A iyi bari, ben sadece atlet olarak alıyorum dikkat etmek lazımBende almıştım araştırdım da fotoğrafta ki ürün olduğu açıklanmış sadece
Ah süper tek buysaBende almıştım araştırdım da fotoğrafta ki ürün olduğu açıklanmış sadece
Yani benim e-bebekten aldıklarım da hoşuma gitti malzemesi güzeldi gerçekten.Benim gördüğüm açıklama yapmışlar ve iki tane ürünü de koymuşlar sıkıntılı olan. Hatta ben de aldığım için özellikle baktım kız için olan iki üründü. Onları alanları da iade için çağırmışlar,benim aldıklarımdan değil yani ama diğerleri de güvenilir değildir demek istemiyorum çünkü hoşuma da gitti
Canım ben şimdi okudum mesajları. Benim bebişler pramtüre olacakları halde 3 er tane yeni doğan set aldım. Diğerlerini 0-3 ay aldım katlar giydiririm diye zaten bebekler doğduktan 3 ay sonra Türkiye’ye tasınıcaz omdan ileri aylar için almadım. Zıbında Eylül bebeği olacak en geç benimkiler erken olacağı için. Yarım kollu 12 tane aldım zıbın olarak tam kolluda 12 tane aldım eksik olursa alırım. Benimkinin yarısını kendin için düşün malum benimki ikiye katlanıyorBana yengem bol bol al dedi kendisi biraz temizlik hastası dahatta 15-20 tane al dedi de o kadar almak saçma olur
Benimde belim başım ağrıyor ayaklarım ödem tuttu ve nefes darlığı çekiyorum baskı oluyor içimden boğazıma kadarAy dünden beri pelvik kemiği ağrısı,vajina kemikleri ağrısı ( adını bilmiyorum jsjdjd) sırt, bel komple kırılacak gibi ağrı üstüne de misss gibi polen alerjisihoşgeldiniz. Bir de açım o ekstra bilgi buu aralar ağrıları yoğunlaşan var mı benim gibi yoksa ben yine bir numune, türünün son örneği miyim?
Devlette mi yapıldı? Bence kısa bir süre devlette bile olsa. Benimki özelde yaklaşık 1 saat sürdü
evet,bir de küçük yenidoğanlar için özellikle o ve h&m ürünleri daha uygundu dedi bir arkadaşımYani benim e-bebekten aldıklarım da hoşuma gitti malzemesi güzeldi gerçekten.
Anladım garip geldi biraz burda devlette bile 30dk bakıyorlarmış, ben özele gitmek istedim başka şehre arada adam bir mola verip bebeğin pozisyonu biraz değişsin diye yürütüp tekrar içeri aldı mesela derken 1 saati bulduYok canım özel hatta sadece detaylı için gitmiştim
Evet aldıklarım little gusto, zara, h&m, cigit ve e-bebek. Little gusto dediğim yere de bakabilirsin çok kaliteli organik kıyafetler var indirim de denk gelirse süper olur.evet,bir de küçük yenidoğanlar için özellikle o ve h&m ürünleri daha uygundu dedi bir arkadaşım
aaa bakarım tabi. ben de çünkü çok az kıyafet aldım,neyden ne kadar almam gerektiğini bilmediğim içinEvet aldıklarım little gusto, zara, h&m, cigit ve e-bebek. Little gusto dediğim yere de bakabilirsin çok kaliteli organik kıyafetler var indirim de denk gelirse süper olur.
hahah ben de bilmiyorum daha ne almam gerektiğini kıyafet çok karışık geliyor ne alacağımı şaşırıyorum. Genelde hep takım şeklinde aldım şapkası, mendili, alt-üst veya iç zıbın, çoraplı tulum şeklinde. Geçen gün eşim h&m den çorapsız tulum almış. Astronot teddy tulum kış bebesi olcak giyer diye aldım 2 tane. Yani bayağı bi aldım ama eksik çok var işte sürekli değiştireceğimiz içinaaa bakarım tabi. ben de çünkü çok az kıyafet aldım,neyden ne kadar almam gerektiğini bilmediğim için
Geçmiş olsun hepimize o zamanBenimde belim başım ağrıyor ayaklarım ödem tuttu ve nefes darlığı çekiyorum baskı oluyor içimden boğazıma kadarsanırım artık zorlanmaya başlıyoruz
teddy tulumları nereden aldın,bebişime öyle bir şey almak ben de istiyorum spesifik olarak :) zaten yazlık pek bakmıyorum daha zaman var diye ama bazı gömlek tulum takımlarını falan görünce aklım gidiyor tatlılıklarına :)hahah ben de bilmiyorum daha ne almam gerektiğini kıyafet çok karışık geliyor ne alacağımı şaşırıyorum. Genelde hep takım şeklinde aldım şapkası, mendili, alt-üst veya iç zıbın, çoraplı tulum şeklinde. Geçen gün eşim h&m den çorapsız tulum almış. Astronot teddy tulum kış bebesi olcak giyer diye aldım 2 tane. Yani bayağı bi aldım ama eksik çok var işte sürekli değiştireceğimiz için
Zara ve h&m ikisi de pofuduk pofudukteddy tulumları nereden aldın,bebişime öyle bir şey almak ben de istiyorum spesifik olarak :) zaten yazlık pek bakmıyorum daha zaman var diye ama bazı gömlek tulum takımlarını falan görünce aklım gidiyor tatlılıklarına :)
Kızımda gitmiştim canım ben, güzel geçmişti faydalı hem de vakit geçiyorPerinatolojiye geldiğim zaman gebe okulu için iletişim bilgilerimi almışlardı bu sabah ilk derse geldim. Tedavi gördüğüm tüp bebek merkezinin olduğu katta çok steril süper bir oda yapmışlar. Toplamda 4 ders sürüyormuş gider gelirim birkaç saat bayıldımgruptan da giden var mı?
ayy bende bakıyorum ama bulamadım bir türlü yeni mi aldın canım foto veya link var mıııııZara ve h&m ikisi de pofuduk pofudukyaaa ben de öyle oluyorum kendimden geçiyorum bebiş kıyafetlerinde
Açıklama bu şekilde yapılmış hatta ebebeğin kangurusu da toplatılmıştı 2-3 ay önce yanlış hatırlamıyorsamAh süper tek buysa
Ya ben kendim iri bir bebekmişim 4kiloya yakın doğmuşumCanım ben şimdi okudum mesajları. Benim bebişler pramtüre olacakları halde 3 er tane yeni doğan set aldım. Diğerlerini 0-3 ay aldım katlar giydiririm diye zaten bebekler doğduktan 3 ay sonra Türkiye’ye tasınıcaz omdan ileri aylar için almadım. Zıbında Eylül bebeği olacak en geç benimkiler erken olacağı için. Yarım kollu 12 tane aldım zıbın olarak tam kolluda 12 tane aldım eksik olursa alırım. Benimkinin yarısını kendin için düşün malum benimki ikiye katlanıyorbugün çıkacam daha da alırım heralde
Ben bugun kan verdim aclik kan sekerindw cikar heralde seker varsa inşallah cikmaz tabiAyy ben onu unutmuşum banada suyun fazla dedişekere baktiriyormusun dedi evet dedim. Evet ya zaman geçiyor şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?