Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Bende ôyleyim kendimi tutamiyorum sanki dunyayi biz kurtarcz

ayy bende bakıyorum ama bulamadım bir türlü yeni mi aldın canım foto veya link var mııııı
Zara teddy tulumu fotoğraflı şekilde ekliyorum referans numarasından bi yazıp bak canım talep oluştur tekrar stoklara girdiği zaman mail atıyorlar. Şu an güncel satışta laciverti var onda da 3-6 ay beden kalmamış.

H&M teddy tulum da bitmiş 850 liraya almıştım. Zaradan daha uygundu

Kulaklı ve Tüylü Bebek Astronot Tulum
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1230866001.html

Eklentiler

• IMG_6509.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar aşı oldum hersey yolunda bilginiz olsun ağrım da yok sadece kolumun üstüne uzanamıyorum kalkınca ağrı yok

Arkadaşlar gün içinde hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz hangilerini mutlaka kullan dedi? Bana çok fazla ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor acaba bazıları gereksiz mi diye düşünmeden edemiyorum. 7 farklı ilaç kullanıyorum bazılarını dahiliye doktoru verdi bazılarını kadın doğum doktorum. Annem biz hamileyken hiç ilaç vermezdi doktorlar ağrımız varsa Parol kullanırdık, siz normal zamandan daha çok ilaç kullanıyorsunuz diyor.

Sabah 1 vitamin akşam 1 vitamin (ikisi de farklı icerikli) kullanıyorum baska bir ilac vermedi 2 doktor da bu vitaminleri kullan dedi. Birde özel durumum için duphaston levotiron ve antibiyotik.

Sabah 1 vitamin akşam 1 vitamin (ikisi de farklı icerikli) kullanıyorum baska bir ilac vermedi 2 doktor da bu vitaminleri kullan dedi. Birde özel durumum için duphaston levotiron ve antibiyotik.
Ben de multivitamin kullanıyorum ama onun yanı sıra demir, kalsiyum, magnezyum ayrı ayrı ilaç olarak kullanıyorum. Doktorum demir yeterli seviyede olsa bile kullanman gerek doğumda kan kaybedeceksin ister istemez şimdiden depo yapmalıyız doğumdan sonra vs sorun yaşama dedi. Ben de tiroid için Euthyrox kullanıyorum o mecburi zaten ayrı bir durum.

Sabah aç karna tiroid ve demir hapı öğlen magnezyum ve multivitamin gece 2 adet Prilam. 2 gündür de 2 progestan hap 1 pogestan iğne

D vitamini kullanıyorum vitamin olarak testlerim de sorun çıkmadı başka bişey yazmadı doktorum

Sabah aç karna tiroid ve demir hapı öğlen magnezyum ve multivitamin gece 2 adet Prilam. 2 gündür de 2 progestan hap 1 pogestan iğne
Demir ve tiroid ilaçlarından sonra neredeyse 2 saat hiçbir şey yememek de çok zor. Progestan hap ve iğne ben de kullandım çok şükür onlardan kurtuldum. Hamileliğim rahat geçer hastalığım vs yok diyen bana ilaç bombası olma şoku. Hepimiz ilaçsız günlere kavuşalım sağlıkla

D vitamini kullanıyorum vitamin olarak testlerim de sorun çıkmadı başka bişey yazmadı doktorum
Ya benim de çıkmadı aslında kolesterol ve trigliserid yüksekti ama o hamilelikte normal dediler ki kullandığım ilaçların onlarla hiçbir ilgisi yok. Hepsi normal seviyedeydi ama yine de yazdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…