2 saat birsey yememek mi gerekiyormuş bunu bilmiyordum ben yiyorum hepDemir ve tiroid ilaçlarından sonra neredeyse 2 saat hiçbir şey yememek de çok zor. Progestan hap ve iğne ben de kullandım çok şükür onlardan kurtuldum. Hamileliğim rahat geçer hastalığım vs yok diyen bana ilaç bombası olma şoku. Hepimiz ilaçsız günlere kavuşalım sağlıkla
Maşallah deKızlar aşı oldum hersey yolunda bilginiz olsun ağrım da yok sadece kolumun üstüne uzanamıyorum kalkınca ağrı yok
Sabah 6 gibi falan demir ilacını içiyorum aç karnına. 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum, kahvaltıya başlamadan önce oksapar kan sulandırıcı iğnemi yapıyorum. Kahvaltıdan da 2 saat sonra b12 ve magnezyum içiyorum. Akşam 6da da multivitamin ve ecopirin kan sulandırıcı içiyorum. Akşam yemeğiyle birlikte de omega içiyorum. En son yatarken de akşam magnezyumu içip günü kapatıyorum. Yemin ederim yazarken yoruldum hahsjjs sinirlerim bozuluyor robot gibiyim kullanırken. Ha pazartesi perşembe de d vitamini içiyorum.Arkadaşlar gün içinde hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz hangilerini mutlaka kullan dedi? Bana çok fazla ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor acaba bazıları gereksiz mi diye düşünmeden edemiyorum. 7 farklı ilaç kullanıyorum bazılarını dahiliye doktoru verdi bazılarını kadın doğum doktorum. Annem biz hamileyken hiç ilaç vermezdi doktorlar ağrımız varsa Parol kullanırdık, siz normal zamandan daha çok ilaç kullanıyorsunuz diyor.
Çıktı mı? Şeye döndüm shrek eşeğe hahahha geldiiiik miiiiiiiiğ diyor ya sürekli jsjdkdÇikmadi canım daha bende bakiyorum surekli ama
Demirden sonra 1-2 saat bir şey yenmemeli. Ben 1 saati geçiriyorum. Özellikle süt ve süt ürünleriyle asla tüketilmez çay da dahil.2 saat birsey yememek mi gerekiyormuş bunu bilmiyordum ben yiyorum hep
Ayy hiç bir yerde stok bulamıyordum, ben yaklaşık 15 gündür alışverişe başladım canım. Bunu görüp bayılmıştım iyi günlerde kullansın bebişinZara teddy tulumu fotoğraflı şekilde ekliyorum referans numarasından bi yazıp bak canım talep oluştur tekrar stoklara girdiği zaman mail atıyorlar. Şu an güncel satışta laciverti var onda da 3-6 ay beden kalmamış.
H&M teddy tulum da bitmiş 850 liraya almıştım. Zaradan daha uygundu
Kulaklı ve Tüylü Bebek Astronot Tulum
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1230866001.html
Bende bugün oldum canım şifa olsunKızlar aşı oldum hersey yolunda bilginiz olsun ağrım da yok sadece kolumun üstüne uzanamıyorum kalkınca ağrı yok
Evet en az 1 saat hiçbir şey yememek gerekiyor. Etkisini azaltmamak için de mümkünse süt ürünleri, çay, kahve tüketmemek gerek. O yüzden 2,5 saat falan bekleyip öyle kahvaltı yapıyorum çünkü kahvaltıda peynirsiz yapamam maalesef2 saat birsey yememek mi gerekiyormuş bunu bilmiyordum ben yiyorum hep
Bu arada bu sabah aşıya gitmeden önce kolumu bir yere çizdirdiğimi fark ettim hiç bilmiyorum nasıl ne zaman oldu, aile hekime sordum önemli değil dedi sen naptın sordun mu canımMaşallah devalla siz böyle yazdıkça korkularım hafifliyor. Ben de olacak gibiyim sürekli bir yerlerimi kesiyorum büyük ihtimalle detaylı sonrası gibi olurum haftaya
Bende 5 adet hap ve bir adet iğne kullanıyorum, sonuçta eksikliğe göre veriliyorArkadaşlar gün içinde hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz hangilerini mutlaka kullan dedi? Bana çok fazla ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor acaba bazıları gereksiz mi diye düşünmeden edemiyorum. 7 farklı ilaç kullanıyorum bazılarını dahiliye doktoru verdi bazılarını kadın doğum doktorum. Annem biz hamileyken hiç ilaç vermezdi doktorlar ağrımız varsa Parol kullanırdık, siz normal zamandan daha çok ilaç kullanıyorsunuz diyor.
Doktorun çok güzel söylemiş bana hiç önermediler ama keşke yazsalarmisBen de multivitamin kullanıyorum ama onun yanı sıra demir, kalsiyum, magnezyum ayrı ayrı ilaç olarak kullanıyorum. Doktorum demir yeterli seviyede olsa bile kullanman gerek doğumda kan kaybedeceksin ister istemez şimdiden depo yapmalıyız doğumdan sonra vs sorun yaşama dedi. Ben de tiroid için Euthyrox kullanıyorum o mecburi zaten ayrı bir durum.
Sabah aç karnına ilk demir ondan 1 saat sonra tiroid ilacı ondan 1,5 saat kadar sonra kahvaltı. Kahvaltıdan sonra multivitamin+kalsiyum. Öğlen Coraspin, akşam Oksapar, yatmadan önce magnezyum. Oksapar morlukları için krem, çatlak kremi yağı vs saymıyorum. Tek olmadığımı gördüm ama cidden çok fazla ya, ilaç kutusu aldım en son kafam karışmaya başladı. Ben ilaç kutularını sadece yaşlılar kullanır diye biliyordum, acı tecrübeyle öğrendikSabah 6 gibi falan demir ilacını içiyorum aç karnına. 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum, kahvaltıya başlamadan önce oksapar kan sulandırıcı iğnemi yapıyorum. Kahvaltıdan da 2 saat sonra b12 ve magnezyum içiyorum. Akşam 6da da multivitamin ve ecopirin kan sulandırıcı içiyorum. Akşam yemeğiyle birlikte de omega içiyorum. En son yatarken de akşam magnezyumu içip günü kapatıyorum. Yemin ederim yazarken yoruldum hahsjjs sinirlerim bozuluyor robot gibiyim kullanırken. Ha pazartesi perşembe de d vitamini içiyorum.
Evet Oksapar sende miii kullanıyorsunİyi bari yalnız değilimİğne Oksapar mı, çoğumuz kullanıyoruz galiba
Ben bir ay Demir ilacı kullandım düşüktü biraz, ilaç bitince bıraktım. Sonrasında kan testi yaptırdım aslında demir seviyem iyiydi ama demir bağlama kapasitesi alt seviyeye yakındı doktorum da demiri bırakmak yok doğuma kadar devam edeceksin seviyeler çok iyi olsa bile gerekli bir şey hamilelikte aniden anemi vs olabilir önlemimizi alalım dedi. Hatta 3 kutu aldım sürekli yazdırmakla uğraşmayayım diye.Doktorun çok güzel söylemiş bana hiç önermediler ama keşke yazsalarmis
Ah inşallah ya hepimizin minnoşu güzel günlerde giysin inşallahAyy hiç bir yerde stok bulamıyordum, ben yaklaşık 15 gündür alışverişe başladım canım. Bunu görüp bayılmıştım iyi günlerde kullansın bebişin
Canım ben gitmedim çünkü gitseydim yapalım diyeceklerdi o yüzden bayram sonrası muhakkak gidip yaptıracağım hem de detaylım geçmiş olur onu bekliyorum. Ayy şifa olsun size de ne güzel seviniyorum böyle okudukça herkes ağrısız sızısız atlattı maşallahBu arada bu sabah aşıya gitmeden önce kolumu bir yere çizdirdiğimi fark ettim hiç bilmiyorum nasıl ne zaman oldu, aile hekime sordum önemli değil dedi sen naptın sordun mu canım
Bana doktorum. Kolesterol hamilelikte yükselebilir dedi normal gördü benim de biraz yüksekti bende endokrine gidiyorum hasimato troitim var levetron kullanıyorumYa benim de çıkmadı aslında kolesterol ve trigliserid yüksekti ama o hamilelikte normal dediler ki kullandığım ilaçların onlarla hiçbir ilgisi yok. Hepsi normal seviyedeydi ama yine de yazdılar
Evett. Benim aslında kullanıp kullanmamam net değil genetik testleri yaptırdım sonuçları bekliyorum, eğer temiz çıkarsa kullanmayabilirmişim ama doktorum bir şey çıkacağından neredeyse emin maalesef bakalım bekleyişteyiz. Ben önceden tüp bebeklerde kullanılıyor sanıyordum hep ama burda normalde de kullanan çok varEvet Oksapar sende miii kullanıyorsun
Aynıyız, ilaçlarımız kullanımlar… Şifa olsun hepimize ne diyebilirim ki özellikle o oksaparSabah aç karnına ilk demir ondan 1 saat sonra tiroid ilacı ondan 1,5 saat kadar sonra kahvaltı. Kahvaltıdan sonra multivitamin+kalsiyum. Öğlen Coraspin, akşam Oksapar, yatmadan önce magnezyum. Oksapar morlukları için krem, çatlak kremi yağı vs saymıyorum. Tek olmadığımı gördüm ama cidden çok fazla ya, ilaç kutusu aldım en son kafam karışmaya başladı. Ben ilaç kutularını sadece yaşlılar kullanır diye biliyordum, acı tecrübeyle öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?