Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Maşallah bende dün hisseder gibi oldum ama emin olamadim uyumaya hazirlaniyordum cok heyecanlandim ama eminde olamadm tekmeyse yine atar diye dusunuyorum
Detayli usg yaptirdinizmi seninle ayni haftamiz 21+1
Detaylı randevum yarın 11:30 da. Çok heyecanlıyım o yüzden:) maşallah dünden sonra bugün hiç durmadı kıpır kıpırdı hatta o kadar çok hareketliydi ki bi an acaba içerde rahat değil mi diye tedirgin bile oldum bi kere başlayınca hareket, gerisi geliyormuş. Bana 20 den sonra hissedersin demişlerdi hiç tık bile olmadı 20. Hafta boyunca. O yüzden her hamilelik her bünye her bebek gerçekten birbirinden farklıymış. Hiç panik yapmaya da gerek yokmuş.

Benim sizlere bir sorum daha var,bebeği hissedenlere :) karnınızın belli bir bölümünde mi hissediyorsunuz,genel olarak nerde oluyor hareketleri merak ediyorum
Valla dün göbek deliğimin üzerindeydi, bugün sürekli bi aşağı sağ bi sol bi göbek hizası dolandı durdu bütün gün:)

Merhaba kızlar 21+4 haftaligim iki gündür çok hareket hissedemiyorum ve alt karin da kasiklarima dogru hafif ağrılar oluyor ara ara yaşayan var mı normal mi acaba

Bana doktor hiç aç olması gerekli demedi vitamin değerleri için farklı bir test yapacaksa zaten söylerdiler canım aç olsun diye

Çok teşekkür ederim ya yine içimi rahatlattınız. Sizin de inşallah çıkmaz bir şet geçmiş olsun

Ben kararsız kaldım ya yaptırsam mı. Çok negatif şeyler duydum okudum
Ben böyle hususlarda doktorlara danışılması taraftarıyım. Aşıların faydası hepimizin malumu. Çoğumuzda da covid aşısı bir tramva kaldı o yüzden insan titizleniyor ama bence en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapar. Ben de doğurmaya dair çok negatif şeyler duyup okuyorum hatta bazen şahit de oluyorum. ama bu benim bebeğimi doğurmak zorunda olduğum gerçeğini değiştirmiyor. benim de başıma negatif şeyler elbette gelebilir ama gelmeyebilir de. Hayat dediğimiz şey bu olasılıklar bütünü değil mi zaten :) negatif şeylere odaklanmamanızı onun yerine bilime ve doktorlara güvenmenizi tavsiye ederim sizin ve bebeğinizin sağlık durumunuzu en iyi onlar bilir

Bana doktor hiç aç olması gerekli demedi vitamin değerleri için farklı bir test yapacaksa zaten söylerdiler canım aç olsun diye
Demir ve d vitamini dedi aile hekimi. Çocuk doktoruna randevu aliim o zaman. Tahlile yönlendirirler ordan heralde aynı gün.

Kızlar göbek deliğinin sağ üst tarafında bir sertlik oldu sanki sonra bir kayma hissettim ama yukarıda oldu ya acaba bebek orada olabilir mi bana mı öle geldi acaba 4 gözle hareket bekliyorum da 19 haftayim

İnşallah hayırlı haberler alırsın musmutlu çıkarsın randevudan Benim de perşembe günü, resmen saat sayıyorum artık günler geçmiyor çünkü… Güzel haberlerimizi verelim

18. Haftada karın ağrısı normal mi acaba. Lökosit değerim 8 çıkmıştı ama doktor bir ilaç vermedi.. üç gündür ağrım var arada sol tarafa baski yapıyor bebek. Sizde böyle ağrı durumu oldumu hiç.dun gece uyandırdı ağrı ama çok şiddetli değildi..şimdi biraz karnıma yukarı doğru ağrı yaşamaya basladim. Bilgisi olan var mı acaba. Sabaha randevu aldım ama şimdi de korkuyorum açıkçası

Bugün oğlum hiç hareket etmedi kızımda 2-3 kere çok hafif hareket etti ya çikolata yemem normalde onuda yedim yürüdüm de sinirim bozuldu

Kızlar bugün bene bebişi düne göre az hissettim dün kıpır kıpırdı ya . Bugün sabah 1 öğlen 2 kez felan hissettim

Bugün oğlum hiç hareket etmedi kızımda 2-3 kere çok hafif hareket etti ya çikolata yemem normalde onuda yedim yürüdüm de sinirim bozuldu
Gel kader ortağıyız aynı durumdayım bugün dün hareketliydi bugün 1/2 kez hafif birşekilde hissettim

Moralim sifir sifir sifir inşallah yarın hareket eder ya bide yola çıkacam aklım kalacak
Kız ben dürtüyorum felan şimdi normalde dürtünce az hareketlenirdi vallaha aynı endişedeyim . Az belimde ağrıyor acile mi gitsem diye bile düşünüyorum şuan

Kız ben dürtüyorum felan şimdi normalde dürtünce az hareketlenirdi vallaha aynı endişedeyim . Az belimde ağrıyor acile mi gitsem diye bile düşünüyorum şuan
Ben dürtüyorum yine bişey yok okudum da bazen az yada hiç olabilirmiş haftaları erkenmişte korktum. Benim belim çok ağrıyor kaç gündür bide ayağıma kramp giriyor sabah kalkamıyorum

Ben dürtüyorum yine bişey yok okudum da bazen az yada hiç olabilirmiş haftaları erkenmişte korktum. Benim belim çok ağrıyor kaç gündür bide ayağıma kramp giriyor sabah kalkamıyorum
Bende chat gpty sordum oda normal bu haftalarda düzenli olmaz diyor . 24 cü haftadan sonra düzenli başlar diyor . Ama insan işte içeride ne olup bitiyor bilmiyor . Belim benimde ağrıyor ağrıda değilde sızı gibi bugün özellikle sancı sızı gibiydi uzandım öyle rahatladım. Ay vallaha bir doğum haftamız gelseydi böyle beklemek çok zor hareket etse biter korkularım diyordum şimdide hareket az etti hafif etti sorunu yaşıyorum.o düşünceler bitmiyormuş.

Sen magnezyum alıyormusun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…