• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    139
Kızlar dünden bu yana sağ alt karın bölgemde ağrı var bugün işe de gitmedim 12 ye kadar da uyudum yani deliksiz olmasa da iyice dinlendim. Ağrı bu seferde kasık bölgesine doğru yayılıyor yani aciliyetli bir durum gibi görmüyorum ama şaşırıyorum bugün 20 haftalık oldu daha neyin ağrısı bu diye
Canım son haftalarda fark ettim ki benimde özellikle hafta geçişlerimde öyle oluyor .Mesela salı günleri benim geçişlerim, salı günleri ağrılarım oluyor belki de psikolojiktir ama ben böyle düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Kızlar size birşey soracağım. Yarın tatile gidiyorum. Ben çok deniz insanı değilim yani kum falan yapışınca üstüme rahatsız oluyorum ve zaten deniz ayakkabısıyla denize girebiliyorum, çıplak ayak kuma basamıyorum. O yüzden genelde havuzu tercih ediyordum hep. Onda da güneşlenirken bunalınca bi dalıp çıkarım saatlerce suda kalmayı da sevmem serinlemek için gir çık yaparım. Ama şimdi havuz konusunda tedirginim. Bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Zararlı olur mu? Doktoruma sormayı da unuttum:(((

Kızlar size birşey soracağım. Yarın tatile gidiyorum. Ben çok deniz insanı değilim yani kum falan yapışınca üstüme rahatsız oluyorum ve zaten deniz ayakkabısıyla denize girebiliyorum, çıplak ayak kuma basamıyorum. O yüzden genelde havuzu tercih ediyordum hep. Onda da güneşlenirken bunalınca bi dalıp çıkarım saatlerce suda kalmayı da sevmem serinlemek için gir çık yaparım. Ama şimdi havuz konusunda tedirginim. Bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Zararlı olur mu? Doktoruma sormayı da unuttum:(((
Kuzu ben hamilelikte yüzmek iyi geliyor diye biliyorum temiz bir havuzsa tavsiye ediyorlar ama enfeksiyona dikkat etmek lazım. Ben normal zamanda bile havuzdan enfeksiyon kapıyorum hamilelikte düşünemiyorum bile

Ya

rahim de büyüyor yoruluyoruz da oluyor yada çok oturur pozisyonda kalırsak oluyor. Mesela doktorum yarım saatten fazla sabit oturma kalk yürü sonra uzan bi daha oturursun demişti
Benim iş masabaşı sabahtan akşama kadar bilgisayar başındayım. Kendi iş yerim yine köpeğimi götürüp getiriyorum parka biraz hareket iyi geliyor açıkçası ama oturmak artık yaramıyor kesinlikle

Havuzu ben genel olarak nedense hijyen açısından uygun bulmuyorum. Kendimizin temizlemediği, klorunu atmadığı havuza da bence güven olmaz riske atmaya hiç gerek yok. Denizi tercih edebilirsin sadece 2 tane bikini olacak şekilde git ıslak bikiniyle oturulması tavsiye edilmiyor. Yüzmenin hiçbir zararı yok hatta faydası var ama bunlara dikkat et canım 😍 Antalya’da yaşayınca doktorumla ayrılmadan önce konuşmuştum bu konuyu

Bence de havuz şuan için riskli.Zaten hamilelikte kıldan nem kapiyoruz.Ben havuzda çocuklar mayo beziyle giriyorlar ya ona guvenmiyorum .O kadar soyliyim.

Bana doktorum magosit yazmıştı 365 mg normalde uykuya dalmakta zorlanırım 1 aydır her akşam uyuyakalıyorum 😂 bir de vücut ve baş ağrılarım çok artmıştı ağlayarak basıyordum ayağımın üzerine şuan yine var ama daha iyiyim, kabızlığı da önledi. Alınabilecek max verimi aldım galiba 😂
Maşallah adınıza çok sevindim 🥰

Yaa bu 34. Haftadan sonra göğüs ucu kremi kullanın muhabbeti falan yalan mı yoksa 😭
Ben sağım yaptığım için lansinoh kullandım pek bir şey olmadı ama emziremediğim için mi olmadı bilmiyorum önceden sürmeye başlamıştım 25 te çünkü yara olmuştu kendiliğinden

Ben sağım yaptığım için lansinoh kullandım pek bir şey olmadı ama emziremediğim için mi olmadı bilmiyorum önceden sürmeye başlamıştım 25 te çünkü yara olmuştu kendiliğinden
bende erken başlamayı düşünüyorum çünkü kuruluklar çatlamalar başladı bile erkenden. bir de çok kızarma morarma oluyor özellikle sabahları uyandığımda belirgin

Canım son haftalarda fark ettim ki benimde özellikle hafta geçişlerimde öyle oluyor .Mesela salı günleri benim geçişlerim, salı günleri ağrılarım oluyor belki de psikolojiktir ama ben böyle düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Ayyy ben de bi tek ben mi hissediyorum diyordum. Hafta geçişlerinde çok daha yorgun ve mide bulantısı artmış oluyor bende de 😪😪😪

Allah allaaaah benim tam o zamanlara denk gelmiyor aslında ama çok sinir oluyorum sürekli gelen ağrı güncellemelerine 😂

Kızlar sağım konuşulmuş, süt sağma makinesi olarak kesinlikle eller serbest bir pompa öneririm diğerleri sizi şarj kablosuna bağlıyor ben ilk normal kablolu almıştım sonra eller serbest aldım müthiş rahatlık

Ben bugün detaylıya girdim 300 gr, 21 cm olmuş ablasına göre minnak bir bebek. Pazartesi de fetal dna için kan vercem. Rahim uzunluğum da 40 mm çıktı. Böbreklerde genişleme varmış onun için hemen fetali yaptırcaz. Bayramdan sonraya bırakcaktık ama şimdi bayram rahat geçmez böyle

Back
X