• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    139
Canım ben bazen regl olacağım sanıyorum 22 haftalık oldum bugün. Dün detaylı ultrasonda yaptığı hareketleri görmesem ben de senin gibi endişe ediyordum. Ama yani o hareketlere az bile ağrıyor dedim resmen içimde çubuk gibi bacaklarını bir geriyor dürtüyor 🤣 o kadar normal geliyor ki şu an o ağrılar hatta artık hareket ettiğini anlıyorum ağrım olunca her hareketi tekme gibi hissedemiyoruz çünkü
Yerim ben onların o çöp bacaklarını 😂😍😍😍 ya etsin hareket sırf ondan olsun ağrı da işte neden olduğunu bilemeyince panik oluyor insan

Kızlar bez stoğu yaptınız mı? Bana önceden almak çok mantıksız geliyor kaç kilo doğacak kaç kilo alacak bilmiyorum, pişik alerji yapacak mı bilmiyorum, ama instada falan hazırlık yapanları gördükçe de kafam karışıyor. Nerdeyse doğuma kadar zıbın bile almıycam kilo konusundan emin olamadığım için 😂
Bez stoğu yapmayacağım bir paket bez alıp deneyeceğim doğduktan sonra eğer pişik yapmıyorsa alacağız. Sadece 12 adet ıslak mendil aldım dün geldi kargosu.

Benim birkaç gündür özellikle geceleri döndüğümde sağ alt karın bölgemde keskin bir ağrı oluyor. Birkaç dakika kıpırdayamıyorum bile sonra geçiyor. Doktora sorduğumda normal demişti rahim genişliyor, kaslar geriliyor vs.

Bu arada bebeğin tekmelerini hisseden var mı aranızda 20. haftadayım bir haftadır eşim bile elini koyunca hissediyor. Ben içeriden hareketlerini doğru düzgün hissedemeden tekmelere başladı. Suyum azdı onun etkisi var mıdır bilmiyorum günde 3 litre su içmeye başladıktan sonra tekme hissetmeye başladım.
Olabilir canım büyüyor minnoşlar. Ben tam 1 mayıs günü hissetmiştim 15. haftamda 😍😍😍 hissediyorum hareketlerini, dışardan da hareketini yakaladım. Babası yakalamıyordu o da yakaladı hareket ettiğini gördü. Henüz bu kadar bizdeki hareket mevzusu 😂

Lioo Lioo Canım ben kendimi ekletmeyip pat diye konulara dalmışım 😂 27 yaş, ilk gebelik, sat 19.01, kese 5+5 de kalp atışı 6+5 de duyduk, cinsiyetimiz erkek, tahmini doğum da 26 ekim 🥰

Bez stoğu yapmayacağım bir paket bez alıp deneyeceğim doğduktan sonra eğer pişik yapmıyorsa alacağız. Sadece 12 adet ıslak mendil aldım dün geldi kargosu.
ay ben de ıslak mendili çok uyguna bulup aldım 20 tane. Gimatta indirim vardı molfix izotonik sulu mendil 20 tlye geldi tanesi

ay ben de ıslak mendili çok uyguna bulup aldım 20 tane. Gimatta indirim vardı molfix izotonik sulu mendil 20 tlye geldi tanesi
Aaaa süper fiyat valla. Islak mendiller bile uymuyor çoğu bebişe inşallah bunlardan rahatsız olmazlar. Sırf pişik yapmasın diye dışarıda kullanmak için %99 su içerikli aldım. Evde de pamuk kullanacağım suyla ıslatıp mis gibi 🤩
Sen de erken hissetmişsin 🥰
Eveeet ama birkaç hafta inanamıştım bebek hareketi mi çok erken oldu vs diye bebekmiş uy yerim minnoş 😍😍😍

Aaaa süper fiyat valla. Islak mendiller bile uymuyor çoğu bebişe inşallah bunlardan rahatsız olmazlar. Sırf pişik yapmasın diye dışarıda kullanmak için %99 su içerikli aldım. Evde de pamuk kullanacağım suyla ıslatıp mis gibi 🤩

Eveeet ama birkaç hafta inanamıştım bebek hareketi mi çok erken oldu vs diye bebekmiş uy yerim minnoş 😍😍😍
ultrasonda görmesem ben de gaz der geçerdim eminim 🤣 pamuk benim de aklımda en temizi oymuş gibi geliyor ama günlük hazırlamayı düşünüyorum. yenidoğan yoğun bakımda günlük hazırlardım hem enfeksiyon olmasın hem küflenme vs olmasın diye. şimdi kutulara hazırlayıp koyuyorlar pek içime sinmiyor açıkçası

ultrasonda görmesem ben de gaz der geçerdim eminim 🤣 pamuk benim de aklımda en temizi oymuş gibi geliyor ama günlük hazırlamayı düşünüyorum. yenidoğan yoğun bakımda günlük hazırlardım hem enfeksiyon olmasın hem küflenme vs olmasın diye. şimdi kutulara hazırlayıp koyuyorlar pek içime sinmiyor açıkçası
Ayyyy kesinlikle haklısın günlük hazırlamak steril etmek lazım kutunun içinde dediğin gibi küflenir yani dura dura. En iyisi günlük kullanılacak kadar hazırlamak ve temizlemek. Hahahha dimiiii bağırsaklarım mı diye şüphelenmiştim 😂😂😂

Ayyyy kesinlikle haklısın günlük hazırlamak steril etmek lazım kutunun içinde dediğin gibi küflenir yani dura dura. En iyisi günlük kullanılacak kadar hazırlamak ve temizlemek. Hahahha dimiiii bağırsaklarım mı diye şüphelenmiştim 😂😂😂
Islanınca büyüyenler de iyi oluyor oğluma çok kullandım hala kullanıyorum kızlar ama her marka bir olmuyor Bi sula çok yumusak

Islanınca büyüyenler de iyi oluyor oğluma çok kullandım hala kullanıyorum kızlar ama her marka bir olmuyor Bi sula çok yumusak
İşte bebişlerin pişik veya alerjik olmaması çok önemli. Ben çok alerjisi olan biriyim inşallah oğlum bana çekmez. Ped bile kotex kullanabiliyordum sadece diğer markaları kullanamazdım 😂😂

İşte bebişlerin pişik veya alerjik olmaması çok önemli. Ben çok alerjisi olan biriyim inşallah oğlum bana çekmez. Ped bile kotex kullanabiliyordum sadece diğer markaları kullanamazdım 😂😂
Oğlum da öyleydi paketli ürün yese dokunurdu hemen.. Bende molped kullanabiliyorum diğerleri kaşıntı yapıyor ya 😀

Oğlum da öyleydi paketli ürün yese dokunurdu hemen.. Bende molped kullanabiliyorum diğerleri kaşıntı yapıyor ya 😀
oy kıyamam ona çok iyi anlıyorum minnoşu inşallah bunlar babayiğit olurlar ya hassasiyet çok zor çünkü 🥹

bende kotex kullanabiliyorum sadece parfümsüz diye sanırım 😂
benim kız kardeşimde de prima molfix alerji yapmıştı sadece bimin bebek bezini ve ıslak mendilini kullanabildik 😂😂 bir de bepanthenin ıslak mendili iyi gelmiştii, acaba bizim bebişler nasıl olacak çok merak ediyorum 🙈

bende kotex kullanabiliyorum sadece parfümsüz diye sanırım 😂

benim kız kardeşimde de prima molfix alerji yapmıştı sadece bimin bebek bezini ve ıslak mendilini kullanabildik 😂😂 bir de bepanthenin ıslak mendili iyi gelmiştii, acaba bizim bebişler nasıl olacak çok merak ediyorum 🙈
Kotex kalp ben ya hajsjs günlüğü de gecesi de her türlüsüne okeyim o da olmasa bez kesip bağlardım sanırım o derece hahahah

Ay of sadece kotex bir de beeeelki sleepy o da zorda kaldırsam yoksa yok. Ama şu doğumda şey kullandım ben depend o da çok iyi, şu kötü süreçleri bitirince yine sipariş vermeyi düşünüyorum aynısından.

Back
X