Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlaaar biz detaylı ultrasona girdik bugün 21+6 idik ama 22+2 çıktı (çok şükür hiç iştahım yok 1 aydır falan tek öğün besleniyordum resmen). Ultrason sonrası karnım ağrıdı biraz bastırdığı için sizde de oluyor mu bende hep oluyor. 30 dk falan baktı organlarına damarlarına. Renkli doopler ile kan akışını kontrol etti göbek kordonundaki damarları kontrol etti 2 arter 1 ven olması lazımmış sanırım. Kız olduğu %100 kesinleşti devlet hastanesindeki doktoru tebrik ettim yani o bulanık aletten tekte nasıl görmüş renkli ultrason görüntülerini de aldık koca bir bebek olmuş ya resmen görür görmez aşık oldum özür dilerim babası ben aşk ne bilmiyormuşum bizim kız rahatına düşkün göbek kordonunu çekip durdu bacaklarının arasına alıp uyuyor ellerine çenesinde yüzünde sürekli bir ara güldü bize biraz ağlamış olabilirim o an o hareket ettikçe hem karnımda hissetmek hem de canlı görmek acayip bir şeydi Allah’a çok şükür rabbim isteyen hakeden herkese yaşatsın öyle masumlar ki bu arada aynı babası kocasını doğuranlar derneği gibi bir şey varsa üyelik başvurusu için hazırım

Kızlar çatı ağrısı yaşayan varmı. Üst bacakların iç kısımları rahime doğru uzanan iç bacak kısmı
Ölüyorum ağrıdan hareket edemiyorum
Aaa onun adı çatı ağrısı mı bende var o bir yeriniz ağrıyorsa ilk ben aklınıza geleyim benim ağrımadık hiçbir yerim çok çünkü daha önce varlığını hissetmediğim yerler bile ağrıyor

Çok teşekkür ederim canım evet gittiğim iyi oldu, plasenta aşırı aşağıda değilmiş kendimi çok yormamaya çalışacağım, kist için bir şey yapamıyoruz ama ağrı yapıyor tabi

Merhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi
Ben canım benim temizlik sonrası resmen o günüm pert. Dinlenince geçiyor ama sen çok zorlama yine

Sanırım alttan bakmaları daha net canım çünkü geçen kontrolde sordum rahim uzunluğunu detaylıda alttan bakıp söylücem karından iyi ama alttan netleşir gibi bir şey söylemişti
Benim kendi doktorum doğurmak üzere o yüzde doktor değiştirmek zorunda kaldım. Yeni doktorum muhteşemle bakmak isteyecektir. Bana plasenta aşağıda demişlerdi detaylı ultrasona girdim bugün girişi kapatmıyor yukarı çıkmış dedi doktor. O kadar sevindim ki resmen içime bir uhden oturmuştu. Kadın doğumcun yine de yakından takip etsin dedi bakalım yeni gittiğim doktor nasıl tercih ediyor

Nesrin ya biz eşimle oğlumda da ad konusunda kararsız kaldık herkes kendi istediğini verdi 2 ismi oldu
Biz de kızımda kararsız kalmıştık başka çocuk da düşünmediğimizi düşünüp ikimizin istediğini de koymuştuk

Maşallah ona maşallah ohhhh üstünden büyük yük kalkmıştır ne güzel gördün, sağlıklı her şey yolunda çok şükür hep böyle de ilerlesin

Bakar muhtemelen, çok sevindim yukarı çıkmasına inşallah sorunsuz devam eder

Canım ultrasonda benzemesi yanıltıyor doktorum kızım için doğana kadar aynı sen bu diyordu bana doğum sırasında aaa bu babası ya dedi ve kızım babasının kopyası benle hiç alakası yok

Canım ultrasonda benzemesi yanıltıyor doktorum kızım için doğana kadar aynı sen bu diyordu bana doğum sırasında aaa bu babası ya dedi ve kızım babasının kopyası benle hiç alakası yok
Dün benim de kontrolüm vardı doktor sana benzettim dedi oğlum bana çok benziyor bakalım kızım kime benzer

Dün benim de kontrolüm vardı doktor sana benzettim dedi oğlum bana çok benziyor bakalım kızım kime benzer
Kızımın çok spesifik yerleri bana benziyor tırnakları, kaşları gibi bi de kan grubu benimle aynı sağolsun oğlum bana benzer belki

Hangi magnezyumu kullanıyosunuz bi bende işe yaramadı herkes memnun oysaki ne ağrım sızım geçti ne uykularım düzenli hatta daha fena geceleri çok zor dalıyorum uykuya

Kızlar çatı ağrısı yaşayan varmı. Üst bacakların iç kısımları rahime doğru uzanan iç bacak kısmı
Ölüyorum ağrıdan hareket edemiyorum
Yürürken zorlanıyorm bacağımı az kaldırsam ağrıyor uzandığım yerde dönerken yine ağrı saplanıyor hiç kıpırdamazsam sorun yok 1,5 ay oldu malesef çözemedim. Sabrediyorm geçer inşallah diye. Siz nasıl oldunuz ?

Sanırım alttan bakmaları daha net canım çünkü geçen kontrolde sordum rahim uzunluğunu detaylıda alttan bakıp söylücem karından iyi ama alttan netleşir gibi bir şey söylemişti
Ya alttan neden bakılıyor riskli durumlarda mı herkese mi oy oyyy eşimle gireceğiz ayrıntılıya ben istemiyorm alttan muayene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…