Canım ben normal haftalık temizliği biraz detaylı yaparım bu hafta alt karnımda çok sancı oldu temizliğin kalanını eşim bitirdi ertesi gün komple yatıp dinlendim öyle geçtiMerhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi
Ayy maşallah findiğa yerim onu benKızlaaar biz detaylı ultrasona girdik bugün21+6 idik ama 22+2 çıktı (çok şükür hiç iştahım yok 1 aydır falan tek öğün besleniyordum resmen). Ultrason sonrası karnım ağrıdı biraz bastırdığı için sizde de oluyor mu bende hep oluyor. 30 dk falan baktı organlarına damarlarına. Renkli doopler ile kan akışını kontrol etti göbek kordonundaki damarları kontrol etti 2 arter 1 ven olması lazımmış sanırım. Kız olduğu %100 kesinleşti devlet hastanesindeki doktoru tebrik ettim yani o bulanık aletten tekte nasıl görmüş renkli ultrason görüntülerini de aldık koca bir bebek olmuş ya resmen görür görmez aşık oldum özür dilerim babası ben aşk ne bilmiyormuşum bizim kız rahatına düşkün göbek kordonunu çekip durdu bacaklarının arasına alıp uyuyor ellerine çenesinde yüzünde sürekli bir ara güldü bize biraz ağlamış olabilirim o an o hareket ettikçe hem karnımda hissetmek hem de canlı görmek acayip bir şeydi Allah’a çok şükür rabbim isteyen hakeden herkese yaşatsın öyle masumlar ki bu arada aynı babası kocasını doğuranlar derneği gibi bir şey varsa üyelik başvurusu için hazırım
Ayy demekki orda farkli gozukuyorlar benim ufaklikda ayni babanin kopyasi belkide degisir azcikta bana benzesun canimCanım ultrasonda benzemesi yanıltıyor doktorum kızım için doğana kadar aynı sen bu diyordu bana doğum sırasında aaa bu babası ya dedi ve kızım babasının kopyası benle hiç alakası yok
Bazı arkadaşlara alttan bakmamışlar sana da bakmazlar belki canımYa alttan neden bakılıyorriskli durumlarda mı herkese mi oy oyyy eşimle gireceğiz ayrıntılıya ben istemiyorm alttan muayene
Kızım tam ters köşe yaptı ama belki sizinki yapmaz, yapmasın da yeşil yeşil gelsin inşallah sağlıklaAyy demekki orda farkli gozukuyorlar benim ufaklikda ayni babanin kopyasi belkide degisir azcikta bana benzesun canimsonuçta anayim birde ben yeşil gözlüyüm eşim kahverengi gözlü bakalim genimi bastirabilecekmiyim haha
Hayirlisi saglikli olsunlarda tek canlari sağ olsunKızım tam ters köşe yaptı ama belki sizinki yapmaz, yapmasın da yeşil yeşil gelsin inşallah sağlıkla
Ben pek giremiyrm foruma sen tekrar hamile mi kaldn bu grupta rastlamadmAaa canım sen de ağustos annesisin bizim gruptaydın
Ya demek alta baskı olmuş. Böyle gelip geçen ağrılar normal heralde risk olmaz. Yani dinlenince geciosaTemizlik değil de bugün öğlen köpeğimi tuvalete çıkarttım dışkısını poşetle alcaktım eğildim ama çömelir pozisyonda eğildim ağrı girdi. İşe döndüm oturma pozisyonum biraz öne doğruydu karnıma daha da ağrı girdi. Tam alt karın bölgesinde oldu bu ağrı sağ taraf.
Alt karında bebek sanki aşağı inmiş gibi bir baskı hissediyor musnBen canım benim temizlik sonrası resmen o günüm pert. Dinlenince geçiyor ama sen çok zorlama yine
Evet canım ben de tekrar hamileyim ☺Ben pek giremiyrm foruma sen tekrar hamile mi kaldn bu grupta rastlamadm
İşte dinlenince geçiosa korkmamak lazm dimi. Sonuçta mecbr yapıyorz iki gün yapmasak 3. Gün. Ben her gün bir cam silecem yavaş yavaş yapacam da ağrı olunca insan bir tedrgn oluyorCanım ben normal haftalık temizliği biraz detaylı yaparım bu hafta alt karnımda çok sancı oldu temizliğin kalanını eşim bitirdi ertesi gün komple yatıp dinlendim öyle geçti
Maalesef geçmedi ağrıyor daha o bölge güldükçe falan da ağrıyor top gibi oldu sanki. Bebiş hareketlerini takip edeceğim aksilik olmaz umarım normaldirYa demek alta baskı olmuş. Böyle gelip geçen ağrılar normal heralde risk olmaz. Yani dinlenince geciosa
Nasıl oldu planlı mı. Bizim çok plansız oldu diğer bebek skntılı olunca korkuyordk istemiyordk açıkçasıEvet canım ben de tekrar hamileyim ☺
Yaa. Peki bebek kasılıyormuş gibi bir ağırlk var mı. Geçer inşlllh ya uzan iyiceMaalesef geçmedi ağrıyor daha o bölge güldükçe falan da ağrıyor top gibi oldu sanki. Bebiş hareketlerini takip edeceğim aksilik olmaz umarım normaldir
Planlı değildi hatta istemiyorduk ikinci bebeği hiç, olmaz diye düşünmüştük benim sorunlarımdan dolayı sürpriz oldu. Evet hatırlıyorum özel bir bebişin olmuştuNasıl oldu planlı mı. Bizim çok plansız oldu diğer bebek skntılı olunca korkuyordk istemiyordk açıkçası
Telegramdan devm ettnz mi grup duruyor mu. Senin bebeiş erken gelmişti durumu nasılPlanlı değildi hatta istemiyorduk ikinci bebeği hiç, olmaz diye düşünmüştük benim sorunlarımdan dolayı sürpriz oldu. Evet hatırlıyorum özel bir bebişin olmuştu
Yani kasılma hissiyatı var evet o bölgede özellikle böyle geriliyorum. İnşallah canım dinleneceğim uzanıyorum bol bolYaa. Peki bebek kasılıyormuş gibi bir ağırlk var mı. Geçer inşlllh ya uzan iyice
Duruyor canım görüşüyoruz kızlarla, evet kızım 34. Haftada doğdu ama şimdi iyi çok şükür, bunda da erken olmaz inşallahTelegramdan devm ettnz mi grup duruyor mu. Senin bebeiş erken gelmişti durumu nasıl
Takiptesindr mutlaka tüp bebek mi normal yolla mı olduDuruyor canım görüşüyoruz kızlarla, evet kızım 34. Haftada doğdu ama şimdi iyi çok şükür, bunda da erken olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?