Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Teşekkür ederim canım yatak istirahati vermedi ama kendimi yormamaya çalışacağım. Bu kist bende 3 yıldır var ve küçülmedi hamilelikte 6,5 cm olarak duruyor
Buyumuyorsa Buda iyi canım sen yinede dikkat et bundan sonra sorun olmaz inşallah

Kime geleceksiniz Ankara'da?

Merhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi

Merhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi
Aaa canım sen de ağustos annesisin bizim gruptaydın

Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, gerçekten hamile bir insana bu şekilde asla bir yaklaşım olmamalıydı yazık gerçekten.. hele ki doktorlar..lütfen canını sıkma test sonuçlarının çıkmasını bekle. Bende kullanıyorum Oksapar, hiç bir şekilde kötülendiğini duymadım. İçini ferah tut
Çok sevindim canım gerçekteeeen Allah sağ salim bebişlerimizi almayı nasip etsin ne kadar olmuş bebiş
Bende OMEGA kullanıyorum imom omega
Bende bunu kullanıyorum doktorum yeterli dedi
ayy ben hapşururken karnım kasılıyor normaldir herhalde ya
geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsin bebişi görünce biraz rahatlamışsındır ne dedi bu durum için
ay dikkat et ben çok bişey yapmıyorum, yapmaya başlayınca yoruluyorum. Bir kere öyle yaptım baş dönmem çok oldu ve bıraktım.
Kızlar bebişlerin isimleri ne olacak belirleyen var mı ☺
hayııııırrrr

Sen yine de çok yorma kendini perinatolog da görsün için rahatlar sor sorularını

Temizlik değil de bugün öğlen köpeğimi tuvalete çıkarttım dışkısını poşetle alcaktım eğildim ama çömelir pozisyonda eğildim ağrı girdi. İşe döndüm oturma pozisyonum biraz öne doğruydu karnıma daha da ağrı girdi. Tam alt karın bölgesinde oldu bu ağrı sağ taraf.

Yarın çooooook güzel bir gün olcakkk
Ayyy evet mükemmeldi resmen tüm stresimi gerginliğimi aldı pamuk gibi bir insan yaptı tekrar ya mucizevi bir şey
Güzel heberlerle don canım bebisini gorucen o stresli günü bırak bugüne odaklan
Allah’ıma çok şükür her şey normal çıktı. Aklıma geldikçe şükrediyorum. Sizler için de dua ediyorum kızlar Allah kimseyi evladıyla sınamasın gözümüzün nuru onlar bizim
Bana karından bakıyorlar canım alttan bakmadılar hiç

Ya bana da devlette siyah beyaz bile vermediler. Makinelerinin o kısmı bozukmuş öyle dediler. ayrıntılı ultrason için yaşadığım yerde devlet hastanelerinde yok makine o yüzden özele gittim özelde renkli fotoğrafını verdiler . Ben devlette gittiğimde ekranın fotoğrafını çekip sonra bastırıp saklıyorum.

Sanırım alttan bakmaları daha net canım çünkü geçen kontrolde sordum rahim uzunluğunu detaylıda alttan bakıp söylücem karından iyi ama alttan netleşir gibi bir şey söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…