Benimde perşembe günüydü detaylim normalde doktor randevuyu iptal etti aradilar saatini degistirmek istediler bende aceleye gelir diye erteledim bayramdan sonraya kaldi benim detayli taramaDetaylı randevum yarın 11:30 da. Çok heyecanlıyım o yüzden:) maşallah dünden sonra bugün hiç durmadı kıpır kıpırdı hatta o kadar çok hareketliydi ki bi an acaba içerde rahat değil mi diye tedirgin bile oldumbi kere başlayınca hareket, gerisi geliyormuş. Bana 20 den sonra hissedersin demişlerdi hiç tık bile olmadı 20. Hafta boyunca. O yüzden her hamilelik her bünye her bebek gerçekten birbirinden farklıymış. Hiç panik yapmaya da gerek yokmuş.
Sağlıklı olsunlarda doğuma az kaldıBende chat gpty sordum oda normal bu haftalarda düzenli olmaz diyor . 24 cü haftadan sonra düzenli başlar diyor . Ama insan işte içeride ne olup bitiyor bilmiyor . Belim benimde ağrıyor ağrıda değilde sızı gibi bugün özellikle sancı sızı gibiydi uzandım öyle rahatladım. Ay vallaha bir doğum haftamız gelseydiböyle beklemek çok zor hareket etse biter korkularım diyordum şimdide hareket az etti hafif etti sorunu yaşıyorum.o düşünceler bitmiyormuş.
Sen magnezyum alıyormusun canım ?
Ayy fıtık çok kötü ya annem çok çekti ameliyat olana kadar Allah yardımcın olsun aşkım .Sağlıklı olsunlarda doğuma az kaldıben 13. Haftadan beri kullanıyorum canım ama bende fıtık var hamilelik ilerledikçe malesef fıtık ağrısı olur demişti doktorum
Yok yok geç olmaz hiç sıkma canını:) hatta ben geçen hafta gidecektim ama normal kontrole gittim, biraz daha büyüsün de detaylıda daha net göreyim diye erteledim. Bayramdan sonra da yine normal kontrole gidcem 23+1 de:) en son kızım bak böyleydi fındık burunBenimde perşembe günüydü detaylim normalde doktor randevuyu iptal etti aradilar saatini degistirmek istediler bende aceleye gelir diye erteledim bayramdan sonraya kaldi benim detayli tarama23+1 de gitmiş olcam geç değildir inşallah normal doktoruma randevu aldim yarin gormeye gitcem oğlusumu özledim bayram sonrasina kadar çatlarim
Göbek etrafı da hissediyorum canım yanlara yatınca kasık leğen tarafı daBenim de posterior ve aşağıda dedi doktor içim kımıl kımıl yukarı çıkar dedi ama umarım çıkar detaylı da onu da soracağım. Genelde hareketlerini göbek deliği ve altında hissediyorum siz de mi oralarsa hissediyorsunuz? Hatta 2 gündür bazen göbek deliğimin olduğu yer resmen yanıyor sanki orada yara var da eliyle kabuğunu çekiyor gibi sonra geçiyor
Çok teşekkür ederimYok hayatım aynı devamdı ağrı da çok hafif kas hamlığı olur ya böyle temizlik yaparsın kolun ağrır öyle oldu gerçi o da olmuş olabilir çünkü aşıyı olduk geldim 2 gün annemle temizlik yaptıkkonforluydu yani bizim için daha önce de zaten en son 12 sene önce falan olmuştum
Ya teşekkürler bilgi için. Benimkilerde beni panik etti ama akşam tam uykuya dalacakken bi kaç kez hareket ettiler çok şükürKızlar hareketi lütfen şimdiden stres yapmayın. Çok çok normal bu haftalarda gün boyu hissedilmemesi. Stresi 30. Haftadan dan sonraya saklayın çünkü o zaman da oluyorbugün kontrolüm vardı asla hareket ettiremedik. Secde pozisyonunda uyuyordu. Hatta dr a kalbini dinletin içim bir rahat etsin dedim Uzun zaman uyuyacaklar, bulundukları yer hissetmemize engel olacak. Bırakın uyusunlar sakin sakin büyüsünler doğumdan sonraya da sirayet etsin inşallah o uykular
Kızımda 6. Ayda uyuyamamaya başlamıştım doğuma kadar uyumadım nerdeyse, neyse alıştırma oluyor doğduklarında da uyuyamıyoruzBu saatte cin gibi uyandım 1.30 da yatıp nasıl bu saatte kalkıyorum anlayabilmiş değilimçok erken başladı bu uyku sorunum çoooooooooook
Bu arada ben de bilgilerimi vereyim canım. Yaş 37, çocuk 2, sat 15 ocak, cinsiyet erkek. Ekim sonu görünüyor doğum.Evett bazen kasılma oluyor. Kendini öyle bir sıkıyor ki sağdan soldan küçük totosu ile başı galiba top şeklinde çıkıyorevet çok oldu ya
Ama şimdiden çok zor uykusuzluk çooookKızımda 6. Ayda uyuyamamaya başlamıştım doğuma kadar uyumadım nerdeyse, neyse alıştırma oluyor doğduklarında da uyuyamıyoruz
Eşimde diyor bırak kızımı uyuyordur uyusun diye ben sürtüp duruyorumKızlar hareketi lütfen şimdiden stres yapmayın. Çok çok normal bu haftalarda gün boyu hissedilmemesi. Stresi 30. Haftadan dan sonraya saklayın çünkü o zaman da oluyorbugün kontrolüm vardı asla hareket ettiremedik. Secde pozisyonunda uyuyordu. Hatta dr a kalbini dinletin içim bir rahat etsin dedim Uzun zaman uyuyacaklar, bulundukları yer hissetmemize engel olacak. Bırakın uyusunlar sakin sakin büyüsünler doğumdan sonraya da sirayet etsin inşallah o uykular
Evet ben de defalarca konuşmuştum doktorumla uyuyamıyorum diye yapçak bişe yok demiştiAma şimdiden çok zor uykusuzluk çooookben en azından doğuma kadar uyurdum diyordum yanılmışım bi kalkıyorum oğluşta fıkır fıkır uyanık yakalıyorum hahaha
Canım pazartesi günü içimde şakasız bir parti vardı uyutmadı bile dün tık yok iki döndü bittiKızlar bugün bene bebişi düne göre az hissettim dün kıpır kıpırdı ya . Bugün sabah 1 öğlen 2 kez felan hissettim
Evet canım yaa bendede öyle oluyor iki gün coşuyor aha diyorum tamam artık devam eder sonra duruluyorCanım pazartesi günü içimde şakasız bir parti vardı uyutmadı bile dün tık yok iki döndü bitti
Bir de ben bugün hastaneye gidicem ya o hiç kıpırdamaz şimdiEvet canım yaa bendede öyle oluyor iki gün coşuyor aha diyorum tamam artık devam eder sonra duruluyor
Canım senin ilk bebiş büyüdü galiba ☺ çünkü ben oturup bebiş hareket ediyor mu diye düşünemiyorum bile kızım 10 aylık maşallah aşırı hareketli geçiyor günlerim. Buralara da o uyurken giriyorum yanında durmazsam uyanıyor. Gün içinde bir iki kez hareket hissediyorum ha tamam hareket var diyorumMerhaba kızlar ikinci hamileliğim olmasına rağmen sanki daha önce hamilelik gecirmemisim gibi hissediyorum.16. haftada sanki birden karnimda büyüdü .Şuan 17+4 um.İcimde bazen kipirtilar oluyor ama bebek mi bilemiyorum.Yarin doktor randevum var bir taraftan gitmek istiyorum bir yandan diyetisyen kontrolü olacağı için çekiniyorum.Gecen kontrolde 300 gram almışsın diye biraz iğneli dedi gibiTartilirken de kendisi bakıyor ,sanki ben yalan soylicem İştahım açıldı biraz ama dikkat etmeye çalışıyorum.
Şekerimi olcuyorum,o çok şükür iyi gidiyor.
Ağrılarım oluyor,iğne batması şeklinde ve bazen sancı gibi.Gece bazen kalkıyorum bu yüzden sonra tekrar yatiyorum.Arada sertleşiyor karnım.Bebek sanki yer değiştiriyor ,bir ortada oluyor bazen sağda bazen solda
İnat bebeklerBir de ben bugün hastaneye gidicem ya o hiç kıpırdamaz şimdiböyle bir huyu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?