- 5 Şubat 2025
- 195
- 298
- 18
- 37
Detaylı randevum yarın 11:30 da. Çok heyecanlıyım o yüzden:) maşallah dünden sonra bugün hiç durmadı kıpır kıpırdı hatta o kadar çok hareketliydi ki bi an acaba içerde rahat değil mi diye tedirgin bile oldumMaşallah bende dün hisseder gibi oldum ama emin olamadim uyumaya hazirlaniyordum cok heyecanlandim ama eminde olamadm tekmeyse yine atar diye dusunuyorum
Detayli usg yaptirdinizmi seninle ayni haftamiz 21+1
Evet rahtsız derici azcıkKulağa çok gıdıklayıcı geliyor
Valla dün göbek deliğimin üzerindeydi, bugün sürekli bi aşağı sağ bi sol bi göbek hizası dolandı durdu bütün gün:)Benim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum
Bana doktor hiç aç olması gerekli demedi vitamin değerleri için farklı bir test yapacaksa zaten söylerdiler canım aç olsun diye1.5 yaş bebeğim için kan tahlili yaptırcam da hastanelerden hangi bölüme randevu alınıyor? d vitamini ve demir için kan tahlili istedi. Bebeğimin aç olması filan gerekiyor mu? Zeynep kamile gitcez heralde. Üsküdar'da tahlil yapan güvenilir yer bilen varsa yazarsa sevinirim.
Çok teşekkür ederim ya yine içimi rahatlattınız. Sizin de inşallah çıkmaz bir şet geçmiş olsunBen önceki gebeliğimde Ankara İstanbul arası çok gidip geldim ama saatte bir durup yürüdüm araç kullanırken çok kasmadım kendimi ama doktoruma söyleyip gittim hep. Bu gebeliğimde banyoya tek gidemiyorum o ayrı
Geçmiş olsun canım. Ben hastanede yatarken crp 20ydi toplam 14 kez serum takıldı ve çıkarken 14 tü. Çok da önemli değer olmadığını söylediler, o an başka dertlerim vardı çünkü. Yarın bakalım ben de kültür vermek istiyorum başıma bela oluyo sornaDiğer şeylerde enfeksiyon çıkmamasına sevindim. İyi ol
Benim bebek aşağıda ya vajinamın içine vuruyo gibi hissediyorum
Ben kararsız kaldım ya yaptırsam mı. Çok negatif şeyler duydum okudumBen oldum canım ilk dozunu
Ben böyle hususlarda doktorlara danışılması taraftarıyım. Aşıların faydası hepimizin malumu. Çoğumuzda da covid aşısı bir tramva kaldı o yüzden insan titizleniyor ama bence en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapar. Ben de doğurmaya dair çok negatif şeyler duyup okuyorum hatta bazen şahit de oluyorum. ama bu benim bebeğimi doğurmak zorunda olduğum gerçeğini değiştirmiyor. benim de başıma negatif şeyler elbette gelebilir ama gelmeyebilir de. Hayat dediğimiz şey bu olasılıklar bütünü değil mi zaten :) negatif şeylere odaklanmamanızı onun yerine bilime ve doktorlara güvenmenizi tavsiye ederim sizin ve bebeğinizin sağlık durumunuzu en iyi onlar bilirBen kararsız kaldım ya yaptırsam mı. Çok negatif şeyler duydum okudum
Demir ve d vitamini dedi aile hekimi. Çocuk doktoruna randevu aliim o zaman. Tahlile yönlendirirler ordan heralde aynı gün.Bana doktor hiç aç olması gerekli demedi vitamin değerleri için farklı bir test yapacaksa zaten söylerdiler canım aç olsun diye
İnşallah hayırlı haberler alırsın musmutlu çıkarsın randevudanDetaylı randevum yarın 11:30 da. Çok heyecanlıyım o yüzden:) maşallah dünden sonra bugün hiç durmadı kıpır kıpırdı hatta o kadar çok hareketliydi ki bi an acaba içerde rahat değil mi diye tedirgin bile oldumbi kere başlayınca hareket, gerisi geliyormuş. Bana 20 den sonra hissedersin demişlerdi hiç tık bile olmadı 20. Hafta boyunca. O yüzden her hamilelik her bünye her bebek gerçekten birbirinden farklıymış. Hiç panik yapmaya da gerek yokmuş.
18. Haftada karın ağrısı normal mi acaba. Lökosit değerim 8 çıkmıştı ama doktor bir ilaç vermedi.. üç gündür ağrım var arada sol tarafa baski yapıyor bebek. Sizde böyle ağrı durumu oldumu hiç.dun gece uyandırdı ağrı ama çok şiddetli değildi..şimdi biraz karnıma yukarı doğru ağrı yaşamaya basladim. Bilgisi olan var mı acaba. Sabaha randevu aldım ama şimdi de korkuyorum açıkçasıBenim çoğunlukla göbeğimin sağ tarafında oluyor. Bazende sol kasigima yakın oluyor. Galiba benimki alt soldan, sağ yukarıya doğru uzanmış şekilde. Başı aşağıda galiba tam bilmiyorum. Bazen sürekli olarak içerde zıplıyor gibi oluyor karnım. Mesela karnimin üstünde kumanda koyarsam kumanda ufak çaplı deprem yaşıyor .
Yarın çıkar çıkmaz yazacağım mutlakaİnşallah hayırlı haberler alırsın musmutlu çıkarsın randevudanBenim de perşembe günü, resmen saat sayıyorum artık günler geçmiyor çünkü… Güzel haberlerimizi verelim
Gel kader ortağıyız aynı durumdayım bugün dün hareketliydi bugün 1/2 kez hafif birşekilde hissettimBugün oğlum hiç hareket etmedi kızımda 2-3 kere çok hafif hareket etti ya çikolata yemem normalde onuda yedim yürüdüm de sinirim bozuldu
Moralim sifir sifir sifirGel kader ortağıyız aynı durumdayım bugün dün hareketliydi bugün 1/2 kez hafif birşekilde hissettim
Kız ben dürtüyorum felan şimdi normalde dürtünce az hareketlenirdi vallaha aynı endişedeyim . Az belimde ağrıyor acile mi gitsem diye bile düşünüyorum şuanMoralim sifir sifir sifirinşallah yarın hareket eder ya bide yola çıkacam aklım kalacak
Ben dürtüyorum yine bişey yok okudum da bazen az yada hiç olabilirmiş haftaları erkenmişte korktum. Benim belim çok ağrıyor kaç gündür bide ayağıma kramp giriyor sabah kalkamıyorumKız ben dürtüyorum felan şimdi normalde dürtünce az hareketlenirdi vallaha aynı endişedeyim . Az belimde ağrıyor acile mi gitsem diye bile düşünüyorum şuan
Bende chat gpty sordum oda normal bu haftalarda düzenli olmaz diyor . 24 cü haftadan sonra düzenli başlar diyor . Ama insan işte içeride ne olup bitiyor bilmiyor . Belim benimde ağrıyor ağrıda değilde sızı gibi bugün özellikle sancı sızı gibiydi uzandım öyle rahatladım. Ay vallaha bir doğum haftamız gelseydiBen dürtüyorum yine bişey yok okudum da bazen az yada hiç olabilirmiş haftaları erkenmişte korktum. Benim belim çok ağrıyor kaç gündür bide ayağıma kramp giriyor sabah kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?