetmedim ve bu normal mi diye düşünmek zorunda hissettim kendimi çünkü sakin huzurlu bir hamilelik sürecini kendime zehir etmeye ant içmişim
Kulağa çok gıdıklayıcı geliyorBen önceki gebeliğimde Ankara İstanbul arası çok gidip geldim ama saatte bir durup yürüdüm araç kullanırken çok kasmadım kendimi ama doktoruma söyleyip gittim hep. Bu gebeliğimde banyoya tek gidemiyorum o ayrı
Geçmiş olsun canım. Ben hastanede yatarken crp 20ydi toplam 14 kez serum takıldı ve çıkarken 14 tü. Çok da önemli değer olmadığını söylediler, o an başka dertlerim vardı çünkü. Yarın bakalım ben de kültür vermek istiyorum başıma bela oluyo sornaDiğer şeylerde enfeksiyon çıkmamasına sevindim. İyi ol
Benim bebek aşağıda ya vajinamın içine vuruyo gibi hissediyorum
Çocuk doktoruna randevu alman lazım sanırım aç olması lazım çokta emin olmamakla birlikte1.5 yaş bebeğim için kan tahlili yaptırcam da hastanelerden hangi bölüme randevu alınıyor? d vitamini ve demir için kan tahlili istedi. Bebeğimin aç olması filan gerekiyor mu? Zeynep kamile gitcez heralde. Üsküdar'da tahlil yapan güvenilir yer bilen varsa yazarsa sevinirim.
Yok hayatım aynı devamdı ağrı da çok hafif kas hamlığı olur ya böyle temizlik yaparsın kolun ağrır öyle oldu gerçi o da olmuş olabilir çünkü aşıyı olduk geldim 2 gün annemle temizlik yaptıkAğrı vs oldu mu yada bebeğin hareketlerinde bi değişiklik
Benim de posterior ve aşağıda dedi doktor içim kımıl kımıl yukarı çıkar dedi ama umarım çıkar detaylı da onu da soracağım. Genelde hareketlerini göbek deliği ve altında hissediyorum siz de mi oralarsa hissediyorsunuz? Hatta 2 gündür bazen göbek deliğimin olduğu yer resmen yanıyor sanki orada yara var da eliyle kabuğunu çekiyor gibi sonra geçiyorCanım plasentam aşağıda olduğu için ezberledim o işleri. Plasenta önde veya arkada olabilir. Posterior veya antreior diye geçiyor bu durum. Her ikisinin de bir tehlikesi yok. Önemli olan bebekten aşağıda rahmin altında olmasın. Benimki maalesef olabilecek en aşağılık seviyedetam kapatmış rahim ağzını ama arka duvarda.
Hahah ederler ederler onlar da çekecek cefaEe analar çekiyor yükü,biraz da merak etsinlerşaka bir yana az kaldı,bebitolar büyüdükçe her şey daha da gözle görünür hale gelcek :)
Bide sen o doğduktan sonraki hali gör. O küçücük eller ayaklar burun ağız o kokuHenüz hissedemedi çok merak ediyor sürekli nasıl bir his diyip duruyordu umarım hisseder çok merak ediyorum o anı, vereceği tepkiyiduygulanmamak elde değil gerçekten hepimiz çok enteresan mucizevi şeyler yaşıyoruz muhteşem ne diye bilirim ki
Evettt büyüdükçe hareketleri dahada belirgin oluyor. Bide içerde hıçkırmaya başlayacaklar yakında. O çok gıcık oluyor yaHahahahah,ayy maşallah yaaaböyle konuşuyoruz ya,hala içimde bir insan büyüttüğümü düşününce şok oluyorum birkaç haftaya benimki de depremler yaratıcak inşallah :)
Yaaa dimiiiiiiBide sen o doğduktan sonraki hali gör. O küçücük eller ayaklar burun ağız o kokuo muhteşem kokusu bunu benmi doğurdum diyorsun. Bazen içine sokasin geliyor. Anlatılmaz yaşanır gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?