Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Merhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi
Canım ben normal haftalık temizliği biraz detaylı yaparım bu hafta alt karnımda çok sancı oldu temizliğin kalanını eşim bitirdi ertesi gün komple yatıp dinlendim öyle geçti

Kızlar selam. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar görürse bu sorum onlara
yurtdışında şeker yüklemesi yaptırıyorlar mı doktorlar?

Ayy maşallah findiğa yerim onu ben Benim küçük beyde ayni babasina benziyorsonradan değişirmi bilmiyorum

Canım ultrasonda benzemesi yanıltıyor doktorum kızım için doğana kadar aynı sen bu diyordu bana doğum sırasında aaa bu babası ya dedi ve kızım babasının kopyası benle hiç alakası yok
Ayy demekki orda farkli gozukuyorlar benim ufaklikda ayni babanin kopyasi belkide degisir azcikta bana benzesun canimsonuçta anayimbirde ben yeşil gözlüyüm eşim kahverengi gözlü bakalim genimi bastirabilecekmiyimhaha

Ayy demekki orda farkli gozukuyorlar benim ufaklikda ayni babanin kopyasi belkide degisir azcikta bana benzesun canimsonuçta anayimbirde ben yeşil gözlüyüm eşim kahverengi gözlü bakalim genimi bastirabilecekmiyimhaha
Kızım tam ters köşe yaptı ama belki sizinki yapmaz, yapmasın da yeşil yeşil gelsin inşallah sağlıkla

Ya demek alta baskı olmuş. Böyle gelip geçen ağrılar normal heralde risk olmaz. Yani dinlenince geciosa

Canım ben normal haftalık temizliği biraz detaylı yaparım bu hafta alt karnımda çok sancı oldu temizliğin kalanını eşim bitirdi ertesi gün komple yatıp dinlendim öyle geçti
İşte dinlenince geçiosa korkmamak lazm dimi. Sonuçta mecbr yapıyorz iki gün yapmasak 3. Gün. Ben her gün bir cam silecem yavaş yavaş yapacam da ağrı olunca insan bir tedrgn oluyor

Ya demek alta baskı olmuş. Böyle gelip geçen ağrılar normal heralde risk olmaz. Yani dinlenince geciosa
Maalesef geçmedi ağrıyor daha o bölge güldükçe falan da ağrıyor top gibi oldu sanki. Bebiş hareketlerini takip edeceğim aksilik olmaz umarım normaldir

Maalesef geçmedi ağrıyor daha o bölge güldükçe falan da ağrıyor top gibi oldu sanki. Bebiş hareketlerini takip edeceğim aksilik olmaz umarım normaldir
Yaa. Peki bebek kasılıyormuş gibi bir ağırlk var mı. Geçer inşlllh ya uzan iyice

Nasıl oldu planlı mı. Bizim çok plansız oldu diğer bebek skntılı olunca korkuyordk istemiyordk açıkçası
Planlı değildi hatta istemiyorduk ikinci bebeği hiç, olmaz diye düşünmüştük benim sorunlarımdan dolayı sürpriz oldu. Evet hatırlıyorum özel bir bebişin olmuştu

Planlı değildi hatta istemiyorduk ikinci bebeği hiç, olmaz diye düşünmüştük benim sorunlarımdan dolayı sürpriz oldu. Evet hatırlıyorum özel bir bebişin olmuştu
Telegramdan devm ettnz mi grup duruyor mu. Senin bebeiş erken gelmişti durumu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…