Bende ôyleyim kendimi tutamiyorum sanki dunyayi biz kurtarczAnlaşılır canım endokrinde sürekli takibim yapılıyordu polikistik overden dolayı baktırıyordum bende. Ama direkt yükleme mi yapalım der doktorun onu bilmiyorum her doktor farklı yani bu konularda bir şey diyemiyorum. Evet maalesef çok tez canlıyım yerimde artık durmam lazım 5 dakika oturamıyorum kurt var sanki
Bu gidişle kurtarma çabalarına da gireriz hahah bizim gibilere 24 saat yetmez bileBende ôyleyim kendimi tutamiyorum sanki dunyayi biz kurtarcz
Bende dün kan ve idrar verdim. İnşallahBen bugun kan verdim aclik kan sekerindw cikar heralde seker varsa inşallah cikmaz tabi
Ay ne iyi yapmışsın. Çoooook güzelmiş tatlı hamişler de vardı gerçekten sevdimKızımda gitmiştim canım ben, güzel geçmişti faydalı hem de vakit geçiyor
Hiç bilmiyorum canım ilk defa bugün düştü önüme sabahtan bu yana da maşallah kaç tane paylaşım gördüm algoritma işteAçıklama bu şekilde yapılmış hatta ebebeğin kangurusu da toplatılmıştı 2-3 ay önce yanlış hatırlamıyorsam
Zara teddy tulumu fotoğraflı şekilde ekliyorum referans numarasından bi yazıp bak canım talep oluştur tekrar stoklara girdiği zaman mail atıyorlar. Şu an güncel satışta laciverti var onda da 3-6 ay beden kalmamış.ayy bende bakıyorum ama bulamadım bir türlü yeni mi aldın canım foto veya link var mııııı
Bizim burda sonuçlar telefona gelmiyor. Bir terslik varsa Dr arıyor. Şimdilik aramadi
Çikmadi canım daha bende bakiyorum surekli ama
Sabah 1 vitamin akşam 1 vitamin (ikisi de farklı icerikli) kullanıyorum baska bir ilac vermedi 2 doktor da bu vitaminleri kullan dedi. Birde özel durumum için duphaston levotiron ve antibiyotik.Arkadaşlar gün içinde hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz hangilerini mutlaka kullan dedi? Bana çok fazla ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor acaba bazıları gereksiz mi diye düşünmeden edemiyorum. 7 farklı ilaç kullanıyorum bazılarını dahiliye doktoru verdi bazılarını kadın doğum doktorum. Annem biz hamileyken hiç ilaç vermezdi doktorlar ağrımız varsa Parol kullanırdık, siz normal zamandan daha çok ilaç kullanıyorsunuz diyor.
Ben de multivitamin kullanıyorum ama onun yanı sıra demir, kalsiyum, magnezyum ayrı ayrı ilaç olarak kullanıyorum. Doktorum demir yeterli seviyede olsa bile kullanman gerek doğumda kan kaybedeceksin ister istemez şimdiden depo yapmalıyız doğumdan sonra vs sorun yaşama dedi. Ben de tiroid için Euthyrox kullanıyorum o mecburi zaten ayrı bir durum.Sabah 1 vitamin akşam 1 vitamin (ikisi de farklı icerikli) kullanıyorum baska bir ilac vermedi 2 doktor da bu vitaminleri kullan dedi. Birde özel durumum için duphaston levotiron ve antibiyotik.
Sabah aç karna tiroid ve demir hapı öğlen magnezyum ve multivitamin gece 2 adet Prilam. 2 gündür de 2 progestan hap 1 pogestan iğneArkadaşlar gün içinde hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz hangilerini mutlaka kullan dedi? Bana çok fazla ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor acaba bazıları gereksiz mi diye düşünmeden edemiyorum. 7 farklı ilaç kullanıyorum bazılarını dahiliye doktoru verdi bazılarını kadın doğum doktorum. Annem biz hamileyken hiç ilaç vermezdi doktorlar ağrımız varsa Parol kullanırdık, siz normal zamandan daha çok ilaç kullanıyorsunuz diyor.
D vitamini kullanıyorum vitamin olarak testlerim de sorun çıkmadı başka bişey yazmadı doktorumArkadaşlar gün içinde hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz hangilerini mutlaka kullan dedi? Bana çok fazla ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor acaba bazıları gereksiz mi diye düşünmeden edemiyorum. 7 farklı ilaç kullanıyorum bazılarını dahiliye doktoru verdi bazılarını kadın doğum doktorum. Annem biz hamileyken hiç ilaç vermezdi doktorlar ağrımız varsa Parol kullanırdık, siz normal zamandan daha çok ilaç kullanıyorsunuz diyor.
Demir ve tiroid ilaçlarından sonra neredeyse 2 saat hiçbir şey yememek de çok zor. Progestan hap ve iğne ben de kullandım çok şükür onlardan kurtuldum. Hamileliğim rahat geçer hastalığım vs yok diyen bana ilaç bombası olma şoku. Hepimiz ilaçsız günlere kavuşalım sağlıklaSabah aç karna tiroid ve demir hapı öğlen magnezyum ve multivitamin gece 2 adet Prilam. 2 gündür de 2 progestan hap 1 pogestan iğne
Ya benim de çıkmadı aslında kolesterol ve trigliserid yüksekti ama o hamilelikte normal dediler ki kullandığım ilaçların onlarla hiçbir ilgisi yok. Hepsi normal seviyedeydi ama yine de yazdılarD vitamini kullanıyorum vitamin olarak testlerim de sorun çıkmadı başka bişey yazmadı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?