Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar bir şey soracağım benim progestan saatim 12 de ama ikide randevum var vajinal ultrason akıntı olduğu için progestandan sonra rahatsız oluyorum. Bugün kullanmasam sabah nolur? Korkuyorum da aksine ya da şimdi koysam ikiye kadar bayağı akar bir şey olmaz demi

1-2 gündür hareketleri az olduğu için o korkuyla sağlık ocağına gittim kalp atışını dinleyim diye gitmişken bi cesaret aşımı da oldum bebişte de sıkıntı yokmuş aşıda ilk vurduğunda çok hafif acıdı hemen geçti ama

Yok kuzum bişey olmaz. Arada unuttuğumuz bile oluyor

Magnezyum da çok önemli yaaaaa kızın daha bebeeek küçücük maşallah

Hiiiiiçbir şey olmaz ilacını kullan sorun olmaz aksın o alır zaten alacağını geri kalanı da atar biliyorsun. Ayrıca doktorlar nelere alışık nelereeeee

Evet kalp atışını dinlemek mümkün mü diye aradım dinleyebiliriz gelin dediler hemşireyi görünce aşımı da olayım dedim oldum
Hahh iyi yapmışsın vardır hayır bebiş nasıl iyi mi kalp atışı için merak etmişsin ya hareket mi yoktu? Bence bu bebeler beklenildiği zaman hareket etmiyorlar fake atıyorum çocuğa beklemediğim zamanlarda çoşuyor

Hareket vardı da önce ki kadar yoğun mu değildi yoksa ben mi evham yaptım bilemiyorum dün öğlen soluma uzandım soldan vurdu sağa uzandım sağdan vurdu başka da vurmadı panik oldum bende

Benim bebiş fazla büyük 10 yaşında

Magnezyum da çok önemli yaaaaa kızın daha bebeeek küçücük maşallah
Magnezyumu iki tane içiyordum o zaman yine fayda etmemişti. Evet kızım daha çok minik tüp bebek doktorum doğal yollarla olmaz ikinci için embriyo yapalım hemen falan demişti olmaz zaten diye düşünmüştüm sürpriz oldu hâlâ vicdan azabı çekiyorum kızım için ama yaşım da 37 kardeş iyidir dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…