Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Benimde perşembe günüydü detaylim normalde doktor randevuyu iptal etti aradilar saatini degistirmek istediler bende aceleye gelir diye erteledim bayramdan sonraya kaldi benim detayli tarama23+1 de gitmiş olcam geç değildir inşallah normal doktoruma randevu aldim yarin gormeye gitcem oğlusumu özledim bayram sonrasina kadar çatlarim

Sağlıklı olsunlarda doğuma az kaldı ben 13. Haftadan beri kullanıyorum canım ama bende fıtık var hamilelik ilerledikçe malesef fıtık ağrısı olur demişti doktorum

Sağlıklı olsunlarda doğuma az kaldı ben 13. Haftadan beri kullanıyorum canım ama bende fıtık var hamilelik ilerledikçe malesef fıtık ağrısı olur demişti doktorum
Ayy fıtık çok kötü ya annem çok çekti ameliyat olana kadar Allah yardımcın olsun aşkım .

Yok yok geç olmaz hiç sıkma canını:) hatta ben geçen hafta gidecektim ama normal kontrole gittim, biraz daha büyüsün de detaylıda daha net göreyim diye erteledim. Bayramdan sonra da yine normal kontrole gidcem 23+1 de:) en son kızım bak böyleydi fındık burun elimde olsa hergün giderim görmeye

Eklentiler

• f9cd10dd-d961-482b-85da-bfc5cebe0ccf.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 74
Göbek etrafı da hissediyorum canım yanlara yatınca kasık leğen tarafı da ilk zamanlar alt daha fazlaydı. Cuma günü ayrıntılı usg vardı oraya yazdılar previa diye. Bugün tekrar kendi doktoruma gittim o da altta hala dedi. Bebişler ağırlaştıkça geçecek inşallah oğlumda da vardı aynı sorun bu haftalarda çıkmıştı. Ama şimdi kızımın boyu da kilosu da az minnoş bir sonraki kontrolümde rahat bir nefes almayı umuyorum

Kızlar hareketi lütfen şimdiden stres yapmayın. Çok çok normal bu haftalarda gün boyu hissedilmemesi. Stresi 30. Haftadan dan sonraya saklayın çünkü o zaman da oluyor bugün kontrolüm vardı asla hareket ettiremedik. Secde pozisyonunda uyuyordu. Hatta dr a kalbini dinletin içim bir rahat etsin dedim Uzun zaman uyuyacaklar, bulundukları yer hissetmemize engel olacak. Bırakın uyusunlar sakin sakin büyüsünler doğumdan sonraya da sirayet etsin inşallah o uykular

Bu saatte cin gibi uyandım 1.30 da yatıp nasıl bu saatte kalkıyorum anlayabilmiş değilim çok erken başladı bu uyku sorunum çoooooooooook

Çok teşekkür ederim

Ya teşekkürler bilgi için. Benimkilerde beni panik etti ama akşam tam uykuya dalacakken bi kaç kez hareket ettiler çok şükür

Bu saatte cin gibi uyandım 1.30 da yatıp nasıl bu saatte kalkıyorum anlayabilmiş değilim çok erken başladı bu uyku sorunum çoooooooooook
Kızımda 6. Ayda uyuyamamaya başlamıştım doğuma kadar uyumadım nerdeyse, neyse alıştırma oluyor doğduklarında da uyuyamıyoruz

Evett bazen kasılma oluyor. Kendini öyle bir sıkıyor ki sağdan soldan küçük totosu ile başı galiba top şeklinde çıkıyor evet çok oldu ya
Bu arada ben de bilgilerimi vereyim canım. Yaş 37, çocuk 2, sat 15 ocak, cinsiyet erkek. Ekim sonu görünüyor doğum.

Kızımda 6. Ayda uyuyamamaya başlamıştım doğuma kadar uyumadım nerdeyse, neyse alıştırma oluyor doğduklarında da uyuyamıyoruz
Ama şimdiden çok zor uykusuzluk çooook ben en azından doğuma kadar uyurdum diyordum yanılmışım bi kalkıyorum oğluşta fıkır fıkır uyanık yakalıyorum hahaha

Eşimde diyor bırak kızımı uyuyordur uyusun diye ben sürtüp duruyorum bence benimki inat bir bebek ya ense kalınlığına gittim 30 saat enseyi dönmedi tam doktor buluyor hop pozisyon değiştiriyordu, geçen gittim poposunu dönmüş bu seferde yüzünü dönmedi arada dürtüyorum canı isterse oda bir alttan dürtüyor yoksa dünki gibi bekletiyor

Ama şimdiden çok zor uykusuzluk çooook ben en azından doğuma kadar uyurdum diyordum yanılmışım bi kalkıyorum oğluşta fıkır fıkır uyanık yakalıyorum hahaha
Evet ben de defalarca konuşmuştum doktorumla uyuyamıyorum diye yapçak bişe yok demişti benim çok fazla eklem ağrılarım oluyordu yatarken bir de, fazla uzanmaya bağlıyordum ilk hamilelik hep uzanıyordum tüp bebekti bir de ama şimdi ikinci ve hiç yatmıyorum nerdeyse çünkü kızım 10 aylık ☺ ama yine aynı devam

Kızlar bugün bene bebişi düne göre az hissettim dün kıpır kıpırdı ya . Bugün sabah 1 öğlen 2 kez felan hissettim
Canım pazartesi günü içimde şakasız bir parti vardı uyutmadı bile dün tık yok iki döndü bitti

Merhaba kızlar ikinci hamileliğim olmasına rağmen sanki daha önce hamilelik gecirmemisim gibi hissediyorum.16. haftada sanki birden karnimda büyüdü .Şuan 17+4 um.İcimde bazen kipirtilar oluyor ama bebek mi bilemiyorum.Yarin doktor randevum var bir taraftan gitmek istiyorum bir yandan diyetisyen kontrolü olacağı için çekiniyorum.Gecen kontrolde 300 gram almışsın diye biraz iğneli dedi gibiTartilirken de kendisi bakıyor ,sanki ben yalan soylicem İştahım açıldı biraz ama dikkat etmeye çalışıyorum.

Şekerimi olcuyorum,o çok şükür iyi gidiyor.

Ağrılarım oluyor,iğne batması şeklinde ve bazen sancı gibi.Gece bazen kalkıyorum bu yüzden sonra tekrar yatiyorum.Arada sertleşiyor karnım.Bebek sanki yer değiştiriyor ,bir ortada oluyor bazen sağda bazen solda

Canım senin ilk bebiş büyüdü galiba ☺ çünkü ben oturup bebiş hareket ediyor mu diye düşünemiyorum bile kızım 10 aylık maşallah aşırı hareketli geçiyor günlerim. Buralara da o uyurken giriyorum yanında durmazsam uyanıyor. Gün içinde bir iki kez hareket hissediyorum ha tamam hareket var diyorum kilo konusunda da benim kızımda pıhtılaşmam çok fazlaydı günde iki oksapar oluyordum kilo almamı yasaklamıştı doktorum ağlıyordum açlıktan, bir kere eşime canım hamburger istiyor diye hüngür hüngür ağlamıştım, şimdi de 5. Aya girdim 77 ile hamile kalmıştım 75 kiloyum fark etmeden kilo vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…