Buyumuyorsa Buda iyi canım sen yinede dikkat et bundan sonra sorun olmaz inşallah
Kime geleceksiniz Ankara'da?
Aaa onun adı çatı ağrısı mı bende var o bir yeriniz ağrıyorsa ilk ben aklınıza geleyim benim ağrımadık hiçbir yerim çok çünkü daha önce varlığını hissetmediğim yerler bile ağrıyorKızlar çatı ağrısı yaşayan varmı. Üst bacakların iç kısımları rahime doğru uzanan iç bacak kısmı
Ölüyorum ağrıdan hareket edemiyorum
Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsunAllah iyi insanlarla karşılaştırsın, gerçekten hamile bir insana bu şekilde asla bir yaklaşım olmamalıydı yazık gerçekten.. hele ki doktorlar..lütfen canını sıkma test sonuçlarının çıkmasını bekle. Bende kullanıyorum Oksapar, hiç bir şekilde kötülendiğini duymadım. İçini ferah tut
Çok sevindim canım gerçekteeeenAllah sağ salim bebişlerimizi almayı nasip etsin ne kadar olmuş bebiş
Bende bunu kullanıyorum doktorum yeterli dedi
ayy ben hapşururken karnım kasılıyor normaldir herhalde ya
geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsin bebişi görünce biraz rahatlamışsındırne dedi bu durum için
ay dikkat et ben çok bişey yapmıyorum, yapmaya başlayınca yoruluyorum. Bir kere öyle yaptım baş dönmem çok oldu ve bıraktım.
hayııııırrrr
Ben canım benim temizlik sonrası resmen o günüm pert. Dinlenince geçiyor ama sen çok zorlama yineMerhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi
Sen yine de çok yorma kendiniperinatolog da görsün için rahatlar sor sorularını
Benim kendi doktorum doğurmak üzere o yüzde doktor değiştirmek zorunda kaldım. Yeni doktorum muhteşemle bakmak isteyecektir. Bana plasenta aşağıda demişlerdi detaylı ultrasona girdim bugün girişi kapatmıyor yukarı çıkmış dedi doktor. O kadar sevindim ki resmen içime bir uhden oturmuştu. Kadın doğumcun yine de yakından takip etsin dedi bakalım yeni gittiğim doktor nasıl tercih ediyorSanırım alttan bakmaları daha net canım çünkü geçen kontrolde sordum rahim uzunluğunu detaylıda alttan bakıp söylücem karından iyi ama alttan netleşir gibi bir şey söylemişti
Nesrin ya biz eşimle oğlumda da ad konusunda kararsız kaldık herkes kendi istediğini verdi 2 ismi olduAsya çok güzel, annesinin ismi ne?
Oyyy mavişti demekBarlas iş arkadaşımın oğlunun adıydı maviş bi bebişti güzel isim
Biz de kızımda kararsız kalmıştık başka çocuk da düşünmediğimizi düşünüp ikimizin istediğini de koymuştukNesrin ya biz eşimle oğlumda da ad konusunda kararsız kaldık herkes kendi istediğini verdi 2 ismi oldu
Maşallah ona maşallahKızlaaar biz detaylı ultrasona girdik bugün21+6 idik ama 22+2 çıktı (çok şükür hiç iştahım yok 1 aydır falan tek öğün besleniyordum resmen). Ultrason sonrası karnım ağrıdı biraz bastırdığı için sizde de oluyor mu bende hep oluyor. 30 dk falan baktı organlarına damarlarına. Renkli doopler ile kan akışını kontrol etti göbek kordonundaki damarları kontrol etti 2 arter 1 ven olması lazımmış sanırım. Kız olduğu %100 kesinleşti devlet hastanesindeki doktoru tebrik ettim yani o bulanık aletten tekte nasıl görmüş renkli ultrason görüntülerini de aldık koca bir bebek olmuş ya resmen görür görmez aşık oldum özür dilerim babası ben aşk ne bilmiyormuşum bizim kız rahatına düşkün göbek kordonunu çekip durdu bacaklarının arasına alıp uyuyor ellerine çenesinde yüzünde sürekli bir ara güldü bize biraz ağlamış olabilirim o an o hareket ettikçe hem karnımda hissetmek hem de canlı görmek acayip bir şeydi Allah’a çok şükür rabbim isteyen hakeden herkese yaşatsın öyle masumlar ki bu arada aynı babası kocasını doğuranlar derneği gibi bir şey varsa üyelik başvurusu için hazırım
Bakar muhtemelen, çok sevindim yukarı çıkmasına inşallah sorunsuz devam ederBenim kendi doktorum doğurmak üzere o yüzde doktor değiştirmek zorunda kaldım. Yeni doktorum muhteşemle bakmak isteyecektir. Bana plasenta aşağıda demişlerdi detaylı ultrasona girdim bugün girişi kapatmıyor yukarı çıkmış dedi doktor. O kadar sevindim ki resmen içime bir uhden oturmuştu. Kadın doğumcun yine de yakından takip etsin dedi bakalım yeni gittiğim doktor nasıl tercih ediyor
Canım ultrasonda benzemesi yanıltıyor doktorum kızım için doğana kadar aynı sen bu diyordu bana doğum sırasında aaa bu babası ya dedi ve kızım babasının kopyası benle hiç alakası yokKızlaaar biz detaylı ultrasona girdik bugün21+6 idik ama 22+2 çıktı (çok şükür hiç iştahım yok 1 aydır falan tek öğün besleniyordum resmen). Ultrason sonrası karnım ağrıdı biraz bastırdığı için sizde de oluyor mu bende hep oluyor. 30 dk falan baktı organlarına damarlarına. Renkli doopler ile kan akışını kontrol etti göbek kordonundaki damarları kontrol etti 2 arter 1 ven olması lazımmış sanırım. Kız olduğu %100 kesinleşti devlet hastanesindeki doktoru tebrik ettim yani o bulanık aletten tekte nasıl görmüş renkli ultrason görüntülerini de aldık koca bir bebek olmuş ya resmen görür görmez aşık oldum özür dilerim babası ben aşk ne bilmiyormuşum bizim kız rahatına düşkün göbek kordonunu çekip durdu bacaklarının arasına alıp uyuyor ellerine çenesinde yüzünde sürekli bir ara güldü bize biraz ağlamış olabilirim o an o hareket ettikçe hem karnımda hissetmek hem de canlı görmek acayip bir şeydi Allah’a çok şükür rabbim isteyen hakeden herkese yaşatsın öyle masumlar ki bu arada aynı babası kocasını doğuranlar derneği gibi bir şey varsa üyelik başvurusu için hazırım
Dün benim de kontrolüm vardı doktor sana benzettim dediCanım ultrasonda benzemesi yanıltıyor doktorum kızım için doğana kadar aynı sen bu diyordu bana doğum sırasında aaa bu babası ya dedi ve kızım babasının kopyası benle hiç alakası yok
Merhaba. Daha fiyat almadım. Doktorum özel tahir özgüder. Doğumu orda yaptırıyorSelamlar, sağlıkla kucağınıza alın inşallahçınarlıda bir doktora mı giditorsunuz yoksa özel doktorunuz çınarlıda mı doğum yaptırıyor? Fiyat aldınız mı acaba
Kızımın çok spesifik yerleri bana benziyor tırnakları, kaşları gibi bi de kan grubu benimle aynı sağolsunDün benim de kontrolüm vardı doktor sana benzettim dedioğlum bana çok benziyor bakalım kızım kime benzer
Hangi magnezyumu kullanıyosunuz bi bende işe yaramadı herkes memnun oysakiMaalesef öyle birkaç gün izin alabileceğim bir iş değil canımAllahtan yorucu değil o yüzden günleeer sonra ilk defa bugün baya hafiflediğini hissettim maşallah diyeyim. Ben masa başı çalıştığım için magnezyumu gebe kalmadan önce de 1 senedir her gün kullanıyordum şimdi de devam ediyorum onsuz napardım bilmiyorum hayat kalitesini arşa çıkarıyor uykuları düzenliyor canım magnezyumum
Yürürken zorlanıyorm bacağımı az kaldırsam ağrıyor uzandığım yerde dönerken yine ağrı saplanıyor hiç kıpırdamazsam sorun yokKızlar çatı ağrısı yaşayan varmı. Üst bacakların iç kısımları rahime doğru uzanan iç bacak kısmı
Ölüyorum ağrıdan hareket edemiyorum
Ya alttan neden bakılıyorSanırım alttan bakmaları daha net canım çünkü geçen kontrolde sordum rahim uzunluğunu detaylıda alttan bakıp söylücem karından iyi ama alttan netleşir gibi bir şey söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?